Obsah fóra hifi.slovanet.sk hifi.slovanet.sk

Bolo zavedene manualne potvrdzovanie registracii !!!
 
 FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 
https://www.tnt-audio.com/gif/smallstereo_white.gif

Slúchadlá-do 150 E-uzavreté ale čo najuniverzálnejšie.....
Choď na stránku 1, 2  Ďalšia
 
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Sluchátka
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
casioa5302ca
Hifista


Založený: 09 máj 2010
Príspevky: 227
Bydlisko: Praha (najnovšie) RK/TS (kedysi TT)....

PríspevokZaslal: St máj 12, 2010 09:56:46    Predmet: Slúchadlá-do 150 E-uzavreté ale čo najuniverzálnejšie..... Odpovedať s citátom

Ahojte,

som tu na stránke úplne nový, a nový som aj vo svete "hifi", a momentálne sa nachádzam vo fáze výberu nejakých slúchadiel, ktoré by mi trošku pootvorili dvierka kvalitného zvuku. Bude to niečo ako môj predvstupný model do skutočne "audiofilnejšej" dimenzie. Doteraz som mal nejaké obyčajné štuplíkové (značky nepamätám) a potom trošku lepšie modely od Koss (P/14 a KSC/55-oproti mojím starým všeznačkovým modelom hrali fakt brilantne-za tú cenu-ale uvedomoval som si, že proste prebassovávajú...teraz je čas posunúť sa ďalej.

Takže, chcem niečo uzavreté, na počúvanie s MP3kou (aby ma nerušilo okolie a aby som to okolie ani ja nerušil), kábel do jedného "ucha", naj 1.5m (s predĺžením-lebo ako môj prvý univerzálny model ho chcem využiť aj doma pri PC...alebo dlhý-krútený), a momentálne som si vyselektoval-po prečítaní fór, a zvážení svojich požiadaviek a stanovení cenového stropu (do 150 E)---nasledovné modely (áno, najlepšie mi vychádzajú veci od Sennheiser): Senn HD 215 (najlacnejšie z môjho výberu, a navzdory tomu že ich valná väčšina častuje označeniami ako "ugly" a "bulky" mi prídu celkom pekné, a výborne ich pre mňa spropagoval film "Berlin Calling"- http://www.csfd.cz/film/246106-berlin-calling/ ).....Senn HD 280PRO (prídu mi ako krásny a skvelý oldschool za výbornú cenu).....Sennheiser HD 448 (sú podľa mňa TOP uzavretým modelom, pre moju potrebu, majú napr. ten spomínaný "predlžovák"-ale zas, nedajú sa nejako skladať-že sklopiť náušníky napr.)......Senn HD 380PRO (prídu mi ako 280PRO-na moc rozdielov si zatiaľ nespomínam, ale vraj rôzne sedia na hlave).
A ešte-isteže- sú tu Senn HD 25 -tie mi prídu z tohto výberu najlepšie, ale sú najdrahšie (cca 200+ E by som dával nerád).

Nuž, to je zatiaľ to, na čo som prišiel. Budem vďačný za Vaše prípadné vyjadrenia sa a názor k môjmu doterajšiemu researchu-povedzme, ak mi poskytnete alternatívy (iných značiek) ktoré sa najviac podobajú tomu, čo hľadám...

[b]PS:Bude to musieť byť výber "na hlucho", pretože slúchadlá si nemám kde vypočuť, ale ja to risknem....plánujem si ich potom objednať z nejakého netového shopu - ibaže, sa niekto z Vás nachádza na Západe SK, tieto slúchadlá vlastní, a veľmi rád ma ich nechá vypočuť - prípadne mi ich za dobrú cenu "strelí" Smile [/b]
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
creat
Hifista


Založený: 22 november 2009
Príspevky: 105

PríspevokZaslal: St máj 12, 2010 13:19:05    Predmet: Odpovedať s citátom

K mp3 prehrávaču najlepšie: Audio-Technica ATH-ES7, Audio-Technica ATH-ES55 alebo AKG K430 či AKG K450.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
dazo
Hifista - pokročilec


Založený: 25 júl 2009
Príspevky: 294
Bydlisko: TN

PríspevokZaslal: St máj 12, 2010 14:38:04    Predmet: Odpovedať s citátom

pripadne aj taketo DENON AH-D1001 a kukni aj toto mozno aj to by sa dalo SHURE SRH440,ale maju dlhy kabel
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Kuba4
Hifi inventar


