Obsah fóra hifi.slovanet.sk hifi.slovanet.sk


 
 FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 
http://www.tnt-audio.com/gif/smallstereo_white.gif

Jak vypalit losless na CD?
Choď na stránku 1, 2  Ďalšia
 
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Digitál
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
dogeatdog
Nádejný hifista


Založený: 05 december 2015
Príspevky: 81

PríspevokZaslal: So apríl 01, 2017 10:31:04    Predmet: Jak vypalit losless na CD? Odpovedať s citátom

Prosim o vas nazor, pripadne zkusenost.
Mam tuny muziky, vesmes v losless (ALAC) formatu. Coby fanda muziky na CD ale mnohokrat celim tomu, ze sehnat CD verze nekterych alb je temer nemozne, tedy uvazuju nad tim vypalit je na CD samo-domo.

Nicmene:
losless alba maji mnohokrat objem pres 1GB dat, kdy bezne CD je na 700 max. (DVD nepada v uvahu, starsi CD prehravac je nevezme). Takze nejen prevest z ALAC na vawe, ale i zkomprimovat.

Jak na to, abych hudbu prevodem a palenim co nejmene zprasil?
Je vubec mozne vypalit doma CD ve kvalite originalnich nosicu a pokud ano, jakym nastrojem?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
janik1971
Hifi expert


Založený: 12 január 2010
Príspevky: 1453
Bydlisko: Trnava a kusok od..

PríspevokZaslal: So apríl 01, 2017 11:51:20    Predmet: Odpovedať s citátom

Ja palim pomocou Burrn
http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/vypalovani_cd/burrrn/
Ak mas take velke subory tak to musi byt najskôr konvertovane z HiRes alebo su to Rip-y z LP
Bezne CD ripovane do ALAC su zrovnatelne velkostou s FLAC.
Rozdiel vo velkosti ripnuteho CD 16/44.1 je nepatrny. Takto ripnute albumy maju velkost 200-500 Mb.
Je to velkost jedneho priecinku, ci velkost viacerých albumov v priecinku?
Nainstaluj si
https://mediaarea.net/sk/MediaInfo
a pozri v nom kolko maju jednotlive subory.



MediaInfo.jpg
 Description:
 Filesize:  201.87 KB
 Viewed:  49 Time(s)

MediaInfo.jpg



Burrrn.jpg
 Description:
Burrrn podpora formatov
 Filesize:  157.65 KB
 Viewed:  37 Time(s)

Burrrn.jpg


Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
hifitrip
Hifista - zaslúžilec


Založený: 12 november 2016
Príspevky: 568
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: So apríl 01, 2017 17:01:38    Predmet: Odpovedať s citátom

ALAC je bezstratový formát, ktorý vymyslel APPLE, je bezstratový ako aj FLAC alebo trebárs APE, pokiaľ je normálne CD ripnuté do ALAC, FLAC alebo APE, malo by sa v pohode zmestiť na napaľovacie CD. Páliť by malo ísť hádam bez problémov s každým napalovacím programom. Nap. CDburnerXP, nero atď...
_________________
AKAI AM-75, Akai CD69, Harman Kardon PM655, Harman Kardon HD970, Sony STR GX67ES, Kirksaeter monitor 100, Quadral Platin MkII
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
moses
Hifi expert


Založený: 17 november 2012
Príspevky: 1205

PríspevokZaslal: So apríl 01, 2017 17:22:56    Predmet: Odpovedať s citátom

Predpokladam, ze ak maju subory nad 1GB, tak to urcite bude nejake hi-res audio a tam to bez downsamplingu nepojde. Cize najprv to treba zkonvertovat a az potom vypalit, takze bude treba vzdy urobit minimalne dva kroky. Program na priame palenie hi-res auido na CD som zatial este nevidel.
_________________
SET01: PC + Cambridge Audio DacMagic Plus + KRK Rokit 4 G3 + Beyerdinamic DT 831

