Obsah fóra hifi.slovanet.sk hifi.slovanet.sk


 
 FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 
http://www.tnt-audio.com/gif/smallstereo_white.gif

Vyhořený DAC
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 23, 24, 25  Ďalšia
 
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Iné
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Kozousch
Hifi inventar


Založený: 09 máj 2009
Príspevky: 3883

PríspevokZaslal: Po január 21, 2019 15:59:23    Predmet: Odpovedať s citátom

PítrsPraha napísal:
Zůstává otázka, jak reálně v sestavě využít zásuvky 5 a 6, které se domnívám jsou určeny třeba pro výkonné monobloky (1000 W každá).

Tak, jak máš oddělovák prodrátován nyní, bys tyto 2 zásuvky v žádném případě používat neměl. Pokud ti těch 8 správně zapojených zásuvek nebude stačit výkonově, tak máš 2 možnosti:

1) Nechat to předrátovat tak, jak to má Pytell a tedy "zrušit" funkci oddělováku a udělat z toho maximálně tak síťový filtr

2) Odvézt to někomu schopnému, aby zapojení zrevidoval a předělal tak, aby to fungovalo jako oddělovák a současně to odpovídalo normám - tedy aby to bylo bezpečné pro obsluhu i připojenou elektroniku

_________________
Jsem diskutující, ale léčím se.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
BV
Hifi inventar


Založený: 06 október 2006
Príspevky: 5019
Bydlisko: Trnava

PríspevokZaslal: Po január 21, 2019 15:59:26    Predmet: Odpovedať s citátom

PavelDosko napísal:
a ted uz jen tu drobnost proc shorel DAC po prizemeni preampu ke konci

On nezhorel po prizemneni.. Ale až po zapnutí jeho (plávajúceho!!) napájania. Takže pre poruchu v zdroji DACu.. Ale to by ste musel chápať súvislosti. Debata nemá zmysel.
2 Kozousch
ad1
Je pozoruhodné, ako si Pytell pochvaľuje funkciu oddeľováka, ale súčasne píše to zvýraznené
citácia:
Bez zapojení sestavy do RiAudia by mě nebavilo poslouchat, kvůli zemní smyčce mám propojené PC optikou, galvanicky oddělenou PC síť a když jsem měl analogový tuner oddělovač antény.
A ani to ho netrklo že to asi oddelené nebude?... Žeby známy "okobias" Cool ?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
PavelDosko
Nádejný hifista


Založený: 14 marec 2012
Príspevky: 62
Bydlisko: Olomouc

PríspevokZaslal: Po január 21, 2019 16:46:17    Predmet: Odpovedať s citátom

to Mirkovo vyjadreni ctu ze tam nema zapojene spotrebice s dvouzilovym privodem, galvanicke oddeleni LAN site nema s napajenim uz vubec co delat
_________________
poweramp PMA PA4 Big Brother, preamp SPaudio P1, DAC SPaudio D1, Aurum Cantus V8F, RiAudio PLF 10A, power Orfeo, komplet kabeláž Acoustic Revive Triple C ,iFi iUSBPower, iFi iPrifier2, Fidelizer Pro, Foobar
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kozousch
Hifi inventar


Založený: 09 máj 2009
Príspevky: 3883

PríspevokZaslal: Po január 21, 2019 16:51:08    Predmet: Odpovedať s citátom

Co máš na mysli tím "napájením", netuším. Debatujeme o tom, že pokud máš před pseudooddělovákem PC ve třídě 1 a za pseudoodělovákem máš jeden nebo více přístrojů ve třídě 1, tak jsou PC a audio sestava galvanicky spojeny přes "zelenožlutý drát".
_________________
Jsem diskutující, ale léčím se.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
MaBat
Hifi inventar


Založený: 21 november 2007
Príspevky: 9894

PríspevokZaslal: Po január 21, 2019 16:52:44    Predmet: Odpovedať s citátom

Ono 45 kg čisté váhy už je skutečně těžký argument.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kozousch
Hifi inventar


