Obsah fóra hifi.slovanet.sk hifi.slovanet.sk


 
 FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 
http://www.tnt-audio.com/gif/smallstereo_white.gif

Atom 330 + Esi Julia
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia
 
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Zdroje signálu
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
spravca
Hifi obsluha


Založený: 06 február 2010
Príspevky: 48
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: So február 27, 2010 23:13:59    Predmet: Re: re case Odpovedať s citátom

ALEX napísal:
P.S. teraz vidím že si krabíc linkoval hodne... tak to čo som písal platí /pozor na JuliEt otočenu nad MB / o tej hodne malej krabici, jeden z prvých linkov

jj, hodne, ta, o ktorej pises bola pre Intel 945GSE (so zdrojom na doske) a tu som uz zavrhol uplne. Ta silverstone case ma PCI riser taktiez na opacnu stranu ako je MB, je takmer 40cm siroka. LC Power case - tu by som bral iba koli zdroju za tu cenu. Aj tak sa mi zdaju tie mini-itx skrine predrazene (normalne vyzerajuce), takze to fakt asi vyriesi picoPSU.

Presne tu dosku mam vybranu aj ja, takze ziaden problem s julinou? Niekde som cital, ze ten chipset nie je az tak stabilny atd. Aka je vytazenost pri prehravaci 24/192? Pripadne neskusal si upsamplink?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
ALEX
Hifista - pokročilec


Založený: 30 október 2006
Príspevky: 344

PríspevokZaslal: Po marec 01, 2010 00:58:06    Predmet: ad mb Odpovedať s citátom

mam to par dni. zatial instalujem a meriam teplotu... skusim, a potom hodim nejaky screen shot
akurat pišeš, ako by pico psu nahradil kastlu, tj krabicu
to chceš niekde nechat válat? nepríde mi to príliš praktické.. u mna by to nešlo, dieťa a tak
velmi by som to nedoporučoval..

http://www.viglen.co.uk/viglen/Products_Services/Product_Range/Product_file.aspx?eCode=XUBUMPCL&Type_Info=Description&Type=Desktops

toto som videl u kamoša, a fakt super.... keby som nepotreboval kartu juliEt, tak hned do toho idem. asi 80 angl. libier...popis je nahovno, je tam akesi AMD Geode
výkonovo slabé, ale ako server na Squeez softy stačí...
dnes som to počuval na high end zostave...no problem
a je to maličke asi ako 3.5 palcový hard disk, no..dva na sebe...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
ALEX
Hifista - pokročilec


Založený: 30 október 2006
Príspevky: 344

PríspevokZaslal: Po marec 01, 2010 02:16:12    Predmet: pokus Odpovedať s citátom

http://www.rajce.net/a3154736



sory neviem narábat s tým po§ebanýn rajče.netom

ale, pri nahrávaní to počúvam...má to ok onboard zvukovku Very Happy
netreba dac
píšeš 192/24 to mám len pár suborov. pokusy o grab LP... až nájdem, prehrajem
subor Upsampling je normalne cd, nastaveny upsample v foobar na 88.2 ale nemam pripojeneho lavryho, neviem či ten DSP plugin funguje
- subor druhy, je 88.2 khz 24 bit Dvorák z flacu
- mam tu meradlo z Datartu... žerie to 30w
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
spravca
Hifi obsluha


Založený: 06 február 2010
Príspevky: 48
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: Po marec 01, 2010 13:37:13    Predmet: Odpovedať s citátom

viem, ze picoPSU mi nenahradi case, ale zatial ju fakt nepotrebujem, bude aj tak volne pohodeny niekde za repro/telkou, takze ani mimino by sa k tomu nedostalo Smile
a predpokladam, ze si naku konstrukciu pripadne zbucham, ked mi to bude vadit len tak pohodene (nebude vobec vidiet, tak mi je jedno, ako bude vyzerat). Zatial to vsak nemam na 100%.

Aky v tom mas disk? mas na nom aj OS? Ja sa bojim toho, ked hodim OS na 2,5 palcovy a win bude stale nieco zapisovat/citat do swapaku, ci ho nebude pocut. Vykonovo teda vyzera v pohode aj na ten upsamplink, mozem tam nechat bezat naky rapid downloader a vybavene Smile
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
ALEX
Hifista - pokročilec


Založený: 30 október 2006
Príspevky: 344

PríspevokZaslal: Po marec 01, 2010 14:03:23    Predmet: spravca Odpovedať s citátom

no nie som ajtak, ale neda sa ten swap vypnut?

mam tam velky HDD, mimo krabicu, na kuse molitanu ...vytiahnuty sata kabel. Niekedy ho počujem preto chcem vyhladovo ssd diskm

mam tam win xp
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
ferenc
Hifi expert


