Obsah fóra hifi.slovanet.sk hifi.slovanet.sk


 
 FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 
http://www.tnt-audio.com/gif/smallstereo_white.gif

Žeby prvý Slovenský komerčný USB DAC?
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia
 
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Digitál
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
dustin
Hifi inventar


Založený: 06 október 2006
Príspevky: 4666
Bydlisko: Plzeň

PríspevokZaslal: St december 13, 2017 18:10:51    Predmet: Odpovedať s citátom

Tomu nerozumím, který notebook má USB porty na výšku? Na mých ntb mám všechny porty naležato a tak, aby při zasunutí konektoru byl nahoře znak USB. Z pravé strany, z levé i zezadu na dokině.

IMO má ten port prostě obráceně, tudíž displej svítí na stůl.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Soaron
Hifi expert


Založený: 27 december 2015
Príspevky: 1510

PríspevokZaslal: St december 13, 2017 20:05:41    Predmet: Odpovedať s citátom

Netvrdím, že nemá displej do stola, len som písal, ako som bod 6 pochopil ja.

Lepšie raz vidieť, ako 100x čítať. Kvalita nie je najlepšia, ale snáď to stačí. Podotýkam, že displej smeruje stále na nás, no na ľavej strane sú písmenká hore nohami.



ukazka.jpg
 Description:
 Filesize:  43.54 KB
 Viewed:  65 Time(s)

ukazka.jpg



_________________
PC - DIY silver USB - RME ADI-2 DAC - DIY silver XLR - BVA PA300SSE - Atohm Zef Max - Zingali Italy Naples
PC - AUDIOPHONICS U-SABRE - DIY HYPA 1 | THX AAA 789 - HE-560
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
mrba
Hifi expert


Založený: 09 máj 2014
Príspevky: 1012
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: St december 13, 2017 20:31:40    Predmet: Odpovedať s citátom

U mňa je na oboch stranách display hore, len v pravo je hore nohami.
A display je iného typu ako u Soarona



SpaceKey03w.jpg
 Description:
 Filesize:  104.81 KB
 Viewed:  46 Time(s)

SpaceKey03w.jpg



SpaceKey02w.jpg
 Description:
 Filesize:  102.78 KB
 Viewed:  59 Time(s)

SpaceKey02w.jpg



_________________
Synology DS112j,Tidal->PC/W10/foobar2000[sox(384),convolver-FIR(REW)]/PCI-E USB3.0->
->(NA Sunrise)[CW DAC1USB (+ALPS+DO)->BVaudio PA300SE]->FOCAL ARIA 906->REL T/5i+Velodyne SPL-800R+CHT-8R
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
dustin
Hifi inventar


Založený: 06 október 2006
Príspevky: 4666
Bydlisko: Plzeň

PríspevokZaslal: St december 13, 2017 21:08:26    Predmet: Odpovedať s citátom

Jasně, to mě nenapadlo, moje chyba. Přehození ve firmwaru by bylo triviální, ale to by byl další čudlík navíc.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
gnat
Hifista - pokročilec


Založený: 06 jún 2012
Príspevky: 380

PríspevokZaslal: St december 13, 2017 22:55:30    Predmet: Odpovedať s citátom

Nemusí to být čudlík. Má to kolébkový přepínač kombinovaný s tlačítem, takže by to mohlo umět procházet nějaké menu. Bohužel to na něj ale nijak nereaguje. Teď se to snažím neúspěšně rozběhat pod Linuxem. Dustine neměl by jsi nějaký nápad ?




