Obsah fóra hifi.slovanet.sk hifi.slovanet.sk


 
 FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 
http://www.tnt-audio.com/gif/smallstereo_white.gif

Pioneer N-50
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia
 
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Digitál
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
enregistree
Hifista


Založený: 02 december 2009
Príspevky: 235
Bydlisko: Praha

PríspevokZaslal: St december 12, 2012 17:36:12    Predmet: Odpovedať s citátom

merhaut napísal:
- Apple nabízí pro ipody a spol. sw k přehrávání flac i s funkcí gapless
Konkretni info o tom sw? (Zkousel jsem googlovat, nenasel.)
Dik,

_________________
L_u_k_a_s
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
merhaut
Hifi expert


Založený: 12 október 2006
Príspevky: 1897

PríspevokZaslal: St december 12, 2012 22:52:36    Predmet: Odpovedať s citátom

https://itunes.apple.com/us/app/flac-player/id390532592?mt=8
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
merhaut
Hifi expert


Založený: 12 október 2006
Príspevky: 1897

PríspevokZaslal: St december 12, 2012 22:56:18    Predmet: Odpovedať s citátom

Levných síťových přehráváčů s funkcí gapless přibývá, během pár měsíců to budou umět všechny AVR a BR se síťovým připojením.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Robelles
Hifista - pokročilec


Založený: 08 august 2007
Príspevky: 410
Bydlisko: Tlmače

PríspevokZaslal: So december 29, 2012 16:09:51    Predmet: Odpovedať s citátom

Mám tento prehrávač už niekoľko mesiacov a podarilo sa mi vychytať nejaké tie muchy na ňom, rád sa s nimi podelím, ak by bol záujem. Very Happy
_________________
Vincent,BV audio,Pioneer,Oppo,Onkyo,Audio Physic,..............
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
michal mishek
Hifista - pokročilec


Založený: 11 január 2009
Príspevky: 309
Bydlisko: Žilina

PríspevokZaslal: Št január 03, 2013 20:49:01    Predmet: Odpovedať s citátom

Bobik, aj keď to podľa reakcií nevyzerá, záujem by rozhodne bol! :-) Popisuj, preháňaj..
Ďakujem(e)!

_________________
Curtis Mayfield | Gil Scott-Heron | Stevie Wonder | Roy Ayers | Carmen McRae | Herbie Hancock .. .. Jamie Lidell | Benny Sings | Mayer Hawthorne | Talc...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Robelles
Hifista - pokročilec


Založený: 08 august 2007
Príspevky: 410
Bydlisko: Tlmače

PríspevokZaslal: So február 23, 2013 21:15:37    Predmet: Odpovedať s citátom

Tak. Vysiel novy update na n50 aj ovladací software na mobil. Zrejme nás bohovia vyslišali,lebo napravili všetky chyby co narobili. Teraz to je tak ako ma byt. Osobne som spokojný. Pohodlnosť ovládania zo sedačky cez tablet teraz nemá chybu.Display zobrazuje skladby cez celú obrazovku a nie len 4 riadky. Tu už viac záleží na rozlíšení displaya, koľko toho zobrazí.
_________________
Vincent,BV audio,Pioneer,Oppo,Onkyo,Audio Physic,..............


Naposledy upravil Robelles dňa Ne február 24, 2013 11:05:55, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
merhaut
Hifi expert


Založený: 12 október 2006
Príspevky: 1897

PríspevokZaslal: So február 23, 2013 23:09:00    Predmet: Odpovedať s citátom

A přehrává to bez mezer a se správným pořadím skladeb? Díky.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Robelles
Hifista - pokročilec


Založený: 08 august 2007
Príspevky: 410
Bydlisko: Tlmače

PríspevokZaslal: Ne február 24, 2013 10:06:30    Predmet: Odpovedať s citátom

Áno prehráva bez medzier. Poradie vyskúšané, zatiaľ len cez usb a tam je to v poriadku.
_________________
Vincent,BV audio,Pioneer,Oppo,Onkyo,Audio Physic,..............
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
merhaut
Hifi expert


Založený: 12 október 2006
Príspevky: 1897

PríspevokZaslal: Ne február 24, 2013 10:58:47    Predmet: Odpovedať s citátom

Díky, já budu mít ve studiu nový kus N-50 až za 2 týdny, tak jsem zvědavej.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Robelles
Hifista - pokročilec


