Obsah fóra hifi.slovanet.sk hifi.slovanet.sk


 
 FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 
http://www.tnt-audio.com/gif/smallstereo_white.gif

pioneer n50 a flac-hires cez lan,problem

 
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> HTPC, media streaming
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
juraj1036
Hifi obsluha


Založený: 26 november 2013
Príspevky: 31

PríspevokZaslal: Ne december 04, 2016 17:24:51    Predmet: pioneer n50 a flac-hires cez lan,problem Odpovedať s citátom

zdravim,
chcem sa spytat,ak by vedel niekto poradit.Mam problem s prehravanim suborov flac cez siet lan.Hudbu mam ulozenu napr. vPC a ked sa pripojim na priecinok kde ju mam ulozenu,tak ju vobec nevidim,len subory v mp3,tie mi aj prehra.
Kde moze byt zadrhel.Mate doma niekto tento sitovy prehravac?Cez usb z ext.HDD prehrava subory flac v pohode,len mam problem cez lan.

dakujem za pripadne rady....
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
fofo
Hifista - pokročilec


Založený: 30 apríl 2008
Príspevky: 258
Bydlisko: rbk

PríspevokZaslal: Ut december 06, 2016 21:15:08    Predmet: Odpovedať s citátom

Mne to fungovalo bez problemov.
_________________
Kable a poistky...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Robelles
Hifista - pokročilec


Založený: 08 august 2007
Príspevky: 410
Bydlisko: Tlmače

PríspevokZaslal: Ne december 18, 2016 17:32:39    Predmet: Odpovedať s citátom

Vyskúšal som tvoj problém. No u mňa sa nič podobné nestalo. V PC mám nainštalovaný PLEX server a tam mám nastavenú knižnicu, kde mám uloženú hudbu. Program sám oskenuje súbory a pridá aj obrázky a popis k albumom. Všetko fungovalo na prvý šup. Flac aj Wav.
_________________
Vincent,BV audio,Pioneer,Oppo,Onkyo,Audio Physic,..............
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
juraj1036
Hifi obsluha


Založený: 26 november 2013
Príspevky: 31

PríspevokZaslal: Po február 06, 2017 22:39:07    Predmet: Odpovedať s citátom

po nainstalovani plex serveru to naozaj slape.
dakujem

_________________
Jamo Concert 8,Prima Luna ProLogue Two JJ EL34,DAC Chord Hugo,TIDAL Streaming HIFI,Pro-Ject 2Xperience DC Acryl,Ortofon MC Salsa,Pro-Ject Tube Box S,NAD 306,Sony SA3ES,Pioneer AX5 AVi,Vincent PF1,Bose Acoustimass 15,Chord Odyssey 4,Chord C-Line
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
juraj1036
Hifi obsluha


Založený: 26 november 2013
Príspevky: 31

PríspevokZaslal: Pi marec 24, 2017 15:55:00    Predmet: Odpovedať s citátom

zdravim Vas.
Aky pouzivate upnp prehravac v androide na prehravanie flac,hires suborov napr.z Nas serveru,cez Pioneer N50 ?
Ktory je podla Vas najlepsi a s najlepsim zvukom samozrejme.

dakujem za odpoved s pozdravom Juraj

_________________
Jamo Concert 8,Prima Luna ProLogue Two JJ EL34,DAC Chord Hugo,TIDAL Streaming HIFI,Pro-Ject 2Xperience DC Acryl,Ortofon MC Salsa,Pro-Ject Tube Box S,NAD 306,Sony SA3ES,Pioneer AX5 AVi,Vincent PF1,Bose Acoustimass 15,Chord Odyssey 4,Chord C-Line
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
pepino1977
Hifi obsluha


Založený: 18 marec 2017
Príspevky: 2

PríspevokZaslal: Pi marec 24, 2017 22:39:14    Predmet: Odpovedať s citátom

Ja som mal problem s namapovanim kniznice v N50ke zo sietoveho disku vtedy,ked som zmenil nazvy priecinkov,alebo presunul zlozky.Prehravac je pripojeny kablom k routeru,a k routeru je tiez pripojeny HDD ako media server.Nakoniec sa ukazalo,ze je potrebne po zmene v adresari premenovat nazov HDD v sieti,pretoze prehravac si pamata strom ulozeny pri prvom namapovani disku.Je to tak pravdebodobne preto,aby prehravanie mohlo byt plynule,inak by si pri kazdom zapnuti musel cakat kym namapuje obrovske mnozstvo dat a ono to predsalen chvilu trva..Takze teraz ak urobim zmeny v zlozke na HDD zmenim nazov,a ulozim nazov v routeri a prehravac si ho znova nacita.Ak chces mat povodny nazov disku tak to urob este raz..
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
juraj1036
Hifi obsluha


