Obsah fóra hifi.slovanet.sk hifi.slovanet.sk

Bolo zavedene manualne potvrdzovanie registracii !!!
 
 FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 
https://www.tnt-audio.com/gif/smallstereo_white.gif

MB Speaker (Eton 26HD1, Morel EM 428, Morel CAW 938)
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3  Ďalšia
 
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Reprosústavy
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
BV
Hifi inventar


Založený: 06 október 2006
Príspevky: 5908
Bydlisko: Trnava

PríspevokZaslal: Po august 27, 2012 20:10:00    Predmet: Odpovedať s citátom

citácia:
Nakoľko má Orion na výstupe nesymetrické výstupy a koncák len symetriku, tak nie je možné pripojiť oba komponenty bez predzosilňovača.

Ale na to stačí kábel RCA/XLR, kde na XLR sa spojí pin 1a3 (zem, tienenie) pin 2 je živý (signál) a už je vstup "znesymetrizovaný". Alebo hotová redukcia RCA/XLR (cca4 EUR/ks).
A som presvedčený, že v slepom teste nikto nepozná zaradenie PRE1 za ORION, nie ešte za Audiolab (kde je vo výstupe MAS8116, čo je horšia náhrada za obvod WM8816, ktorý som používal v P1SE a ukončenie jeho výroby bolo jedným z podnetov pre vývoj PRE1.


Naposledy upravil BV dňa Ut august 28, 2012 06:12:48, celkom upravené 2 krát.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odar
Hifi inventar


Založený: 14 december 2009
Príspevky: 3180

PríspevokZaslal: Po august 27, 2012 20:10:19    Predmet: Odpovedať s citátom

Cez redukciu RCA --> XLR by to neslo? Slo o testovanie FULL verzie Orionu, ktory ma v sebe predzosilnovac? Ci o Orion Lite a tym padom sa medzi A300SSE a DAC musel dat PRE1, aby sa dala regulovat hlasitost (resp. by sa musela regulovat hlasitost na zadnom paneli PA300SSE pomocou GAIN)?

U mna bola situacia ina. Akonahle som dal DAC na maximalnu hlasitost a medzi DAC a koncak PRE1tku, basom a dynamike to znacne pomohlo. PRE1 som mal pozicany za protizalohu s moznostou rozhodnut sa, ci si ho necham, alebo zanesiem spat. Ostal doma. Dodatocne som dal v DACane odstavit regulaciu hlasitosti uplne.

EDIT:
BV ma s tou redukciou predbehol.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
sounds77
Hifista


Založený: 05 júl 2007
Príspevky: 227

PríspevokZaslal: Po august 27, 2012 20:31:20    Predmet: Odpovedať s citátom

Pán Bunta o tejto možnosti viem, len som sa zle vyjadril nemal som potrebu to nejako riešiť ono to aj cez PRE1 hrá s Orionom výborne.. Všetci čo si to mali možnosť vypočuť tak nevzniesli žiadne výhrady ku reprodukcii čo sa mi nestalo odkedy som predal synovu referenčnú zostavu od TEAC Esoteric. To hovorí za všetko.
Odar - na full verziu sa ešte len čaká, podľa vyjadrenia pána Vránu by do konca roka mala byť na trhu. Ide o Orion osadený v ich firemnom CD prehrávači.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
brokus
Hifi obsluha


Založený: 14 apríl 2010
Príspevky: 22
Bydlisko: trencin

PríspevokZaslal: Pi september 21, 2012 11:44:41    Predmet: Odpovedať s citátom

Taktiez som sa zucastnil posluchu a mozem povedat ze zvukovo mi pripominali zostavu kt. ma p. "slimak" z kanianky , to znamena predovsetkym "linearita - rovnovaha " v celom spektre a neskutocne detaily . priestor bol vyborny ale spolu so spodnym pasmom sa mi ziadalo trosku viac drajvu - ale chapem ze je to cistocne dane velkostou kabinetou a predovsetkym miestnostou , ... a taktiez trochu tym ze na mohutnost hudby som trochu zatazeny
tot moj lajcky nazor
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
vavrinec
Hifi obsluha