Založený: 09 máj 2009
Príspevky: 3883

PríspevokZaslal: Po január 21, 2019 16:59:38    Predmet: Odpovedať s citátom

BV: Jasně - řešení 1) je z hlediska "hifistiky" horší, ale z hlediska realizace jednodušší. Z toho mého popisu snad bylo jasné, že takto by si rozhodně nešlo chrochtat blahem nad galvanickým oddělením. To bylo doposud možné jen díky nevědomosti. Smile

I když když jak tak koukám na to blokové schéma a fotky vnitřku, tak by ani varianta 2) nemusela být složitá: každá z deseti výstupních zásuvek má svůj vlastní filtr a vstupy všech těchto filtrů jsou zapojené na sekundár trafa. Na tom by se asi nemuselo měnit nic. Možná by stačilo přepojit "kolíky" zásuvek 5 a 6 na společnou "zem" těch osmi zásuvek. Tím samozřejmě neříkám, že by to měl takhle na blind přepojovat někdo, kdo se v tom fakt nevyzná!!! Je to jen teoretická úvaha. Navíc toto řeší jen bezpečnost, ale ne schopnost filtrace.

_________________
Jsem diskutující, ale léčím se.


Naposledy upravil Kozousch dňa Po január 21, 2019 17:00:57, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
bubuxin
Hifi expert


Založený: 01 marec 2007
Príspevky: 2822
Bydlisko: Žiar nad Hronom

PríspevokZaslal: Po január 21, 2019 17:00:53    Predmet: Odpovedať s citátom

Kozousch napísal:
Tak, jak máš oddělovák prodrátován nyní, bys tyto 2 zásuvky v žádném případě používat neměl. Pokud ti těch 8 správně zapojených zásuvek nebude stačit výkonově, tak máš 2 možnosti:

1) Nechat to předrátovat tak, jak to má Pytell a tedy "zrušit" funkci oddělováku a udělat z toho maximálně tak síťový filtr

2) Odvézt to někomu schopnému, aby zapojení zrevidoval a předělal tak, aby to fungovalo jako oddělovák a současně to odpovídalo normám - tedy aby to bylo bezpečné pro obsluhu i připojenou elektroniku

Druhá možnosť je správna .
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
PavelDosko
Nádejný hifista


Založený: 14 marec 2012
Príspevky: 62
Bydlisko: Olomouc

PríspevokZaslal: Po január 21, 2019 17:23:52    Predmet: Odpovedať s citátom

Kozouch :
a) pred oddelovakem nemam zadne pc a pc mam stejne napajene z linearniho zdroje ..
b) galvanicke oddeleni LAN skutecne neni nic s napajenim ...

_________________
poweramp PMA PA4 Big Brother, preamp SPaudio P1, DAC SPaudio D1, Aurum Cantus V8F, RiAudio PLF 10A, power Orfeo, komplet kabeláž Acoustic Revive Triple C ,iFi iUSBPower, iFi iPrifier2, Fidelizer Pro, Foobar
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kozousch
Hifi inventar


Založený: 09 máj 2009
Príspevky: 3883

PríspevokZaslal: Po január 21, 2019 17:47:33    Predmet: Odpovedať s citátom

Reagoval jsem na toto:
BV napísal:
Je pozoruhodné, ako si Pytell pochvaľuje funkciu oddeľováka, ale súčasne píše to zvýraznené
citácia:
Bez zapojení sestavy do RiAudia by mě nebavilo poslouchat, kvůli zemní smyčce mám propojené PC optikou, galvanicky oddělenou PC síť a když jsem měl analogový tuner oddělovač antény.
A ani to ho netrklo že to asi oddelené nebude?... Žeby známy "okobias" Cool ?


Takže buďto každý řešíme jinou sestavu, nebo na jiném fóru používáš nick Pytell, což jsem nevěděl.

