Obsah fóra hifi.slovanet.sk hifi.slovanet.sk


 
 FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 
http://www.tnt-audio.com/gif/smallstereo_white.gif

ASUS Xonar Essence ST (STX)
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5  Ďalšia
 
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Digitál
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
BV
Hifi inventar


Založený: 06 október 2006
Príspevky: 5025
Bydlisko: Trnava

PríspevokZaslal: Št jún 28, 2012 19:22:06    Predmet: Odpovedať s citátom

Však to meranie je loopback cez dva počítače galvanicky spojené s ochranným vodičom, "zemná" slučka (rozdelená trafom) cca 20m dlhá.To je podstatne horšie ako 0,5m kábel pri loopbacku v jednom PC...Bez trafa tam boli pri rovnakom meraní násobky siete v úrovni okolo -60dBV. Pre ilustráciu vlastností trafa, THD vs. frekv. pre 1V RMS do záťaže 1k.


LL1585.png
 Description:
 Filesize:  19.08 KB
 Viewed:  552 Time(s)

LL1585.png


Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
VOX
Hifista


Založený: 15 júl 2007
Príspevky: 106
Bydlisko: Kopřivnice

PríspevokZaslal: Pi jún 29, 2012 22:05:40    Predmet: Odpovedať s citátom

Děkuji BV za odpověď a grafy, to mi stačí..
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
junglik
Hifista - pokročilec


Založený: 27 apríl 2010
Príspevky: 259
Bydlisko: Praha 4

PríspevokZaslal: Pi august 31, 2012 17:25:17    Predmet: Odpovedať s citátom

Moje Essence má pláště line-out konektorů spojené s jedním z pinů u PCI-E a ten je dále připojen ke GND motherboardu a následně case. Prozváněl jsem to jen přes pípák, takže tam možná je nějaký rozrušovací člen..nevím. Docela mne udivuje, že u karty cílené do sektoru hifi je výstupní signálová zem spojená s PE.

Kdybych si přečetl celé vlákno, nenosil bych dříví do lesa...

_________________
"Máma vždycky říkala, že člověk má mít jen tolik, co potřebuje. A zbytek je jen na vychloubání."


Naposledy upravil junglik dňa Ne september 16, 2012 12:42:57, celkom upravené 3 krát.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
aaa
Nádejný hifista


Založený: 02 marec 2010
Príspevky: 81

PríspevokZaslal: Pi august 31, 2012 20:27:51    Predmet: Odpovedať s citátom

Taky jsem to zkoušel, a taky je to propojené přes PCI-E, mechanicky jsem to odizoloval od skříně, ale nic to nevyřešilo. Dále jsem to nekoumal.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
junglik
Hifista - pokročilec


Založený: 27 apríl 2010
Príspevky: 259
Bydlisko: Praha 4

PríspevokZaslal: So september 01, 2012 12:10:49    Predmet: Odpovedať s citátom

aaa: díky...to je pro mne důležitý závěr Wink Takže moje jediná šance je koupit nějaký dobrý naddimenzovaný a odrušený zdroj do PC tipuji.
_________________
"Máma vždycky říkala, že člověk má mít jen tolik, co potřebuje. A zbytek je jen na vychloubání."
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Eric Appla
Hifista - pokročilec


Založený: 02 marec 2007
Príspevky: 406
Bydlisko: Chislehurst, Kent, United Kingdom

PríspevokZaslal: So september 01, 2012 12:22:50    Predmet: Odpovedať s citátom

zkus najit v BIOSU spread spectrum ON/OFF a zkus to prepnout na ON. Pokud to ten BIOS ma. Meni to jakym zpusobem se napaji motherboard a kdyz je to na ON tak by melo byt mensi nebo aspon jine ruseni

pokud to ma OFF 0.25% a 0.5% zkus 0.5%

_________________
Ich meine es Ehrlich
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
junglik
Hifista - pokročilec


