Obsah fóra hifi.slovanet.sk hifi.slovanet.sk


 
 FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 
http://www.tnt-audio.com/gif/smallstereo_white.gif

Jak vypalit losless na CD?
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2
 
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Digitál
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
tatko Tom
Hifista - zaslúžilec


Založený: 21 február 2016
Príspevky: 597
Bydlisko: Prievidza

PríspevokZaslal: Pi jún 23, 2017 22:58:07    Predmet: Odpovedať s citátom

To zas ja nejak nie, akurát veci, čo mám alebo som mal na LP aj SP, kazetách, páskach. Z iného sem-tam dačo z YT no to prevažne vypočujem a zahodím Smile
_________________
AKAI AM-69, AKAI CD-62, Thorens TD 115, Philips 70fs363, FiiO E09K QOGIR + FiiO E07K ANDES, Stĺpové dvojpásmo (appolito) s 2x PSB600-1 + DT300 vo WG300 made in "TLU"
______
Rozdiely vo zvuku, ktoré nepočujem, mám - áno, presne tam...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Zapa
Hifista - pokročilec


Založený: 13 február 2007
Príspevky: 308
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: Ne jún 25, 2017 10:45:24    Predmet: Odpovedať s citátom

Pokiaľ sa v EAC nastaví offset na čítanie a následne aj na napaľovanie (každá mechanika to má iné) tak s tým nie je problém na w7,(na W8, W8,1, W10 to nemám vyskúšané) ale nemyslím, že by to nemalo fungovať. Treba len cd-čko s ktorým sa to nastaví (čítanie) na vypaľovanie je dobré použiť cd-rw. aby sa to dalo vymazať (nesprávne nastavené údaje na vypaľovanie-offset)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
janik1971
Hifi expert


Založený: 12 január 2010
Príspevky: 1430
Bydlisko: Trnava a kusok od..

PríspevokZaslal: Ne jún 25, 2017 10:58:09    Predmet: Odpovedať s citátom

No nie je tomu tak... Ale ako vravim, toto uz nie je podstatne
http://hifi.slovanet.sk/bb/viewtopic.php?t=538&postdays=0&postorder=asc&start=60
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Zapa
Hifista - pokročilec


Založený: 13 február 2007
Príspevky: 308
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: Ne jún 25, 2017 11:43:11    Predmet: Odpovedať s citátom

janik1971 napísal:
No nie je tomu tak...

Nerozumiem čo nie je tak. Ak máš cd, podľa ktorého si nastavíš offset na čítanie a aj ďaľšie parametre čítania, tak pomocou cd-rw si musíš nastaviť napaľovací offset, aby to sedelo. Nepamätám si na nejaký problém s nejakou napaľovačkou a to som mal aj ata, sata aj scsi rozhranie. A že mi ich prešlo rukami, prvú yamahu na 2x napaľovanie mám možno ešte niekde doma "zašitú" stála tuším nejakých 14000.-kčs.
Myslím, že ak si mal nejaké problémy, tak mohli byť spôsobené ovládačmi na MB, na radičoch, kolízie niektorých programov (vypaľovacích), problémy s irq (niektoré chipsety mali roblémy s kolíziami irq na agp, pci, ...). Na ata napaľovačkách bolo lepšie nastaviť master a na kábel nič ďaľšie nepripájať,....
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
janik1971
Hifi expert


Založený: 12 január 2010
Príspevky: 1430
Bydlisko: Trnava a kusok od..

PríspevokZaslal: Ne jún 25, 2017 14:03:16    Predmet: Odpovedať s citátom

No ,ze si tu zrovna Ty nebol ked bolo treba radit....
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Zapa
Hifista - pokročilec


Založený: 13 február 2007
Príspevky: 308
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: Po jún 26, 2017 08:25:29    Predmet: Odpovedať s citátom

Zase jeden "neprekonateľne urazený", že si niekto dovolil reagovať. Fungovalo to, a funguje "kope" ľudí, že to nešlo u Teba neznamená, že to nefunguje aj ostatným. U mňa napr. na troch pc funguje bez problémov. V každom iná napaľovačka. Asi som mal šťastie.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
janik1971
Hifi expert


Založený: 12 január 2010
Príspevky: 1430
Bydlisko: Trnava a kusok od..