Založený: 08 august 2007
Príspevky: 410
Bydlisko: Tlmače

PríspevokZaslal: Ne február 24, 2013 11:03:02    Predmet: Odpovedať s citátom

Poradie skladieb na mojom serveri je rozhádzané pretože hudbu radí podla abecedy a nie čísel pred skladbou aj keď na serveri mám všetko poukladané a pred každou skladbou je číslo.. Server /zyxel nsa310/ používa twonky server. Rád by som sa opýtal či mi vie niekto poradiť, ako to nastaviť aby to prehrávalo podľa poradia skladieb.
_________________
Vincent,BV audio,Pioneer,Oppo,Onkyo,Audio Physic,..............
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
merhaut
Hifi expert


Založený: 12 október 2006
Príspevky: 1897

PríspevokZaslal: Ne február 24, 2013 12:38:17    Predmet: Odpovedať s citátom

Mám Zyxel NSA 325 a při přehrávání přes winplayer i foobar vše ok. V práci mám QNAP s instalovaným twonky serverem, zkusím.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Robelles
Hifista - pokročilec


Založený: 08 august 2007
Príspevky: 410
Bydlisko: Tlmače

PríspevokZaslal: Ne február 24, 2013 13:03:57    Predmet: Odpovedať s citátom

To bude fajn ďakujem
_________________
Vincent,BV audio,Pioneer,Oppo,Onkyo,Audio Physic,..............
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
wawrik
Hifista


Založený: 12 november 2006
Príspevky: 196
Bydlisko: Blava

PríspevokZaslal: St marec 27, 2013 08:48:32    Predmet: Odpovedať s citátom

merhaut napísal:
Díky, já budu mít ve studiu nový kus N-50 až za 2 týdny, tak jsem zvědavej.

Už si to vyskúšal? Vieš ten gapless playback potvrdiť? Prípadne, neobjavili sa s novým firmwarom nejaké nové podrazy?

_________________
Môj cestopisný blog prevažne o Nepále: http://wawrik.blogspot.com/

Lyngdorf CD1 (NAS+M2Tech Hiface Two) → Lyngdorf TDAI 2200 → AP Virgo III
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
merhaut
Hifi expert


Založený: 12 október 2006
Príspevky: 1897

PríspevokZaslal: St marec 27, 2013 10:46:05    Predmet: Odpovedať s citátom

Omlouvám se, N-50 dorazí podle dnešního příslibu z Basysu do Brna v pátek, ve Zlíně po velikonocích. Doufám, že už to konečně vyjde, zákazník je sice trpělivý, ale...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Robelles
Hifista - pokročilec


Založený: 08 august 2007
Príspevky: 410
Bydlisko: Tlmače

PríspevokZaslal: Ut apríl 02, 2013 19:02:56    Predmet: Odpovedať s citátom

Pre tých čo používaju server s twonky media /zyxel,qnap...../. Podarilo sa mi nastaviť server tak, aby prehrávalo skladby podla poradia ako sú na albume a nie rozhádzané.
Funguje aj gaples bez problému. Teraz som vo fáze skúšania na albumoch či to fachčí všade. Uvidíme. Very Happy

_________________
Vincent,BV audio,Pioneer,Oppo,Onkyo,Audio Physic,..............
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Robelles
Hifista - pokročilec


Založený: 08 august 2007
Príspevky: 410
Bydlisko: Tlmače

PríspevokZaslal: Št apríl 04, 2013 19:21:24    Predmet: Odpovedať s citátom

Takže funguje všetko. len to je potreba upraviť v programe MP3 tag, Very Happy
_________________
Vincent,BV audio,Pioneer,Oppo,Onkyo,Audio Physic,..............
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
kayman
Hifi obsluha


Založený: 28 január 2013
Príspevky: 42
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: St apríl 17, 2013 14:00:52    Predmet: Odpovedať s citátom

premýšlam nad týmto prehrávačom no bol som trochu zvedavý na rozdiel N-30 a N-50. podľa obrázkov by rozdiel mal byť naozaj len v USB/digital in a samostatnom zdroji pre analógovú časť. pričom ten druhý zdroj nie je problém tam pridať Smile
http://www.hifishock.org/index.php?/category/6043

_________________
šírič bludov! IGNORUJTE MA Smile
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
blesk666
Hifi expert


Založený: 18 jún 2012
Príspevky: 1077

PríspevokZaslal: St apríl 17, 2013 16:45:14    Predmet: Odpovedať s citátom

niekto ste nerobili nahodou porovnanie funkcnej vybavy/ovladania a hlavne zvukovej kvality jednotlivych audio streamerov?

