Obsah fóra hifi.slovanet.sk hifi.slovanet.sk


 
 FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 
http://www.tnt-audio.com/gif/smallstereo_white.gif

Foobar - nastavenia
Choď na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Ďalšia
 
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Digitál
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
L.V.
Hifista - zaslúžilec


Založený: 14 september 2007
Príspevky: 730
Bydlisko: Bratislava - Rača

PríspevokZaslal: Št marec 26, 2009 10:33:16    Predmet: Foobar - nastavenia Odpovedať s citátom

Dovolil som si založiť toto vlákno Very Happy z dôvodu pomerne veľkého rozšírenia tohoto programu. Určite sa nájdu skúsení užívatelia, ktorí to už majú v malíčku, ale sú aj takí ako ja, ktorí by niekedy /bez hanby/ Rolling Eyes potrebovali poradiť. V zahraničí sú pomerne dosť rozšírené foobarovské fóra, ale niektoré informácie som tam nenašiel.
Môj dotaz znie:
Niektoré albumy sa zobrazia v playliste tak, že skladba č. 2 sa zobrazí dvakrát, pričom v jednom prípade je to vlastne celá dlžka albumu. V praxi je to tak, že spustíte prehrávanie, prehrá sa skladba č. 1, potom nasleduje č. 2 - celý album a následne zase 2., 3., 4, ... atď.
Skúšal som rôzne fígle ale zatiaľ sa mi s tým nepodarilo nič urobiť.
Keď napr. nastavím cue sheet súbor ako skrytý, tak sa zobrazí len tá skladba č.2 - celý album. Asi ho treba nejako upraviť. Dík za radu.
Dúfam, že je to zrozumiteľné - obrázok vpravo dolu /playlist/



foobar.jpg
 Description:
 Filesize:  163.45 KB
 Viewed:  1564 Time(s)

foobar.jpg



_________________
Tam, kde leží Little Big Horn ...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
ferenc
Hifi expert


Založený: 29 október 2006
Príspevky: 1901
Bydlisko: Trnava

PríspevokZaslal: Št marec 26, 2009 10:52:53    Predmet: Odpovedať s citátom

a ked nastavis ape alebo flac subor ako skryty ?
podla mna je problem v tom ze pri importe ti naimportuje raz cue sheet - teda samostatne tracky a druhykrat samotny ape alebo flac subor

zahadou ostava odkial vzal tie tagy, preco jeho nazov identifikoval ako nazov druhej skladby

btw. ten deja vu od CSNY je vyborny album

_________________
Low end, nízka konzumná trieda, nič pre mňa. Ja sa točím v super high ende.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
skyd
Hifista


Založený: 09 január 2008
Príspevky: 155
Bydlisko: Nove Mesto nad Vahom / Bratislava

PríspevokZaslal: Št marec 26, 2009 10:55:40    Predmet: Odpovedať s citátom

ja som to vyriesil tak, ze z tej "velkej" skladby som vymazal vsetky tagy. to fungovalo pri flac/ape. pri vw som musel dat v nastaveni library aby neimportoval *.vw
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Petr32
Nádejný hifista


Založený: 11 január 2009
Príspevky: 69
Bydlisko: Stredo-severni Morava

PríspevokZaslal: Št marec 26, 2009 11:28:27    Predmet: Odpovedať s citátom

Předpokládám že používáš Media Library. Dá se nastavit, jaké soubory vyhledávat, a naopak, jaké vynechat.. Zkus, dle tvé potřeby, vyhledávat pouze .cue (pokud máš .cue všude), případně vynechat .cue (pokud používáš 1file=1skladba)

Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
vivi
Hifi expert


Založený: 30 október 2006
Príspevky: 1054

PríspevokZaslal: Št marec 26, 2009 11:46:59    Predmet: Odpovedať s citátom

Co v pripade, ze clovek pouziva aj cue a aj samotne track=file ?
Je nezmysel prerabat komplet diskografiu na jeden / druhy sposob.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
Petr32
Nádejný hifista


Založený: 11 január 2009
Príspevky: 69
Bydlisko: Stredo-severni Morava

PríspevokZaslal: Št marec 26, 2009 12:47:23    Predmet: Odpovedať s citátom

vivi napísal:
Co v pripade, ze clovek pouziva aj cue a aj samotne track=file ?
Je nezmysel prerabat komplet diskografiu na jeden / druhy sposob.

skenuju jen .cue (pokud je .cue i u rozkouskovanych - pokud neni, dotvorim-pripadne skenuju .cue+.m3u ci jakykoli jiny format souboru pro playlist, ktery pouziji pro rozkouskovane CD)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
ferenc
Hifi expert