Založený: 10 august 2011
Príspevky: 24

PríspevokZaslal: Pi september 21, 2012 13:28:25    Predmet: Odpovedať s citátom

neskutocne detaily a mala vaha v spodnom pasme, takych "rovnych" bedni je ako maku. Osobne mam rad tiez skor drive a telo hudby. Ono to nie je miestnostou, je to ladenim, proste to nebasuje, ked je to naladene rovno. Bedne s vahou a telom zvuku nie su dole rovne, maju tam male prevysenie. Apropo, rovne bedne s vacsinou zmrsenych nahravok = tryznenie sluchu, bohuzial. Ale spravit to male prevysenie tak, aby to nedunelo, je dost narocne a potrebne.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
BV
Hifi inventar


Založený: 06 október 2006
Príspevky: 5908
Bydlisko: Trnava

PríspevokZaslal: Pi september 21, 2012 19:39:17    Predmet: Odpovedať s citátom

Ono to "nebasuje" preto, že je to uzavretý box, žiadny BR a padá už od cca 50Hz (meranie v tomto vlákne). Je to voľba autorov, asi preferujú "suchší" zvuk uzavretého boxu.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
godz
Hifi expert


Založený: 05 máj 2007
Príspevky: 1077
Bydlisko: Trenčín

PríspevokZaslal: So september 22, 2012 14:54:03    Predmet: Odpovedať s citátom

To vavrinec: V prototype som samozrejme basreflex ladil aj odskúšal (pozri si merania, je tam) Keď však bol u mňa sounds na posluch prototypu, tak si želal sfinalizovať to ako uzavrenku, skrátka jemu basreflex nereže. Druhá vec - fyzika nepustí, plocha membrány a absencia basreflexu urobia svoje. Riešenie by bolo urobiť to ako aktiv, resp. poloaktiv, tam by sa lepšie využili dobré vlastnosti basového drivera. A samozrejme nie je možné očakávať od 50 l skrinky a 9 palcového meniča v uzavrenke akustický tlak ako od 15 palca s basreflexom. Smile
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
sounds77
Hifista


Založený: 05 júl 2007
Príspevky: 227

PríspevokZaslal: So september 22, 2012 23:20:29    Predmet: Odpovedať s citátom

vavrinec - máte ss ,ale nedá mi nezareagovať aj verejne. Neviem ,ako ste prišiel ,,na malú váhu v spodnom pásme´´. Nie je mi úplne jasné čo toto vyjadrenie znamená. Zrejme ste odniekiaľ vydedukoval, že prednes sústav o ktoré sa v téme jedná , vykazuje hrubé nedostatky vo zvukovom prejave. Môžem Vás ubezpečiť že v skutočnosti tomu tak nie je, prečítajte si pozorne opis zvukového prejavu priamych poslucháčov. Čo sa týka výtiek,ktoré boli vznesené priamo po posluchu, tak dve boli ,že je mierne zvýraznené pásmo basov a jeden poslucháč- brokus sa asi v polovici počúvania vyjadril, že by uvítal viac basov. Pokiaľ by ste dané reprosústavy počul a vyjadril svoj názor , nekomentoval by som ho a ani by som sa ku tomu nevyjadroval. Takto mi to príde ako ,,výstrel od boku´´, ktorý nesúvisí s témou. Nemám v úmysle tvoriť reprosústavy s nejakým,,hrbom´´. Zmršeným nahrávkam to nepomôže a tým dobrým (ktoré tiež existujú) to len uškodí. Ak máte iný názor tak je to Vaša vec . Mýlite sa aj v tom ,že vyrovnaných -lineárnych reprosústav je ako maku. Prax ukazuje, že je oveľa viac reprosústav, ktoré majú výrazné konštrukčné nedostatky. Ich zvukový prejav býva opisovaný, ako agresivita na stredoch, problémy so sykavkami, zrnité výšky, dunenie na basoch. O vplyve posluchového priestoru na reprodukovanú hudbu nemá zmysel viesť debatu. Tu sa tiež mýlite. Platí to všeobecne a pre každý REŤAZEC vrátane nahrávky.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
vavrinec
Hifi obsluha


