Obsah fóra hifi.slovanet.sk hifi.slovanet.sk


 
 FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 
http://www.tnt-audio.com/gif/smallstereo_white.gif

Ripování CD - teorie a realita
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia
 
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Zdroje signálu
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Hlava
Hifi expert


Založený: 30 október 2006
Príspevky: 1123
Bydlisko: 1978-1996 Přerov / 1996-2002 Ostrava / 2002-2011 Brno / 2011-? Praha

PríspevokZaslal: Št apríl 19, 2007 10:20:22    Predmet: Odpovedať s citátom

Já jsem pořídil domů toto a jak píšeš, na čelním panelu to má USB, kam když zapojíš HD nebo flashdisk, tak to z něj umí přehrávat filmy. HD musí mít ale vlastní napájení, nelze jej napájet přes vestavěné USB (myšleno u 2,5" disků napájených z USB). Hudbu jsem na tom ale nezkoušel, i když myslím že by to mělo jít taky, když umí dekódovat MP3.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Merk
Hifista - zaslúžilec


Založený: 07 november 2006
Príspevky: 754
Bydlisko: Praha (ne od narození! ;-))

PríspevokZaslal: Št apríl 19, 2007 10:36:57    Predmet: Odpovedať s citátom

2 Hlava:

Jenže hudba se od filmů zásadně liší právě řádově jiným počtem souborů a adresářů. A s tím mívají DVD přehrávače problém (že by omezení univerzálního čipu, který se pro to používá?). Něco podobného je i u mnoha flashových mp3, kde růst kapacity pamětí předběhl vývoj čipů a třeba při nacpání 2/4GB flashky mp3 ve 128 kbps je jich vidět jen část. Asi to bude vůbec o práci s médiem, protože tyhle mp3 mašinky fungují tak, že si nejdříve načtou do paměti adresářovou a souborovou strukturu média a pak teprve hrajou. Což asi není problém zvládnout u pár giga, ale u externího disku 320 GB už jo.

Budu jen rád, když se najde stroj, který to zvládá. Bohužel ale o žádném takovém nevím. Sad Navíc tyhle informace se člověk dozví většinou jen z ohlasů zklamaných uživatelů, případně z osobního vyzkoušení. Manuály o tom taktně mlčí resp. mají jen vágní formulace typu, že při rozsáhlých adresářových strukturách mohou nastat problémy, případně že problémy mohou nastat kdykoliv z důvodu nekompatibility zařízení připojovaného přes USB. Twisted Evil
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
merhaut
Hifi expert


Založený: 12 október 2006
Príspevky: 1897

PríspevokZaslal: Št apríl 19, 2007 10:55:15    Predmet: Odpovedať s citátom

Tak ten Squeezebox je principiálně dokonalý, průchoďák s ovládáním a zobrazením ...

Chtělo by to vidět, slyšet Smile
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Hlava
Hifi expert


Založený: 30 október 2006
Príspevky: 1123
Bydlisko: 1978-1996 Přerov / 1996-2002 Ostrava / 2002-2011 Brno / 2011-? Praha

PríspevokZaslal: Št apríl 19, 2007 11:11:11    Predmet: Odpovedať s citátom

Merk
No když si doneseš 4GB flešku, tak to můžem zkusit, já mám jen 128MB. Pak mám ještě 120GB 2,5" disk, ale na něm mám NTFS a to ten přehrávač nevidí, formátovat jej kvůli tomu nebudu ...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
simon
Hifista


Založený: 29 január 2007
Príspevky: 222
Bydlisko: Dolni Kounice

PríspevokZaslal: Št apríl 19, 2007 11:45:38    Predmet: Odpovedať s citátom

merhaut napísal:
Tak ten Squeezebox je principiálně dokonalý, průchoďák s ovládáním a zobrazením ...