Založený: 27 apríl 2010
Príspevky: 259
Bydlisko: Praha 4

PríspevokZaslal: So september 01, 2012 12:45:23    Predmet: Odpovedať s citátom

Jo to jsem měl na starší desce, moje aktuální deska tu možnost nemá. Ale díky za tip!
_________________
"Máma vždycky říkala, že člověk má mít jen tolik, co potřebuje. A zbytek je jen na vychloubání."
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
aaa
Nádejný hifista


Založený: 02 marec 2010
Príspevky: 81

PríspevokZaslal: So september 01, 2012 15:04:21    Predmet: Odpovedať s citátom

já jsem to v BIOSU našel, jak pro PCI-E tak pro processor, ale nepomohlo to.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
junglik
Hifista - pokročilec


Založený: 27 apríl 2010
Príspevky: 259
Bydlisko: Praha 4

PríspevokZaslal: Pi september 14, 2012 23:00:16    Predmet: Odpovedať s citátom

Dneska jsem si důkladně pročetl vlákna týkající se problematiky a pochopil jsem... Díky všem, co se tomu věnovali!

Jen čistě informativně. Vyndal jsem zdroj, položil izolovaně na CASE a stejně jsem naměřil setiny ohmu mezi šasi zdroje a CASE. Z toho plyne, že „PE napájecí sítě“, „GND výstupních napájecích vodičů zdroje“, „GND základní desky“ a „CASE“ jsou galvanicky spojeny. Potenciál PE je tak i na výstupu GND Line-Out a nejspíš neexistuje elegantní způsob, jak PE oddělit. Leda sehnat PC zdroj v izolační třídě II. Nicméně, v mém konkrétním případě vzniká prales ve spektru hlavně nevhodným umístěním v CASE, které ale nemůžu změnit bez dalších finančních výdajů.

_________________
"Máma vždycky říkala, že člověk má mít jen tolik, co potřebuje. A zbytek je jen na vychloubání."
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
vanadoo
Hifista - zaslúžilec


Založený: 25 december 2009
Príspevky: 591
Bydlisko: SVK

PríspevokZaslal: So november 03, 2012 09:27:33    Predmet: Odpovedať s citátom

Zaujimave porovnanie kariet: http://sound-cards-review.toptenreviews.com/
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
janik1971
Hifi expert


Založený: 12 január 2010
Príspevky: 1454
Bydlisko: Trnava a kusok od..

PríspevokZaslal: So november 03, 2012 10:50:30    Predmet: Odpovedať s citátom

junglik napísal:
Vyndal jsem zdroj, položil izolovaně na CASE .

A co tak to spravit inak.
Vybrat kartu a pouzit externe napajanie a kartu spojit PCI riser-ou. Mozno ,ze by risera zaniesla menej bordelu.


Zaujimave je ze ked som meral svoju esi tak ked som mal skrinu otvorenu tak som mal hodnotu THD 0.000098-99 akonahle som uzavrel skrinu tak hodnota stupla na 0,00014-15.
Aby som takuto hodnotu dosiahol tak som musel z okolia karty odpojit konektor HD Audio a kartu oddelit od zvysku skrine pomocou provizorneho tienenia vyrobeneho z kartonu potiahnuteho hlinikovou foliou....
inak som aj napriek tymto upravam uplne neodstranil sum nad 1kHz stale tam daky bordel bol...
Mal som to podobne ako to ma hcrevize tu. Nanestastie ten bordel som mal ako on podobny....
http://hifi.slovanet.sk/bb/viewtopic.php?t=10390&postdays=0&postorder=asc&start=120
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
junglik
Hifista - pokročilec


Založený: 27 apríl 2010
Príspevky: 259
Bydlisko: Praha 4

PríspevokZaslal: Ne november 04, 2012 12:11:40    Predmet: Odpovedať s citátom

Časem si postavím nebo koupím oddělovák. Teď proběhne menší upgrade a trochu pročistím skříň. Ono to měření je přeci jen až třešnička na dortu Wink
_________________
"Máma vždycky říkala, že člověk má mít jen tolik, co potřebuje. A zbytek je jen na vychloubání."
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
janik1971
Hifi expert


Založený: 12 január 2010
Príspevky: 1454
Bydlisko: Trnava a kusok od..