Založený: 10 august 2011
Príspevky: 24

PríspevokZaslal: Ne september 23, 2012 10:33:22    Predmet: Odpovedať s citátom

iba som sa vyjadril na predosly nazor, sam mam rad viac prekresleny ale nedunivy bas, tieto uzavrenky som sice nepocul, ale ked uz padol ten nazor, zrejme by mi bas dole chybal. Ano, spravit dobry bassreflex znamena ciastocne ho tlmit, periodicky system vzdy zanasa nejake to "dunenie" naviac. Vyjadril som sa zle v tom smere, ze je rovnych sustav ako maku, ale momentalne su tu hlavne chceckove veci a tie rovne su, nemyslel som na produkciu ala NAYshop.... &neplanujem tu zhadzovat alebo urazat nikoho, mam rad konturny bas a tie Morely v uzavrenke ho urcite podla mojho gusta nemaju. Samozrejme ze to neznamena, ze su nedotiahnute, majitelovi to tak urcite vyhovuje.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
godz
Hifi expert


Založený: 05 máj 2007
Príspevky: 1077
Bydlisko: Trenčín

PríspevokZaslal: Ne september 23, 2012 11:18:43    Predmet: Odpovedať s citátom

Ty si zvláštny človek. Najprv napíšeš tieto uzavrenky som sice nepočul, ale keď už padol ten názor, zrejme by mi bas dole chýbal. Potom si pokračoval "mám rád kontúrny bas a tie Morely v uzavrenke ho určite podľa môjho gusta nemajú".
Pôvodne som si myslel, že ty si sa zúčastnil posluchu a že tu hodnotíš svoje posluchové dojmy. No ale teraz vyšlo najavo, že ty si nič nepočul a že sa len DOMNIEVAŠ. Chcel by som mať tvoje schopnosti, aby som po prečítaní pár riadkov a letmom pohľade na pár grafov vedel, čo má a čo nemá bas.
A ešte jedna citácia : "momentálne sú tu hlavne checkove veci a tie rovné sú". Si ich počul, meral, alebo sa len DOMNIEVAŠ?
Rolling Eyes
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
PMA
Pavel Macura


Založený: 18 január 2007
Príspevky: 20444

PríspevokZaslal: Ne september 23, 2012 12:18:06    Predmet: Odpovedať s citátom

vavrinec napísal:
neskutocne detaily a mala vaha v spodnom pasme, takych "rovnych" bedni je ako maku. Osobne mam rad tiez skor drive a telo hudby. Ono to nie je miestnostou, je to ladenim, proste to nebasuje, ked je to naladene rovno. Bedne s vahou a telom zvuku nie su dole rovne, maju tam male prevysenie.


Ono je to asi složitější. Je docela obtížné hodnotit repro při poslechu na jediné aparatuře (míněno zdroj signálu a použité zesilovače). Subjektivní vnímání basů, dynamiky, drive, bohužel jen málo závisí na "rovné" naměřené kmitočtové charakteristice. Subjektivně vnímaný zvuk se může při výměně komponentů silně lišit, a to i při naměřené "rovné" charakteristice a velmi nízkém zkreslení komponentů. Bez zdlouhavých a intenzivních poslechových testů se výsledek (= vhodná konfigurace) nenajde. Kéž by si stačilo přečíst pár parmetrů a grafů, ale tak to není. Dobré standardně měřené parametry jsou nutná, nikoliv postačující podmínka. Je to jen začátek. Ještě jsem neviděl, že by z grafů a parametrů někdo předpověděl zvuk, pokud to ovšem není totální průšvih - pak se něco z grafů dá poznat.