Ja som rovno kupil bez nejakeho laborovania, porovnavania, hladania Cambridge Audio Stream Magic 6. Proste pozrem vidim, kupujem.
Potreboval som riesenie ktore bude fungovat v obyvacke bez zapinania PC, tak aby si to mohla pustit aj manzelka aj pripadna navsteva si mohla pripojit svoje USB, telefon a jednoducho si to mohol ktokolvek lahko a rychlo pustit cez DO a tiez som zrusil analogovy tuner a vyuzivam internetove radia..., Na priame porovnanie kvality zvuku zatial nebolo cas, neocakavam ze je to nejaky top end ale zatial nerobi hanbu.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
kayman
Hifi obsluha


Založený: 28 január 2013
Príspevky: 42
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: Št apríl 18, 2013 10:42:54    Predmet: Odpovedať s citátom

ja som začal si robiť takú tabuľku týchto playerov v cene do nejakých 600€ zatiaľ, s tým, že tam mám skôr len parametre, aj to len čo zaujímajú mňa (napr ipody sú mi ukradnuté). keď bude hotová ti ju môžem vyzdielať cez PM Wink

k CA sa nebude vyjadrovať lebo by to bol blud Cool

_________________
šírič bludov! IGNORUJTE MA Smile
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Robelles
Hifista - pokročilec


Založený: 08 august 2007
Príspevky: 410
Bydlisko: Tlmače

PríspevokZaslal: Pi jún 14, 2013 19:21:53    Predmet: Odpovedať s citátom

Pioneer vydal nový update.
http://www.pioneer.eu/eur/support/software/N-50-K/page.html#download_321
Tak dúfam že opravili chybu v ovládaní cez tablet/telefón.

_________________
Vincent,BV audio,Pioneer,Oppo,Onkyo,Audio Physic,..............
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
vanav
Hifi obsluha


Založený: 11 september 2008
Príspevky: 30

PríspevokZaslal: Pi máj 16, 2014 15:29:26    Predmet: Odpovedať s citátom

Slyšel někdo tento přehrávač v Casea modifikaci, t.j. s implementovaným převodníkem Sirius, nebo Orion? http://casea.eu/modifikace.php#Pioneer_N30,_N50
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
jajo
Hifi obsluha


Založený: 11 december 2014
Príspevky: 12

PríspevokZaslal: Št december 11, 2014 18:38:54    Predmet: Odpovedať s citátom

bobik napísal:
Áno prehráva bez medzier. Poradie vyskúšané, zatiaľ len cez usb a tam je to v poriadku.


Chcem poprosit o vysvetlenie ako ist na gapless prehravanie, urobil som si z CD flac subor + cue prostredníctvom EAC, prekopiroval na HDD ktory mam pripojeny cez predny USB, flac subor pioneer vidi, ale cue nie. Firmware mam posledny dostupny z ofic. servra a funguje aj ovladanie z tabletu cez orig. pioneer app. Za vysvetlenie vopred velmi pekne dakujem:-)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Robelles
Hifista - pokročilec


Založený: 08 august 2007
Príspevky: 410
Bydlisko: Tlmače

PríspevokZaslal: Št december 11, 2014 19:24:44    Predmet: Odpovedať s citátom

N50nevidi cue subory iba hudobne ako flac,mp3 a pod. Gapples funguje bez problemov. Ak chces vidiet kazdu skladbu zvlast treba rozdelit subor na samostatne skladby. Na to su jednoduche programy. Tieto veci som riesil pri kupe aj ja. Mam ho uz dva roky a fungujem s nim bez problemov.
_________________
Vincent,BV audio,Pioneer,Oppo,Onkyo,Audio Physic,..............
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
jajo
Hifi obsluha


Založený: 11 december 2014
Príspevky: 12

PríspevokZaslal: Št december 11, 2014 20:50:06    Predmet: Odpovedať s citátom

Ved prave ze aj ja som s nim uplne spokojny, len neviem ako sa zbavit tych preruseni, ci tie tracky nagrabujem ako samostratne tak tam aj tak prida pauzicku,preto potrebujem nakopnut, ako nagrabovat tracky ,tak aby sa prehravali kontinualne - rad pocuvam Floydov a tie prerusenia mi fakt lezu na nervy Smile Cize mam k grabovaniu pouzit iny soft ??? alebo existujuci "jediny" nagrabovany flac niecim porozdelovat ???? BUdem vdacny naozaj za kazde nakopnutie:-)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Robelles
Hifista - pokročilec