Chtělo by to vidět, slyšet Smile


aspon vis co mas sehnat do zlina Smile
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Merk
Hifista - zaslúžilec


Založený: 07 november 2006
Príspevky: 754
Bydlisko: Praha (ne od narození! ;-))

PríspevokZaslal: Št apríl 19, 2007 11:58:42    Predmet: Odpovedať s citátom

Hlava napísal:
Merk
No když si doneseš 4GB flešku, tak to můžem zkusit, já mám jen 128MB. Pak mám ještě 120GB 2,5" disk, ale na něm mám NTFS a to ten přehrávač nevidí, formátovat jej kvůli tomu nebudu ...


Aha, to je problém. Externích disků v boxu by se u mě pár našlo, ale všechny jsou s NTFS Crying or Very sad Stejně je to jen polovičaté řešení, pokud je tu Squeezebox, který umí flac.... Asi budu vážně uvažovat Very Happy
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
merhaut
Hifi expert


Založený: 12 október 2006
Príspevky: 1897

PríspevokZaslal: Št apríl 19, 2007 18:12:22    Predmet: Odpovedať s citátom

A co tohle, to už je komplet včetně DACu, jen to diskové pole a hotovo ...

http://www.slimdevices.com/pi_transporter.html?



Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Skipy
stepná kengura


Založený: 24 október 2006
Príspevky: 1290
Bydlisko: Zsolna

PríspevokZaslal: Po jún 11, 2007 15:37:22    Predmet: Odpovedať s citátom

Skipy napísal:
Nemohli by ste mi prosím poradiť ohľadom nastavenia EAC -
po havárii PC mi prestala fungovať "autodetekcia čítacieho príkazu"
Dík vopred.



odpoviem si po 2 mesiacoch teda sám - bolo potrebné prekopírovať wnaspi32.dll napr. z Nero-library do zložky eac... je to OK.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Merk
Hifista - zaslúžilec


Založený: 07 november 2006
Príspevky: 754
Bydlisko: Praha (ne od narození! ;-))

PríspevokZaslal: Po jún 11, 2007 15:54:58    Predmet: Odpovedať s citátom

Když už se nám toto téma dostalo znovu na povrch... Mám tu páreček souborů *.mdf a *.mds. Bez problémů je přes DaemonTools namontuju jako hudební CD ve virtuální mechanice. Ale z tohoto hudebního CD ve virtuální mechanice mi nejde provést rip pomocí EAC. Přitom rip přes EAC z virtuální mechaniky mi vždy fungoval a u jiných souborů mi funguje stále. Ani EAC nehodí žádnou hlášku, jen když zadám extrakci image (ať už přes ikonku nebo z menu), nestane se vůbec nic. Ani EAC nespadne, prostě se neděje vůbec nic. Extrakce jednotlivých tracků přitom funguje normálně. Netušíte někdo, co by to mohlo být?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Merk
Hifista - zaslúžilec


Založený: 07 november 2006
Príspevky: 754
Bydlisko: Praha (ne od narození! ;-))

PríspevokZaslal: St august 01, 2007 17:53:26    Predmet: Odpovedať s citátom

Merk napísal:
Když už se nám toto téma dostalo znovu na povrch... Mám tu páreček souborů *.mdf a *.mds. Bez problémů je přes DaemonTools namontuju jako hudební CD ve virtuální mechanice. Ale z tohoto hudebního CD ve virtuální mechanice mi nejde provést rip pomocí EAC. Přitom rip přes EAC z virtuální mechaniky mi vždy fungoval a u jiných souborů mi funguje stále. Ani EAC nehodí žádnou hlášku, jen když zadám extrakci image (ať už přes ikonku nebo z menu), nestane se vůbec nic. Ani EAC nespadne, prostě se neděje vůbec nic. Extrakce jednotlivých tracků přitom funguje normálně. Netušíte někdo, co by to mohlo být?