Založený: 29 október 2006
Príspevky: 1901
Bydlisko: Trnava

PríspevokZaslal: Št marec 26, 2009 12:54:52    Predmet: Odpovedať s citátom

vivi napísal:
Co v pripade, ze clovek pouziva aj cue a aj samotne track=file ?
Je nezmysel prerabat komplet diskografiu na jeden / druhy sposob.


rozbit flacy alebo apy na jednotlive tracky zase taky problem nie je ..
samozrejme podla objemu diskografie - predpokladam ze by sa to mohlo dat nejako automatizovat

_________________
Low end, nízka konzumná trieda, nič pre mňa. Ja sa točím v super high ende.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Petr32
Nádejný hifista


Založený: 11 január 2009
Príspevky: 69
Bydlisko: Stredo-severni Morava

PríspevokZaslal: Št marec 26, 2009 13:46:50    Predmet: Odpovedať s citátom

problém to není, záleží na preferenci. Přece jen je to PC, a můžeme si tam dovolit téměř vše.. Purista si může převést vše na jednotný formát, druhý zase může skenovat pouze playlisty (cue u image a .m3u u ostatních)..

Pak dejte vědět, jestli (a jak) jste problém vyřešili Wink
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
L.V.
Hifista - zaslúžilec


Založený: 14 september 2007
Príspevky: 730
Bydlisko: Bratislava - Rača

PríspevokZaslal: Št marec 26, 2009 14:03:34    Predmet: Odpovedať s citátom

V Preferences mám nastavené vylúčenie CUE sheet súborov. V niektorých prípadoch musím ale nastaviť CUE sheet ako skrytý, inak by sa zobrazovali duplicitne /ak sú dva/. Najlepší prípad je ak sú jednotlivé skladby prevedené do separátnych súborov bez CUE. V horeuvedenom prípade je to jeden flac súbor a CUE sheet.
_________________
Tam, kde leží Little Big Horn ...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Merk
Hifista - zaslúžilec


Založený: 07 november 2006
Príspevky: 754
Bydlisko: Praha (ne od narození! ;-))

PríspevokZaslal: Št marec 26, 2009 17:16:07    Predmet: Odpovedať s citátom

Já mám v Preferences-Media Library vyloučené *.cue a muziku zčásti "co track, to jeden soubor" a ve zbytku celé album v jednom flacu s interním cue sheetem. A s popsaným problémem jsem se nikdy nesetkal.

Setkal jsem se s tím, že flac, v němž je celé album, má vyplněné tagy jako jedna z písniček onoho alba. Pokud se pak do knihovny přidá tento flac i jeho externí cue sheet, mělo by to vypadat jako Tebou popisovaný případ. Pokud máš ale taky vyloučené *.cue, tak tomu nerozumím.

Ještě bych se podíval do toho okna v pravém horním rohu, jakou cestu a název souboru to ukazuje u problémového tracku a jakou u ostatních. Z toho by se taky dalo něco odvodit.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
ferenc
Hifi expert


Založený: 29 október 2006
Príspevky: 1901
Bydlisko: Trnava

PríspevokZaslal: Št marec 26, 2009 19:41:06    Predmet: Odpovedať s citátom

idealnym riesenim sa mi javia separatne subory flac s jednym cue sheetom
ma to vsak jeden problem - foobar mi taketo sheety nevie otvorit ..

mozno ten cue sheet nie je na 100 koser, ale napr. taky EAC ho otvorit vie

mate s tym nejake skusenosti ?

_________________
Low end, nízka konzumná trieda, nič pre mňa. Ja sa točím v super high ende.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
L.V.
Hifista - zaslúžilec


Založený: 14 september 2007
Príspevky: 730
Bydlisko: Bratislava - Rača

PríspevokZaslal: Št marec 26, 2009 20:09:33    Predmet: Odpovedať s citátom

Tak som zdá sa vyriešil problém hore uvedený. Je to triviálne, ale ide to.
V playliste kliknem pravým tlačítkom myši na tú skladbu /č.2 ktorá predstavuje celý album/ - Properties a tam zmažem všetky riadky. Potom OK a je to v poriadku. K nahliadnutiu prikladám screeny mojich nastavení. Len pri týchto nastaveniach mi Foobar korektne zobrazuje v playliste všetky typy súborov: flac, wavpack, ape a pod. Niekedy musím cue sheet súbor nastaviť ako skrytý, keď sa zobrazuje každá skladba duplicitne.



preferences_media_library.jpg
 Description:
 Filesize:  112.01 KB
 Viewed:  1281 Time(s)

preferences_media_library.jpg



_________________
Tam, kde leží Little Big Horn ...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
L.V.
Hifista - zaslúžilec