_________________
mám rád hifi, ale víte, jak je to dál .....
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
vavrinec
Hifi obsluha


Založený: 10 august 2011
Príspevky: 24

PríspevokZaslal: Ne september 23, 2012 20:14:28    Predmet: Odpovedať s citátom

sorry, viem ako hra uzavrenka a ako bassreflex, ani jedno nie je ideal, a moje ucho ma rado bas, proste mi rovne bedne nerezu, nema to stavu. Pokial sa najde clovek, ktory to podobne opise, viem, o com je rec. Ja nechcem predpovedat nic ostatne, ale v basoch mam jasno. Basa ma byt dobre citatelna a to mi nikdy rovny box neponukol. V ziadnom pripade nejdem ponizovat zmienovane bedne, ale pre tych co maju radi konturnejsi bas treba hladat inde. Ti, co maju radi neskutocny detail su na dobrom mieste, zrejme... ked si vypocuju, ale maju lepsi predpoklad, ze sa im budu pacit, ako mne, hovadu co chce riadny tlak... Laughing
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
ipyks
Hifista - zaslúžilec


Založený: 17 október 2008
Príspevky: 814

PríspevokZaslal: Po september 24, 2012 18:54:48    Predmet: Odpovedať s citátom

Že ti "rovne bedne nerezu a nema to stavu" bude ale nejspíš tvůj problém, ne těch beden.
Z toho tvého popisu jsem poněku zmaten, co je to má být "konturnejsi" bas v tom tebou popsaném kontextu a ještě by mně teda zajímalo, co to jako ten ideál bude, když ne uzavřenka ani basreflex Smile
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
ipyks
Hifista - zaslúžilec


Založený: 17 október 2008
Príspevky: 814

PríspevokZaslal: Po september 24, 2012 18:55:14    Predmet: Odpovedať s citátom

Že ti "rovne bedne nerezu a nema to stavu" bude ale nejspíš tvůj problém, ne těch beden.
Z toho tvého popisu jsem poněku zmaten, co je to má být "konturnejsi" bas v tom tebou popsaném kontextu a ještě by mně teda zajímalo, co to jako ten ideál bude, když ne uzavřenka ani basreflex Smile
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
vavrinec
Hifi obsluha


Založený: 10 august 2011
Príspevky: 24

PríspevokZaslal: Po september 24, 2012 19:25:14    Predmet: Odpovedať s citátom

aperiodicky system, tlmeny bassreflex, variovent, hra to lepsie. Mnoho ludi bassreflex nema rado, je jedno, ci maju radi viac alebo menej basov. Pocuvam starsiu hudbu, basov v tych nahravkach moc nie je, teda nie tolko, co v audiofilnych a modernych nahravkach. Mierne prevysenie na basoch, ktore spomina aj sam Velky Bobo nie je na skodu. Ale to som vam zaprasil forum, viem, ze tu sa uznavaju iba rovne bedne.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odar
Hifi inventar


Založený: 14 december 2009
Príspevky: 3180

PríspevokZaslal: Po september 24, 2012 19:32:19    Predmet: Odpovedať s citátom

Alebo pouzit ekvalizer.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
vavrinec
Hifi obsluha


Založený: 10 august 2011
Príspevky: 24

PríspevokZaslal: Po september 24, 2012 19:38:27    Predmet: Odpovedať s citátom

to snad nemyslis vazne.... na co su Ti potom rovne bedne? Nie, ekvalizer je dost velky pruser, vdaka. Poznaci to vsetko a negativne, to snad nebudeme rozoberat.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odar
Hifi inventar


Založený: 14 december 2009
Príspevky: 3180

PríspevokZaslal: Po september 24, 2012 19:45:56    Predmet: Odpovedať s citátom

Myslim to vazne. Vzdy je to moznost, ktoru moze kazdy podla svojho uvazenia pouzit. Je to len na nom - ci sa mu to s pouzitim ekvalizera paci, alebo nie - odhliadnuc od toho, ci je bedna "rovna", alebo "kriva".