Odpovím si sám - stačilo upgradovat na aktální verzi EAC a už to jede. Thumbs up
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
brvno
Nádejný hifista


Založený: 05 december 2006
Príspevky: 75
Bydlisko: PD

PríspevokZaslal: Pi august 03, 2007 10:44:55    Predmet: Odpovedať s citátom

s tym ukladanim losless zaloh na HDD je to jasne najbezpecnejsia metoda a ked pouzijes toto tak ti to prehra FLAC priamo Smile

http://www.bornet.sk/high-definition-media/ziova/ziova-cs-505-dvd-hd---833/

alebo uz spominane diskove pole Smile
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
pepino
Hifi obsluha


Založený: 13 február 2007
Príspevky: 2

PríspevokZaslal: So október 06, 2007 22:24:07    Predmet: cdparanoia a ripování pod linuxem Odpovedať s citátom

Trošku oživím toto téma. Rád bych se zeptal (asi především dustina), zda je na poli linuxu v problematice ripování něco nového.
Udělal sem si zmíněný test. 5x sem ripnul skladbu pomocí "stadartního" cdparanoia a pak 5x pomocí zmíněné opravy (readahead=1000). Všech 10 získaných wavek je naprosto identických, což mě trošku překvapilo. Porovnání s EAC sem bohužel zatím neučinil. Přesídlil sem prakticky natrvalo na linux a ve windowsech EAC po reinstalu zatím ani nemám nainstalováno. Zkoušel sem to na novém originálním audio CD. Mechanika: LG GSA-4163B, verze cdparanoia: cdparanoia III release 10pre0 (August 29, 2006)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
dustin
Hifi expert


Založený: 06 október 2006
Príspevky: 3649
Bydlisko: Plzeň

PríspevokZaslal: Ne október 07, 2007 12:41:53    Predmet: Odpovedať s citátom

Nepoškozené CD bude mechanika číst bez problémů a případné flushování cache na to nemá vliv.

Co vím, tak nová verze cdparanoia, o které autor mluvil, zatím není (bude-li někdy). Přiznám se, že už to moc neřeším, stávající soft mi prostě stačí. Ripuji obvykle pomocí k3b, který používá libcdda-paranoia.so, tedy knihovnu cdparanoia. Při přepnutí na režim 3 (nejparanojdnější Smile ) to hodně poškrabané CD ripuje i několik hodin, ale praskání jsem v ripu neslyšel. Bitové srovnání jsem nedělal.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Hlava
Hifi expert


Založený: 30 október 2006
Príspevky: 1123
Bydlisko: 1978-1996 Přerov / 1996-2002 Ostrava / 2002-2011 Brno / 2011-? Praha

PríspevokZaslal: So január 26, 2008 14:52:37    Predmet: Odpovedať s citátom

Nevíte někdo, existuje do EAC plugin, aby šly vypalovat CD přímo z formátů FLAC nebo APE? Aby to člověk furt nemusel první konvertovat do wavů ... ?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
dhfool
Hifi expert


Založený: 26 december 2006
Príspevky: 1200
Bydlisko: ČR/Ol/Dr

PríspevokZaslal: So január 26, 2008 15:58:08    Predmet: Odpovedať s citátom

Čaues,
AutoFlac pro EAC. Cool
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
AlienCZ
N/A


Založený: 30 november 2006
Príspevky: 810
Bydlisko: Brno

PríspevokZaslal: Po august 11, 2008 19:30:22    Predmet: Odpovedať s citátom

O nastavení Offsetu o EAC už bylo napsáno hodně, ale vždycky z toho tak nějak vyplyne, že základ je offsetový originál CD a to není asi zrovna jednoduché sehnat. o to větší překvapení pro mě bylo, když moje sbírka obsahuje hned 5ks CD, které EAC nadetekuje jako offsetový originál ze své rozsáhlejší databáze. Nastavení offsetu se tedy zdálo triviální záležitost, jenže:

3 CD vyhodily hodnotu +6

1CD hodnotu +406 (Pink Floyd The Wall CD1)
1CD hodnotu +881 (Pink Floyd The Wall CD2)

Zapisovací offset mě netrápí, protože vypalování CD už jsem definitivně pustil k vodě. HDDD DDD rulezzz.

A teď BABO RAĎ. Jaké jsou Vaše zkušenosti?