Založený: 14 september 2007
Príspevky: 730
Bydlisko: Bratislava - Rača

PríspevokZaslal: Št marec 26, 2009 20:10:41    Predmet: Odpovedať s citátom

A ešte general:


preferences_general.jpg
 Description:
 Filesize:  131.67 KB
 Viewed:  1182 Time(s)

preferences_general.jpg



_________________
Tam, kde leží Little Big Horn ...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
L.V.
Hifista - zaslúžilec


Založený: 14 september 2007
Príspevky: 730
Bydlisko: Bratislava - Rača

PríspevokZaslal: Št marec 26, 2009 20:13:27    Predmet: Odpovedať s citátom

ferenc: pošli screen toho cue. Myslím, že som to už riešil. Býva tam chyba v ridku. Cue sheet si otvor v notepade a pošli sem. A ešte v akom formáte máš hudobný súbor.
_________________
Tam, kde leží Little Big Horn ...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
ferenc
Hifi expert


Založený: 29 október 2006
Príspevky: 1901
Bydlisko: Trnava

PríspevokZaslal: Št marec 26, 2009 20:16:13    Predmet: Odpovedať s citátom

citácia:

REM GENRE Jazz
REM DATE 2007
REM DISCID 890BA40A
REM COMMENT "ExactAudioCopy v0.99pb4"
PERFORMER "New York Trio"
TITLE "Always"
FILE "01 - Always.flac" WAVE
TRACK 01 AUDIO
TITLE "Always"
PERFORMER "New York Trio"
INDEX 01 00:00:00
TRACK 02 AUDIO
TITLE "Gheek To Cheek"
PERFORMER "New York Trio"
INDEX 00 05:15:30
FILE "02 - Gheek To Cheek.flac" WAVE
INDEX 01 00:00:00
TRACK 03 AUDIO
TITLE "They Say It's Wonderful"
PERFORMER "New York Trio"
INDEX 00 05:41:30
FILE "03 - They Say It's Wonderful.flac" WAVE
INDEX 01 00:00:00
TRACK 04 AUDIO
TITLE "I Got The Sun in The Morning"
PERFORMER "New York Trio"
INDEX 00 03:57:30
FILE "04 - I Got The Sun in The Morning.flac" WAVE
INDEX 01 00:00:00
TRACK 05 AUDIO
TITLE "How Deep is The Ocean"
PERFORMER "New York Trio"
INDEX 00 05:19:30
FILE "05 - How Deep is The Ocean.flac" WAVE
INDEX 01 00:00:00
TRACK 06 AUDIO
TITLE "Change Partners"
PERFORMER "New York Trio"
INDEX 00 03:58:16
FILE "06 - Change Partners.flac" WAVE
INDEX 01 00:00:00
TRACK 07 AUDIO
TITLE "What'll I Do"
PERFORMER "New York Trio"
INDEX 00 04:44:29
FILE "07 - What'll I Do.flac" WAVE
INDEX 01 00:00:00
TRACK 08 AUDIO
TITLE "Isn't This A Lovely Days"
PERFORMER "New York Trio"
INDEX 00 05:24:30
FILE "08 - Isn't This A Lovely Days.flac" WAVE
INDEX 01 00:00:00
TRACK 09 AUDIO
TITLE "The Song is Ended"
PERFORMER "New York Trio"
INDEX 00 05:39:30
FILE "09 - The Song is Ended.flac" WAVE
INDEX 01 00:00:00
TRACK 10 AUDIO
TITLE "Russian Lullaby"
PERFORMER "New York Trio"
INDEX 00 06:51:30
FILE "10 - Russian Lullaby.flac" WAVE
INDEX 01 00:00:00

_________________
Low end, nízka konzumná trieda, nič pre mňa. Ja sa točím v super high ende.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
L.V.
Hifista - zaslúžilec


Založený: 14 september 2007
Príspevky: 730
Bydlisko: Bratislava - Rača

PríspevokZaslal: Št marec 26, 2009 20:40:17    Predmet: Odpovedať s citátom

ten súbor je flac ?
_________________
Tam, kde leží Little Big Horn ...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
ferenc
Hifi expert


Založený: 29 október 2006
Príspevky: 1901
Bydlisko: Trnava

PríspevokZaslal: Št marec 26, 2009 20:47:38    Predmet: Odpovedať s citátom

jasne
toto je inak dost znama vlastnost foobaru - ten cuesheet nie je na 100% kompatibilny so standardom, do istej verzie foobar podporoval rozne odchylky od standardu, nikdy vsak poriadne - v najnovsich verziach to preto odstranili uplne - takze idu len 100% standardne cuesheety

