Obsah fóra hifi.slovanet.sk hifi.slovanet.sk


 
 FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 
http://www.tnt-audio.com/gif/smallstereo_white.gif

Motorické dálkové ovládání pro AKAI AM-75
Choď na stránku 1, 2  Ďalšia
 
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Tuning
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
AlienCZ
N/A


Založený: 30 november 2006
Príspevky: 810
Bydlisko: Brno

PríspevokZaslal: Ut január 18, 2011 15:21:06    Predmet: Motorické dálkové ovládání pro AKAI AM-75 Odpovedať s citátom

Zdravím místní zkušené tuningáře a experty.

Rád bych si nechal odborně nainstalovat motorické dálkové ovládání VOLUME v zesilovači AKAI AM-75. Tyto staré zesíky serie "Reference Master" dálku neměly. Ale věřím, že se to dnes už dá vyřešit dodatečně.

Existuje zde nějaké téma, nebo troufl by si na to někdo alespoň s dobrou radou, lépe třeba s návrhem či realizací?

Určitě se dohodneme.

Fotodokumentaci a servisní manuál připravuji.

_________________
Omluvte prosím můj pravopis, jak jistě dobře vidíte, mám místo hlavy dýni. (Teda vono to vypadá spíš na lilek)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
karfik
Hifista - zaslúžilec


Založený: 21 december 2006
Príspevky: 870
Bydlisko: Ostrožská Nová Ves

PríspevokZaslal: St január 19, 2011 08:11:08    Predmet: Odpovedať s citátom

A je tam venitř motorový poťák či i ten by se tam musel vyměnit? Pokud není, co je tam teď, když tak foto by bodlo. Zda to tam vůbec vleze. Jinak to není problém dodělat, pokud je tam aspoň trošku volného místa. Já sám jsem si bastlil dálku do svého předzesu a funguje to perfektně.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
AlienCZ
N/A


Založený: 30 november 2006
Príspevky: 810
Bydlisko: Brno

PríspevokZaslal: St január 19, 2011 20:02:40    Predmet: Odpovedať s citátom

Díky za povzbuzující informace. O víkendu připravím fotodokumentaci zevnitř.
_________________
Omluvte prosím můj pravopis, jak jistě dobře vidíte, mám místo hlavy dýni. (Teda vono to vypadá spíš na lilek)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
AlienCZ
N/A


Založený: 30 november 2006
Príspevky: 810
Bydlisko: Brno

PríspevokZaslal: Po február 07, 2011 10:44:14    Predmet: Odpovedať s citátom

Zdravím, konečně se mi podařilo dokončit fotodokumentaci. Tak to tam vypadá následně (blbě).















Tak posuďte sami, co se s tím dá dělat.

Potenciometr je bohužel osazený přímo za čelním panelem.

_________________
Omluvte prosím můj pravopis, jak jistě dobře vidíte, mám místo hlavy dýni. (Teda vono to vypadá spíš na lilek)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
AlienCZ
N/A


Založený: 30 november 2006
Príspevky: 810
Bydlisko: Brno

PríspevokZaslal: Po február 07, 2011 11:52:06    Predmet: Odpovedať s citátom

Teď mě napadá:
Co znamená
PULSE WIDTH MODULATION
a
D.N.R. CONSTRUCTION?

_________________
Omluvte prosím můj pravopis, jak jistě dobře vidíte, mám místo hlavy dýni. (Teda vono to vypadá spíš na lilek)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
jardag69
Hifista - zaslúžilec


Založený: 30 december 2010
Príspevky: 710

PríspevokZaslal: Po február 07, 2011 12:00:48    Predmet: Odpovedať s citátom

Nebude to škoda přijít o historickou hodnotu ?
_________________
HI-FI nejsou žádná kouzla (pro mně jo)
digital z PC, DAC TomasT, PM-AB1, Aircom Plus 50ohm, DIY Scan Speak (closed 2p), AKG K-701(old)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
AlienCZ
N/A


Založený: 30 november 2006
Príspevky: 810
Bydlisko: Brno

PríspevokZaslal: Po február 07, 2011 12:06:21    Predmet: Odpovedať s citátom

jardag69 napísal:
Nebude to škoda přijít o historickou hodnotu ?

Samozřejmě, že ne. Co je to za otázku?

