Obsah fóra hifi.slovanet.sk hifi.slovanet.sk


 
 FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 
http://www.tnt-audio.com/gif/smallstereo_white.gif

AudioHTPC

 
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> HTPC, media streaming
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
htpc
Hifista - pokročilec


Založený: 26 december 2010
Príspevky: 380

PríspevokZaslal: Ut január 19, 2016 18:57:19    Predmet: AudioHTPC Odpovedať s citátom

Pracujem na projekte AudioHTPC kde si potrebujem ujasnit par veci.Koncepcia je dva moduly,jeden kde bude cast PC a druhy linearny zdroj.Do modulu PC sa zmesti mini ITX doska,1 disk 3,5" ale tu uz zvazujem ist len cestou SSD tak mozno len 2,5" a zvukoka ktora bude vo vlastnom oddeleni(EMI).V druhom module bude nekompromisny linearny zdroj s oddelenymi vetvami pre PC a zvukovku.Tieto dva moduly budu spojene do jedneho celku celnym panelom zo skla kde budu zakladne indikacne prvky,spinac on/of a jemne podsvietene logo AudioHTPC.Cele to bude mat standardnu HIFI sirku.A teraz cast babo rad.Ako riesite zapinanie PC na dialku?Wol nieje podla mna dost blbuvzdorne a ani moc prakticke.Predsa len IR dialka ma svoje kuzlo.Doteraz som pouzival Imon pad ktory zvladal aj zapinanie PC nielen s uspatého stavu a Imon Spravca bola tiez sikovna a pomerne jednoducha aplikacia.Naprogramovanie ovladania jednotlivých programov bola samozrejmost vratane uz prednastavených moznosti,spustac programov ako aj prepinac uloh takze clovek v podstate na multimedialne vyuzitie nepotreboval klavesnicu a mys.Imon spravca je este v ceku pouzitelny aj ked uz niesu ziadne aktualizacie a Imon pad sa da nahradit univerzálnou dialkou ale co IR receiver.Ako naozaj blbuvzdornu alternativu som nasiel Flirc bud USB alebo internu verziu ale zapnut pc to zrejme nedokaze a naprogramovanie pre viacero programov asi tiez nie.Dalej asi kazdy z vas sa dostal do situacie ze bez monitora to nejde a v pripade ze sa jedna o ciste audio PC kde zobrazovac nieje po ruke mame problem.Ako to riesite vy(vzdialena plocha alebo nieco ako IDisplay alebo AirDisplay a apka do tabletu).Na toto je napríklad OrigenAE S16T asi neprekonatelny ale pre väcsinu aj ta cena.Potesia aj pripomienky k projektu.Este aby nevznikla burliva diskusia,nebude sa jednat o komercny výrobok!Je to len konicek a reakcia na par známych a ich poziadavky takze asi vznikne par kusova seria a potom to zrejme uvolnim ak bude zaujem.Za prispevky k teme vopred dakujem.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odar
Hifi inventar


Založený: 14 december 2009
Príspevky: 3075

PríspevokZaslal: Ut január 19, 2016 20:45:57    Predmet: Odpovedať s citátom

OrigenAE to ma riesene tak, ze IR prijimac je na prednom paneli a jeho sucastou je redukcia (medzikus), do ktoreho sa zapoji konektor z AXT zdroja. Zrejme to pri prijati IR signalu vysle do zdroja nejaky signal, ktory PC zapne. Kebysi som chcel toto riesit, ale vzhladom na to, ze uspech zavisi velmi na konkretnej maticnej doske, BIOSe, tak som od toho upustil. Dokonca teraz, ked nemam klasicky ATX zdroj, ale iba "notebookovy", tak mi nefunguje ani WOL Rolling Eyes No ale neriesim - zapinam prednym tlacitkom na skatuli. To zapinanie jedine "obslahnut" od toho, ako to ma riesene OrigenAE. Urcite sa tam musi vyslat nejaky el. signal, ktory PC zapne. Moc som ti nepomohol, ale snad aspon "nakopol".