_________________
Low end, nízka konzumná trieda, nič pre mňa. Ja sa točím v super high ende.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
L.V.
Hifista - zaslúžilec


Založený: 14 september 2007
Príspevky: 730
Bydlisko: Bratislava - Rača

PríspevokZaslal: Št marec 26, 2009 21:15:32    Predmet: Odpovedať s citátom

V tomto prípade neviem. Ja som sa stretol s problémom, keď bol v riadku File ... zapísaný iný typ súboru, napr. miesto ape - flac.
Napr.:
FILE "In.and.out.of.Focus.wv" WAVE
malo byť:
FILE "In.and.out.of.Focus.ape" WAVE
Skús nastaviť tento cue sheet ako skrytý. Ak máš separátne flacy nemalo by to vadiť.

_________________
Tam, kde leží Little Big Horn ...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
dokken
Hifista - pokročilec


Založený: 24 máj 2007
Príspevky: 323
Bydlisko: Louny

PríspevokZaslal: Pi marec 27, 2009 03:49:41    Predmet: Odpovedať s citátom

Možná je tohle trochu mimo mísu, ale třeba já nepoužívám cue, ale separátní flacy v adresářích a problémy s vyobrazením skladeb mám taky.Začal jsem se stourat v tagách (tazích asi správně), stáhnul si tohle:
http://www.sosej.cz/Tag-Rename.html
a zjistil neskutečnej bordel a nejednotnost.Cili, si myslím, že je třeba před nastavením foobaru tagy sjednotit.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Merk
Hifista - zaslúžilec


Založený: 07 november 2006
Príspevky: 754
Bydlisko: Praha (ne od narození! ;-))

PríspevokZaslal: Pi marec 27, 2009 09:49:20    Predmet: Odpovedať s citátom

Problém L.V. byl přesně to, co jsem psal v příspěvku z čt březen 26, 2009 17:16:07 Ve skutečnosti totiž NEMÁ vyloučeno načítání *.cue do Media Library, ač psal opak (viz screenshoty nastavení a prázdná kolonka v Preferences - Media Library - Excude). Výmazem tagů z velkého flacu se to ale řeší jen domněle, ve skutečnosti bude soubor v Media Library pořád dvakrát. Exclamation Jednou po jednotlivých písničkách podle tagů z cue sheetu, jednou jako celý netagovaný flac pod položkami '?'.

Řešení? Vykašlat se na samostatné cue sheety úplně, cue sheet vložit do flacu a zakázat Foobaru do Media Library načítat cue sheety. Zmizí tím problémy s odkazem cue sheetu na špatný soubor, více cue sheety, doplňkovými cue sheety u flaců rozsekaných na tracky atd.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
L.V.
Hifista - zaslúžilec


Založený: 14 september 2007
Príspevky: 730
Bydlisko: Bratislava - Rača

PríspevokZaslal: Pi marec 27, 2009 18:12:36    Predmet: Odpovedať s citátom

Merk napísal:
Problém L.V. byl přesně to, co jsem psal v příspěvku z čt březen 26, 2009 17:16:07 Ve skutečnosti totiž NEMÁ vyloučeno načítání *.cue do Media Library, ač psal opak (viz screenshoty nastavení a prázdná kolonka v Preferences - Media Library - Excude).


Nepísal som opak, skúšal som aj také nastavenie, kde je vylúčenie Cue, ale vtedy mi Foobar nenačítal zhruba polovicu albumov. Je to asi tým, že sú zle otagované, a keď sa vylúčia cue, tak ich Foobar neberie do úvahy.
Určite je elegantnejšie cue vylúčiť, ale je potrebné potom pracne upravovať jednotlivé nahrávky. Takže skúšal som všeličo ale toto nastavenie mi vyhovuje najviac. Ale rád sa nechám poučiť, ak sa to bude dať urobiť lepšie, napr. cez nejaký šikovný editor tagov.

_________________
Tam, kde leží Little Big Horn ...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
vivi
Hifi expert


Založený: 30 október 2006
Príspevky: 1054

PríspevokZaslal: Pi marec 27, 2009 18:21:12    Predmet: Odpovedať s citátom

... a pritom ide o absolutne jednoduchu (z programatorskeho hladiska) vec, ktou by autor foobaru zbuchal za moment. A pridat moznost zapnut/vypnut tuto funkcionalitu. Mozno by to stalo aj za nejaky "feature request" priamo autorovi.