_________________
Omluvte prosím můj pravopis, jak jistě dobře vidíte, mám místo hlavy dýni. (Teda vono to vypadá spíš na lilek)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
karfik
Hifista - zaslúžilec


Založený: 21 december 2006
Príspevky: 870
Bydlisko: Ostrožská Nová Ves

PríspevokZaslal: Po február 07, 2011 15:10:17    Predmet: Odpovedať s citátom

No fotky pěkné, jen nevím co to je za ALPS, asi nějaká stará řada. A motorek tam nikde nevidím. Jen mi příjde divné, že je ten poťák tak velký(dlouhý). Má to víc stupňů? Není možné, že by v tom ten motorek byl nějak zabudovaný? Pokud ne, chtělo by to vidět zespodu, jak jsou tam rozložené nožičky a zda by tam šel místoto tohoto zapájet nový ALPS a motorkem. Asik tento:
http://www.customworks.cz/komponenty/
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
gazy
Hifista - pokročilec


Založený: 07 február 2010
Príspevky: 377

PríspevokZaslal: Po február 07, 2011 17:07:42    Predmet: Odpovedať s citátom

Prvé označenie neviem prečítať,ale podľa druhého 100KAX4 bude vari štvornásobný,preto je asi dlhší.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
karfik
Hifista - zaslúžilec


Založený: 21 december 2006
Príspevky: 870
Bydlisko: Ostrožská Nová Ves

PríspevokZaslal: Ut február 08, 2011 08:09:55    Predmet: Odpovedať s citátom

Tak já jsem našel podobné toto:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260629790846
A pokud by to pinově sedělo, takj by tam šel dát stejný s motorkem:
http://cgi.ebay.co.uk/ALPS-Quad-Potentiometer-RK27114MC-motorized-pot-10K-50K-/260625480788
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
AlienCZ
N/A


Založený: 30 november 2006
Príspevky: 810
Bydlisko: Brno

PríspevokZaslal: St február 09, 2011 15:17:48    Predmet: Odpovedať s citátom

karfik napísal:
No fotky pěkné, jen nevím co to je za ALPS, asi nějaká stará řada. A motorek tam nikde nevidím. Jen mi příjde divné, že je ten poťák tak velký(dlouhý). Má to víc stupňů? Není možné, že by v tom ten motorek byl nějak zabudovaný? Pokud ne, chtělo by to vidět zespodu, jak jsou tam rozložené nožičky a zda by tam šel místoto tohoto zapájet nový ALPS a motorkem. Asik tento:
http://www.customworks.cz/komponenty/


Tam není motorek. Tento zesilovač nemá a nikdy neměl dálkové ovládání. Potenciometr je pouze mechanický, ruční pohon Smile

O víkendu to zase rozdělám a pokusím se nafotit tu desku z obou stran. Ta výměna za ten odkazovaný ALPS by umožnila realizaci dálkového ovládání? Pokud ano, tak to bych do toho šel i za cenu nutných úprav plošné desky.

Pro jistotu přikládám SM ke stažení:
http://www.uloz.to/7778817/akai-am75-am95-pdf

_________________
Omluvte prosím můj pravopis, jak jistě dobře vidíte, mám místo hlavy dýni. (Teda vono to vypadá spíš na lilek)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
gazy
Hifista - pokročilec


Založený: 07 február 2010
Príspevky: 377

PríspevokZaslal: St február 09, 2011 18:20:19    Predmet: Odpovedať s citátom

Díky za servisák Smile ďalší kus do zbierky,vidno že máš dobrý zdroj,ja som ho nemohol nikde zohnať.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
karfik
Hifista - zaslúžilec


Založený: 21 december 2006
Príspevky: 870
Bydlisko: Ostrožská Nová Ves

PríspevokZaslal: St február 09, 2011 20:28:10    Predmet: Odpovedať s citátom

No dobré. Takže je to čtyřnásobný ALPS 100k bez motorku s označením RK18114A0 A104X4. Teď je potřeba zjistit rozteč vývodů a rozměry těla:
http://www.karafiatovi.net/audio/download/alps_old.gif
A stejně to zjistit i pro nový modrý čtyřnásobný s motorkem. Ale to už nechám na tobě.
Jinak poslouchat jedině na Source. To úplně obchází korekce a neleze to dozadu na panel a zpět. Právě ten čtyřnásobný poťák reguluje hlasitost pomocí dvou běžců(stereo) pro polohu Source a do koncáku a nebo druhé dva běžce regulují hlasitost na výstup Processor a následně do korekcí a do koncáku. Ten výstup Processor by mohl být na buzení druhého koncového zesiku. Jinak fakt namakaný zesik včetně DAC převodníku. Fakt čumím. Zkreslení 0,003%, což je dost slušné.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
AlienCZ
N/A


Založený: 30 november 2006
Príspevky: 810
Bydlisko: Brno

PríspevokZaslal: Št február 10, 2011 08:35:01    Predmet: Odpovedať s citátom

Karfiku:

Děkuji za hodnocení, to samozřejmě rád slyším, že to není žádná šlápota vedle i od lidí, co do toho doopravdy vidí. Já umím jen poslouchat (manželku).