kód:
[ 2364.498806] usb 2-1.2: new high-speed USB device number 3 using ehci-pci
[ 2364.608465] usb 2-1.2: New USB device found, idVendor=20b1, idProduct=000a
[ 2364.608471] usb 2-1.2: New USB device strings: Mfr=1, Product=3, SerialNumber=0
[ 2364.608475] usb 2-1.2: Product: Space Key
[ 2364.608478] usb 2-1.2: Manufacturer: SPACE
[ 2364.632045] input: SPACE Space Key as /devices/pci0000:00/0000:00:1d.0/usb2/2-1/2-1.2/2-1.2:1.3/0003:20B1:000A.0003/input/input15
[ 2364.691340] hid-generic 0003:20B1:000A.0003: input,hidraw2: USB HID v1.10 Device [SPACE Space Key] on usb-0000:00:1d.0-1.2/input3
[ 2365.260738] usb 2-1.2: parse_audio_format_rates_v2(): unable to find clock source (clock -71)
[ 2365.273510] usb 2-1.2: parse_audio_format_rates_v2(): unable to find clock source (clock -71)
[ 2365.286265] usb 2-1.2: parse_audio_format_rates_v2(): unable to find clock source (clock -71)
[ 2365.328753] usb 2-1.2: cannot get ctl value: req = 0x83, wValue = 0x201, wIndex = 0xa00, type = 4
[ 2365.328764] usb 2-1.2: 10:0: cannot get min/max values for control 2 (id 10)
[ 2365.341507] usb 2-1.2: cannot get ctl value: req = 0x83, wValue = 0x200, wIndex = 0xa00, type = 4
[ 2365.341516] usb 2-1.2: 10:0: cannot get min/max values for control 2 (id 10)
[ 2365.350873] usbcore: registered new interface driver snd-usb-audio
[ 2370.165603] usb 2-1.2: USB disconnect, device number 3
[ 2374.230740] usb 2-1.2: new high-speed USB device number 4 using ehci-pci
[ 2374.339686] usb 2-1.2: New USB device found, idVendor=20b1, idProduct=000a
[ 2374.339693] usb 2-1.2: New USB device strings: Mfr=1, Product=3, SerialNumber=0
[ 2374.339697] usb 2-1.2: Product: Space Key
[ 2374.339700] usb 2-1.2: Manufacturer: SPACE
[ 2374.364490] usb 2-1.2: can't set config #1, error -71
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
gnat
Hifista - pokročilec


Založený: 06 jún 2012
Príspevky: 380

PríspevokZaslal: St december 13, 2017 23:30:38    Predmet: Odpovedať s citátom

Tak už to hraje. Zatím sice jen 24/48. Ale neptejte se mě jak se mi to povedlo. Zkoušel jsem všechno možné a netuším co nakonec zabralo. Asi nejspíš unload snd_hda_intel a snd_usb_audio a load v opačném pořadí.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
miero
Hifi inventar


Založený: 08 september 2010
Príspevky: 9585
Bydlisko: Praha

PríspevokZaslal: Št december 14, 2017 01:57:52    Predmet: Odpovedať s citátom

Z toho neunikatneho USB id mi pride, ze si chlapci trochu zjednodusili pracu [1] a mozno nieco aj usetrili na licencnych poplatkoch.

[1] http://www.xmos.com/download/private/XMOS-Stereo-Driver-Request-Form%283.1%29.pdf
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
gnat
Hifista - pokročilec


Založený: 06 jún 2012
Príspevky: 380

PríspevokZaslal: Št december 14, 2017 14:01:03    Predmet: Odpovedať s citátom

Chlapci si zjednodušili práci docela dost. Manuál nikde, na produktových stránkách jen "Comming soon" a oficiální firemní forum je rejdištěm spambotů. Ovládání funguje jen ve středu a v lednu (zákmity kontaktů ošetřili tak, že přepínač pro změnu hlasitosti začne reagovat až skoro po 1s držení). V tomto pohledu se jeví chybějící potisk na výrobku jako zanedbatelná drobnost. Hlavně že si hrají na firemních stránkách a na kickstarteru na Made in Great Britain. Já hlupák dodneška netušil, že Nové Zámky jsou součástí Brexitu.

