Obsah fóra hifi.slovanet.sk hifi.slovanet.sk


 
 FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 
http://www.tnt-audio.com/gif/smallstereo_white.gif

Brum z phono vystupu

 
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Kabeláž
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
J@nik
Hifista


Založený: 29 december 2009
Príspevky: 172
Bydlisko: Nový Život

PríspevokZaslal: So máj 21, 2011 20:00:19    Predmet: Brum z phono vystupu Odpovedať s citátom

Kedze si neviem rady skusim sa opytat tu na. Nedavno som upgradoval kabelaz vo svojom systeme. Kupil som 2 pary Chord Cobra 3 plus . Jeden mam pouzity pre dac a druhy som chcel pouzit medzi gramom a zosikom. Kedze mam dalsie 2 rozne pary analogovych kablov, tak som hned zistil, ze pripojenim jedneho alebo druheho paru chord cobra 3, zacne brum, ci uz su kable pichnute alebo nie su. Proste brum je obrovsky, ked nie su pichnute do grama ale tiez brum je aj po pripojeni.

Neviete mi s tym niekto pomoct? Kedze graham slee fanfare ma pribaleny tento kable dufal som, ze s tym nebude problem. Samozrejme uzemnenie medzi zosikom a gramom mam.

Aby som ozrejmil tak ako phono predzosik pouzivam co mam v integrovanom zosiku a gramo je project (sumiko blue point II). V podstate ak mam pichnute stare kable ziaden brum nie je v momente ak pichnem jeden z tych parov zacne brum.

Dakujem za akukolvek help.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
karloss
Nádejný hifista


Založený: 31 december 2008
Príspevky: 69

PríspevokZaslal: Ne máj 22, 2011 07:28:47    Predmet: Odpovedať s citátom

ze to brumi bez kablov je vada zosilovacu resp. jeho predzosilovacu
bez kablov by to nemalo vrcat ani pri nezapojenom uzemneni
a tie chordy budu asi "smerove" na strane so sipkou von nezapojena zem, preto to s nimi brumi
skus kupit nejaky phono preamp, tie integrovane aj tak vacsinou stoja za ...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
J@nik
Hifista


Založený: 29 december 2009
Príspevky: 172
Bydlisko: Nový Život

PríspevokZaslal: Po máj 23, 2011 17:19:31    Predmet: Odpovedať s citátom

Poriesene kupil som phono pred.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
hcrevize
Hifi expert


Založený: 09 júl 2009
Príspevky: 1619
Bydlisko: www.revize-hc.cz

PríspevokZaslal: Pi august 24, 2012 12:16:19    Predmet: Odpovedať s citátom

číňane na co s tím zasíráš několik vláken najednou? stačí to snad dát do jednoho ne?
_________________
BW801, SPaudio P1, SPaudio A400, HTPC; SPaudio D1, LC1 repro kabel.
www.revize-hc.cz
www.customworks.cz
www.spaudio.cz
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Kabeláž Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Prejdi na:  
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra.
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
Môžete pripojiť súbory do tohto fóra.
Môžete sťahovať súbory z tohto fóra.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Slovenský preklad phpBB Slovak - www.pcforum.sk
TOPlist