Na ovladanie HTPC pouzivam USB IR prijimac http://www.usbuirt.com/ , ktory vlastnim uz roky. Jeho vyhodou je, ze drahsia verzia vie IR kody aj vysielat. Teoreticky to vies pouzit aj na zapinanie dalsich zariadeni v dosahu IR vysielaca. Ja som to pouzival uspesne na programovanie dialkoveho ovladaca . . . podporuje Flirc, ale ja som siel cestou programu http://www.eventghost.org/downloads/ V mojom pripade to teda vyzera nasledovne:
- tlacitkom zapnem HTPC, chvilu pockam, kym nabehne
- zapnem DAC, zosilnovac
- tlacitkom na dialkovom ovladani si zapnem Foobar2000 / Kodi --> toto mam naprogramovane v Event Ghost. Vyslem urcity IR kod a na zaklade neho Event Ghost vie, co ma robit. Problem nastava, ked chces pouzit (prirodzene) to iste tlacitko vo viacerych programoch. Tam si musis spravit strukturu v Event Ghost tak, ze si vynutis exluzivny pristup v ramci celeho "stromu" len pre danu aplikaciu. Detaily tu nejdem pisat, ak chces, napis mi PM. Poslem priklad, ako to mam riesene. Ventilovat to tu nemienim. Odladoval som to dost dlhy cas. Funguje to tak na viacerych strojoch, ktore som skladal aj znamym.
- nasledne spustim na telefone / tablete remote appku, ktora pristupuje na Foobar / Kodi server. Cize to viem ovladat z telefonu.
- zakladne operacie (posuvanie o 1 pesnicku, start, stop, pauza) mam nadefinovane na tlacitka dialkoveho ovladac, toto ma v moci zas Event Ghost, ktory rozlisuje, ktoru aplikaciu mam aktualne aktivnu

Cize bez problemov bez monitora. Kto chce, start audio prehravaca si vie dat aj po starte Win. Ja to mam na tlacitko na dialkovom ovladaci, lebo tak mi to viac vyhovuje. To je ale uz len kozmetika.

Komplikovanejsie veci vies skriptovat napr. pomocou programu https://www.autoitscript.com/site/autoit/downloads/ Ma svoj programovaci jazyk, v ktorom vies robit doslova divociny. Nasledne to "skompilujes" do *.exe a vies zas "navesit" na nejaku udalost v Event Gnost. Davno som v tom robil toto http://hifi.slovanet.sk/bb/viewtopic.php?p=112606#112606 a fungovalo to pekne.

Na spravu pouzivam TeamViewer. Viac neviem, co dodat Cool Iste existuju lepsie riesenia, ale takto to pouzivam (nie len ja) k spokojnosti.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kozousch
Hifi inventar


Založený: 09 máj 2009
Príspevky: 3688

PríspevokZaslal: Ut január 19, 2016 20:53:27    Predmet: Odpovedať s citátom

Pokud chceš stavět lineární zdroj jako náhradu ATX zdroje, tak máš v plánu ho řešit funkčně tak jako ATX - tedy že bude obsahovat nonstop běžící pomocný zdroj 5V, který bude sloužit pro zapnutí hlavní části zdroje? Nonstop běžící "hlavní" zdroj by asi nebylo to pravé ořechové ...

Možná by bylo jednodušší pro zapínání použít standardní dálkově ovládanou zásuvku na 230V nebo její funkční ekvivalent vestavěný do tvého výtvoru - tou by si připojil lineární zdroj k síti. Stačí v BIOSu/UEFI základní desky nastavit, že se má PC rozběhnout po připojení napájení.

Pokud použiješ univerzální dálkový ovladač s funkcí učení, tak pro zapínání přeneseš povel z ovladače dálkově ovládané zásuvky a běžné ovládání už pojede přes IrDA přijímač připojený přes USB, seriový port nebo interně.

Jenom přemýšlím, jak velký přínos ten lineární zdroj pro napájení PC bude mít - vždyť bude de facto napájet spínané zdroje na základní desce. U napájení vlastní zvukovky by to přínos měl samozřejmě být.