Naštěstí to hraje lépe, než to vypadá a než to chlapci podporují.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
moses
Hifi expert


Založený: 17 november 2012
Príspevky: 1607

PríspevokZaslal: Št december 14, 2017 14:30:11    Predmet: Odpovedať s citátom

...vsak New Castle, bitch! Ci nie? Very Happy
_________________
SET01: PC + CA DacMagic Plus + KRK Rokit 4 G3 SET02: NTB + Echo Indigo IOx + Beyerdynamic DT 831 SET03: HTPC + ASUS Xonar STX + Bryston BP4 + Behringer TRUTH B3030A SET04: MP + AudioQuest Dragonfly Black + Sennheiser HD 25-C II
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
gnat
Hifista - pokročilec


Založený: 06 jún 2012
Príspevky: 380

PríspevokZaslal: Št december 14, 2017 15:54:17    Predmet: Odpovedať s citátom

Tak DSD se mi rozjet na W10 nepodařilo. Ačkoliv displej ukazuje DSD256 a Foobar hraje, tak zvuk ven neleze.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
miero
Hifi inventar


Založený: 08 september 2010
Príspevky: 9585
Bydlisko: Praha

PríspevokZaslal: Št december 14, 2017 16:19:52    Predmet: Odpovedať s citátom

A mas vystup nastaveny na DSD Native alebo na DoP? Na tom native by to ist mohlo, DoPu moc neverim.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
gnat
Hifista - pokročilec


Založený: 06 jún 2012
Príspevky: 380

PríspevokZaslal: Št december 14, 2017 16:57:09    Predmet: Odpovedať s citátom

Mám tam: DSD: ASIO : XMOS USB Audio 2.0 ST 30A5

Nic jako DSD Native nebo DoP tam nemám.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
janik1971
Hifi expert


Založený: 12 január 2010
Príspevky: 1455
Bydlisko: Trnava a kusok od..

PríspevokZaslal: Št december 14, 2017 17:17:17    Predmet: Odpovedať s citátom

https://www.audiostream.com/content/how-play-dsd-file-using-foobar2000
http://headaudio.weebly.com/clanky/ako-na-to-dac-s-podporou-dsd-a-foobar2000
skus vyskusat tieto nastavenia
pripadne skus tento uceleny instalator
https://audiophilesoft.ru/load/audiophilesoftware/foobar2000_by_audiophile/3-1-0-56

Inak chvala bohu ,ze aj ked som koketoval s tou myslienkou kupit ho tak nakoniec k realizacii neprislo.
Spokojny som s tymto
http://www.tpdz.net/en/products/d30/index.htm
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
miero
Hifi inventar


Založený: 08 september 2010
Príspevky: 9585
Bydlisko: Praha

PríspevokZaslal: Št december 14, 2017 17:20:48    Predmet: Odpovedať s citátom

no, z toho nazvu driveru by som intuitivne cakal ze je urceny pre zariadenie s id 20b1:30a5 ... ale ten vypis linuxu hlasi id 20b1:000a ... skus im napisat na support, ci tam mas spravnu verziu fw
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
gnat
Hifista - pokročilec


Založený: 06 jún 2012
Príspevky: 380

PríspevokZaslal: Št december 14, 2017 17:30:48    Predmet: Odpovedať s citátom

@miero: Omlouvám se. asi jsem miera trochu zmátnul. Včera večer jsem to rozcházel doma na jiném notebooku na Linuxu a nakonec se to úspěšně povedlo. Dneska jsem v práci, kde mám W10.

@janik1971: projdu to. Díky za nasměrování.

A myslím že jsi udělal chybu. I když to tak asi z mých příspěvků nevypadá, tak jsem zatím dost spokojený a považuji to za dobrou investici. Tohle jsou běžné porodní bolesti Kickstarterovských projektů a celkem se mi daří postupovat a zprovozňovat to. PCM běhá bez problémů 24/192k a hraje to oproti kombinaci ODAC+O2 suprově.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
miero
Hifi inventar


Založený: 08 september 2010
Príspevky: 9585
Bydlisko: Praha

PríspevokZaslal: Št december 14, 2017 17:50:15    Predmet: Odpovedať s citátom

na linuxe problem nebude, jedine az budes chciet prehravat native dsd. no windows potrebuje xmos ovladace a bez nich to fungovat nemusi. a z toho co si napisal mi pride, ze ten dac nehlasi spravne id, ale je dost mozne ze sa mylim :)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
gnat
Hifista - pokročilec