Založený: 08 október 2006
Príspevky: 3917

PríspevokZaslal: St máj 12, 2010 19:08:13    Predmet: Odpovedať s citátom

Nereagoval jsem zatím na SZ, odpovím tedy zde. Rozhodně bych si sluchátka předem poslechl. Budeš je používat Ty, nikdo jiný z internetu. Pár požadavků mi přijde zvláštních, třeba kabel do jedné mušle nebo uzavřená konstrukce. Z mých tipů jsou 2 novinky: Ultrasone Zino nástupce povedených iCans a AKG-K450. Přes otevřenou konstrukci určitě omrkni sluchátka Grado, můžeš začít 60tkama a časem skončit třeba u RS1. Nebo koupit střed 125tky hned. 280tky bych na ven nedoporučoval ani žádné podobné obludy.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
tommyt
Hifista


Založený: 20 január 2009
Príspevky: 220

PríspevokZaslal: Št máj 13, 2010 14:05:55    Predmet: Odpovedať s citátom

Osobne budem odporúčať, čo som počul a to je v tejto cene Denon AH-D1001.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
casioa5302ca
Hifista


Založený: 09 máj 2010
Príspevky: 227
Bydlisko: Praha (najnovšie) RK/TS (kedysi TT)....

PríspevokZaslal: Pi máj 14, 2010 11:13:58    Predmet: upresnenie, zdôvodnenie mojich požiadaviek.... Odpovedať s citátom

Smile takže, ďakujem Vám zatiaľ za doterajšie reakcie, a čo sa týka mojich "zvláštnejších" požiadaviek:

kábel do jednej mušle
- príde mi to praktickejšie, či už na posluch von s MP3, alebo aj doma pri PC/DVD-mal som ho aj doteraz, na mnou hore spomínaných Koss-och, a vyhovovalo mi to.
uzavretá konštrukcia - toto je snáď zbytočné vysvetľovať, ale predsa teda-nebaví ma už schytávať vo vlaku tie pohľady spolucestujúcich hovoriace, že ich moja "otrasná" hudba ničí, a tiež nechcem ani počuť ich "blbé" keci-chcem si hudbu vychutnať "uzavretý a viac menej odhlučnený"-tak isto nebývam sám a občas ma spolubývajúci upozorňujú, že moju hudbu počujú-a toto chcem odstrániť.

Ďalšie upresnenie, ktoré Vám môže uľahčiť prípadné odporúčania: plánujem slúchadlá využiť zhruba v pomere 40%s MP3 a 60%doma pri PC/DVD (preto by sa napr.šikol predlžovák, čo dáva k tým uzavretým slúch. Senn-modely viď hore)-a keďže momentálne nemám na najlepšie riešenie, uzavreté k MP3, a otvorené k PC/DVD-chcem to zatiaľ zaplátať jedným uzavretým univerzálnym kusom.

PS: Mohli by ste sa vyjadriť aj k tým Senn-om, čo som ich hore spomenul, ako svoje favoritky.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Kuba4
Hifi inventar


Založený: 08 október 2006
Príspevky: 3917

PríspevokZaslal: Pi máj 14, 2010 13:08:29    Predmet: Odpovedať s citátom

Z výše uvedených Sennheiserů jsem slyšel jen 280tky a hrají na uzavřená sluchátka výborně, mají ale trochu větší přítlak, není to ale niak hrozné.

Co se týká těch různých podmínek, tak jsem chtěl jen naznačit, že společných kombinací je poměrně málo.

Co se týká otevřenosti či uzavřenosti konstrukce, neplatí uzavřené konstrukce nejdou slyšet ven a já jsem od okolního hluku zcela izolován, je to pouze lepší. Pak existují polouzavřené typy, které bývají někde uprostřed, proč nevybírat z nich, mohou hrát za stejné prachy lépe. Nejde teda povědět, že když budeš mít uzavřený typ sluchátek, nevyhodí Tě z vlaku. Smile Možná více než na konstrukci záleží na hlasitosti, kterou si nastavíš.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
casioa5302ca
Hifista


Založený: 09 máj 2010
Príspevky: 227
Bydlisko: Praha (najnovšie) RK/TS (kedysi TT)....