Na druhu stranu sa vynara otazka, ci bude nastavovat ekvalizer pri kazdom albume (pesnicke) Laughing
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
miero
Hifi inventar


Založený: 08 september 2010
Príspevky: 11428
Bydlisko: Praha

PríspevokZaslal: Po september 24, 2012 20:02:56    Predmet: Odpovedať s citátom

Vyhybka je predsa tiez ekvalizer...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kozousch
Hifi inventar


Založený: 09 máj 2009
Príspevky: 4168

PríspevokZaslal: Po september 24, 2012 20:43:17    Predmet: Odpovedať s citátom

miero napísal:
Vyhybka je predsa tiez ekvalizer...

Správná výhybka je linearizer Wink
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
BV
Hifi inventar


Založený: 06 október 2006
Príspevky: 5908
Bydlisko: Trnava

PríspevokZaslal: Ut september 25, 2012 05:58:55    Predmet: Odpovedať s citátom

2 Kozousch
Čo je napr. kompenzácia baffle stepu? Je to potom "správna" výhybka?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
man.earth
Hifista - pokročilec


Založený: 02 február 2009
Príspevky: 277
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: St september 26, 2012 10:57:31    Predmet: Odpovedať s citátom

chlapi, na co su vam ultralinearne bedne, podaktorym dokonca equalizery, ked sa potom vacsina nahravok stane nepocuvatelnymi? Chcem pocuvat hudbu, co ma bavi, nie vyberat nahravky podla kvality. Je tazke spravit retazec, aby vyhovoval vsetkym nahravkam a zdrojom. Komu sa to aspon ciastocne podari, ma o zabavu postarane.
_________________
SCAN SPEAK 26W+SEAS W18NX+SCAN SPEAK 2904/9800 DIY 3 WAY
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
godz
Hifi expert


Založený: 05 máj 2007
Príspevky: 1077
Bydlisko: Trenčín

PríspevokZaslal: St september 26, 2012 12:37:53    Predmet: Odpovedať s citátom

Ale tieto sústavy určite nie sú ultralineárne. Za prvé neviem čo to znamená a za druhé ma to uráža. Laughing
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
man.earth
Hifista - pokročilec


Založený: 02 február 2009
Príspevky: 277
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: St september 26, 2012 12:57:19    Predmet: Odpovedať s citátom

ou, to nepatrilo Vam pane, ani Vasim sustavam... Surprised
Myslel som to len obecne, ked sa aspon niekde na tomto fore debatuje...
Pobavilo ma tiez pouzitie ekvalizeru.

_________________
SCAN SPEAK 26W+SEAS W18NX+SCAN SPEAK 2904/9800 DIY 3 WAY
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
BV
Hifi inventar


Založený: 06 október 2006
Príspevky: 5908
Bydlisko: Trnava

PríspevokZaslal: St september 26, 2012 14:52:16    Predmet: Odpovedať s citátom

citácia:
Je tazke spravit retazec, aby vyhovoval vsetkym nahravkam a zdrojom. Komu sa to aspon ciastocne podari, ma o zabavu postarane.

Slušne povedané, je dosť naivné očakávať, že nejaký reťazec urobí z blbej nahrávky alebo zdroja signálu niečo lepšie...Asi tak ako z metylu vo fľaši od "stoličnej" nikdy nebude vodka..
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
man.earth
Hifista - pokročilec


Založený: 02 február 2009
Príspevky: 277
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: St september 26, 2012 15:06:49    Predmet: Odpovedať s citátom

zazraky sa nedeju, ale su aparaty, ktore hraju ziletkovo a potom tie, co su blizsie realite. Pre mna ma dobra zostava zahrat horsie nahravky stale pocuvatelne.
_________________
SCAN SPEAK 26W+SEAS W18NX+SCAN SPEAK 2904/9800 DIY 3 WAY
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Hopp
Hifista