Založený: 06 jún 2012
Príspevky: 380

PríspevokZaslal: Št december 14, 2017 17:50:52    Predmet: Odpovedať s citátom

miero napísal:
no, z toho nazvu driveru by som intuitivne cakal ze je urceny pre zariadenie s id 20b1:30a5 ... ale ten vypis linuxu hlasi id 20b1:000a ... skus im napisat na support, ci tam mas spravnu verziu fw


Až na 2. čtení mi došlo co jsi měl na mysli. Ovladač jsem stáhnul ze stránek výrobce, je to generický XMOS, ale není jasné pro kterou verzi toho jejich DACu to přesně je. VID:PID 20B1:000A má i Gustard X20, tak to vypadá na výchozí VID:PID toho XMOS řadiče a nevypadá to, že by to bylo nastavené firmwarem. Zkusím najít nějaký ovladač pro ten Gustard.

18:00 - A už jsem si přečetl na XMOS stránkách ten driver request form. Začíná to být veselé.

18:10 - Zkusil jsem jim napsat, ale reakci vzhledem ke stavu jejich fora nečekám.


Naposledy upravil gnat dňa Št december 14, 2017 18:12:03, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
miero
Hifi inventar


Založený: 08 september 2010
Príspevky: 9585
Bydlisko: Praha

PríspevokZaslal: Št december 14, 2017 18:02:03    Predmet: Odpovedať s citátom

ok, no napis i vyrobcovi. firmware v xmose by mal pouzivat pridelene id a nie default. a upgradovat by mal ist i po usb, ak to tam nahrali ako factory firmware.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
janik1971
Hifi expert


Založený: 12 január 2010
Príspevky: 1455
Bydlisko: Trnava a kusok od..

PríspevokZaslal: Št december 14, 2017 19:43:29    Predmet: Odpovedať s citátom

gnat napísal:

A myslím že jsi udělal chybu. I když to tak asi z mých příspěvků nevypadá, tak jsem zatím dost spokojený a považuji to za dobrou investici. Tohle jsou běžné porodní bolesti Kickstarterovských projektů a celkem se mi daří postupovat a zprovozňovat to. PCM běhá bez problémů 24/192k a hraje to oproti kombinaci ODAC+O2 suprově.

Az coho tak usudzujes?
Naopak ja si to nemyslim. Ta D30 hra lepsie ako cokolvek co som doteraz mal.
Dokonca daleko lepsie ako tak preferovana zvukovka ASUS Xonar ST/STX.
Navyse ja som s Topping D30 nemal ziadne "porodne bolesti".
Az na to ,ze mi jedna doska odisla no za 50€ som kupil dalsiu ktora mi funguje spolahlivo.
Takze vobec nelutujem aj tych 50€ navyse.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kocmeister
Hifista - pokročilec


Založený: 09 október 2008
Príspevky: 340

PríspevokZaslal: Pi december 15, 2017 09:49:04    Predmet: Odpovedať s citátom

Trochu OT, Janik1971: Ten ruskej audiofilní foobar, co jsi linkoval, hraje líp než normální? Jen mě to tak napadlo, jestli tam nejsou nějaký změny v tomhle ohledu.
_________________
REPRO: ATC SCM40mkII, sub B&W Nautilus ASW 825, AMP: 2x MF 550K, DAC: Hegel HD30, spoustu drátů a jiné snake oily...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
dustin
Hifi inventar


Založený: 06 október 2006
Príspevky: 4666
Bydlisko: Plzeň

PríspevokZaslal: Pi december 15, 2017 10:22:44    Predmet: Odpovedať s citátom

gnat napísal:
Nemusí to být čudlík. Má to kolébkový přepínač kombinovaný s tlačítem, takže by to mohlo umět procházet nějaké menu. Bohužel to na něj ale nijak nereaguje.