PríspevokZaslal: So máj 15, 2010 00:48:01    Predmet: žeby posun k polouzavretým.....?!? ani nie! Odpovedať s citátom

OK, tak povedzme, že som vďaka Vám dosiahol progres....tie slúchadlá, čo potrebujem, by zrejme mohli byť aj polouzavreté.....

I když-rád počúvam na najvyššej hlasitosti (áno, viem-že si ničím uši)...a je len logické, že uzavreté budú von aj dnu, tesniť zvuk najviac (opravte ma, ak sa mýlim).

Pozerám Vami navrhované modely, a: čo sa týka novinky Ultrasone Zino - podľa recenzií (napr. http://reviews.cnet.com/headphones/?tag=bc ), som si urobil jasný obraz-takmer žiadna blokácia zvuku von/dnu, krehkosť konštrukcie-láme sa v hornom kĺbe, kábel Y (ja by som uvítal do jednej mušle), skladacia konštrukcia-ktorú ja nepotrebujem, chýbajúca vystlanie hlavového mostu-budem ich mať na palici niekedy aj 8 hodín-takže to mi bude chýbať!, a budem s nimi lietať kade-tade, takže čo to schytajú---ale zvuk majú vraj dobrý. Čo mi vychádza? NIE, nie sú pre mňa tým pravým.

Denon AH-D1001
- vlastnosťami skvelé, zvuk okolia vraj počuť-ale von nepreniká takmer nič (to by bol rozumný kompromis, mojich asi málo skĺbiteľných požiadaviek), v balení majú "predlžovák" (k PC to bude super), škoda káblu Y, ale fakt vyzerajú dobre (našiel som ich za 119E).

Audio-Technica ATH-ES7 - nie zlé, ľudzé ich berú na milosť ale opäť Sad Y-kábel, pre mňa "Ajpod šajny lúk"-veľa ľuďom sa pri prenášaní poškrabali-a ja ich budem prenášať veľmi často (natlačené v batohu, alebo len tak zavesené na krku), čiže-NIE.

Audio Technica ATH ES55 - vraj "mini verzia ES7", s trošku slabším zvukom, opäť Y-kábel, pre mňa krajší dizajn a vyzerajú byť menej náchylné na rozdrbanie Smile pri prenášaní. Ak už Audio-Technica - tak radšej toto (ako ES7)- 102 E....ale aj tak, NIE.

AKG K430 - vraj fajn zvuk ale basy vraj prebýjajú stredy, dobre zložitelné a prenosné-ale sú vraj veľmi náchylné na poškrabanie nie moc pohodlnné, kábel do jednej mušle!, žeby "veľa muziky za málo peňazí"?Nie, neuzavreté (49 E)...čiže NIE!

AKG K450 - vraj jemne lepšie ako K430, prídu mi aj menej "plastickejšie", tak isto skladné ale pohodlnnejšie, skvelá cena (67 E)...ale zvukovo podobné a neuzavreté ako K430 (, .....NIE!

SHURE SRH440 - vyzerajú tak, že znesú veľa (to sa počíta), ale vraj trochu tlačia tlačia Sad ale ja mám menšiu hlavu Smile , kábel do jednej mušle-a dokonca krútený!, dobrá izolácia zvuku von/dnu, tiež skvelá cena (89 E)...vyzera to dobre.

Narazil som aj na SHURE SRH750DJ - a tie vyzerajú byť tak isto dobrý deal: výborný zvuk (v rámci uzavretej konštrukcie), dobrá izolácia (veď sú hl. pre DJing), kábel do jednej mušle, dobré spracovanie, otočné mušle, skladateľná konštrukcia...super za 122 E!

Takže, zatiaľ to vyzerá takto (priorita podľa poradia):

1 - SHURE SRH750DJ
2 - SHURE SRH440
3 - Denon AH-D1001

Hoši, pokračujeme-čo ďalej? Prípadne sa vrhnite poriadne na tie Senny, s ktorými som na začiatku prišiel, a "roztrhajte ich", celkom Vám to zatiaľ ide-mi otvárate nové obzory, keep on rockin´ Cool ešte chcem.....
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Kuba4
Hifi inventar


Založený: 08 október 2006
Príspevky: 3917

PríspevokZaslal: So máj 15, 2010 08:22:51    Predmet: Odpovedať s citátom

Vzhledem k tomu, že poslouchám na minimální hlasitosti a Ty na max, naše preference jsou zcela jiné a nedokážu poradit. Snad jen info, že AKG 430 i 450tky jsou uzavřené modely a doufám, že zvukově lepší než předchůdce K27i, který hrál otřesně. Shure 440 jsou dobrá volba, na doma určitě!
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
casioa5302ca
Hifista


Založený: 09 máj 2010
Príspevky: 227
Bydlisko: Praha (najnovšie) RK/TS (kedysi TT)....