Založený: 29 október 2006
Príspevky: 1901
Bydlisko: Trnava

PríspevokZaslal: Po marec 01, 2010 14:50:50    Predmet: Odpovedať s citátom

chlapi, uvazujem "seriozne Wink " nad touto konfiguraciou:

Case ( skříňka ) miniITX pro MB D510MO - NOVINKA !
http://www.ispshop.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=8&products_id=222

miniITX MB Intel® Desktop Board D510MO - NOVINKA!
http://www.ispshop.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=30&products_id=221

Napájecí zdroj ( měnič ) 12V->ATX (P4) picoPSU-120W
http://www.ispshop.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=14_31&products_id=88

Síťový adaptér 230V / 12V=, 4.0 A, jack 5,5/2,1mm
http://www.ispshop.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=14_15&products_id=116

Riser redukce PCI -> 1xPCI nad MB OP-127R, 52 mm, 32 bit
http://www.ispshop.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=8&products_id=93

a k tomu Juliu alebo Prodigy HD2, v tomto este nemam jasno, v podstate sa to da doriesit potom ..

co vy na to ? vidite v tom nejaky zadrhel ?
pozdava sa mi na tom hlavne ze netreba vyhadzovat velke prachy za krabicu, toto je minimalisticka verzia za minimalne peniaze
pisal som si s chlapikom z toho shopu ze je ochotny to poslat aj na slovensko, resp. by som si to siel zobrat osobne ..

_________________
Low end, nízka konzumná trieda, nič pre mňa. Ja sa točím v super high ende.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
dustin
Hifi inventar


Založený: 06 október 2006
Príspevky: 4544
Bydlisko: Plzeň

PríspevokZaslal: Po marec 01, 2010 15:13:13    Predmet: Odpovedať s citátom

Když už řešíte ty malé skříňky, možná by bylo vhodné pouvažovat o http://pc.itek.cz/itx-prislusenstvi-riser-card/316176-PCI-RiserCard-1xPCI-s a vlastní kartu šoupnout do odstíněného prostoru.

V druhém kole by šlo odpojit +/-12V napájení z vytaženého PCI slotu a přivést tam vlastní z lineárního zdroje. Nemělo by to být tak složité, vodičů +/-12V je v PCI konektoru jen několik (-12V jen jeden). Chce se to podívat na zvukovku, zda se vůbec použije -12V, případně zda to analogových obvodů nejde i +5V. Karty ale mívají vlastní regulátory na 5V, takže to by se mělo brát z +12V na PCI.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
ALEX
Hifista - pokročilec


Založený: 30 október 2006
Príspevky: 344

PríspevokZaslal: Po marec 01, 2010 15:37:19    Predmet: vycévkování PCI Odpovedať s citátom

o tom jsem uvažoval...ale vypadá to asi ošklivě..
taky, prý ty risery jsou primárně pro VIA, a u intelu nikdo neručí že to pojede

proč to dělat? aby netopila PCI karta ve skřínce, kuli místu, anebo kvuli vzájemnému rušení?

já jsem snad doma takový riser měl...jako blázen jsem ho zoušel stínit, a koukat na spektru, zda se sníží viditelné zkreslení na spektru tý karty..
ale jsem asi byl zhulenej nebo co

žádný benefit jsem nezjistil...
Obecně, kdybych to dělal ted, tak vzal ten Viglen.
Protože rozhodnutí dát tam Julinu ve svých důsledcích ztrojnásobí velikost krabice... musí tam být MB s PCI a místo pro kartu.
Ten Viglen je super. A když se požene signál po síti, přes squeezbox, tak optický spdif out je OK na squeezboxu.
až bude Squeezbox touch, s high resem, tak to už uplně nebude mít smysl dávat zvukovku do media kompu
možná postačí digit out z motherboardu, anebo data po síti do zařízení typu squeezbox
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
dustin
Hifi inventar


Založený: 06 október 2006
Príspevky: 4544
Bydlisko: Plzeň

PríspevokZaslal: Po marec 01, 2010 16:45:30    Predmet: Odpovedať s citátom

Cílem by mělo být zkusit omezit údajný základní nedostatek interních karet - že jsou v zarušeném prostředí a i analogové obvody jsou napájené zarušenými linkami PC.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
spravca
Hifi obsluha


Založený: 06 február 2010
Príspevky: 48
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: Po marec 01, 2010 20:56:31    Predmet: Re: spravca Odpovedať s citátom

ALEX napísal:
no nie som ajtak, ale neda sa ten swap vypnut?
vypnut sa da, ale 1GB ramky je na jeho vypnutie malo (pri XP a viac ram tam trepat nechcem). a aj ked vypnem swapak, chlpaty windows si aj tak "saha" sem-tam na disk.. ked to bude vadit, asi sa SSD nevyhnem, pripadne este vyskusat OS na CF karte, aj ked to je vraj velmi pomale
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
spravca
Hifi obsluha