_________________
Jsem diskutující, ale léčím se.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
djrix
Hifi expert


Založený: 15 marec 2010
Príspevky: 1742

PríspevokZaslal: Po január 21, 2019 17:54:42    Predmet: Odpovedať s citátom

Několik verzí oddělováku, ani jedna zapojená tak jak má být, u Pitrse je alespoň ta "lepší" verze, když si zaslepí a nebude používat zásuvky 5 a 6, má čistokrevný oddělovák, situace se 135V kopajícími majitele se už tím nebude opakovat. Současně bych odvezl koncák někomu na prověření, neboť má závadu, která sice nemá vliv na primární funkci ale je tam.

A podle všeho, co tu proběhlo, by se dalo říct, že DAC odešel skutečně shodou náhod, já bych prověřil tu powerbanku, zda nemá nějaký debilní měnič, který na rychlé tranzienty (zapnutí dacu) nereaguje velkým "overshoot" na výstupním napětí, protože to není jen tak.
BTW, jak věříte tomu, že ta powerbanka dávala pořád oněch 12V ? Je to elektronicky řízené, co když to při zapnutí zblblo a koplo do DACu těch 24V co to umí ? Rozhodně bych taky mezi takovou powerbanku a dac za 30k zařadil dodatečnou pojistku a transil, protože pokud by snad i nějaký v DACu byl, tak ho ta 65W powerbanka na 100% upeče !
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
dustin
Hifi inventar


Založený: 06 október 2006
Príspevky: 4607
Bydlisko: Plzeň

PríspevokZaslal: Po január 21, 2019 18:06:45    Predmet: Odpovedať s citátom

Na náhody nevěřím. Něco bylo prostě jinak.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
djrix
Hifi expert


Založený: 15 marec 2010
Príspevky: 1742

PríspevokZaslal: Po január 21, 2019 18:09:48    Predmet: Odpovedať s citátom

Náhodou míním to, že to odešlo ve chvíli, kdy se propojil preamp a koncák signálovým kabelem. Jinak důvod smrti dacu vidím v tomto:
djrix napísal:

Jak věříte tomu, že ta powerbanka dávala pořád oněch 12V ? Je to elektronicky řízené, co když to při zapnutí zblblo a koplo do DACu těch 24V co to umí ? Rozhodně bych taky mezi takovou powerbanku a dac za 30k zařadil dodatečnou pojistku a transil, protože pokud by snad i nějaký v DACu byl, tak ho ta 65W powerbanka na 100% upeče !
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
dustin
Hifi inventar


Založený: 06 október 2006
Príspevky: 4607
Bydlisko: Plzeň

PríspevokZaslal: Po január 21, 2019 18:11:45    Predmet: Odpovedať s citátom

Kolikrát to na tu powerbanku zapnul před tím?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kozousch
Hifi inventar


Založený: 09 máj 2009
Príspevky: 3883

PríspevokZaslal: Po január 21, 2019 18:21:53    Predmet: Odpovedať s citátom

Proměřit tu powerbanku má podle mě smysl maximálně pro případné hledání příčiny smrti DACu. Do budoucna ji ale řešit smysl nemá, ne? Jak už tu zaznělo - nahradit spínaný síťový zdroj powerbankou se spínaným zdrojem na výstupu je krok z bláta do louže. Když už bateriové napájení DACu, tak pomocí 12V olověného akumulátoru, jaký se dává třeba do UPSek. A samozřejmě zajistit, aby nebylo možné k akumulátoru připojit současně DAC a nabíječku - např. pomocí přepínače.

Mimochodem - je opravdu naprosto vyloučené, aby příčinou smrti DACu bylo to, že koncák byl připojen na "zem před oddělovákem" a zbytek sestavy na "zem za oddělovákem"? Když se přihlédne k tomu, že v koncáku může být ohledně "zemí" nějaký problém? Ne že by mě napadala nějaká konkrétní příčina. Spíš jestli je opravdu možné stoprocentně vyloučit , že se někde nemohlo projevit třeba těch "měkkých" 135V apod.