Pro občasné "přenastavení" něčeho v systému je podle mě nejjednodušší používat Remote Desktop, který je součástí Windows.

_________________
Jsem diskutující, ale léčím se.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
htpc
Hifista - pokročilec


Založený: 26 december 2010
Príspevky: 380

PríspevokZaslal: Ut január 19, 2016 22:29:35    Predmet: Odpovedať s citátom

Kazdy ATX zdroj a tym padom aj zakladna doska samozrejme umoznuje start pc spojenim pinu 7(GND) a 9(+5v SB fialovy).Takze je mozne pouzit napr toto http://www.gme.cz/stavebnice-velleman-mk161-dvoukanalovy-ir-prijimac-p763-393 a zapnut to pôjde ale nic ine.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
htpc
Hifista - pokročilec


Založený: 26 december 2010
Príspevky: 380

PríspevokZaslal: Ut január 19, 2016 23:11:58    Predmet: Odpovedať s citátom

Odar dakujem za reakciu urcite ak budes mat chut na tuto temu podebatujeme.Urcite to mas zmaknute ale je to dost narocne na programovanie a toto vsetko vie aj Imon spravca omnoho uzivatelsky privativejsie a pre menej zdatnych je pomoc ze bezi aj v slovencine.Ja som napr tiez hrdy na svoju prislusnost a som rad ked to na mna hovori v rodnej reci.Takze podobna apka ale "zijuca" by bola prijatelnejsia.Ten zdroj je samozrejme prinosom aj ked nie dramaticky ale je to maximum co môzete spravit pre tuto koncepciu.Mam to postavene zvukovka Asus STX 2 a pri slepom teste by mnohi prehodnotili svoj aparat.Sväta pravda ze oci pocuju najviac!Ked sa tomu da profi kabat bude to zaujimave riesene bez velkych kompromisov.

Naposledy upravil htpc dňa Ut január 19, 2016 23:30:24, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
htpc
Hifista - pokročilec


Založený: 26 december 2010
Príspevky: 380

PríspevokZaslal: Ut január 19, 2016 23:27:10    Predmet: Odpovedať s citátom

Kozousch dakujem za nakopnutie.Ten modul co som tu dal by som mohol integrovat do zdroja a po nabehu by sa zaplo PC.Len doriesit uspokojivo dalsie IR ovládanie.Ma niekto prakticku skusenost s Flirc?Je to maximalne jednoduche ale asi nieje mozne pre kazdy program zadefinovat ine tlacitka.Zaujimave je,ze tie naucene kody sa zrejme ukadaju do hardveru a je teda mozne ho pouzit v ktoromkolvek pocitaci alebo ho znamemu naucite a on ma hotove riesenie.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kozousch
Hifi inventar


Založený: 09 máj 2009
Príspevky: 3688

PríspevokZaslal: St január 20, 2016 00:51:37    Predmet: Odpovedať s citátom

Nevýhodou té stavebnice je, že její relé neumožňují spínat přímo 230V, ale maximálně 24V. Takže bys tou stavebnicí musel spínat další relé s cívkou na 12V (abys mohl napájet jedním zdrojem stavebnici i to relé) a s kontakty na 230V.

Nebylo by řešením vykašlat se na lineární zdroj pro napájení základní desky a použít nějakou základní desku s externím "notebookovým" adaptérem, který by se umístil dostatečně daleko od HTPC a dalších analogových komponent? Třeba něco jako toto:

http://www.digilidi.cz/prvni-pohled-asrock-n3150dc-itx-miniitx-deska-s-dc-externim-zdrojem-v-cene

To by šlo spínat standardní dálkově ovládanou zásuvkou na 230V v pohodě.