Založený: 26 november 2013
Príspevky: 31

PríspevokZaslal: Pi marec 24, 2017 23:20:31    Predmet: Odpovedať s citátom

pepino1977 napísal:
Ja som mal problem s namapovanim kniznice v N50ke zo sietoveho disku vtedy,ked som zmenil nazvy priecinkov,alebo presunul zlozky.Prehravac je pripojeny kablom k routeru,a k routeru je tiez pripojeny HDD ako media server.Nakoniec sa ukazalo,ze je potrebne po zmene v adresari premenovat nazov HDD v sieti,pretoze prehravac si pamata strom ulozeny pri prvom namapovani disku.Je to tak pravdebodobne preto,aby prehravanie mohlo byt plynule,inak by si pri kazdom zapnuti musel cakat kym namapuje obrovske mnozstvo dat a ono to predsalen chvilu trva..Takze teraz ak urobim zmeny v zlozke na HDD zmenim nazov,a ulozim nazov v routeri a prehravac si ho znova nacita.Ak chces mat povodny nazov disku tak to urob este raz..


problem s prehravanim nemam,to mi uz facha v pohode.Kupil som synology server,a v PC mam tiez nainstalovany Plex.Pytal som sa na nejaky prehravac do mobilu/tabletu s androidom.Momentalne pouzivam v Lenovo Phab okrem "ControlApp-Pioneer" aj "BubbleUPnP".Ide to v pohode,len som zvedavy,ci nie je este nieco lepsie.

_________________
Jamo Concert 8,Prima Luna ProLogue Two JJ EL34,DAC Chord Hugo,TIDAL Streaming HIFI,Pro-Ject 2Xperience DC Acryl,Ortofon MC Salsa,Pro-Ject Tube Box S,NAD 306,Sony SA3ES,Pioneer AX5 AVi,Vincent PF1,Bose Acoustimass 15,Chord Odyssey 4,Chord C-Line
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
pepino1977
Hifi obsluha


Založený: 18 marec 2017
Príspevky: 2

PríspevokZaslal: So marec 25, 2017 06:04:54    Predmet: Odpovedať s citátom

Bojim sa,ze s tym neposluzim pretoze android nepouzivam..Ale este ma napada Foobar.Ten som chvilu pouzival ako prehravac hudby na BlackBerry.Skus a daj vediet Wink
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
juraj1036
Hifi obsluha


Založený: 26 november 2013
Príspevky: 31

PríspevokZaslal: So marec 25, 2017 11:44:32    Predmet: Odpovedať s citátom

pepino1977 napísal:
Bojim sa,ze s tym neposluzim pretoze android nepouzivam..Ale este ma napada Foobar.Ten som chvilu pouzival ako prehravac hudby na BlackBerry.Skus a daj vediet Wink


Foobar mam tiez,ale ten neponuka moznost renderovat hudbu cez N50-ku,iba pocuvat priamo z tabletu alebo z telefonu.
Vcera som skusal este "MediaHouse" a "AirWire".Cez tieto prehravace sa da renderovat aj cez N50-tku do hifi systemu.
Najviac sa mi ale pozdava ale ten "BubbleUPnP" ten som si aj zakupil plnu verziu.

_________________
Jamo Concert 8,Prima Luna ProLogue Two JJ EL34,DAC Chord Hugo,TIDAL Streaming HIFI,Pro-Ject 2Xperience DC Acryl,Ortofon MC Salsa,Pro-Ject Tube Box S,NAD 306,Sony SA3ES,Pioneer AX5 AVi,Vincent PF1,Bose Acoustimass 15,Chord Odyssey 4,Chord C-Line
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
fofo
Hifista - pokročilec


Založený: 30 apríl 2008
Príspevky: 258
Bydlisko: rbk

PríspevokZaslal: So marec 25, 2017 12:28:29    Predmet: Odpovedať s citátom

Tiez pouzivam "BubbleUPnP",
Tidal+Android+N50,slape to dobre Thumbs up

_________________
Kable a poistky...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> HTPC, media streaming Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Prejdi na:  
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra.
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
Nemôžete pripojiť súbory do tohto fóra.
Nemôžete sťahovať súbory z tohto fóra.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Slovenský preklad phpBB Slovak - www.pcforum.sk
TOPlist