_________________
Jsem diskutující, ale léčím se.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
N.A.
Hifi expert


Založený: 01 marec 2007
Príspevky: 1010
Bydlisko: Ústí nad Labem

PríspevokZaslal: Po január 21, 2019 19:02:39    Predmet: Odpovedať s citátom

Pítrsův koncák Parasound Halo A21 má propojený zemnící kolík vstupní síťové zásuvky s krabicí, můj kus to neměl. Koukal jsem na to, protože mi bylo divné použití tříkolíkové zásuvky u přístroje s označením dvojité izolace.

Přikládám schéma vstupů a přepínačů.



A21_in.jpg
 Description:
 Filesize:  76.4 KB
 Viewed:  30 Time(s)

A21_in.jpg



_________________
Buď vždycky trpělivý k chybám druhých, sám jich máš mnoho, které potřebují také shovívavost.
A neumíš-li udělat sám sebe dokonalým, jak to můžeš očekávat u druhých?

Noble Audio
http://noble-audio.webnode.cz/
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
PMA
Pavel Macura


Založený: 18 január 2007
Príspevky: 19646

PríspevokZaslal: Po január 21, 2019 19:21:55    Predmet: Odpovedať s citátom

U Parasoundu (a zřejmě i u jiných výrobců) bohužel dokumentace často ne úplně odpovídá realitě.
_________________
Sympre2 preamp, Bridged power amp, CNO-T25 repro
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
BV
Hifi inventar


Založený: 06 október 2006
Príspevky: 5019
Bydlisko: Trnava

PríspevokZaslal: Po január 21, 2019 19:28:28    Predmet: Odpovedať s citátom

N.A. napísal:
Pítrsův koncák Parasound Halo A21 má propojený zemnící kolík vstupní síťové zásuvky s krabicí, můj kus to neměl. Koukal jsem na to, protože mi bylo divné použití tříkolíkové zásuvky u přístroje s označením dvojité izolace.

Přikládám schéma vstupů a přepínačů.

A načo je tam potom ground lift?? Je na schéme konca?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
PMA
Pavel Macura


Založený: 18 január 2007
Príspevky: 19646

PríspevokZaslal: Po január 21, 2019 19:46:25    Predmet: Odpovedať s citátom

BV napísal:
N.A. napísal:
Pítrsův koncák Parasound Halo A21 má propojený zemnící kolík vstupní síťové zásuvky s krabicí, můj kus to neměl. Koukal jsem na to, protože mi bylo divné použití tříkolíkové zásuvky u přístroje s označením dvojité izolace.

Přikládám schéma vstupů a přepínačů.

A načo je tam potom ground lift?? Je na schéme konca?


Jen na XLR, resp. analog zem (foto).



a21_rear.jpg
 Description:
 Filesize:  176.45 KB
 Viewed:  16 Time(s)

a21_rear.jpg



_________________
Sympre2 preamp, Bridged power amp, CNO-T25 repro


Naposledy upravil PMA dňa Po január 21, 2019 19:49:18, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
N.A.
Hifi expert


Založený: 01 marec 2007
Príspevky: 1010
Bydlisko: Ústí nad Labem

PríspevokZaslal: Po január 21, 2019 19:46:28    Predmet: Odpovedať s citátom

BV
nerozumím oč Ti přesně jde

_________________
Buď vždycky trpělivý k chybám druhých, sám jich máš mnoho, které potřebují také shovívavost.
A neumíš-li udělat sám sebe dokonalým, jak to můžeš očekávat u druhých?