Založený: 08 august 2007
Príspevky: 410
Bydlisko: Tlmače

PríspevokZaslal: Št december 11, 2014 21:12:07    Predmet: Odpovedať s citátom

V nastaveni programu zatrhni polozku nepridavat 2 sekundove medzery. Staci len rozdelit subory.
_________________
Vincent,BV audio,Pioneer,Oppo,Onkyo,Audio Physic,..............
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
jajo
Hifi obsluha


Založený: 11 december 2014
Príspevky: 12

PríspevokZaslal: Št december 11, 2014 21:34:13    Predmet: Odpovedať s citátom

hmm, asi budem musiet zmenit grabovaci soft, lebo aj ked som preliezol cele nastavenia v EACu, tak tu volbu ohladom 2 sek. pauzy som tam fakt nenasiel, mozem sa teda opytat teda , akym nastrojom grabujes flac tracky z disku ? alebo prehravas iny format /wav ? este raz vdaka Smile
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
cestmir
Hifista - zaslúžilec


Založený: 04 august 2011
Príspevky: 650
Bydlisko: BA

PríspevokZaslal: Št december 11, 2014 21:46:48    Predmet: Odpovedať s citátom

jajo: keď pustíš tú sadu grabnutých seprátnych FLAC-ov na kompe cez Foobar alebo Winamp, prehrá sa s medzerami alebo bez?

bobik: tú voľbu ohľadom 2s páuz si náhodou nemýliš s napalovaním CDDA? Tam to totiž býva default (napr. v Nerovi), ktorý keď človek nevynuluje, pridá to medzi tracky extra pauzy. Netýka sa to ale nijak grabovania - neviem o žiadnej voľbe v EAC, ktorá by spôsobila doplnenie gapov do trackov grabnutých z CD, na ktorom bol gapless stream.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
jajo
Hifi obsluha


Založený: 11 december 2014
Príspevky: 12

PríspevokZaslal: Pi december 12, 2014 07:57:19    Predmet: Odpovedať s citátom

cestmir : vdaka za reakciu Smile momentalne som v praci,ale doma samozrejme vyskusam a podelim sa s poznatkami.Inak este skusim taku moznost,ktoru EAC ponuka, a to posekat vytvoreny wav podla cue sheetu bez medzier.Potom skusim prehravanie waviek, ci stale budu pridavat medzery a ak nie ,tak ich este prevediem do flacu a snad to potom uz bude OK

bobik: vdaka za nakopnutie, teraz uz viem vdaka tebe, ze treba grabovat samostatne tracky a rozbiehat prehravanie priamo z nich,len musim docielit, aby tracky neobsahovali tu pauzicku.Este raz vdaka.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Robelles
Hifista - pokročilec


Založený: 08 august 2007
Príspevky: 410
Bydlisko: Tlmače

PríspevokZaslal: Pi december 12, 2014 09:41:32    Predmet: Odpovedať s citátom

Presne tak skladby treba grabovat samostatne. Ak to už je v kuse treba to rozdelit programom Medieval CUE splitter kde treba zaškrtnúť rozdelenie bez 2sec medzier. Funguje to bez problémov Very Happy . Veľa zdaru.
_________________
Vincent,BV audio,Pioneer,Oppo,Onkyo,Audio Physic,..............
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Odar
Hifi expert


Založený: 14 december 2009
Príspevky: 3062

PríspevokZaslal: Pi december 12, 2014 09:57:58    Predmet: Odpovedať s citátom

Ak ma 1 subor a original *.CUE, vie to prekonvertovat priamo vo Foobare. Rozdeli mu to podla *.CUE, takze medzery medzi trackmi bude mat ako na originalnom nosici (ak *.CUE vytvoril v EAC cez Detect Gaps).
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Digitál Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia
Strana 2 z 4

 
Prejdi na:  
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra.
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
Môžete pripojiť súbory do tohto fóra.
Môžete sťahovať súbory z tohto fóra.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Slovenský preklad phpBB Slovak - www.pcforum.sk
TOPlist