PríspevokZaslal: Ne november 04, 2012 15:36:36    Predmet: Odpovedať s citátom

a pomoze oddelovak spinanemu PC zdroju ?
Mozno sa mylim ale nie je "zdrojom smetia" prave takyto typ zdroja?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Slimak
Hifi expert


Založený: 16 február 2007
Príspevky: 2241

PríspevokZaslal: Ne november 04, 2012 15:49:37    Predmet: Odpovedať s citátom

Nemýliš sa. Spínané zdroje do oddeľováku nepatria.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
vanadoo
Hifista - zaslúžilec


Založený: 25 december 2009
Príspevky: 591
Bydlisko: SVK

PríspevokZaslal: Ne november 04, 2012 18:48:11    Predmet: Odpovedať s citátom

alenzo napísal:
Ještě ke zvuku po výměně oscilátoru. Lepší kontrola celého spektra. Plnější charakter zvuku. Lepší prostor. definice. Musím poznamenat, že používám na místo orig. operáků AD797BR, které produkují sami osobě velmi detailní zvuk, a pro mé ucho nezdůrazňují tolik určitá spektra zvuku jako ostaní OZ, takže nevím, jak se lepší oscilátor projeví na horších operácích.


Alenzo co vsetko si vlastne na tej karte modifikoval?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
alenzo
Nádejný hifista


Založený: 07 máj 2007
Príspevky: 58

PríspevokZaslal: Ne november 04, 2012 21:12:51    Predmet: Odpovedať s citátom

V podstatě jsem už všechno zmínil.

Jiný oscilátor.
Vyjmuté výstupní elyty.
Výměna operáků.

Navíc zatím nebyl čas.

_________________
PC jen na audio - Asus Xonar ST (mod.),Dispre JFet, NAD 214, Dynaudio Aries, AKG K701, Denon DCD 2560 mod.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
alenzo
Nádejný hifista


Založený: 07 máj 2007
Príspevky: 58

PríspevokZaslal: Ne november 04, 2012 21:27:03    Predmet: Odpovedať s citátom

Ještě musím zmínit, že PC je připojeno k 7" monitoru, který je napájen z jeho ATX zdroje. Není připojeno k žádnému potecionálnámu zdroji rušení (TV,SAT apod.) Taky připojení k routeru přes RJ-45 bylo negativně slyšet ve zvuku, takže net nevyužívám.
_________________
PC jen na audio - Asus Xonar ST (mod.),Dispre JFet, NAD 214, Dynaudio Aries, AKG K701, Denon DCD 2560 mod.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
vanadoo
Hifista - zaslúžilec


Založený: 25 december 2009
Príspevky: 591
Bydlisko: SVK

PríspevokZaslal: Ne november 04, 2012 22:02:24    Predmet: Odpovedať s citátom

Na poziciach I/V mas AD797BR a buffer mas cim osadeny? Ako by si opisal zvukovy rozdiel voci originalnemu osadeniu JRC2114? Dakujem
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
miero
Hifi inventar


Založený: 08 september 2010
Príspevky: 9443
Bydlisko: Praha

PríspevokZaslal: Ne november 04, 2012 22:05:36    Predmet: Odpovedať s citátom

alenzo napísal:
Taky připojení k routeru přes RJ-45 bylo negativně slyšet ve zvuku, takže net nevyužívám.


To si koleduje o výmenu toho PC...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
alenzo
Nádejný hifista


Založený: 07 máj 2007
Príspevky: 58

PríspevokZaslal: Po november 05, 2012 21:00:39    Predmet: Odpovedať s citátom

citácia:
To si koleduje o výmenu toho PC...