Noble Audio
http://noble-audio.webnode.cz/
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
PMA
Pavel Macura


Založený: 18 január 2007
Príspevky: 19646

PríspevokZaslal: Po január 21, 2019 19:53:57    Predmet: Odpovedať s citátom

Ground lift


a21lift.png
 Description:
 Filesize:  8.56 KB
 Viewed:  929 Time(s)

a21lift.png



_________________
Sympre2 preamp, Bridged power amp, CNO-T25 repro
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
BV
Hifi inventar


Založený: 06 október 2006
Príspevky: 5019
Bydlisko: Trnava

PríspevokZaslal: Po január 21, 2019 19:57:44    Predmet: Odpovedať s citátom

Ground lift prepínač sa používa na odpojenie signálovej zeme od PEN na krabici, práve preto, aby sa zrušila zemná slučka, ak sú v zostave vzájomne spojené dva prístroje v triede I
PMA
Podľa merania je signálová zem odpojená od krabice (na ktorú je pripojený ochranný vodič) v obidvoch polohách prepínača.


Naposledy upravil BV dňa Po január 21, 2019 20:01:09, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
PítrsPraha
Hifista - zaslúžilec


Založený: 20 august 2014
Príspevky: 729

PríspevokZaslal: Po január 21, 2019 20:00:57    Predmet: Odpovedať s citátom

dustin napísal:
Kolikrát to na tu powerbanku zapnul před tím?


DAC a powerbanku jsem mel doma neceky tyden, poustel jsem to 1-2 x denne. Takze treba 10 x.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
dustin
Hifi inventar


Založený: 06 október 2006
Príspevky: 4607
Bydlisko: Plzeň

PríspevokZaslal: Po január 21, 2019 20:26:35    Predmet: Odpovedať s citátom

10x v pohodě, po jedenácté shoří s kouřem. Hm...

Nebo jsi při přehazování kabelů nedopatřením podržel tlačítko na power bance a přepnul ji na 24V?

Nebo byla zapojená do nabíječky a byla tam další smyčka?

Nebo co já vím...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
PMA
Pavel Macura


Založený: 18 január 2007
Príspevky: 19646

PríspevokZaslal: Po január 21, 2019 20:32:42    Predmet: Odpovedať s citátom

BV napísal:
Ground lift prepínač sa používa na odpojenie signálovej zeme od PEN na krabici, práve preto, aby sa zrušila zemná slučka, ak sú v zostave vzájomne spojené dva prístroje v triede I
PMA
Podľa merania je signálová zem odpojená od krabice (na ktorú je pripojený ochranný vodič) v obidvoch polohách prepínača.


Zajímavý je ten elyt na 25V, po přepnutí na lift. Elyt na 25V bych tam asi nikdy nedal. Když už, tak bipolární + varistor. Pokud to "NP" není non-polar.

Já tam dávám varistor vždycky, kvůli ev. přepětí.



varistor.JPG
 Description:
 Filesize:  125.9 KB
 Viewed:  15 Time(s)

varistor.JPG



_________________
Sympre2 preamp, Bridged power amp, CNO-T25 repro
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
PítrsPraha
Hifista - zaslúžilec


Založený: 20 august 2014
Príspevky: 729

PríspevokZaslal: Po január 21, 2019 20:40:25    Predmet: Odpovedať s citátom

Dustin:

Powerbanka byla na 12 V, to byla jedna z prvnich veci, kterou jsem kontroloval.
Zaroven napajeni i nabijeni zapojit nejde, je to jeden konektor na tele powerbanky.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
bacil2
Hifi expert


Založený: 29 marec 2013
Príspevky: 1314

PríspevokZaslal: Po január 21, 2019 23:21:16    Predmet: Odpovedať s citátom

bacil2 napísal:
V hentakej v lufte plávajúcej zostave sa mohlo stať pri chaotickej manipulácii úplne hocičo. V tom DACe sa mohlo napätím niečo preraziť už pri prepojovaní ... kľudne aj statickou elektrinou ... zapnutím napájania sa to potom už len dodatočne "ugrilovalo"