Mám ještě jednu otázku, typickou pro hifi neumětela:

Jak jsem to rozdělával kvůli fotkám, tak jsem omylem prohodil mezi sebou boční šrouby. A stalo se něco podivného.

U těch kondenzátorů, komíny SIEMENS 10 000 (jsou vyměňované za původní menší), jsem při dotahování nesprávně dlouhého šroubu pravděpodobně prošel plastovou izolací toho kondenzátoru a došlo k menší ráně, trochu smradu - pravděpodobně jsem vyskratoval "obal" kondenzátoru se skříní. (zesilovač nebyl pod napětím).

Spotil jsem se až na prdeli, ale ono to hraje podle mě bezezměny.

Otázka je, jestli jsem ten kondenzátor zničil a nefunguje, nebo jsem jen vybil a nic se vlastně nestalo. Nic z něj "neteče" nevidím to sice dobře, ale myslím, že DURCH jsem s tím šroubem neprošel.

CO SI O TOM MYSLÍŠ - TE? (tedy kromě toho, že jsem trubka) Samozřejmě jak to půjde k někomu do servisu na výměnu ALPS a instalaci dálky, nechám si to přeměřit.

Add KOREKCE:

Nejsem si jist, jestli to popisuješ správně, nebo ti dobře nerozumím.

Korekce jsou mimo provoz jak při poloze D/A, tak při poloze SOURCE. Jsou funkční pouze v poloze OFF (viz pžepínač. č.7 - DIRECT OPERATION)

Jelikož mám všechny audiovstupy pouze digitální do DAC, tak používám polohu D/A.

_________________
Omluvte prosím můj pravopis, jak jistě dobře vidíte, mám místo hlavy dýni. (Teda vono to vypadá spíš na lilek)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
dustin
Hifi inventar


Založený: 06 október 2006
Príspevky: 4581
Bydlisko: Plzeň

PríspevokZaslal: Št február 10, 2011 09:16:15    Predmet: Odpovedať s citátom

Když ten zesík nebyl pod napětím, tak jsi jenom vyzkratoval ještě nabitý kondenzátor. Moc se jim to nelíbí, protože to bývá pěkný proudový ráz. Ale nic by se mu stát nemělo. Pokud ovšem ta jiskra nevypálila díru do jeho hliníkového obalu, ale to bys asi viděl. Když tak to zkontroluj lupou, jestli je OK. Nejpravděpodobněji ano.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
karfik
Hifista - zaslúžilec


Založený: 21 december 2006
Príspevky: 870
Bydlisko: Ostrožská Nová Ves

PríspevokZaslal: Št február 10, 2011 12:35:37    Predmet: Odpovedať s citátom

Souhlasím s Dustinem.
Ta poloha teď přesně nevím, nemám ten manuál před sebou. Ale není nic jednoduššího, než otočit knoflíkem korekcí a je to hned slyšet která poloha je na přímo a která přes korekce Smile.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
AlienCZ
N/A


Založený: 30 november 2006
Príspevky: 810
Bydlisko: Brno

PríspevokZaslal: Št február 17, 2011 12:52:25    Predmet: Odpovedať s citátom

Datasheet stávajícího potenciometru RK18114 by měl být tento:

http://www.home.karneval.cz/01070036/alps%20RK18114%20datasheet.pdf

Stahujte. Jsou tam i veškeré rozměry. Podle toho by se měl dát natypovat shodný s Motorkem.

Zkusíte to?

Jsem sice lama, ale myslím, že by to mohl být model RK18114MC
http://www.home.karneval.cz/01070036/alps%20RK18114MC%20datasheet.pdf

Teď kde ho ještě sehnat.