Nevím proč bych ho měl měnit? Domnívám se, že přes vzdálený switch a router se natáhne hodně VF bordelu do sestavy a je to prostě slyšet. Buffer je taky AD797BR. Zvukově se to zlepšilo ve celém spektru. Přibyl detail.

_________________
PC jen na audio - Asus Xonar ST (mod.),Dispre JFet, NAD 214, Dynaudio Aries, AKG K701, Denon DCD 2560 mod.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
PMA
Pavel Macura


Založený: 18 január 2007
Príspevky: 19650

PríspevokZaslal: Po november 05, 2012 21:17:42    Predmet: Odpovedať s citátom

Je to jen otázka napájení. Pokud budou preamp i konec důsledně ve třídě II, nebo konec sice bude mít kastli na PE ale vnitřek bude oddělený s dvojí izolací, tak žádné, vůbec žádné problémy při napojení na PC nenastanou. Znám to z X provedených srovnání, kdy jeden systém byl naprosto nepoužitelný a jiný bez problémů, lišily se v provedení napájení a v odolnosti vůči rušení.
_________________
Sympre2 preamp, Bridged power amp, CNO-T25 repro
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
alenzo
Nádejný hifista


Založený: 07 máj 2007
Príspevky: 58

PríspevokZaslal: Ut november 06, 2012 16:11:43    Predmet: Odpovedať s citátom

Je to sice off topic, ale předzesilovač i zesilovač jsou zapojeny ve třídě II.
_________________
PC jen na audio - Asus Xonar ST (mod.),Dispre JFet, NAD 214, Dynaudio Aries, AKG K701, Denon DCD 2560 mod.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
luta
Hifista


Založený: 13 marec 2010
Príspevky: 205
Bydlisko: Rosice u Brna

PríspevokZaslal: Ne marec 24, 2013 10:30:12    Predmet: Odpovedať s citátom

můžete mi někdo ukázat měření levého a pravého kanálu zvlášť pro 48kHz a pro 192kHz ? A nejlépe i mrknout zda je osazen DAC PCM179xA či PCM179x . Předem děkuji. Pak případně vysvětlím proč.

možná napoví http://www.xbitlabs.com/articles/multimedia/display/asus-xonar-essence-stx_7.html

citácia:
Here we can see that the right and left channels of the line output differ greatly in terms of harmonics.

_________________
USBDAC2
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
TomasRa
Hifi obsluha


Založený: 24 január 2011
Príspevky: 2

PríspevokZaslal: Pi jún 28, 2013 21:18:43    Predmet: Xonar Essence ST Odpovedať s citátom

Porovnával jsem poslechově karty Asus Xonar Essence ST bez modifikace s modifikovanou RME Digi96/8 (LME49720 namísto NJM4580, odrušení napájení LC filtry, kvalitní blokování napájení, stínění audio obvodů).
Připojeno krátkými nízkokapacitními kabely do Dispre II Jfet sluchátka AKG K-702 nebo pak zesilovač PM-AB1 a malé dvoupásmové repro pro blízký poslech.
Jako zdroj použity různé, ale vždy stejné soubory mp3 a flac, okamžité přepínání obou totožných stereo signálů.
Rozdíly byly na hranici postřehnutelnosti, téměř nepatrné:
RME Digi 96/8 - otevřenější výšky, méně basů
Xonar Essence ST - zatlumenější výšky, ale tím takové uhlazenější, pocitově s menším zkreslením, basy dynamičtější, než RME

Následně se pustím do modifikací Xonaru (TCXO, AD979, vým. některých kondenzátorů, překlenutí výstupních, odstranění kapacit z výstupu na zem) a pak doufám udělám totožný test znovu, doufám, že kvalita zvuku Xonaru se ještě zlepší, hlavně tlumení výšek.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
TomasRa
Hifi obsluha


Založený: 24 január 2011
Príspevky: 2

PríspevokZaslal: Št júl 18, 2013 21:22:36    Predmet: Xonar Essence ST / RME Digi 96/8 Odpovedať s citátom