_________________
Suchý ňúter mokrý ven
želáme vám dobrý den
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
WaVe_99
Hifista - zaslúžilec


Založený: 12 december 2006
Príspevky: 668

PríspevokZaslal: Ut január 22, 2019 02:29:41    Predmet: Odpovedať s citátom

Panove, jen potvrzuji, pokud se integrovany zesilovac s trizilovym kabelem pripoji do zasuvek 5 a 6 a zaroven (u me zkusebne maly subwoofer s D zesilovacem uvnitr) jiny pristroj s dvouzilovym kabelem do jine zasuvky, tak po krabici zesilovace beha to, co popisoval Pitrs... Nebrni to zrovna malo... Takze Vase domnenky, nebo popis vzniku problemu budou asi spravne. Nebo je nacutlej spinanej zdroj subwooferu? Vi buh... Kazdopadne ja uz do 5 a 6 rozhodne do vyreseni problemu nic nezapojim...

A jsem zvedav na vyjadreni vyrobce...

_________________
Omlouvám se, jsem hifitele Smile

Když se na světe objeví opravdový génius, pozná se podle toho znamení,že se všichni hlupci proti němu spolčí. JONATHAN SWIFT
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
PMA
Pavel Macura


Založený: 18 január 2007
Príspevky: 19646

PríspevokZaslal: Ut január 22, 2019 09:11:38    Predmet: Odpovedať s citátom

WaVe_99 napísal:
Panove, jen potvrzuji, pokud se integrovany zesilovac s trizilovym kabelem pripoji do zasuvek 5 a 6 a zaroven (u me zkusebne maly subwoofer s D zesilovacem uvnitr) jiny pristroj s dvouzilovym kabelem do jine zasuvky, tak po krabici zesilovace beha to, co popisoval Pitrs... Nebrni to zrovna malo...


Zásuvky 5 a 6 mají své vlastní trafo, nebo vlastní vinutí? Vypadá to na značný kapacitní proud. Ten zesilovač se třížilovým kabelem (evidentně původně třída I) v zásuvce 5/6 se stal "odděleným" a na kostře má napětí, je otázka, jak "tvrdé". Takhle by se to vůbec nemělo zapojovat. Všechny ty pračky a oddělováky jsou zařízení na hraně, nebo spíš za hranou.

_________________
Sympre2 preamp, Bridged power amp, CNO-T25 repro
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
BV
Hifi inventar


Založený: 06 október 2006
Príspevky: 5019
Bydlisko: Trnava

PríspevokZaslal: Ut január 22, 2019 09:21:53    Predmet: Odpovedať s citátom

Zásuvky 5,6 sú pripojené na primárnu stranu trafa, priamo do prívodu siete.
Takže tých 135V je kombinovaný kapacitný prúd zdroja subwoofera(v triede II, pripojený na sekundár odeľováku) a oddeľovacieho trafa (toroid odhadom 2kW, bez tienenia prim/sek). Takže cez kapacitu oddeľováku a spínaného zdroja subwooferu v sérii..A aj tak by sa pri spojení signálovej zeme zosilňovača a subwoofera nemalo nič stať, potečie tam možno 1-2mA AC po zemi.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
dustin
Hifi inventar


Založený: 06 október 2006
Príspevky: 4607
Bydlisko: Plzeň

PríspevokZaslal: Ut január 22, 2019 09:28:33    Predmet: Odpovedať s citátom

V DACu jsou těsně u analogových vstupů relátka. Třeba po přivedení napájení ta relátka sepnula a teprve pak se přes DAC propojily země preampu a streameru. Nevím, jak je to zapojené...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Iné Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 23, 24, 25  Ďalšia
Strana 8 z 25

 
Prejdi na:  
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra.
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
Môžete pripojiť súbory do tohto fóra.
Môžete sťahovať súbory z tohto fóra.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Slovenský preklad phpBB Slovak - www.pcforum.sk
TOPlist