_________________
Jsem diskutující, ale léčím se.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
htpc
Hifista - pokročilec


Založený: 26 december 2010
Príspevky: 380

PríspevokZaslal: St január 20, 2016 07:29:37    Predmet: Odpovedať s citátom

Ta stavebnica je len príklad. Bud by sa modifikovala alebo nieco iné. Ten linear určite stojí za to.Tie notebookove zdroje su uplna katastrofa na audio pouzitie.Merani sa da na nete dohladat dost.Seasonic ATX pasivna rada je neprekonatelna ale postaviť rozmerovo rozumne HTPC s ATX zdrojom je nemozne.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odar
Hifi inventar


Založený: 14 december 2009
Príspevky: 3075

PríspevokZaslal: St január 20, 2016 07:39:05    Predmet: Odpovedať s citátom

Odar napísal:
Ja som to pouzival uspesne na programovanie dialkoveho ovladaca . . . podporuje Flirc,
Opravujem. Myslel som program Girder http://www.promixis.com/girder.php

Tak ale aj ten linearny zdroj nebude najmensi, ak bude mat aspon 150 W. Vzdy je to nieco za nieco. Ja som daval do poslednych HTPC pre znamych pasivny Superflower.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Coques
Hifista - zaslúžilec


Založený: 24 október 2006
Príspevky: 759
Bydlisko: CZ

PríspevokZaslal: St január 20, 2016 08:40:58    Predmet: Odpovedať s citátom

Čo znamená situácia keď to bez monitora nejde? Že nereaguje systém alebo niečo iné?

To AudioPC bude robiť aj klienta alebo len server na poskytovanie obsahu? Druhá varianta je čo sa týka blbuvzdornosti asi lepšia, ale ak to majú používať fakt technický analfabeti tak to veľa šťastia.

Ja by som šiel cestou MPD + Sox upsampling + Webový/Android klienti.
Poprípade PLEX, ale neviem ako moc je to 'hifi'

Na administráciu máme SSH / VNC
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
htpc
Hifista - pokročilec


Založený: 26 december 2010
Príspevky: 380

PríspevokZaslal: St január 20, 2016 09:21:53    Predmet: Odpovedať s citátom

Odar problem je hlavne vyska ATX zdroja kde aj montaz na lezato urcuje vysku a pod 95 mm sa nedostanes.Linear si samozrejme navrhneme v pozadovanej vyske.Urcite aj klienta.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
BV
Hifi inventar


Založený: 06 október 2006
Príspevky: 4920
Bydlisko: Trnava

PríspevokZaslal: St január 20, 2016 09:53:13    Predmet: Odpovedať s citátom

Pri lineárnom zdroji s výkonom 150W bude v optimálnom prípade výkonová strata tak 50W (trvale). Uchladiť ten zdroj pasívne, bez ventilátora, aby to bolo tiché, bude vyžadovať chladič ako na výkonný koniec..
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
htpc
Hifista - pokročilec


Založený: 26 december 2010
Príspevky: 380

PríspevokZaslal: St január 20, 2016 15:50:12    Predmet: Odpovedať s citátom

Skrinka bude celohlinik + sklo samozrejme na profi urovni.Takze urcitu teplotu to pobere.Otazka na vas je co pozadujete od PC urceneho prevazne na audio.Mam odskusane ze bezny upsampling alebo video v 4K sa da do cca 50W postavit aj s potrebnou rezervou do buducnosti.150W je teda zbytocny luxus.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odar
Hifi inventar


Založený: 14 december 2009
Príspevky: 3075

PríspevokZaslal: St január 20, 2016 17:04:46    Predmet: Odpovedať s citátom

Ak je to planovane iba ako klient s SSD diskom, tak by teoreticky 50 W mohlo stacit. V pripade, ze by si tam chcel vopchat trebars 2 velkokapacitne platnove disky, tak mozes mat problem pri nabehu systemu, ked sa disky roztacaju. Preto mam radsej nejaku rezervu. Ale tak to je uz na tebe, ako si to navrhnes.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
htpc
Hifista - pokročilec


Založený: 26 december 2010
Príspevky: 380

PríspevokZaslal: St január 20, 2016 18:02:25    Predmet: Odpovedať s citátom

Nie Odar.Myslena bola spotreba 50W PC nie vykon zdroja.Momentalne to asi dva mesiace prevadzkujem na zdroji 80W jeden ssd M2 120GB a jeden WD 3TB zatial bez najmensieho zavahania.Na zdroj som pouzil al profil cca 200*300*10 a teplota uplne v pohode.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
MaG
Hifista - zaslúžilec


Založený: 11 január 2014
Príspevky: 991

PríspevokZaslal: Št január 21, 2016 17:54:46    Predmet: Odpovedať s citátom

Ak to má byť HTPC čisto na audio, tak aký výkon je potrebný na prehrávanie audio súborov?