Cvičně přikládám Offsetový záznam ze zápisu na HDD z originál CD z databáze s nastavením Offsetu +6.
------------------------------------------------------
Exact Audio Copy V0.99 prebeta 4 from 23. January 2008

Záznam extrakce EAC z 11. Srpen 2008, 20:13

Everything But The Girl / Walking Wounded

Použitá mechanika : TSSTcorpCDDVDW SH-S203D Adapter: 1 ID: 0

Režim čtení : Bezpečný
Použít accurate stream : Ano
Obejít zvukovou vyr. paměť : Ne
Použít C2 ukazatele : Ne

Korekce vychýlení čtení : 6
Číst lead-in a lead-out : Ano
Nahradit chybějící vzorky tichem : Ne
Smazat ticho na začátku a na konci stop : Ne
Při výpočtu CRC použity nulové vzorky : Ne
Použité rozhraní : Integrované Win32 rozhraní pro NT/2k/XP

Použitý výstupní formát : Internal WAV Routines
Formát vzorkování : 44.100 Hz; 16 Bit; Stereo


TOC extrahovaného CD

Stopa | Počátek | Délka | Počáteční sektor | Koncový sektor
-----------------------------------------------------------------
1 | 0:00.00 | 4:18.40 | 0 | 19389
2 | 4:18.40 | 4:36.52 | 19390 | 40141
3 | 8:55.17 | 4:38.55 | 40142 | 61046
4 | 13:33.72 | 3:50.03 | 61047 | 78299
5 | 17:24.00 | 6:05.15 | 78300 | 105689
6 | 23:29.15 | 4:33.35 | 105690 | 126199
7 | 28:02.50 | 4:29.67 | 126200 | 146441
8 | 32:32.42 | 3:27.00 | 146442 | 161966
9 | 35:59.42 | 4:54.25 | 161967 | 184041
10 | 40:53.67 | 4:45.70 | 184042 | 205486
11 | 45:39.62 | 6:43.63 | 205487 | 235774


Rozsah - stav a chyby

Vybraný rozsah

název souboru F:\SDILENE\Mp3-Waw\EAC\Everything But The Girl - Walking Wounded.wav

špičková úrověň 98.0 % ...... ??
kvalita rozsahu 99.9 % ....... ??
CRC kopie A8B89808
kopie OK

Nedošlo k žádným chybám

Konec stavového hlášení
-----------------------------------------------
Ještě připomínám, že jedu na Vista 64, takže ASPI, nebo ASAPI bohužel nehrozí a můj Samsung DVD/RW v žádné offsetové databázi není.

_________________
Omluvte prosím můj pravopis, jak jistě dobře vidíte, mám místo hlavy dýni. (Teda vono to vypadá spíš na lilek)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Troton
Site Admin


Založený: 11 august 2006
Príspevky: 2812
Bydlisko: Trenčín

PríspevokZaslal: Po august 11, 2008 20:37:42    Predmet: Odpovedať s citátom

Akoze by nebol v DB ... Smile

http://www.accuraterip.com/driveoffsets.htm

Vacsina novsich Samsungov (ja tiez mam 183L) ma offset +6 .
Len to musis hladat ako TSST (Toshiba Samsung Storage Technology) , co je oficialny nazov.

TSSTcorp - CDDVDW SH-S203D +6
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
AlienCZ
N/A


Založený: 30 november 2006
Príspevky: 810
Bydlisko: Brno

PríspevokZaslal: Ut august 12, 2008 00:35:57    Predmet: Odpovedať s citátom

Troton napísal:
Akoze by nebol v DB ... Smile

http://www.accuraterip.com/driveoffsets.htm

Vacsina novsich Samsungov (ja tiez mam 183L) ma offset +6 .
Len to musis hladat ako TSST (Toshiba Samsung Storage Technology) , co je oficialny nazov.