Xonar Essence ST modifikace:
všechny 3 (zlacené) patice osazeny AD797 na destičkách, přídavné blokování napájení (3 OPs) 6x470n SMD, TCXO Vanguard, 4 keramické 2n2 nahrazeny Wima low ESR, 10R místo výstup. elytů, odstraněny keram. kondenzátory z výstupů na zem, elyty 2x74uF u DAC nahrazeny keramickými kondenzátory 100u/6V, uzeměna Cu stínící přepážka, odizolována zem výstupních konektorů od zadního panelu.
Porovnání
Zvuk obou karet na první poslech téměř stejný, liší se na hranici postřehnutelnosti (při okamžitém přepínání přehrávání stejných FLAC a mp3 souborů)

RME Digi 96/8: méně basů, více vyšších středů a výšek, vyšší zkreslení na vyšších středech, celkově takový tvrdší prezentnější zvuk

Xonar Essence ST mod: hlubší a dynamičtější basy (více basů), čistý detailní zvuk s minimem zkreslení, celkově takový jemný zvuk hlavně na vyšších středech a výškách v porovnání s RME, zdánlivě nepatrně méně výšek, zato čistých a jemných


Xonar Essence ST mod určitě nezklamala, zajímavé by bylo porovnání s nějakým drahým (referenčním) audio interface např. Lynx Hilo.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
mechanik
Hifista


Založený: 01 august 2007
Príspevky: 183
Bydlisko: Revúca

PríspevokZaslal: Po september 23, 2013 00:00:25    Predmet: Odpovedať s citátom

Je normálne že bez externého generátoru dosahujem len takéto výsledky? Pri maximálne úrovni je to omnoho horšie. Pri znižovaní úrovne generátoru sa to velmi rýchlo zlepšuje pri -10db je to lepšie než julia.

http://ulozto.sk/xWhV1GYt/1khz-loopbackm-tif

je to normálne že pri mierne znižujúcej sa úrovni prudko klesá skreslenie? čím je to podla vás spôsobené? má niekto s asus xonar essence podobnú skúsenosť?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Veyron
Hifi obsluha


Založený: 07 január 2012
Príspevky: 4

PríspevokZaslal: St október 02, 2013 21:20:42    Predmet: Xonar STX + AH-D600 Odpovedať s citátom

Zdravím, vymenil som Xonar DX za Xonar STX aby som jednak maximalizoval kvalitu zvuku na mojich slúchadlách AH-D600, ale aj pre integrovaný zosilovač, ktorý som dúfal pomôže natoľko, že nebudem potrebovať FiiO E11 (nebaví ma to hlúpe nabíjanie, teda že sa nedá naraz nabíjať i prehrávať, takže zakaždým ho musím pripájať na USB a zase odpájať). Bohužiaľ bez použitia zosilovača E11 je to úplne nepoužiteľné. Zvuk vôbec nemá silu a bassy skoro nepočuť.

Viete mi prosím poradiť či sa s tým dá niečo spraviť? Poprípade aké najlepšie kúpiť k týmto slúchadlám tie vymeniteľné časti a z kade presne (link).

Ja si myslím, že to je tým, že táto zvukovka nie je určená k týmto slúchadlám, teda je určená predpokladám pre slúchadlá s vysokou impedanciou a i v manuáli je uvedená doporučená impedancia 32-600 a tieto slúchadlá majú nízkych 25.

Je možné, že by bola závada na zvukovke?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
opa
Hifi inventar


Založený: 24 február 2007
Príspevky: 10696
Bydlisko: Praha

PríspevokZaslal: St október 02, 2013 22:26:51    Predmet: Odpovedať s citátom

mechanik napísal:
Je normálne že bez externého generátoru dosahujem len takéto výsledky? Pri maximálne úrovni je to omnoho horšie. Pri znižovaní úrovne generátoru sa to velmi rýchlo zlepšuje pri -10db je to lepšie než julia.

http://ulozto.sk/xWhV1GYt/1khz-loopbackm-tif

je to normálne že pri mierne znižujúcej sa úrovni prudko klesá skreslenie? čím je to podla vás spôsobené? má niekto s asus xonar essence podobnú skúsenosť?