PríspevokZaslal: So máj 15, 2010 12:50:54    Predmet: dnes čeking netu...a dostávam sa k nasledovnému: Odpovedať s citátom

Po uvedomení si, že kúpu slúchadiel by som mohol kľudne riešiť aj splátkami, sa mi otvára možnosť vrátiť sa k tomu, čo som v rámci mojich požiadaviek považoval za najlepšie, ale najdrahšie, a to:

Sennheiser HD 25-C II - v tejto verzi mi budú zrejme najlepšie vyhovovať: majú krútený kábel do jednej mušle!, výborná nastaviteľnosť na rôzne typy hláv, všetky podstatné časti sú ľahko vymeniteľné, izoláciu hluku dnu/von, dnes som pobehal najmä amícke a UKcke audio/hifi fóra, a spomedzi HD25 najobľúbenjšie, týpkom vraj pri dennodennom užívani vydržali aj 10 rokov (s výmenou kábla)...bonus otočná mušľa+náušníky a dobrá kapsa na prenášanie v balení, a sú jasne najľahšie (spomedzi tých, ktoré zvažujem). (186 - 205 E)

Čiže, zmena poradia:

1 -Sennheiser HD 25-C II
2 - SHURE SRH750DJ
3 - SHURE SRH440
4 - Denon AH-D1001

Takto to vyzerá momentálne, pokračujeme dámi a nedámi, zapojte sa Wink
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
dazo
Hifista - pokročilec


Založený: 25 júl 2009
Príspevky: 294
Bydlisko: TN

PríspevokZaslal: So máj 15, 2010 14:34:16    Predmet: Odpovedať s citátom

a zosik k mp3 mas? totiz ci ti tie Sennheiser HD 25-C II dostatocne utiahne ak ho nemas?! 70 ohm je asi uz dost.pripadne ma dakto opravte Wink
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Kuba4
Hifi inventar


Založený: 08 október 2006
Príspevky: 3917

PríspevokZaslal: So máj 15, 2010 14:46:09    Predmet: Odpovedať s citátom

Dazo, přečti si třeba toto!
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
dazo
Hifista - pokročilec


Založený: 25 júl 2009
Príspevky: 294
Bydlisko: TN

PríspevokZaslal: So máj 15, 2010 14:55:16    Predmet: Odpovedať s citátom

Smile ja som vychadzal len z mojej skusenosti,hd 595 mi na sanse clip hraju ako sluchadla za 100 korun,ale to asi tiez zalezi na konkretnom prehravaci vsak?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
casioa5302ca
Hifista


Založený: 09 máj 2010
Príspevky: 227
Bydlisko: Praha (najnovšie) RK/TS (kedysi TT)....

PríspevokZaslal: So máj 15, 2010 17:46:44    Predmet: hmm... Odpovedať s citátom

Takže po prečítaní užitočného linku od Kuba 4 - vidím to tak, že tá impedancia tam nejak nevadí, a pri používaní s MP3playerom ju pocítim tak, že z HD 25-C II nedostanem takú hlasitoť, akú by som dostal zo slúchadiel s nižšou impedanciou-napr. z tých, ktoré k prehrávaču pribalil výrobca. Takže 70 ohmov mi medzi slúchadlami príde ako niečo univerzálne friendly, dajú to aj MP3playere, aj PC - a tiež si ich užijem s najakým strojom HIFI parametrov.
Am I right, basically Question


to "Senn HD595 + Sansa Clip" - ekvivalentom je pustenie si HD filmu na playeri zapojenom na 15"CRT monitore. Audifilské slúchadlá napojené na akýkoľvek MP3 player mi prídu ako mix irónie, sarkazmu, čierneho humoru, sadomasochizmu a slúchadlomasochizmu v neposlednom rade Twisted Evil
Ale neverím, že hrali ako tie špunty, čo si k Sanse dostal, to už asi preháňaš, Dazo - skôr si myslím, že si si sound svojho Sansa Clip užil ako nikdy predtým Cool