_________________
Omluvte prosím můj pravopis, jak jistě dobře vidíte, mám místo hlavy dýni. (Teda vono to vypadá spíš na lilek)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
karfik
Hifista - zaslúžilec


Založený: 21 december 2006
Príspevky: 870
Bydlisko: Ostrožská Nová Ves

PríspevokZaslal: Št február 17, 2011 13:57:45    Predmet: Odpovedať s citátom

No pěkně. Ale kde ho nyní sehnat? Podle mě by tam měl jít použít i 27114MC. A ten koupit jde.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
AlienCZ
N/A


Založený: 30 november 2006
Príspevky: 810
Bydlisko: Brno

PríspevokZaslal: Št február 17, 2011 15:52:55    Predmet: Odpovedať s citátom

karfik napísal:
No pěkně. Ale kde ho nyní sehnat? Podle mě by tam měl jít použít i 27114MC. A ten koupit jde.


Máš pravdu, podle datasheetu má 18112MC i 27112MC úplně stejné rozteče pinů do boardu, podívej se na to. Zajímavé. Identické by to mělo být i pro 4 polové (27114). Větší je pouze těleso potenciometru. I osa potenciometru je ve stejném bodě, což je pozoruhodné při zvětšení tělesa o 9mm. Takže by to mělo sednout i do otvoru na čelním panelu.

http://cgi.ebay.com/ALPS-Quad-Potentiometer-RK27114MC-motorized-pot-10K-50K-/250467804650?pt=UK_Consumer_VintageAudio_RL&hash=item3a510b65ea

Ale to je jenom 10k a 50k

Dobrý nápad ta 27-ka.

Může mít nějaký vliv to, že je to větší těleso o 9 mm? Kvůli čemu to je?

_________________
Omluvte prosím můj pravopis, jak jistě dobře vidíte, mám místo hlavy dýni. (Teda vono to vypadá spíš na lilek)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
karfik
Hifista - zaslúžilec


Založený: 21 december 2006
Príspevky: 870
Bydlisko: Ostrožská Nová Ves

PríspevokZaslal: Pi február 18, 2011 09:13:00    Predmet: Odpovedať s citátom

Větší těleso, větší(delší) dráha, lepší soubeh kanálů(parametrů), může tam být víc kontaktů(někde jsem snad četl, že ten modrý, tedy řada 27, má sedm kontaktů na běžci). V jednom to batasheetu je i popis řady 40 a 50 a tam je vidět posun parametrů k lepšímu.
Jinak v tom originálu je 4x100k, takže bych koupil tu 27čku 4x50k, to nebude mít na funkci vliv.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
AlienCZ
N/A


Založený: 30 november 2006
Príspevky: 810
Bydlisko: Brno

PríspevokZaslal: Pi február 18, 2011 11:06:42    Predmet: Odpovedať s citátom

Myslíš na funkci rostlináře? Smile

Hele, jak to, že 50k nic neovlivní, když je tam teď 100k? V čem to je? Jinak jej tedy objednávám a děkuji za cenné rady.

Kdyby se ti chtělo, tak pomalu mrkni na nějakou tu "stavebnici" pro dálku.

Zaujala mě třeba tato:

http://www.gme.cz/cz/f-kf1467-p763-389.html

a k ní příslušný přijímač.

_________________
Omluvte prosím můj pravopis, jak jistě dobře vidíte, mám místo hlavy dýni. (Teda vono to vypadá spíš na lilek)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
karfik
Hifista - zaslúžilec


Založený: 21 december 2006
Príspevky: 870
Bydlisko: Ostrožská Nová Ves

PríspevokZaslal: Pi február 18, 2011 13:31:11    Predmet: Odpovedať s citátom

Ten poťák je tam pouze k útlumu signálu. Samozřejmě zatěžuje nějaké aktivní prvky před ním, ale 50kohmů je v pohodě. Dnes se používá standardně jen 10kohmů.
Já osobně používám toto:
http://www.flajzar.cz/dalkove-ovladani-rf-868-434mhz/prijimac-kp2rx-s-plovoucim-kodem-2-kanaly-keeloq.htm
http://www.flajzar.cz/dalkove-ovladani-rf-868-434mhz/vysilac-kv2tx-s-plovoucim-kodem-2-kanaly-keeloq.htm
Design děsný, ale není potřeba nikam dělat díry pro IR přijímač. Jen jsem si tam musel nechat upravit tu PICku, aby to po stisknutí a puštění tlačítka hned odeplo relé. Standardně je tam 0,8s a to je moc. Navíc tam stačí přivést napájení a jede to.
Mám doma i toto:
http://www.flajzar.cz/dalkove-ovladani-infra/prijimac-ovladani-25-kanalu.htm
http://www.flajzar.cz/dalkove-ovladani-infra/ir-12-kanalu-vysilac.htm
Jen to mám snad na 16 kanálů. Nevýhoda je, že se tam musí ještě dobastlit relé či tranzistory a hlavně někde dát ten IR přijímač, což se do hotového zařízení dodělává blbě. Ale klidně to odprodám za nějakou nízkou cenu, leží mi to tam.
Pak se tam ještě bude muset najít +-5V či ustabilizovat z +-15V, což by neměl být problém.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
enregistree
Hifista


