|
hifi.slovanet.sk
|
 |
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
BV Hifi inventar
Založený: 06 október 2006 Príspevky: 4803 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: Št apríl 26, 2018 18:46:17 Predmet: |
|
|
citácia: | Aj v každom Vašom vyrobenom zosilnovači je zvuková tolerancia +- , sice minimálna ale je. |
Ano , merateľná (+-0,0001%, alebo desatiny dB na odstupe..). Ale určite nie počuteľná .
citácia: | A kdo to zmeral? |
Napríklad aj ja, asi 100x.. Kľudne prines tú "najzázračnejšiu poistku", dáme ju do zosilňovača a urobím merania aké chceš. Nič sa nezmení proti obyčajnej za 20centov.
A potom dáme tú zázračnú a obyčajnú sieťovú poistku do dvoch rovnakých zosilňovačov (môžu byť moje, alebo si zabezpeč ty iné dva rovnaké kusy) a ty ich "určite" rozlíšiš ušami v slepom teste a poznáš (určite s pravdepodobnosťou hraničiacou s istotou) , kde je tá "zázračná" poistka. A bude vymaľované. A pozveme minimálne 10 svedkov . Čo ty na to? Alebo je to príliš veľký stres? |
|
Návrat hore |
|
 |
BlackBerry Hifi expert
Založený: 14 máj 2012 Príspevky: 2262 Bydlisko: nedaleko od Trenčína
|
Zaslal: Št apríl 26, 2018 18:51:35 Predmet: |
|
|
Hej Ty čávo.
Si to sám vypočuj.
Ja nepotrebujem nikoho presviedčať.  |
|
Návrat hore |
|
 |
BV Hifi inventar
Založený: 06 október 2006 Príspevky: 4803 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: Št apríl 26, 2018 18:56:24 Predmet: |
|
|
Hlavne že "počuješ" a "Ja nepotrebujem nikoho presviedčať." Pritom veríš, že si sluchový superman. Ale nechápeš ani ..... Čo už, mohol si byť slávny.  |
|
Návrat hore |
|
 |
BlackBerry Hifi expert
Založený: 14 máj 2012 Príspevky: 2262 Bydlisko: nedaleko od Trenčína
|
|
Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre. Môžete pripojiť súbory do tohto fóra. Môžete sťahovať súbory z tohto fóra.
|
|