SET02: NTB + Echo Digital Audio Indigo IOx + Beyerdynamic DTX 501p
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
ondon
Hifista


Založený: 04 január 2011
Príspevky: 148

PríspevokZaslal: So apríl 01, 2017 17:32:03    Predmet: Odpovedať s citátom

Pani a kde zobrat hi-res muziku??
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
miero
Hifi expert


Založený: 08 september 2010
Príspevky: 8391
Bydlisko: Praha

PríspevokZaslal: So apríl 01, 2017 17:37:37    Predmet: Odpovedať s citátom

zeby 1. april? :-)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
jidol
Nádejný hifista


Založený: 21 máj 2011
Príspevky: 57

PríspevokZaslal: So apríl 01, 2017 17:43:01    Predmet: Odpovedať s citátom

Je víc možností, netvrdím že ta moje je jediná správná. Můžu ti popsat jak to dělám já. V první řadě je potřeba zjistit zda je CD v jednom souboru nebo je každá skladba zvlášť. V případě, že je v jednom souboru je potřeba jednotlivé skladby vypreparovat. K tomu mám Medieval CUE splliter. Ten ti, v případě že máš v pořádku CUE soubor, naporcuje jednotlivé skladby ze souboru během chvilky. Stává se že je někdy CUE soubor poškozený a nezbývá nic jiné než si skladby ručně naporcovat za pomoci například Audacity. Dělit soubory musíš proto aby jsi mohl v CD "listovat". Důležité je také převést vzniklé soubory do formátu používaného na CD to znamená wav 16bit/44,1kHz. Není možné aby jakýkoliv komprimovaný hudební soubor (flac, ape ...), měl s těmito parametry (16bit/44,1 kHz) a odpovídající délkou, větší velikost než klasické CD. V opačném případě by komprimace asi neměla význam, nemyslíš? Je možné že tvoje soubory jsou jak píše kolega Hi-res a potom při převádění musíš v programu na převod nastavit parametry pro CD. Na převod používám Format factory tam se to nastavit musí, v základu je nastavená automatická volba podle vstupního souboru. A můžeš pálit. To má další zádrhel v tom že některé programy dávají mezi skladby automaticky 2 sekundovou mezeru. To je u některých alb, kde přechází jednotlivé skladby bez přerušení jedna do druhé docela opruz. Já na vypalování a grabování CD používám EAC. Ten umí pálit i přímo podle CUE souboru, ale většinou jen podle toho který si vytvoří sám při grabování CD. Takže na jedno kliknutí, aby to opravdu fungovalo, to není.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
moses
Hifi expert


Založený: 17 november 2012
Príspevky: 1205

PríspevokZaslal: So apríl 01, 2017 18:02:33    Predmet: Odpovedať s citátom

ondon napísal:
Pani a kde zobrat hi-res muziku??


http://www.itrax.com/
http://www.linnrecords.com/
https://www.nativedsd.com/
http://www.hdtracks.com/
http://store.acousticsounds.com/index.cfm?store=SuperHiRez
https://shop.klicktrack.com/2l/
http://www.aixrecords.com/
https://www.highresaudio.com/en
http://www.prostudiomasters.com/

_________________
SET01: PC + Cambridge Audio DacMagic Plus + KRK Rokit 4 G3 + Beyerdinamic DT 831

SET02: NTB + Echo Digital Audio Indigo IOx + Beyerdynamic DTX 501p
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
dogeatdog
Nádejný hifista


Založený: 05 december 2015
Príspevky: 81

PríspevokZaslal: So apríl 01, 2017 22:48:58    Predmet: Odpovedať s citátom

Super, diky za odpovedi.
ALAC pouzivam skrz jednoduchy duvod, apple se s FLAC nebavi. Palit CD ale planuji v pocitaci s WIN, bohuzel nemam mac s CD mechanikou.
Na konverzi pouzivam dBpoweramp (mam i Audacity). ALAC soubory mam vsechny rozdeleny po skladbach.