PríspevokZaslal: Po jún 26, 2017 16:25:25    Predmet: Odpovedať s citátom

takze 1:1
Ja som to skusal na 3 PC a ani na jednom to neslo.
Nepomohlo ani "podhodenie" driverov ci ine zarucene kuzla z webu.
Zaujimave ,ze s tym ine napalovacie software problem nemali vid Burrn.
No EAC za boha neslo rozchodit....
Takze to je zas moja skusenost.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
tatko Tom
Hifista - zaslúžilec


Založený: 21 február 2016
Príspevky: 597
Bydlisko: Prievidza

PríspevokZaslal: Po jún 26, 2017 16:35:48    Predmet: Odpovedať s citátom

...nastavenia...?
Pod XP šiel, pod Desinami ide.

_________________
AKAI AM-69, AKAI CD-62, Thorens TD 115, Philips 70fs363, FiiO E09K QOGIR + FiiO E07K ANDES, Stĺpové dvojpásmo (appolito) s 2x PSB600-1 + DT300 vo WG300 made in "TLU"
______
Rozdiely vo zvuku, ktoré nepočujem, mám - áno, presne tam...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
janik1971
Hifi expert


Založený: 12 január 2010
Príspevky: 1430
Bydlisko: Trnava a kusok od..

PríspevokZaslal: Po jún 26, 2017 16:52:06    Predmet: Odpovedať s citátom

WTF ... nastavenia?...
Vsetky postupy som robil podla webu vyvojara.
A je zaujimave ,ze tento problem som nemal iba ja.
Skusal som to pod Win7 a archaicke XP som nemal chut instalovat.
Na 10-nach uz je zas pre mna prezitkom EAC.
To co vie EAC vie ovela komplexnejsi soft Xrecode II (najnovsie uz aj Xrecode III) a pomocou Burrn som to vypaloval bez problemov aj na PC na ktorých si EAC uz ani neskrtlo.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
tatko Tom
Hifista - zaslúžilec


Založený: 21 február 2016
Príspevky: 597
Bydlisko: Prievidza

PríspevokZaslal: Po jún 26, 2017 18:41:52    Predmet: Odpovedať s citátom

Ono ak má niekto často a s kadečím problém - je to "zaujímavé".
U mňa už na Win98SE pred kooopec rokmi "hralo a fungovalo" všetko.
Aby som len nepindal - mimo fóra (lebo nemám čas a sily riešiť celý svet) Ti rád s tým pomôžem.
Ad.) Podvrhutie driverov a podobné zázraky - ak neide niečo, ide niečo iné. No ak iečo neide nai s podvrhom - je niekde zlá úvaha.
Ad2.) Supersofty na všetko - aj tak mi to ráno kávu neuvarí, jablkovo-orechový kompót môže byť pre niekoho zaujímavý, no ja by to nežral - už v dobe kombinácií video+telka som mal ten názor a ostal mi dodnes - ani zadarmo mi domov nesmie napríklad kombo skener+tlačiareň. Very Happy

_________________
AKAI AM-69, AKAI CD-62, Thorens TD 115, Philips 70fs363, FiiO E09K QOGIR + FiiO E07K ANDES, Stĺpové dvojpásmo (appolito) s 2x PSB600-1 + DT300 vo WG300 made in "TLU"
______
Rozdiely vo zvuku, ktoré nepočujem, mám - áno, presne tam...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
janik1971
Hifi expert


Založený: 12 január 2010
Príspevky: 1430
Bydlisko: Trnava a kusok od..

PríspevokZaslal: Po jún 26, 2017 19:16:20    Predmet: Odpovedať s citátom

Ale ved ide o h.vno.
Ja som toto riesil fakt kedysi davno a scul mam uz ine "priority".
Takze dakujem za ponuku.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
tatko Tom
Hifista - zaslúžilec


Založený: 21 február 2016
Príspevky: 597
Bydlisko: Prievidza

PríspevokZaslal: Po jún 26, 2017 21:29:04    Predmet: Odpovedať s citátom

jj
_________________
AKAI AM-69, AKAI CD-62, Thorens TD 115, Philips 70fs363, FiiO E09K QOGIR + FiiO E07K ANDES, Stĺpové dvojpásmo (appolito) s 2x PSB600-1 + DT300 vo WG300 made in "TLU"
______
Rozdiely vo zvuku, ktoré nepočujem, mám - áno, presne tam...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Digitál Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2
Strana 2 z 2

 
Prejdi na:  
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra.
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
Môžete pripojiť súbory do tohto fóra.
Môžete sťahovať súbory z tohto fóra.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Slovenský preklad phpBB Slovak - www.pcforum.sk
TOPlist