TSSTcorp - CDDVDW SH-S203D +6


Aha tak to je vychytávka Smile

_________________
Omluvte prosím můj pravopis, jak jistě dobře vidíte, mám místo hlavy dýni. (Teda vono to vypadá spíš na lilek)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
ALEX
Hifista - pokročilec


Založený: 30 október 2006
Príspevky: 320

PríspevokZaslal: St august 13, 2008 22:13:59    Predmet: video primo z hdd do TV Odpovedať s citátom

čau, sory možna to je trochu off topic oproti Dustinovmu tematu, ale tohle me dost zajima... ten Philips co tam byl linkován, jako neco co ma usb vstup, uz pry neni v prodeji

umite neco doporuci, co prehrava z \hdd video?

http://www.umax.cz/index.php?modul=produkty&strana=kategorie&skupina_zbozi=DH&kategorie=DH

tohle mi prijde zajimave, jen trochu drahe pro tuto chvili... bych potreboval neco co umi poslat DVD soubory primo do TV
na HDTV kaslu

http://www.umax.cz/index.php?modul=produkty&strana=detail&cislo=UMNP0012%20%20%20%20&skupina_zbozi=DH-MED&kategorie=DH&stare_cislo=UMNP0012 [/url]

squeezbox mam jsem nadsenej, posloucham pres dac lavry black,
neco podobneho na Video bych chtel...akorat nevim, zda kdyz pisou "umi prehrat Vob a \iso soubory", tak zda to znamena, ze to umi prehrat klasicky soubor grabovany z DVD, tj Audio.ts a Video_TS, zda to respektuje i strukturu DVD vcetne menu a tak
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
JuanV
Hifista - zaslúžilec


Založený: 06 júl 2007
Príspevky: 972
Bydlisko: Praha

PríspevokZaslal: St august 13, 2008 23:57:46    Predmet: Odpovedať s citátom

Umi to:
TviX vsechny verze a Popcornhour
www.tvix.cz a www.popcornhour.cz
mozna i dalsi , ale u tehle to vim... Smile

Popcorn je ted novy na Aukru za 3.990,-
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kuba4
Hifi expert


Založený: 08 október 2006
Príspevky: 3913

PríspevokZaslal: So apríl 03, 2010 13:46:57    Predmet: Odpovedať s citátom

Při ripování nebo vypalování CD je lépe mít NTB zapojen v elektrické síti nebo fungovat jen na baterie? Jak je to se spořiči energie?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
vivi
Hifi expert


Založený: 30 október 2006
Príspevky: 1050

PríspevokZaslal: So apríl 03, 2010 20:10:13    Predmet: Odpovedať s citátom

Kuba4> .... je to jedno (nagrabuj si neposkriabany disk v oboch pripadoch a porovnaj obsah).
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
Troton
Site Admin


Založený: 11 august 2006
Príspevky: 2812
Bydlisko: Trenčín

PríspevokZaslal: Ne apríl 04, 2010 20:49:00    Predmet: Odpovedať s citátom

Kuba4 napísal:
Při ripování nebo vypalování CD je lépe mít NTB zapojen v elektrické síti nebo fungovat jen na baterie? Jak je to se spořiči energie?

Co sa tyka napajania, isto je to jedno. Nema to nic s "analogovym" rusenim.
Ale co sa tyka (extremnej) zataze PC/NB niecim inym pocas ripovania - vplyvat by to tiez nemalo, ale uplne ruku do ohna za to nedam. Mozno niektore kombinacie MB+mechanika+driver problem maju, ale v secure mode by to EAC mal odhalit. Je mala sanca, ze sa rovnaky vypadok zopakuje dvakrat.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
seva
Hifi obsluha


Založený: 07 november 2007
Príspevky: 9

PríspevokZaslal: Po január 24, 2011 20:58:13    Predmet: Odpovedať s citátom

Zdravím. Vzhledem k tomu,že začínám preferovat přehrávání z pc,postupně jsem převedl celou sbírku cd pomocí EAC do flac.Ovšem jedno cd konkrétně Manowar-Fighting The World nemohu ripnout,protože zvuk je zkreslený jakoby přebuzený.Stejný problém je i při přímém přehrávání tohot cd v pc.Pokud přehrávám ve stolním cd přehrávači Denon DCD 1450 je vše v pořádku.Nikde jsem se nedočetl jestli je to nějaký druh ochrany případně jak na to.Nevíte někdo co s tím?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
PMA
Pavel Macura