Založený: 18 december 2007
Príspevky: 201
Bydlisko: BA

PríspevokZaslal: St september 26, 2012 15:27:19    Predmet: Odpovedať s citátom

V tom pripade je to dobre skreslujuca zostava Smile
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
godz
Hifi expert


Založený: 05 máj 2007
Príspevky: 1077
Bydlisko: Trenčín

PríspevokZaslal: St september 26, 2012 15:33:27    Predmet: Odpovedať s citátom

To man.earth : Sorry, ale zlý zvuk nahrávky má byť na dobrej aparatúre jasne identifikovateľný. Na prípadnú korekciu zlej nahrávky sa majú použiť equalizéry. Pokiaľ zlá nahrávka znie na aparatúre "počúvateľne" potom nie je niečo v poriadku. Ale proti gustu žiaden dišputát. Niekto rád počúva Senzus, niekto pozeráva "precedove" prejavy v národnej rade. Rolling Eyes
P.S. S tým precedom to neber osobne.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odar
Hifi inventar


Založený: 14 december 2009
Príspevky: 3180

PríspevokZaslal: St september 26, 2012 15:40:35    Predmet: Odpovedať s citátom

man.earth napísal:
na co su vam ultralinearne bedne, podaktorym dokonca equalizery, ked sa potom vacsina nahravok stane nepocuvatelnymi?
Potom sa vynara otazka, ktora charakteristika bedne je ta prava - "univerzalna"?

man.earth napísal:
Je tazke spravit retazec, aby vyhovoval vsetkym nahravkam
Presne o tom to je. Zial kvalita dnesnych nahravok je biedna. Na druhu stranu je vela ludi, ktori maju oblubeneho interpreta, ale nie je to ucinkany jazz. Chcu si tuto hudbu vychutnat na svojej zostave, ale ta nahravka je tak mizerna, ze to "nehra". Prave v tomto pripade nevidim nic zle na jemnom doladeni (pre niektorych velmi zabavnym Very Happy ) ekvalizerom.

Druha moznost je kompenzovat to zvyskom retazca, ktory skresluje "ako prasa". Kazdemu sa paci nieco ine. Len je otazne, preco by som si mal "domrvit" aj tie kvalitne nahravky, ktore tiez pocuvam. Myslim si, ze neexistuje univerzalne "to spravne" riesenie a kazdy si musi najst sposob, ako z toho "von". Najidealnejsie riesenie (ale aj financne najnarocnejsie) je mat 2 zostavy - jednu, co hra ultra cisto a druhu, ktora do urcitej miery "patla" a "uhladi" ten hnus, co je "mastrovany" na hudobnom nosici.

man.earth napísal:
Pre mna ma dobra zostava zahrat horsie nahravky stale pocuvatelne.
Tuto naivnu predstavu som mal kedysi aj ja.

man.earth napísal:
co su blizsie realite
To by si musel pozerat na prsty hudobnikom v studiu a potom na paprce ujovi Masterovi, aby si mohol jednoznacne povedat, co je blizsie k realite. Realita je len ziva hudba, nic ine.

Osobne ekvalizer (ani upsampling) nepouzivam. Je mi to "proti srsti". Ale je vela ludi, ktori ho pouzivaju prave z vyssie spomenutych dovodov. Nevidim na tom nic zabavne, ani zle. Tiez by som bol rad, keby bola vsetka hudba spracovana tak, aby toto ludia nemuseli riesit - realita je zial uplne ina Crying or Very sad
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kuba4
Hifi inventar


Založený: 08 október 2006
Príspevky: 3917

PríspevokZaslal: St september 26, 2012 20:53:26    Predmet: Odpovedať s citátom

A už se ví, kolik ty bedny vlastně stojí? Question
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Reprosústavy Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3  Ďalšia
Strana 2 z 3

 
Prejdi na:  
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra.
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
Môžete pripojiť súbory do tohto fóra.
Môžete sťahovať súbory z tohto fóra.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Slovenský preklad phpBB Slovak - www.pcforum.sk
TOPlist