Ten čudlík je normální USB HID, tedy zřejmě posílá multimediální klávesy Volume Up/Down, jako to dělají téměř všechny zvukovky tohoto typu. Záleží na OS, zda si je namapuje na nějaké funkce regulující hlasitost. Běžná desktopová prostředí to tak mají (win i linux)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
mrba
Hifi expert


Založený: 09 máj 2014
Príspevky: 1012
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: Pi december 15, 2017 10:53:55    Predmet: Odpovedať s citátom

Nemalo by to tak meniť hlasitosť vo windows? V prípade SpaceKey sa hlasitosť vo windows nemení, mení sa len v DAC.
_________________
Synology DS112j,Tidal->PC/W10/foobar2000[sox(384),convolver-FIR(REW)]/PCI-E USB3.0->
->(NA Sunrise)[CW DAC1USB (+ALPS+DO)->BVaudio PA300SE]->FOCAL ARIA 906->REL T/5i+Velodyne SPL-800R+CHT-8R
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
dustin
Hifi inventar


Založený: 06 október 2006
Príspevky: 4666
Bydlisko: Plzeň

PríspevokZaslal: Pi december 15, 2017 11:13:29    Predmet: Odpovedať s citátom

Byl to jen odhad, detaily zasílaných kódů (pokud jsou opravdu tlačítka na ten HID navěšená) by se snadno poznaly odchytnutím kláves příslušného input zařízení, např. příkazem evtest v linuxu:

kód:

Event: time 1513332670.410696, -------------- SYN_REPORT ------------
Event: time 1513332670.418678, type 4 (EV_MSC), code 4 (MSC_SCAN), value c00e9
Event: time 1513332670.418678, type 1 (EV_KEY), code 115 (KEY_VOLUMEUP), value 0
Event: time 1513332670.418678, -------------- SYN_REPORT ------------
Event: time 1513332680.282713, type 4 (EV_MSC), code 4 (MSC_SCAN), value c00ea
Event: time 1513332680.282713, type 1 (EV_KEY), code 114 (KEY_VOLUMEDOWN), value 1


Ve windows bude určitě podobná utilitka.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
RedBaron
Hifista


Založený: 30 apríl 2015
Príspevky: 232

PríspevokZaslal: Pi december 15, 2017 11:49:18    Predmet: Odpovedať s citátom

Kocmeister napísal:
Trochu OT, Janik1971: Ten ruskej audiofilní foobar, co jsi linkoval, hraje líp než normální? Jen mě to tak napadlo, jestli tam nejsou nějaký změny v tomhle ohledu.

Foobar je foobar, má svoje pluginy, který jsou všechny volně dostupný, některý z nich přidávají funkce pro práci s muzikou a její databází (užitečnosti jako třeba správa fronty) a ta druhá sorta se věnuje zvukovým dekodérům (umí i staré mod,s3m,xm apod.), pluginům pro ekvalizaci, resampling atd. Jak si to postahuješ, nainstaluješ, nakonfiguruješ, tak to hraje. Nějakej celkovej balík s foobarem se většinou tahá kvůli vyladěnýmu vzhledu, což není leckdy jednoduché rozchodit ani z připravených instalačních balíčků, pořád tam pak něco nechodí jak má, nebo případně z lenosti si to sám pořádně nakonfigurovat. Já jsem si takhle stáhnul hotovej DarkOne 4, kterej mi naprosto vyhovuje, ale ty zvukový věci jsem si hodně měnil a konfiguroval sám. Musím říct, že v tomhle má foobar neskutečný možnosti, pokud má člověk ke kompu DSD DAC, dá se hodně dělat pro změnu zvuku z čistě digitálního na poměrně příjemný.

_________________
Doma: SPaudio D1 > P1 > A400 > JBL 250Ti Jubilee
Práce: iFi nano iDSD LE > NAD 2600 > VMAudio VMA-III
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
gnat
Hifista - pokročilec


Založený: 06 jún 2012
Príspevky: 380

PríspevokZaslal: Pi december 15, 2017 13:29:05    Predmet: Odpovedať s citátom

@RedBaron: na tenhle plugin compatibility hell si dobře pamatuji z doby kdy jsem zkoušel používat Mirandu.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
mrba
Hifi expert


Založený: 09 máj 2014
Príspevky: 1012
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: So december 16, 2017 08:43:40    Predmet: Odpovedať s citátom