Založený: 06 február 2010
Príspevky: 48
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: Po marec 01, 2010 21:03:31    Predmet: Odpovedať s citátom

ferenc napísal:
chlapi, uvazujem "seriozne Wink " nad touto konfiguraciou

taku skrinku som chcel pre ten intel 945GSE. Chcem tu istu dosku ako ty (nekupuj ju za take drahe prachy, mozem ju mat z velkoskladu), mozno by som zobral aj tu case s riserom (postovne by sme si mohli rozdelit). Ten picoPSU je u nas/cz strasne drahy, za tu jeho cenu mozeme mat cez ebay rovno aj s adapterom (ten, co si vybral, by nepasovala koncovka, potrebujes 5,5x2,5mm) - taktiez mozem objednat cez ebay.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
spravca
Hifi obsluha


Založený: 06 február 2010
Príspevky: 48
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: Po marec 01, 2010 21:10:55    Predmet: Re: vycévkování PCI Odpovedať s citátom

ALEX napísal:
Ten Viglen je super. A když se požene signál po síti, přes squeezbox, tak optický spdif out je OK na squeezboxu.
až bude Squeezbox touch, s high resem, tak to už uplně nebude mít smysl dávat zvukovku do media kompu
možná postačí digit out z motherboardu, anebo data po síti do zařízení typu squeezbox
Chapem spravne? cez Viglena by si posielal cez LAN data do squeeze (touch) a z neho do nakeho DAC atd.? Squeezbox nie je zaruseny?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
ferenc
Hifi expert


Založený: 29 október 2006
Príspevky: 1901
Bydlisko: Trnava

PríspevokZaslal: Po marec 01, 2010 21:45:27    Predmet: Odpovedať s citátom

spravca, viem ze to je drahe, len som to chcel kupit u jedneho predajcu, zaplatit jedenkrat postovne, resp. vybehnut tam autom buduci tyzden a zobrat to naraz ..
ked to budes takto kupovat po jednom ti narastu naklady na postovne a dopravu a budes na tom istom..
pingoval som manika, ten pisal ze to posle v pohode, nevedel ale co by to stalo, ale chcel dopredu zaplatit na ucet
keby mal niekto dva ucty, jeden SK a druhy CZK mohli by sme to prehnat cez neho ..

_________________
Low end, nízka konzumná trieda, nič pre mňa. Ja sa točím v super high ende.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
ALEX
Hifista - pokročilec


Založený: 30 október 2006
Príspevky: 344

PríspevokZaslal: Po marec 01, 2010 22:51:04    Predmet: spravca; Odpovedať s citátom

ano, teraz to tak robim, len mam zbytočne vellky case lebo tam je julina
julina ma jednu vyhodu, IT je vždy len IT.. ked ma clovek chut na nieco pekne, a poserie sa router, alebo čokolvek, tak je dobre mat ako nahradu optical out z juliny

opticky vystup je ok na squeez
počul som ho aj na hodne dobrych zostavach
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
dokken
Hifista - pokročilec


Založený: 24 máj 2007
Príspevky: 323
Bydlisko: Louny

PríspevokZaslal: Ut marec 02, 2010 00:48:09    Predmet: Odpovedať s citátom

kup si tablet P88 od cinana, na tom foobar s FooAva pluginem. hotove, vyresene ))

http://tablet-news.com/tag/shenzen-p88/
http://www.aliexpress.com/product-gs/278901664-10-2-inch-Tablet-laptop-computer-manufacturer-tablet-pc-wholesalers.html
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
dustin
Hifi inventar


Založený: 06 október 2006
Príspevky: 4544
Bydlisko: Plzeň

PríspevokZaslal: Ut marec 02, 2010 13:33:07    Predmet: Odpovedať s citátom

dokken napísal:
kup si tablet P88 od cinana, na tom foobar s FooAva pluginem. hotove, vyresene ))

http://tablet-news.com/tag/shenzen-p88/
http://www.aliexpress.com/product-gs/278901664-10-2-inch-Tablet-laptop-computer-manufacturer-tablet-pc-wholesalers.html


K tomu tedy ještě nějakou kvalitní USB zvukovku typu E-MU 0404 apod. V každém případě to je zajímavé řešení.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
ferenc
Hifi expert


Založený: 29 október 2006
Príspevky: 1901
Bydlisko: Trnava

PríspevokZaslal: Ut marec 02, 2010 13:51:45    Predmet: Odpovedať s citátom

0404 usb je sice pekna vecicka, ale podla toho co som vyguglil tak v linuxe ti je na nic...
a windowsy sa mi nechce 1.platit, 2.trpiet ..

btw. dustin, co mozem ocakavat pod linuxom s kartami ako esi julia a prodigy hd2 ?