(Čo sa týka MP3 playerov, moje doterajšie skúsenosti hovoria o tom, že zvyčajne tie jednoduchšie (lacnejšie) typy-neprešpikované často zbytočnými (dys)funkciami - majú výstup priamy a kvalitnejší..i když - so slúchadlami, o akých sa tu bavíme, som ich moc nepoužíval Embarassed ale to je už OoT.)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
dazo
Hifista - pokročilec


Založený: 25 júl 2009
Príspevky: 294
Bydlisko: TN

PríspevokZaslal: So máj 15, 2010 18:27:14    Predmet: Odpovedať s citátom

ved ja ani nevravim ze to pouzivam,to som len skusal a ozaj to nebolo nic moc,basy oslabli mozno aj o polovicu a celkova hlasitost bola dost slabucka,takze asi tolko k tomu,iste si nebolo az tak co uzivat Wink
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
casioa5302ca
Hifista


Založený: 09 máj 2010
Príspevky: 227
Bydlisko: Praha (najnovšie) RK/TS (kedysi TT)....

PríspevokZaslal: Ne máj 16, 2010 12:23:21    Predmet: no dobre...pokračujeme, hoši a dámi, nie? :) Odpovedať s citátom

Po prelúskaní všemožných vlákien tu, som narazil na jednu osobnosť, alebo anti-osobnosť (podľa niektorých)....a tá sa k nám v tomto lúskaní slúchadiel zatiaľ nepridala Confused

Takže, čakám aj na Vaše vyjadrenie, mr.Zahoransky Cool

Tak isto ostaní-nenechajte sa prosiť....hoďten nejaké tipy (rady)...to čo hľadám je už v mojich príspevkoch celkom detailne definované Wink

_________________
Sansa Clip+ (rockboxed,8GB+16GB microSDHC) -> CORDA HEADSIX -> Sennheiser HD25-CII
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
zahoransky
Hifista - zaslúžilec


Založený: 28 december 2008
Príspevky: 803
Bydlisko: zmenená adresa

PríspevokZaslal: So máj 29, 2010 06:40:29    Predmet: DJské kúsky Odpovedať s citátom

No osobne sa v DJ sluchátkach netočím, ale poznám zopár naozaj dobrých DJ a tak som sa ich opýtal čo a ako.

Ak chceš niečo na úrovni 100 eur, tak veľmi seriózne sú Beyerdynamic DJX 1. Tie sú naozaj špičkový kúsok. Sú robené ako „tank“, takže bežné pády z metra sú úplne v pohode, sú veľmi odolné. Na rozdiel od Shure SRH 760 DJ, tie výšky hrajú prirodzenejšie a vyváženejšie. Pri Shure sú naozaj zosílené, mne sa javilo neprirodzene a nepríjemne. Shure majú svoje prednosti oproti Beyerom, tie sú dolná cena za veľmi dobrú kvalitu, ovšem tie výšky môžu píliť uši. Ja som však zvyknutý na svoje obľúbené modely, kde proste požiadavky na kvalitu zvuku je úplne inde a pre celé spektrum.

Ak chceš niečo lepšie, čo bude naozaj o triedu vyššie, tak (resp. ATH PRO 700)
http://www.headphones.cz/inshop/profesionalni/dj/denon-dn-hp1000.htm

Tie AH-D 1001 pre DJ veci neber. To sú typické hifi sluchátka, takže to nebude zrovna to čo chceš. To isté platí o SRH 440 alebo 880. To sú typické hifi modely. Ty ber skôr štúdiové uzavreté modely alebo vyložene DJ série.

http://www.headphones.cz/inshop/profesionalni/dj/audio-technica-ath-pro700-bk.htm
Audio-technica ATH-Pro 700, so špeciálnou zľavou sú veľmi zaujímavý kus, skvelá cenová ponuka

http://www.headphones.cz/inshop/profesionalni/studiova/audio-technica-ath-m50s.htm - tieto sú tiež veľmi seriózny kúsok

Osobne Senny HD 25 by som volil v prípade, že chceš vyložene príušné, malé skladné sluchátka. Je to ich výhoda ale zároveň aj veľká nevýhoda. Chalani vraveli, že spočiatku to ujde, ale radšej zoberú veľké celoušné sluchátka. S AKG, niektoré modely sú úrobené „pakovsky“. Ak ich dáš dole z hlavy, tak proste prestanú hrať. To je niekedy v praxi dobré, ale väčšinou proste odporné. Držíš v ruke a oni „vyvádzajú“, hrajú, občas nehrajú ... Iná vec je, či chceš pri práci kecať do sluchatkového mikrofónu (headsetu). Tam treba veľmi seriózny headset profesionálnej kvality a nie „kompové veci“.