Jak vidim, zaklinaci sluvko bude 16 bit / 44.1 KHz. Zkusmo jsem spachal konverzi "bezneho" alac do Wave a spektrometr ukazal prakticky shodny vysledek, takze super. Vyraznejsi zmena nastava u hi-res souboru, vypada to takto (mereno pomoci Spek):
ALAC
size: 160.803.701 bytes
sample rate: 192.000


Wave
size: 40.547.202 bytes
sample rate: 44.100



Jaka je z vaseho pohledu degradace kvality Question
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
jidol
Nádejný hifista


Založený: 21 máj 2011
Príspevky: 57

PríspevokZaslal: Ne apríl 02, 2017 07:24:25    Predmet: Odpovedať s citátom

Jeden z důvodů používání Hi-res nahrávek je mimo jiné i jejich větší kmitočtový rozsah ve vysokých kmitočtech. O ten samozřejmě převodem do formátu CD přijdeš, to je dané vzorkovací frekvencí u tvého příkladu 192kHz versus 44,1 kHz.
Názory na Hi-res jsou různé
přečti si např. tento článek
http://pctuning.tyden.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=35101&catid=33&Itemid=69
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
dogeatdog
Nádejný hifista


Založený: 05 december 2015
Príspevky: 81

PríspevokZaslal: Ne apríl 02, 2017 07:56:01    Predmet: Odpovedať s citátom

jidol> nicmene bezne CD nemuze kvality hi-res dosahnout, je to tak?
Jak z tveho pohledu vidis porovnani spekter pred a po konverzi, je mozne ze takto by vypadalo prodavane CD?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
jidol
Nádejný hifista


Založený: 21 máj 2011
Príspevky: 57

PríspevokZaslal: Ne apríl 02, 2017 08:18:12    Predmet: Odpovedať s citátom

Ty si ten článek nečet, že? Samozřejmě z principu to není možné (alespoň z pohledu kmitočtového rozsahu). Ale, a tím si zadělávám na problém,dle mého rozdíl u kvalitně udělaného CD a Hi-res je na hranici rozpoznání. Je to závislé na aparatuře, reprobednách, poslechovém prostoru a hlavně na zkušenostech posluchače. Vyzkoušej si to sám, poslouchej bez ohledu na měření zda poznáš rozdíl. Nech si od někoho přepínat stejný soubor v Hi-res a CD rozlišení a uvidíš sám. Je možné že rozdíl poznáš. Kvalitně udělané CD myslím třeba CD od Dire Straits - Brothers in Arms, původní vydání. To bylo vyrobené tak aby předvedlo možnosti formátu CD. Dnes bohužel je problém hlavně z dynamikou záznamu a to i u nahrávek vydávaných jako Hi-res. Ale to je jiná kapitola. Takže závěr - vyprdni se na spektrum a užívej si hudbu. A vo tom to je Laughing
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
hifitrip
Hifista - zaslúžilec


Založený: 12 november 2016
Príspevky: 568
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: Ne apríl 02, 2017 08:19:02    Predmet: Odpovedať s citátom

dogeatdog napísal:
jidol> nicmene bezne CD nemuze kvality hi-res dosahnout, je to tak?

keď sa na to dívaš technicky, tak je to pravda, otázkou je reálny prínos v posluchu resp. reprodukovateľnosť vyššej kvality a stále tu ostáva jeden dôležitý fakt, že hodne veľa dnešnej muziky je sprasenej masteringom a neverím tomu, že by sa toto netýkalo aj Hi-res.