Tak som rozchodil aj DSD (problémy boli hlavne na mojej strane vo foobare), na displeji vypisuje DSD 64, DSD 128 aj DSD 256, ale zvuk ide len pri prvých dvoch.
_________________
Synology DS112j,Tidal->PC/W10/foobar2000[sox(384),convolver-FIR(REW)]/PCI-E USB3.0->
->(NA Sunrise)[CW DAC1USB (+ALPS+DO)->BVaudio PA300SE]->FOCAL ARIA 906->REL T/5i+Velodyne SPL-800R+CHT-8R
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
janik1971
Hifi expert


Založený: 12 január 2010
Príspevky: 1455
Bydlisko: Trnava a kusok od..

PríspevokZaslal: So december 16, 2017 08:48:07    Predmet: Odpovedať s citátom

Kocmeister napísal:
Trochu OT, Janik1971: Ten ruskej audiofilní foobar, co jsi linkoval, hraje líp než normální? Jen mě to tak napadlo, jestli tam nejsou nějaký změny v tomhle ohledu.

Bavime sa tu o tom ako mu to hra alebo nehra?
To co zahrna vacsina navodov pre DoP ma v sebe ten balik bez nutnosti pracne daco hladat.
Finalna podoba nastavenia je i tak na uzivatelovi.
Ja osobne ho nepouzivam, nakolko vela veci je tam nastavenych pre "pazrave" PC.
Taky seekbar dokaze pekne zalagovat slabsie PC.
Ide tu prioritne o to overit si ci daco nerobi zle.
A vo vacsine pripadov mam na ten rusky foobar pozitivny feedback.
Takze este raz. Neslo tu o kvalitu ale o funkcnost.
Ako som uz povedal. Nastavit sa tam da takisto cokolvek, takze vo finale moze ten Foobar dakomu viac vyhovovat. Podla mna je to foobar pre "hracicky".
Ja osobne hoc nie som tak "asketik" v pripade foobar ho preferujem.
Rad si odrieknem taketo zbytocnosti. Striedmost je v tomto pripade viac.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
mrba
Hifi expert


Založený: 09 máj 2014
Príspevky: 1012
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: Ne december 17, 2017 17:47:24    Predmet: Odpovedať s citátom

gnat: chodí Ti už dsd? Ak áno:

ide Ti dsd256?
ide Ti native dsd?

_________________
Synology DS112j,Tidal->PC/W10/foobar2000[sox(384),convolver-FIR(REW)]/PCI-E USB3.0->
->(NA Sunrise)[CW DAC1USB (+ALPS+DO)->BVaudio PA300SE]->FOCAL ARIA 906->REL T/5i+Velodyne SPL-800R+CHT-8R
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
gnat
Hifista - pokročilec


Založený: 06 jún 2012
Príspevky: 380

PríspevokZaslal: Ne december 17, 2017 17:58:22    Predmet: Odpovedať s citátom

Ne, DSD mi pořád neběží, ale bude to spíše tím, že jsem se ho nesnažil rozběhat. SACD nevlastním a nepoznám rozdíl mezi 24/96 a nějakým vyšším vzorkováním, takže pro mě to nemá význam rozcházet.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
mrba
Hifi expert


Založený: 09 máj 2014
Príspevky: 1012
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: Ne december 17, 2017 20:04:52    Predmet: Odpovedať s citátom

Díky za rýchlu odpoveď. A niekto iný, kto má už Space Key, skúšal DSD?
_________________
Synology DS112j,Tidal->PC/W10/foobar2000[sox(384),convolver-FIR(REW)]/PCI-E USB3.0->
->(NA Sunrise)[CW DAC1USB (+ALPS+DO)->BVaudio PA300SE]->FOCAL ARIA 906->REL T/5i+Velodyne SPL-800R+CHT-8R
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Digitál Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia
Strana 3 z 4

 
Prejdi na:  
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra.
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
Môžete pripojiť súbory do tohto fóra.
Môžete sťahovať súbory z tohto fóra.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Slovenský preklad phpBB Slovak - www.pcforum.sk
TOPlist