Za zmienku určite stojí Beyerdynamic DT 770 pro alebo DT 770 M pro. Sú to vyložene študiové a odposluchové sluchátka. Hudobníci ich pri hraní radi. Ak potrebuješ veľmi seriózne monitorovať bicie, moderná hudba, tak Mká sú proste špičkové. Takže odo mňa máš toto.

_________________
Mgr. Vladimir Zahoransky
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
zahoransky
Hifista - zaslúžilec


Založený: 28 december 2008
Príspevky: 803
Bydlisko: zmenená adresa

PríspevokZaslal: So máj 29, 2010 06:44:16    Predmet: hifi uzavreté kúsky Odpovedať s citátom

Ak chceš kvalitné domáce uzavreté sluchátka, tak o nich sa popísalo na vláknach veľa a veľa. Ide o to na aký účel tie sluchátka naozaj chceš, či na odposluchy alebo na audiofilské počúvanie. Uzavreté Denony D-2000 z head-fi sa dajú splašiť za veľmi dobrú cenu a hrajú skvele. Alebo, ak chceš super high end, tak čakaj na uzavretú verziu T1, ta bude proste parádna. Alebo, ešte jedna možnosť, Beyerdynamic T-50, čo je prenosná uzavretá verzia T1, ovšem tie cenovky sú úplne inde. Takže tak.
_________________
Mgr. Vladimir Zahoransky
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
casioa5302ca
Hifista


Založený: 09 máj 2010
Príspevky: 227
Bydlisko: Praha (najnovšie) RK/TS (kedysi TT)....

PríspevokZaslal: So máj 29, 2010 15:57:35    Predmet: .... Odpovedať s citátom

Dík aj Tebe, Magistre Wink

Nuže....aj napriek novým nápadom, ostávam stále verný svojmu výberu - Sennheiser HD 25-C II --- pretože chcem rozhodne skladné slúchadlá, ktoré však budú natoľko univerzálne, aby som ich v pohode využil aj doma pri PC, prípadne DVD či HIFI...a pod.-a som si istý, že toto mi tieto Senny rozhodne poskytnú. Keď dozrie čas, moje uši (pretože opúšťam KOSS vody), "kŕmiaci" hardware, a v neposlednom rade moja peňaženka---budem siahať po otvorenom audifilskom modeli, a moje HD 25-C II sa definitívne stanú iba prenosnými počúvatkami k MP3ke Exclamation

Našiel som v TT kamenný shop, ktorý mi ich spraví na splátky, a za (na kamenný shop) skvelú cenu 200 E. Takže, čakám na 13.plat Embarassed bežím zložiť zálohu a objednať ich....a hurá do toho Laughing

Potom im plánujem dať nejaký ten burn-in, povedzme uvažujem o 100 hodinách. Názory na tento topic sa rozchádzajú, takže ak máte niečo čo mi k burn-in slúchadiel môžete povedať, o5 do teho (po trnafsky Smile

Neskôr by som veľmi rád spravil nejakú svoju user review: dal dokopy nejaký zoznam XY pesničiek (ktoré odteraz budem brať ako referenčné pri slúchadlách, ktoré raz rozšíria môj "vozový" park), nejaký film (napr. Master and Commander) a pod., pri ktorých by sa slúchadlá mohli predviesť v plnej paráde, porobil by som fotky vecí, ktoré som pri týchto slúchadlách na nete márne hľadal, a pod.-možno dokonca v ANG, a hodil ju niekam na nejaké "svetové" fórum, a sem samozrejme pridal do vlákna odkaz---ale to potom, takže to je za plotom Rolling Eyes

_________________
Sansa Clip+ (rockboxed,8GB+16GB microSDHC) -> CORDA HEADSIX -> Sennheiser HD25-CII
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Borek
Hifista


Založený: 14 apríl 2008
Príspevky: 216

PríspevokZaslal: Po máj 31, 2010 16:19:02    Predmet: Odpovedať s citátom

a co tohle http://www.headphones.cz/inshop/domaci/audiofilska/audio-technica-ath-a900.htm za 3900,-Kč?
_________________
jak daleko musím zajít, abych mohl říct, že jsem tam byl?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
casioa5302ca
Hifista


Založený: 09 máj 2010
Príspevky: 227
Bydlisko: Praha (najnovšie) RK/TS (kedysi TT)....

