Obsah fóra hifi.slovanet.sk hifi.slovanet.sk


 
 FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 
http://www.tnt-audio.com/gif/smallstereo_white.gif

Pioneer VSX D1011 neraguje na dialkove ovladanie
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2
 
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Zosilňovače
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
karcici
Nádejný hifista


Založený: 09 jún 2016
Príspevky: 86
Bydlisko: Žilina

PríspevokZaslal: So november 11, 2017 20:35:20    Predmet: Odpovedať s citátom

dustin napísal:
karcici napísal:
na IR je to napatie v poriadku


Potřebujeme napětí na vstupu MCU displeje. Tipuju si, že bude také v pořádku.



.........nedostanem sa tam je to najednej strane hrozne kratke a bojim sa aby som pri merani cez malu medzierku neškrkol a nevyskratolval

.....no bojim Laughing ......je to stara šunka , a vonku prši tak sa aspon zabavim ak to pokazim zanesiem na zberny dvor

....ešte raz dakujem za rady navody a pod.

.......ak je čas a chut možme pokračovat budem rad a možno to niekeomu niekedy pride vhod ked samu vyskytne podobny problem na niečom hodnotnejšom a zistime že to je len nejaka banalita

_________________
Harman Kardon HK 3770
JBL Studio 270
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
dustin
Hifi expert


Založený: 06 október 2006
Príspevky: 3769
Bydlisko: Plzeň

PríspevokZaslal: So november 11, 2017 20:45:19    Predmet: Odpovedať s citátom

Proto jsem psal, aby sis tam naletovat drátky a měřil na nich mimo tu desku.

V dalším kroku to bude chtít řešit ty pulzy, na to budeš potřebovat nějaké to zobrazovadlo.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
karcici
Nádejný hifista


Založený: 09 jún 2016
Príspevky: 86
Bydlisko: Žilina

PríspevokZaslal: Ne november 12, 2017 10:02:27    Predmet: Odpovedať s citátom

....no s tym zobrazovadlom už som asi v koncoch notebook mam starši bez napajania na baterky ani nejde


......sice chapem ako osciloskop funguje a jednoduche veci by som si vedel zmerat,ale prostriedky na to nemam

....ešte raz som porozpajal tie konektory ,su to vlastne take pasky drotov čo sa zastrčuju na plošak do samice,skontroloval či niekde nie su poškodene opalene,vyčistil som plošaky a cely pristroj od prachu .

....skusim naprogramovat dialkove na nejake pristroje čo mam doma či bude fungovat

_________________
Harman Kardon HK 3770
JBL Studio 270
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
karcici
Nádejný hifista


Založený: 09 jún 2016
Príspevky: 86
Bydlisko: Žilina

PríspevokZaslal: Ne november 12, 2017 10:47:50    Predmet: Odpovedať s citátom

......ovladač je schopny sa učit to znamena že vie ovladat ine pristroje vyskušane .....tak zrejme bude dobry


.....no nič snaha bola.....dakujem

_________________
Harman Kardon HK 3770
JBL Studio 270
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
dustin
Hifi expert


Založený: 06 október 2006
Príspevky: 3769
Bydlisko: Plzeň

PríspevokZaslal: Ne november 12, 2017 12:04:41    Predmet: Odpovedať s citátom

A dostalo se těch 5V k MCU displeje?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
karcici
Nádejný hifista


Založený: 09 jún 2016
Príspevky: 86
Bydlisko: Žilina

PríspevokZaslal: Ne november 12, 2017 15:50:14    Predmet: Odpovedať s citátom

...nateraz som to poskladal a skusim si pripravit nejake prostriedky na meranie,tenke kabliky a pod. takto to je moc rizikove na skrat

.....idem ešte skusit objednat IR stoji par korun a pri tom merani by som ho aj vymenil

_________________
Harman Kardon HK 3770
JBL Studio 270
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
dustin
Hifi expert


Založený: 06 október 2006
Príspevky: 3769
Bydlisko: Plzeň

PríspevokZaslal: Po november 13, 2017 09:35:30    Predmet: Odpovedať s citátom

OK, jsem rád, že jsi to nevzdal.

Koukám na osciloskopy na androidu, které mají použitelné jednorázové spouštění. Řekl bych, že SmartScope https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lab_nation.smartscope&hl=cs je docela použitelný. Stačí do mikrofonního vstupu jednoduchý dělič, např. https://retronics.wordpress.com/2012/07/14/the-0-android-oscilloscope/ . Kabel můžeš použít ze starých špuntů s mikrofonem (4 pólový 3.5" jack), které jsou u každého androidího telefonu.

Otestovat/naučit se s tím dělat si můžeš bez ničeho, jenom na interní mikrofon telefonu/tabletu.

Ta appka má docela pěkné intuitivní ovládání, ukládá 4M vzorků, nasnímané vzorky lze exportovat do CSV. S takovým souborem lze celkem snadno udělat i analýzu kódů, které přijímač zachytil.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Zosilňovače Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2
Strana 2 z 2

 
Prejdi na:  
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra.
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
Nemôžete pripojiť súbory do tohto fóra.
Nemôžete sťahovať súbory z tohto fóra.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Slovenský preklad phpBB Slovak - www.pcforum.sk
TOPlist