Pritom plugin, ktory je pre winamp, to logicky obsahuje
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
Merk
Hifista - zaslúžilec


Založený: 07 november 2006
Príspevky: 754
Bydlisko: Praha (ne od narození! ;-))

PríspevokZaslal: Pi marec 27, 2009 19:07:30    Predmet: Odpovedať s citátom

Vivi, nerozumím. Můžeš to upřesnit / vysvětlit?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
vivi
Hifi expert


Založený: 30 október 2006
Príspevky: 1054

PríspevokZaslal: Pi marec 27, 2009 19:15:51    Predmet: Odpovedať s citátom

Treba napisat autorovi foobaru, nech prida tuto konkretnu funkcionalitu. (ak existuje cue (alebo iny playlist) a zaroven sa subor, ktory je uvedeny ako zdrojovy nachadza v playliste, tak ho odstrani z library).
Tymto budu subory v playliste len 1x, bez akychkolvek dalsich nastavovani a limitovania pripon.

Uz je to jasnejsie ?


Naposledy upravil vivi dňa Pi marec 27, 2009 19:18:21, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
Merk
Hifista - zaslúžilec


Založený: 07 november 2006
Príspevky: 754
Bydlisko: Praha (ne od narození! ;-))

PríspevokZaslal: Pi marec 27, 2009 19:18:15    Predmet: Odpovedať s citátom

Už je to jasnější. Winamp nepoužívám a tak netuším, co se pod těmi možnostmi nachází. Předpokládám, že máš na mysli volbu "Remove referenced audio files"?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
vivi
Hifi expert


Založený: 30 október 2006
Príspevky: 1054

PríspevokZaslal: Pi marec 27, 2009 19:22:29    Predmet: Odpovedať s citátom

Presne tak Thumbs up
Myslim si, ze kazdy kto bezne pouziva stary sposob (track=subor) a zaroven ma novsie prirastky vo formate album+cue narazi na tento problem. A je len otazka casu, kedy to autor odstrani.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
Merk
Hifista - zaslúžilec


Založený: 07 november 2006
Príspevky: 754
Bydlisko: Praha (ne od narození! ;-))

PríspevokZaslal: Pi marec 27, 2009 19:25:16    Predmet: Odpovedať s citátom

To určitě narazí. Já ten problém zatím řeším tak, že "novsie prirastky vo formate album+cue" předělám do podoby album s interním cue a cue mám zcela vyřazené z knihovny. Při převodu cue na interní navíc zkontroluju, že je vše v pořádku (obsah tagů) a odhalím různé vadné cue.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Hlava
Hifi expert


Založený: 30 október 2006
Príspevky: 1123
Bydlisko: 1978-1996 Přerov / 1996-2002 Ostrava / 2002-2011 Brno / 2011-? Praha

PríspevokZaslal: Ut marec 31, 2009 12:21:52    Predmet: Odpovedať s citátom

Pro tyž, kdo mají u každého alba CUE soubor, stačí do políčka Restrict To: uvést *.cue a všechno šlape jak má bez jakýchkoli duplikací.

Konečně vidím někoho, kdo přišel na chuť FooAVA pluginu (Dokken)
Doporučuju si v jeho nastavení zapnout funkci CoverFlow (je to trošku nepřehledně ukryté), na spodní liště vlevo pak přibude kouzelné tlačítko Wink
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
L.V.
Hifista - zaslúžilec


Založený: 14 september 2007
Príspevky: 730
Bydlisko: Bratislava - Rača

PríspevokZaslal: Ut marec 31, 2009 12:25:30    Predmet: Odpovedať s citátom

Hlava napísal:
Pro tyž, kdo mají u každého alba CUE soubor, stačí do políčka Restrict To: uvést *.cue a všechno šlape jak má bez jakýchkoli duplikací.
Wink

To áno, ale potom ignoruje albumy, ktoré cue neobsahujú.

_________________
Tam, kde leží Little Big Horn ...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Hlava
Hifi expert


Založený: 30 október 2006
Príspevky: 1123
Bydlisko: 1978-1996 Přerov / 1996-2002 Ostrava / 2002-2011 Brno / 2011-? Praha

PríspevokZaslal: Ut marec 31, 2009 12:26:55    Predmet: Odpovedať s citátom

L.V. napísal:
To áno, ale potom ignoruje albumy, ktoré cue neobsahujú.

Tak takový prasárny osobně nevedu Laughing
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Digitál Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Ďalšia
Strana 1 z 9

 
Prejdi na:  
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra.
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
Môžete pripojiť súbory do tohto fóra.
Môžete sťahovať súbory z tohto fóra.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Slovenský preklad phpBB Slovak - www.pcforum.sk
TOPlist