PríspevokZaslal: Po máj 31, 2010 18:18:23    Predmet: akože Odpovedať s citátom

Borek napísal:
a co tohle http://www.headphones.cz/inshop/domaci/audiofilska/audio-technica-ath-a900.htm za 3900,-Kč?



akože fakt paráda...asi naj uzavretý model (spolu s Denon AH D5000 - http://www.biga.sk/index.php?page=6&itm=67231&aff=b492abb5b3a0d1&aff=b492abb5b3a0d1 ) na ktorý som "narazil"....cena tak isto viac ako skvelá, len:


chýba tá zložiteľnosť, prenosnosť, a krútený kábel....a možnosť nákupu na splátky Sad

_________________
Sansa Clip+ (rockboxed,8GB+16GB microSDHC) -> CORDA HEADSIX -> Sennheiser HD25-CII
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Hanes
Hifi obsluha


Založený: 11 apríl 2008
Príspevky: 9

PríspevokZaslal: Št jún 10, 2010 07:30:26    Predmet: Odpovedať s citátom

Už jsem tu myslím nabízel Beyerdynamic 770 PRO za 3000.- Kč, koupené nové v roce 2006, málo používané, originální obal, i kroucenou šňůru mají Very Happy.
Jsem s nimi velmi spokojen ale teď stále raději používám ATH-AD 1000. Můžu poslat na dobírku, samozřejmě odpovídajícím způsobem zabalené. Budeš mít na nějakou dobu za malý peníz vystaráno.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
casioa5302ca
Hifista


Založený: 09 máj 2010
Príspevky: 227
Bydlisko: Praha (najnovšie) RK/TS (kedysi TT)....

PríspevokZaslal: Št jún 10, 2010 08:02:45    Predmet: ..... Odpovedať s citátom

Hanes napísal:
Už jsem tu myslím nabízel Beyerdynamic 770 PRO za 3000.- Kč, koupené nové v roce 2006, málo používané, originální obal, i kroucenou šňůru mají Very Happy.
Jsem s nimi velmi spokojen ale teď stále raději používám ATH-AD 1000. Můžu poslat na dobírku, samozřejmě odpovídajícím způsobem zabalené. Budeš mít na nějakou dobu za malý peníz vystaráno.



ďakujem, fakt dobrá ponuka ale v utorok som si už objednal tie svoje vysnívané Cool Senny HD 25-C II.....už sa ich neviem dočkať, jáááj Embarassed

_________________
Sansa Clip+ (rockboxed,8GB+16GB microSDHC) -> CORDA HEADSIX -> Sennheiser HD25-CII
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
casioa5302ca
Hifista


Založený: 09 máj 2010
Príspevky: 227
Bydlisko: Praha (najnovšie) RK/TS (kedysi TT)....

PríspevokZaslal: Po jún 21, 2010 00:38:22    Predmet: mám to :) Odpovedať s citátom

Ou je, tak už sa môžem pochváliť...

Moje HD25 C-II sú už doma, zatiaľ som s nimi dal tak cca 35 hodín, je to jasné...KOSS-y sú prekonané. Keď som ich hodil do výstupu na riadnom CD playeri ešte v predajni, akurát tam mali CD Micka Jaggera...a bol to najlepší Jagger, akého som kedy počul, oproti Kossom-mi to prišlo ako keby som s KOSS-my počúval hudbu hrajúcu niekde v izbe, a ja by som počúval s ušami na stene. A so Sennmy ako keby som do tej izby vstúpil...

Toľko zatiaľ...je to fakt láska na prvé počutie Embarassed Cool

_________________
Sansa Clip+ (rockboxed,8GB+16GB microSDHC) -> CORDA HEADSIX -> Sennheiser HD25-CII
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Borek
Hifista


Založený: 14 apríl 2008
Príspevky: 216

PríspevokZaslal: Po jún 21, 2010 09:06:20    Predmet: Odpovedať s citátom

...a s AT nebo AKG se dostaneš až na podium Laughing
_________________
jak daleko musím zajít, abych mohl říct, že jsem tam byl?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
casioa5302ca
Hifista


Založený: 09 máj 2010
Príspevky: 227
Bydlisko: Praha (najnovšie) RK/TS (kedysi TT)....