Ja v súčasnosti používam klasické zvukové nosiče a "analógovú" manipuláciu s nimi (mechanický výber z poličky podľa nápisu na obale CD a LP Very Happy ), ale zvažoval som už aj prehrávanie audio súborov mimo PC.

Pri audio HTPC by som ja išiel do minimalistického "počítača" a určite bez Windows. K tomu stačí bežný napájací zdroj s jediným jednosmerným napätím a nízkym výkonom (žiaden ATX zdroj). A všetko s pasívnym chladením.
Ja osobne uvažujem o HiFiBerry (RPi2 už mám, len je akosi málo času na testovanie). K napájaniu stačí jednoduchý zdroj 5V. Pri vyšších nárokoch by sa dal použiť ako prehrávač, ku ktorému by sa pripojil kvalitnejší externý DAC.
Niečo pre inšpiráciu:
https://www.hifiberry.com/2014/12/hifiberry-digiplus-project/

Ako softvér by mohol byť Moode Audio Player:
http://moodeaudio.org/
o ktorom sa tu už diskutovalo:
http://hifi.slovanet.sk/bb/viewtopic.php?t=21852
Ale možností je samozrejme viacej (KODI...)

Audio súbory nie sú veľké, takže SSD disk by mal postačovať. Pri veľkom množstve súborov by som zvolil 2,5" HDD. 3,5" HDD by som neodporúčal kvôli vibráciám (iba ako vzdialený sieťový disk).
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
vma
Hifista


Založený: 15 september 2009
Príspevky: 120

PríspevokZaslal: Št január 21, 2016 19:40:49    Predmet: Odpovedať s citátom

Akurát včera dorazila karta Hifiberry DAC+ Pro. Zatiaľ som to neporovnával s Squeezebox Touch - oba pôjdu cez Dispre 2 do AKG K701. Zatiaľ som to počul iba s normálnym "nabíjačkovým" zdrojom a accu packom cez pôvodný napájací konektor. Prvý dojem ma neohúril, zajtra skúsim napojiť priamo +5V do Hifiberry - údajne to zlepší zvuk. Ak bude čas a chuť skúsim to porovnať s SBT.
Ako streamer to nemá problém - Logitech SqueezeBox Server beží s vyťažením CPU do 5%. Pri HD audio boli sem tam výpadky, ale to bolo asi zapríčinené wifi signálom pod 40%. Zmena polohy routra pomohla - ide to medzi dvoma izbami. Softvér Max2Play.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
MaG
Hifista - zaslúžilec


Založený: 11 január 2014
Príspevky: 991

PríspevokZaslal: Št január 21, 2016 20:44:50    Predmet: Odpovedať s citátom

Záleží tiež na nárokoch a spôsobe využitia, či to bude len doplnkový prehrávač ku klasickým prehrávačom, alebo hlavný zdroj audio signálu. Aj takéto minimalistické riešenie má veľa možností.
K Raspberry je dostupných viacej DACov - napr.:
http://www.audiophonics.fr/en/diy-dac/audiophonics-i-sabre-dac-es9023-v2-tcxo-raspberry-pi-20-a-b-i2s-p-10176.html

http://www.audiophonics.fr/en/diy-dac/dac-pcm5102-i2s-p5-32bit384khz-raspberry-pi-p-8884.html