_________________
AKAI AM-75, Akai CD69, Harman Kardon PM655, Harman Kardon HD970, Sony STR GX67ES, Kirksaeter monitor 100, Quadral Platin MkII
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
dogeatdog
Nádejný hifista


Založený: 05 december 2015
Príspevky: 81

PríspevokZaslal: Ne apríl 02, 2017 08:51:38    Predmet: Odpovedať s citátom

jidol> a prave proto ze si chci uzit hudbu se nechci poustet do cteni clanku a hlubokych studii, zcela uprimne na to nemam cas ani naladu Very Happy muj zivot se nemota kolem hifi, jen ja se motam kolem nej protoze jsem obrovsky fanda dobre (rozumej "bavi me") muziky. Proto se ptam tady, protoze vim, ze hodne lidi tady ma hifi opravdu naslapnute a nez bych se dobral takovych zkusenosti, proste se zepatm.
Kazdopadne diky!

hifitrip> vicemene s jidolem jste mi rekli co jsem chtel slyset - ze zmena kvality je na hranici (a mozna i za ni) rozeznatelnosti. Skvela zprava!

Podtrzeno secteno - kvalitne zgrabovany lossless, prevedny na vawe 16 bit / 44.1 KHz by se mel pohybovat nekde v oblasti kvality bezneho CD, a to je muj cil.

Palit tedy doporucujete s pomoci Burrrn?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
janik1971
Hifi expert


Založený: 12 január 2010
Príspevky: 1453
Bydlisko: Trnava a kusok od..

PríspevokZaslal: Ne apríl 02, 2017 09:08:58    Predmet: Odpovedať s citátom

Ja Burrrn odporúčam, pretože "debilnejsie" jednoduché som nič nenašiel.
Je však pravdou, že z flac to odskúšané mám no z alac už nie.
Môj screen dokazuje iba to, že Burrrn alac "zožerie" no v reále som z tohto formátu nevypaloval.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
hifitrip
Hifista - zaslúžilec


Založený: 12 november 2016
Príspevky: 568
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: Ne apríl 02, 2017 09:26:08    Predmet: Odpovedať s citátom

ja teraz pálim, ak niečo pálim, cez CDBurnerXP, ALAC, FLAC, APE bez problémov
_________________
AKAI AM-75, Akai CD69, Harman Kardon PM655, Harman Kardon HD970, Sony STR GX67ES, Kirksaeter monitor 100, Quadral Platin MkII
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
tatko Tom
Hifista - zaslúžilec


Založený: 21 február 2016
Príspevky: 979
Bydlisko: Prievidza

PríspevokZaslal: Ne apríl 02, 2017 12:30:58    Predmet: Odpovedať s citátom

Tiež Imgburn a kopec ďalších.
Možno to umí aj samotný Win(10) no jeho moc nenechám sa starať do vecí Smile

_________________
AKAI AM-69, AKAI CD-62, Thorens TD 115, Philips 70fs363, FiiO E09K QOGIR + FiiO E07K ANDES, Stĺpové dvojpásmo (appolito) s 2x PSB600-1 + DT300 vo WG300 made in "TLU"
______
Rozdiely vo zvuku, ktoré nepočujem, mám - áno, presne tam...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
dogeatdog
Nádejný hifista


Založený: 05 december 2015
Príspevky: 81

PríspevokZaslal: Ne apríl 02, 2017 12:55:05    Predmet: Odpovedať s citátom

janik1971> chapu spravne, ze Burrrn pali primo z FLAC, tzn si to sam konvertuje do vawe? Mel jsem za to, ze je potreba nejdrive zkonvertovat do vawe a az nasledne vypalit.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
hifitrip
Hifista - zaslúžilec


Založený: 12 november 2016
Príspevky: 568
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: Ne apríl 02, 2017 13:04:19    Predmet: Odpovedať s citátom

keď páliš z ALAC, FLAC, APE, tak si to program sám konvertne, ale musí sa ti objem dát zmestiť na CD, na ktoré páliš, inak samozrejme požaduje väčší disk, ktorý samozrejme nemáš, lebo musíš páliť zvukové CD

ale je pravda, že Hi-res som ešte nepálil, vyskúšaj a uvidíš

_________________
AKAI AM-75, Akai CD69, Harman Kardon PM655, Harman Kardon HD970, Sony STR GX67ES, Kirksaeter monitor 100, Quadral Platin MkII
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
janik1971
Hifi expert


Založený: 12 január 2010
Príspevky: 1453
Bydlisko: Trnava a kusok od..