PríspevokZaslal: Po jún 21, 2010 09:44:39    Predmet: Odpovedať s citátom

Borek napísal:
...a s AT nebo AKG se dostaneš až na podium Laughing


aj don´t think so....že by som s týmito Sennmy už na ňom nebol Razz ...len keďže, sú to moje prvé skutočne dobré slúchadlá, a mám ich krátko, ešte nie sú ani poriadne "zahorené" a pod., je moc skoro povedať z mojej (amatérskej) strany, ako ten "stage" chutí Rolling Eyes

ale však uvidíme, momentálne som zaľúbený, kritika ide bokom, láske odpustím všetko, ale keď príde rutina...uvidí sa Twisted Evil

_________________
Sansa Clip+ (rockboxed,8GB+16GB microSDHC) -> CORDA HEADSIX -> Sennheiser HD25-CII
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Defunctio
Hifi obsluha


Založený: 07 február 2010
Príspevky: 27

PríspevokZaslal: Ut august 03, 2010 21:49:21    Predmet: Odpovedať s citátom

Zdravím, mám podobný "problém" teda mám cca 150 eur hore dole niečo, a chem kvalitné zatvorené sluchátka, čo najuniverzálnejšie, ale prevažne Rock a pod....

Bolo by to k ipodu...

Najviac ma zujali Senn HD 25, budú faj naj s ipodom/iphonom? alebo na doma, mám len uDAC a z kompu počúvam (ALAC/320kbps)

ATH ES7 som chel, no nedajú sa zohnať, všade sú vypredané a ja čoskoro odchádzam do zahraničia teda si nemôžem dovoliť dlho čakať na naskladnenie...

Doma počúvam na SHURE SRH440 v kompinácii s uDACom, ako prenosné som mal Senn HD 238, len som zlomil kábel a nevyhovala mi otvorená konštrukcia... (senn mám na predaj super stav no výmena jacku nutná)

Tak teda proprosím niekoho aby sa mi vyjadril k tým senn HD 25, poprípad eodporúčil niečo iné

ďakujem
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Defunctio
Hifi obsluha


Založený: 07 február 2010
Príspevky: 27

PríspevokZaslal: Ut august 03, 2010 23:06:12    Predmet: Odpovedať s citátom

double post sorry nechápem prečo...

Naposledy upravil Defunctio dňa St august 04, 2010 11:25:26, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
creat
Hifista


Založený: 22 november 2009
Príspevky: 105

PríspevokZaslal: St august 04, 2010 10:40:05    Predmet: Odpovedať s citátom

AKG K272 HD

http://sk.sluchatka.net/111-akg-k-272-hd/
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Defunctio
Hifi obsluha


Založený: 07 február 2010
Príspevky: 27

PríspevokZaslal: Po august 09, 2010 00:04:59    Predmet: Odpovedať s citátom

Defunctio napísal:
Zdravím, mám podobný "problém" teda mám cca 150 eur hore dole niečo, a chem kvalitné zatvorené sluchátka, čo najuniverzálnejšie, ale prevažne Rock a pod....

Bolo by to k ipodu...

Najviac ma zujali Senn HD 25, budú faj naj s ipodom/iphonom? alebo na doma, mám len uDAC a z kompu počúvam (ALAC/320kbps)

ATH ES7 som chel, no nedajú sa zohnať, všade sú vypredané a ja čoskoro odchádzam do zahraničia teda si nemôžem dovoliť dlho čakať na naskladnenie...

Doma počúvam na SHURE SRH440 v kompinácii s uDACom, ako prenosné som mal Senn HD 238, len som zlomil kábel a nevyhovala mi otvorená konštrukcia... (senn mám na predaj super stav no výmena jacku nutná)

Tak teda proprosím niekoho aby sa mi vyjadril k tým senn HD 25, poprípad eodporúčil niečo iné

ďakujem


Vyriešené, mám doma Senn HD 25, a som nadmieru spokojný Smile
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Sluchátka Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku 1, 2  Ďalšia
Strana 1 z 2

 
Prejdi na:  
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra.
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
Nemôžete pripojiť súbory do tohto fóra.
Nemôžete sťahovať súbory z tohto fóra.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Slovenský preklad phpBB Slovak - www.pcforum.sk
TOPlist