Založený: 18 január 2007
Príspevky: 19115

PríspevokZaslal: Po január 24, 2011 21:00:00    Predmet: Odpovedať s citátom

Nevypnutá "normalizace" úrovně?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
seva
Hifi obsluha


Založený: 07 november 2007
Príspevky: 9

PríspevokZaslal: Po január 24, 2011 21:26:54    Predmet: Odpovedať s citátom

Normalizaci nepoužívám. Ostatní cd v pohodě ripnu.Tahle placka mě překvapila.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odar
Hifi expert


Založený: 14 december 2009
Príspevky: 3062

PríspevokZaslal: Po január 24, 2011 21:43:00    Predmet: Odpovedať s citátom

seva napísal:
Stejný problém je i při přímém přehrávání tohot cd v pc.
Any DVD nevypise, co to ma nejaku ochranu proti kopirovaniu? LOG z EAC je v poriadku?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
velky bobo
Big Audio Druid


Založený: 04 február 2007
Príspevky: 2617
Bydlisko: U mně doma

PríspevokZaslal: Po január 24, 2011 23:38:13    Predmet: Odpovedať s citátom

Čím to přehráváš v PC ?

Jinak - není žádný rozumný důvod, proč by při lineárním přehrávání v PC měl být signál zkreslený a v CD přehrávači nikoliv. Leda nějaké speciální kódování, ale nic takového já osobně neznám. Ani normalizace by to vlastně neměla způsobit. Ovšem metalové nahrávky bývají pěkně zprasené - záměrně zkreslené už při masteringu. S tím samozřejmě žádné ripování nic nezmůže.

_________________
Nemám nic proti hifi, vadí mi jen hifisti. Ale technokraty taky zrovna nemiluju.
http://www.kvakeri.cz/
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
seva
Hifi obsluha


Založený: 07 november 2007
Príspevky: 9

PríspevokZaslal: Ut január 25, 2011 08:42:16    Predmet: Odpovedať s citátom

U Any dvd už mě vypršela zkušební lhůta,takže jsem zkusil zjistit přez A-Ray scanner jestli obsahuje ochranu a hlasí mě,že cd je bez ochrany.Eac při standartním nastavení,které používám vypisuje při ripování chyby synchronizace.Rip trvá snad 20 hodin.Jen dodám,že cd je úplně nové, nepoškozené.Zkusil jsem udělat kopii cd přez Ashampoo.Ta proběhla v obvyklém čase,ale pokud tu kopii na cd-rw dám do stolního přehrávače tak je to už zkreslený jako v pc.Original hraje ve stolním přehrávači v pohodě a v pc zkresleně(neposlouchatelně).Přehrávám muziku přez Foobar a toto cd jsem zkoušel i přez Media Player. Z cca 100 ks original cd,které jsem převáděl do pc zlobí jen tohle.Možná už se s tím někdo setkal.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
jardag69
Hifista - zaslúžilec


Založený: 30 december 2010
Príspevky: 710

PríspevokZaslal: Ut január 25, 2011 11:58:50    Predmet: Odpovedať s citátom

Z ochran zlobil Kaktus, ale když to žádnou nehlásí, tak nevím. Ještě si vybavuji nějaký problém s někou premp fází nebo jak se to jmenovalo. Odborníci doplní, opraví.
_________________
HI-FI nejsou žádná kouzla (pro mně jo)
digital z PC, DAC TomasT, PM-AB1, Aircom Plus 50ohm, DIY Scan Speak (closed 2p), AKG K-701(old)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Zdroje signálu Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia
Strana 2 z 4

 
Prejdi na:  
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra.
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
Nemôžete pripojiť súbory do tohto fóra.
Nemôžete sťahovať súbory z tohto fóra.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Slovenský preklad phpBB Slovak - www.pcforum.sk
TOPlist