PríspevokZaslal: Ne apríl 02, 2017 13:15:33    Predmet: Odpovedať s citátom

@dogeatdog
Správne si pochopil Burrrn robí všetko automaticky.
Nemusíš nič nastavovať.
Oznacis súbory a program už ti potom všetko ponúkne sám.
Neviem však či zvládne aj tvoje HiRes ALAC.
Ja by som potom použil na downsample foobar.
Ale to ale na dlhšie a o tom sa mi teraz nechce rozpisovať.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
hifitrip
Hifista - zaslúžilec


Založený: 12 november 2016
Príspevky: 568
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: Ne apríl 02, 2017 13:23:08    Predmet: Odpovedať s citátom

ja som v CDBurnerXP pálil už nejaké ALAC a konverzia prebieha automaticky do CD kvality, ale ako napísal janik1971 nepálil som Hi-res, ako som hovoril vyskúšaj a uvidíš, daj nám vedieť Very Happy
_________________
AKAI AM-75, Akai CD69, Harman Kardon PM655, Harman Kardon HD970, Sony STR GX67ES, Kirksaeter monitor 100, Quadral Platin MkII
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
jumpingjackflash5
Hifista


Založený: 24 február 2016
Príspevky: 217

PríspevokZaslal: Ne apríl 02, 2017 17:15:29    Predmet: Odpovedať s citátom

Doporučuji nejdřív např. Resamplerem

https://github.com/jniemann66/ReSampler/releases/tag/v1.2.6

převést do 16/44.1 (klidně uložit již ve FLAC) a pak vypálit již čímkoli na CD.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Tico
Hifista - zaslúžilec


Založený: 28 október 2012
Príspevky: 554

PríspevokZaslal: Ne apríl 02, 2017 21:07:00    Predmet: Odpovedať s citátom

Pro uzivatele Foobaru je asi nejjednoduzsi doinstalovat komponent Audio CD writer (foo_burninate) a pak je konverze do 44/16 + vypaleni otazka par kliku.
_________________
HTPC/Foobar/Esi Juli@/WaveIO -> BB-DAC -> Customworks HYPA1+Actidamp mk4 -> DPA222Mk3 SE + DPA386SE -> B&W704, Sony ST-SB920QS, Sony CDP-XB930QS, AKG K701mod.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
50MHz
Hifista


Založený: 02 apríl 2012
Príspevky: 135

PríspevokZaslal: Po apríl 03, 2017 22:19:49    Predmet: Odpovedať s citátom

Párkrát jsem použil Foobar2000
http://www.foobar2000.org/components/view/foo_burninate
Ale nevím jak věrohodně to funguje.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
janik1971
Hifi expert


Založený: 12 január 2010
Príspevky: 1453
Bydlisko: Trnava a kusok od..

PríspevokZaslal: Ut apríl 04, 2017 03:41:00    Predmet: Odpovedať s citátom

Ja som vo foobar nikdy nevypaloval. Nechcelo sa mi s tým hrať. Ale pokiaľ ide o konverziu a downsample tak na toto som ho využíval často..
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
jirkasirka
Nádejný hifista


Založený: 16 február 2010
Príspevky: 92

PríspevokZaslal: Ut apríl 04, 2017 19:35:10    Predmet: Odpovedať s citátom

http://www.exactaudiocopy.de

EAC jak na rip, tak pálení.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
tatko Tom
Hifista - zaslúžilec


Založený: 21 február 2016
Príspevky: 979
Bydlisko: Prievidza

PríspevokZaslal: Pi jún 23, 2017 10:21:59    Predmet: Odpovedať s citátom

EAC (no aj dobre nastavený Audiograbber, CDex - hocičo, čo nezkur*í data)
ˇano, aj Win10 možno vnútiť ASPI a pri nastavení "Dynamc synch with" to zvládne Audiograbber (aj jeho vzor Acat21), no kto sa nepnáhľa - najlepšie spraví pomocou EAC