Založený: 02 december 2009
Príspevky: 240
Bydlisko: Praha

PríspevokZaslal: Pi február 18, 2011 14:59:19    Predmet: Odpovedať s citátom

RK168 ALPS pot mi prijde podobny tomu tvemu - z kitu, ktery je vcetne dalky, naprogramovany (a desky osazene):
http://diyclub.biz/catalog/product_info.php?products_id=195

_________________
L_u_k_a_s
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
AlienCZ
N/A


Založený: 30 november 2006
Príspevky: 810
Bydlisko: Brno

PríspevokZaslal: Ut február 22, 2011 14:57:07    Predmet: Odpovedať s citátom

Karfíku, ten potenciometr jsem už objednal, je na cestě.
_________________
Omluvte prosím můj pravopis, jak jistě dobře vidíte, mám místo hlavy dýni. (Teda vono to vypadá spíš na lilek)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
AlienCZ
N/A


Založený: 30 november 2006
Príspevky: 810
Bydlisko: Brno

PríspevokZaslal: St marec 09, 2011 13:32:09    Predmet: Odpovedať s citátom

Potenciometr už dorazil, takže to mám připravené k rekonstrukci. Dálkové by se mi líbilo ten systém Keeloq - v odkazu od Karfíka. Na designu mi absolutně nezáleží, potřebuji jen z křesla "točit" potenciometrem Volume Smile Nic víc.

Ještě jsem se nikoho jiného zde neptal, jestli byste mi to někdo "vytunili".

Samozřejmě zaplatím, to je samo sebou.

Tedy prosím zdejší osazenstvo kutilů a odborníků tuningářů i tebe Karfíku o pomoc.

Děkuji předem za odezvu, na detailech se domluvíme následně.

_________________
Omluvte prosím můj pravopis, jak jistě dobře vidíte, mám místo hlavy dýni. (Teda vono to vypadá spíš na lilek)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
karfik
Hifista - zaslúžilec


Založený: 21 december 2006
Príspevky: 870
Bydlisko: Ostrožská Nová Ves

PríspevokZaslal: So marec 12, 2011 20:02:41    Predmet: Odpovedať s citátom

Jsem nemocný, pak něco vymyslíme.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
AlienCZ
N/A


Založený: 30 november 2006
Príspevky: 810
Bydlisko: Brno

PríspevokZaslal: Po marec 14, 2011 16:18:20    Predmet: Odpovedať s citátom

karfik napísal:
Jsem nemocný, pak něco vymyslíme.


OK.

_________________
Omluvte prosím můj pravopis, jak jistě dobře vidíte, mám místo hlavy dýni. (Teda vono to vypadá spíš na lilek)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
karfik
Hifista - zaslúžilec


Založený: 21 december 2006
Príspevky: 870
Bydlisko: Ostrožská Nová Ves

PríspevokZaslal: Št máj 05, 2011 20:42:58    Predmet: Odpovedať s citátom

Tak dálka namontována a dálkuje Smile. Byla to sice trochu fuška, kvůli velikosti potenciometru s motorkem jsem musel mírně upravovat vnitřní plechy, ale nakonec se to povedlo. Navíc ten poťák už v krajní poloze šustil, tak ta výměna vyřešila i toto.
http://www.karafiatovi.net/audio/download/am75.jpg
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Kuba4
Hifi inventar


Založený: 08 október 2006
Príspevky: 3913

PríspevokZaslal: Pi máj 06, 2011 08:00:55    Predmet: Odpovedať s citátom

A co se změnilo na čelním panelu? Fotka?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
karfik
Hifista - zaslúžilec


Založený: 21 december 2006
Príspevky: 870
Bydlisko: Ostrožská Nová Ves

PríspevokZaslal: Pi máj 06, 2011 11:30:11    Predmet: Odpovedať s citátom

Nic, co by se mělo měnit???
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Tuning Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku 1, 2  Ďalšia
Strana 1 z 2

 
Prejdi na:  
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra.
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
Nemôžete pripojiť súbory do tohto fóra.
Nemôžete sťahovať súbory z tohto fóra.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Slovenský preklad phpBB Slovak - www.pcforum.sk
TOPlist