Obsah fóra hifi.slovanet.sk hifi.slovanet.sk


 
 FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 
http://www.tnt-audio.com/gif/smallstereo_white.gif

Rada ohľadom DAC k Audioengine A5+

 
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> DAC
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Mexx
Hifi obsluha


Založený: 05 júl 2015
Príspevky: 27

PríspevokZaslal: Ut február 23, 2016 22:28:41    Predmet: Rada ohľadom DAC k Audioengine A5+ Odpovedať s citátom

Zdravím, potreboval by som poradiť. V priebehu dvoch týždňov budem kupovať repro Audioengine A5+. Budem ich používať na posluch k PC (prehrávanie z foobar2000, formát vačšinou FLAC). Chcem si k nim zaobstarať aj DAC, pôvodne som bol rozhodnutý pre Audioengine D1, no pri prezeraní recenzií som zistil, že veľa ľudí ma problém so zapojením (kompatibilita na USB kábel/porty, ovládače, šum atď...), tak som začal hľadať iné alternatívy. Po nejakom hľadaní som narazil na CambridgeAudio DacMagic 100, ktorý ma zaujal no cena sa mi zdá už dosť vysoká (199 EUR). Chcel by som sa opýtať, oplatí sa zaplatiť takúto sumu na posluch z PC (základná doska Asus Z170M-Plus) spolu s vyššie spomenutými repro? nechcem zbytočne vyhodiť peniaze za niečo, čo sa nedá reálne v tomto zostavení využiť(celkovo DAC). Pre porovnanie, DAC od Audioengine stojí 153 EUR. Za rady, prípadne pripomienky budem vďačný.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
miero
Hifi inventar


Založený: 08 september 2010
Príspevky: 9442
Bydlisko: Praha

PríspevokZaslal: Ut február 23, 2016 22:35:02    Predmet: Odpovedať s citátom

Niektori si tieto repro chvalia, ale ich zasadny nedostatok bude nerovnaky objem repro (pretoze v jednom je schovany nemaly zosilnovac) a i preto bude jeden hrat pravdepodobne inak ako ten druhy.

Zial taketo integrovane riesenie bude asi lacnejsie nez kvalitne male repro + vhodny zosilnovac k tomu.

A s DACom. Dost zavisi na kvalite tych bedniciek. V tom repro za tu cenu asi nebude ziaden zazracny zosilnovac a ani vyhybka, takze je dost mozne, ze do DACu netreba investovat viac nez stoji ten ich D1.

Ale mozes skusit ci nenajdes nejaky vhodny zosilnovac napriklad k pasivnym Audioengine P4.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Fonranbo
Hifi obsluha


Založený: 27 máj 2016
Príspevky: 2

PríspevokZaslal: Pi máj 27, 2016 04:56:53    Predmet: Odpovedať s citátom

This is beyond my knowledge so that I have enough.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> DAC Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Prejdi na:  
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra.
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
Môžete pripojiť súbory do tohto fóra.
Môžete sťahovať súbory z tohto fóra.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Slovenský preklad phpBB Slovak - www.pcforum.sk
TOPlist