_________________
AKAI AM-69, AKAI CD-62, Thorens TD 115, Philips 70fs363, FiiO E09K QOGIR + FiiO E07K ANDES, Stĺpové dvojpásmo (appolito) s 2x PSB600-1 + DT300 vo WG300 made in "TLU"
______
Rozdiely vo zvuku, ktoré nepočujem, mám - áno, presne tam...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
janik1971
Hifi expert


Založený: 12 január 2010
Príspevky: 1453
Bydlisko: Trnava a kusok od..

PríspevokZaslal: Pi jún 23, 2017 13:28:48    Predmet: Odpovedať s citátom

Nic Ti data neskurvi. V minulosti som to testoval a nic nevykazovalo ,ze by daco dake jednotky a nuly "vymazalo" ci skurvilo vo vysledku zvuk.
Co je vsak najhorsie tak s EAC bol prave problem pri vypalovani.
Grabovat dokazal no problem bol nasledne pri vypalovani.
A dodnes som nezistil a uz ani potom nepatram co to bolo.
Pokial ide o "skurvene" data tak som komparacne dospel k vysledku zrovnatelnemu s originálom.
Pouzil som rozne programy a nic ani po znovu "dekomprimacii" z flac do PCM nevykazovalo v Bitcompare ziadne chybajuce data.
Jedine v com bol rozdiel bol v tom ,ze si jednotlive programy pridavaly na zaciatok a koniec svoje "hlavicky".
Inak sa nic na pôvodnom "datovom jadre" nezmenilo.
Dakde tu je mozno aj tema ale uz sa mi to nechce hladat.
A ani necakaj ,ze si spomeniem o ake programy slo.
Toto som uz vypustil z hlavy, nakolko som sa presvedcil ,ze nie je nutne mat obavu z dakych "skurvenych ci stratených dat" pri grabovani.
Navyse kto chce tak ten si to moze skusit sam. A verim ,ze nic prevratne neobjavi.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
tatko Tom
Hifista - zaslúžilec


Založený: 21 február 2016
Príspevky: 979
Bydlisko: Prievidza

PríspevokZaslal: Pi jún 23, 2017 18:48:34    Predmet: Odpovedať s citátom

Sorry - zle som čítal a reagoval - splietol som ripovanie s napaľovaním Smile
Programov na napaľovanie audio CD je kopec. Nemajú dôvod nenapáliť korektne. S ripovaním som sa bavil teraz po po rokoch z nudy (do FLACov, prv som mal všetko vo wma), kedysi na Win98SE ani WinXP to nerobilo žiadny problém, ctený Win10PRO z necelých 200 CD sem-tam nejaké do....il.
Very Happy

_________________
AKAI AM-69, AKAI CD-62, Thorens TD 115, Philips 70fs363, FiiO E09K QOGIR + FiiO E07K ANDES, Stĺpové dvojpásmo (appolito) s 2x PSB600-1 + DT300 vo WG300 made in "TLU"
______
Rozdiely vo zvuku, ktoré nepočujem, mám - áno, presne tam...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
janik1971
Hifi expert


Založený: 12 január 2010
Príspevky: 1453
Bydlisko: Trnava a kusok od..

PríspevokZaslal: Pi jún 23, 2017 20:02:22    Predmet: Odpovedať s citátom

Mozne to je.
Ja nemam co ripovat a ak som to aj robil tak to bolo cisto zo zaujmu.
A na Win10 som sa uz o take cosi ani nepokusal.
Ja som skor "downloader" Laughing Wink
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Digitál Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku 1, 2  Ďalšia
Strana 1 z 2

 
Prejdi na:  
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra.
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
Môžete pripojiť súbory do tohto fóra.
Môžete sťahovať súbory z tohto fóra.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Slovenský preklad phpBB Slovak - www.pcforum.sk
TOPlist