A aj takto by mohlo vyzerať finálne audio HTPC:
http://www.audiophonics.fr/en/diy-dac/audiophonics-raspdac-kit-diy-network-player-raspberry-pi-20-dac-sabre-p-10384.html#
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
htpc
Hifista - pokročilec


Založený: 26 december 2010
Príspevky: 380

PríspevokZaslal: Št január 21, 2016 21:01:16    Predmet: Odpovedať s citátom

Ako to tu tak sledujem nechapete o co v tomto projekte ide.Pokial chcete pouzit internu zvukovku,a ja rozhodne chcem tak na zdroji zalezi uz to pochopte!Ja viem ze momentalne je "moda"usb dac ale do urcitej cenovej hladiny to naozaj nema cenu.Tu hladinu nech si kazdy odskusa sam ale nepocuvajte ocami a predsudky o internom rieseni prec.Budete urcite prekvapeny.Najväcsi nedostatok interného riesenia je ze zvukovka je v zarusenom prortredi PC a (ne)kvalita napajania.Toto vsetko je v tomto projekte odstranene a uz su tu len same pzitiva.Moje kredo je pocuvat usami ale v druhom rade to musi byt aj pastva pre oci.Dielenske spracovanie bude na profi urovni a cena takéhoto zariadenia bude urcite prekvapenim.Kedze väcsina necita pozorne,tak asi ani nepostrehla o aku zvukovku ide.Ze?Podotykam ze ma jednu malu modifikaciu.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
htpc
Hifista - pokročilec


Založený: 26 december 2010
Príspevky: 380

PríspevokZaslal: Št január 21, 2016 21:17:34    Predmet: Odpovedať s citátom

Player je jasny.Zatial neprezradim lebo to rozputa burlivu debatu ze nieje dostatocne high end.Problematika dialkoveho ovladania a sprava PC bez monitora pre mna tiez nieje spanielska dedina,islo skôr o skusenosti pouzivatelov poskytnut citatelom moznosti uzivatelsky prívetivého riesenia.Nestaviam sa do pozicie PC guru a s pokorou sa rad niecomu novému priucim.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
myschored
Hifi obsluha


Založený: 02 február 2013
Príspevky: 13

PríspevokZaslal: So január 23, 2016 09:08:41    Predmet: Odpovedať s citátom

A foobar? Ja zapnem pc bez monitora. V startup-e mam foobar. Na mobile sa pripojím cez remote control a hudba hra Smile
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
vivi
Hifi expert


Založený: 30 október 2006
Príspevky: 1050

PríspevokZaslal: So január 23, 2016 12:20:07    Predmet: Odpovedať s citátom

htpc napísal:
Ma niekto prakticku skusenost s Flirc?

Flirc mam doma, pouzivam ho na ovladanie HTPC. Z "historickych dovodov" pouzivam este aj povodne stare riesenie v dalsom PC (este z cias seriovych portov, ktore je zbastlene podla tohto navodu Igora Ceska v kombinacii so SW Girder).

Flirc je defacto klavesnica, ktora emuluje stlacenie klavesov pri detekcii IR povelu z DO, z coho pramenia vyhody aj nevyhody.

A tie nevyhody sa daju obist za pomoci (nepisaneho) pokracovatela girderu - EventGhostu. Zjednodusene napisane - namapovane klavesy sa daju odchytit a nasledne spustit akakolvek akcia, ktoru uzivatel vyzaduje, vratane inteligentnych akcii, ktore su vykonavane za roznych podmienok. T.j. jeden povel z DO moze vykonavat rozne akcie v roznych SW.

Ak mas nejake konkretne otazky, kludne sa pytaj
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
blesk666
Hifi expert


Založený: 18 jún 2012
Príspevky: 1123

PríspevokZaslal: Ut november 29, 2016 08:53:06    Predmet: Odpovedať s citátom

htpc: ako pokracujes?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> HTPC, media streaming Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Prejdi na:  
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra.
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
Nemôžete pripojiť súbory do tohto fóra.
Nemôžete sťahovať súbory z tohto fóra.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Slovenský preklad phpBB Slovak - www.pcforum.sk
TOPlist