Moje zkušenost je taková, že minimum THD je v oblasti -10 až -20 dB (pro různé karty). Pro nižší úrovně je zase limitujícím faktorem šum. Samozřejmě platí pro 24-bit signál, pro 16-bit narůstá kvantizační zkreslení rychleji.

_________________
Cui bono ?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kocmeister
Hifista - pokročilec


Založený: 09 október 2008
Príspevky: 331

PríspevokZaslal: Št október 03, 2013 13:21:05    Predmet: Odpovedať s citátom

Veyron: Tvoje zkušenost s Xonar STX je víc než divná. Ten sluchátkový zesilovač tam integrovaný není zas tak špatný, aby to způsobilo to, co popisuješ (zvuk nemá sílu, vůbec žádný basy). Spíš bych tipoval, že to bude lepší než Fiio.

Zkus si pohrát se ziskem, měly by tam být 3 možnosti nastavení a dle reakcí na zahraničních fórech to dělá velké změny zvuku u různých sluchátek:

Normal Gain(0dB for <64ohms)
High Gain(+12dB for 64~300ohms)
Extra High Gain(+18dB for 300~600ohms)

_________________
REPRO: Ghibli by Kocour, 2x sub B&W Nautilus ASW 825, AMP: Hegel H360, DAC: Chord Qutest + baterie, SLUCHÁTKA: Senn HD800, dále filtrace, spoustu drátů a jiné snake oily...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Veyron
Hifi obsluha


Založený: 07 január 2012
Príspevky: 4

PríspevokZaslal: Št október 03, 2013 22:53:46    Predmet: Odpovedať s citátom

Nehovorím, že chyba musí byť priamo so zvukovkou. Aj keď so ziskom som skúšal manipulovať a jediné čo som získal bolo zvýšenie celkovej hlasitosti (a skúšal som aj napojenie na výstup pre repráky, teda bez AMP a nepočul som tam zásadný rozdiel). To Fiio E11 pridáva dobrú porciu bassov (vďaka EQ), ktoré mi v tom zvuku chýbajú a sú bez neho nevýrazné. Ono ako samotný zvuk, teda detaily vo zvuku, je naozaj výborný, ale nepočujem tam nejaký zásadný rozdiel v porovnaní s predošlým Xonarom DX, z ohľadu bassov možno i zhoršenie.

Môže byť problém v tom, že by bola zvukovka nejako "FAKE"?

Je možné, že by bolo zle zapojené prídavné napájanie a tým by nemala zvukovka dostatok energie?

Ako môžem softvérovo a hardvérovo môžem túto zvukovku vylepšiť aby hrala dobre s Denonmi AH-D600?

Má túto zvukovku niekto na nízko-ohmových slúchadlách (napr. ktorékoľvek Denony)? Pretože ja používam spomínané Denony, ktoré majú iba 25 Ohm a tiež som testoval s mobilnými B&W P5, ktoré majú tiež iba 26 Ohm.
Ono ako som písal - i v manuáli je odporúčaná impedancia 32-600. Preto možno by to chcelo menšie úpravy Smile

EDIT: Pozeral som si či nie je chyba v HW priamo na karte alebo či niekto s ňou niečo nerobil a objavil som, že jeden OP-AMP dobre nesedí (na fotke ten vpravo vzadu), teda je dosť krivo. Mohlo to byť takto aj s výroby alebo s tým musel niekto manipulovať?

Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Digitál Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5  Ďalšia
Strana 4 z 5

 
Prejdi na:  
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra.
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
Môžete pripojiť súbory do tohto fóra.
Môžete sťahovať súbory z tohto fóra.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Slovenský preklad phpBB Slovak - www.pcforum.sk
TOPlist