_________________
Low end, nízka konzumná trieda, nič pre mňa. Ja sa točím v super high ende.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
dustin
Hifi inventar


Založený: 06 október 2006
Príspevky: 4544
Bydlisko: Plzeň

PríspevokZaslal: Ut marec 02, 2010 14:46:32    Predmet: Odpovedať s citátom

ferenc napísal:
0404 usb je sice pekna vecicka, ale podla toho co som vyguglil tak v linuxe ti je na nic...
a windowsy sa mi nechce 1.platit, 2.trpiet ..


No, možná bych se toho až tak nebál

http://git.alsa-project.org/?p=alsa-kmirror.git;a=commit;h=7297c1e5cbfbec40d0b5d9a24ea29b707c2f768e

Jinak dokken mluvil o win softu na tom tabletu.


ferenc napísal:
btw. dustin, co mozem ocakavat pod linuxom s kartami ako esi julia a prodigy hd2 ?


Plnou podporu všech funkcí Smile Juli jsem psal, takže ji znám, ProdigyHD2 je zřejmě také komplet dle http://git.alsa-project.org/?p=alsa-kmirror.git;a=commit;h=a0483d850dc374f5d843da00a6929ae78036be26
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
spravca
Hifi obsluha


Založený: 06 február 2010
Príspevky: 48
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: Pi marec 05, 2010 14:28:44    Predmet: Odpovedať s citátom

taakze koncepcia PC sa blizi ku koncu, julina je uz doma, remote ovladanie cez ipod funguje (uz len aby sa dali vytvarat vlastne playlisty). Nakoniec nebudem kupovat zvlast picoPSU a tu drobnu case, ale v holandsku som objavil Jetway JC-110-B (http://www.picco.nl/product_info.php?products_id=2923 - tvaria sa, ze je aj na sklade narozdiel od CZ/SK obchodov a ze ju poslu aj na SVK). Uz mohla byt aj zakladovka doma (D510 MO), keby ferenc necmajzol zo skladu poslednu Razz
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
ferenc
Hifi expert


Založený: 29 október 2006
Príspevky: 1901
Bydlisko: Trnava

PríspevokZaslal: Pi marec 05, 2010 15:01:40    Predmet: Odpovedať s citátom

hej, ja som ti uchmatol nechtiac tu dosku, medzitym som sa dohodol s chlapikom z ispshopu ze mi vezme aj platbu paypalom ..
z nejakeho neznameho dovodu mi nechcel paypal poslat v ceskych korunach platbu - tak som mu to jak debil musel posielat v eurach na dvakrat .. bol to porod ..
odkial si bral juliu ?
co myslite, co mam vziat ? juliu alebo prodigy HD2 ?
este stale v tom nemam jasno

_________________
Low end, nízka konzumná trieda, nič pre mňa. Ja sa točím v super high ende.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
dustin
Hifi inventar


Založený: 06 október 2006
Príspevky: 4544
Bydlisko: Plzeň

PríspevokZaslal: Pi marec 05, 2010 15:19:36    Predmet: Odpovedať s citátom

ferenc napísal:

co myslite, co mam vziat ? juliu alebo prodigy HD2 ?
este stale v tom nemam jasno


A co z té karty plánuješ využívat?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
ferenc
Hifi expert


Založený: 29 október 2006
Príspevky: 1901
Bydlisko: Trnava

PríspevokZaslal: Pi marec 05, 2010 15:21:51    Predmet: Odpovedať s citátom

iba prehravanie - digital aj analog
OS ubuntu

_________________
Low end, nízka konzumná trieda, nič pre mňa. Ja sa točím v super high ende.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
dustin
Hifi inventar


Založený: 06 október 2006
Príspevky: 4544
Bydlisko: Plzeň

PríspevokZaslal: Pi marec 05, 2010 15:30:58    Predmet: Odpovedať s citátom

Prodigy HD2 nebude umět 176.4kHz na digitálu a má jenom optiku. Když porovnám aktuální ceny obou, přijde mi o cca 900Kč dražší Juli jako výhodnější koupě.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
ALEX
Hifista - pokročilec


Založený: 30 október 2006
Príspevky: 344

PríspevokZaslal: Pi marec 05, 2010 16:22:33    Predmet: dustin Odpovedať s citátom

edited
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
spravca
Hifi obsluha


Založený: 06 február 2010
Príspevky: 48
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: Pi marec 05, 2010 21:06:49    Predmet: Odpovedať s citátom

ferenc napísal:

odkial si bral juliu ?
z ceskeho muzikant (http://www.muzikant.cz/zvuk-a-nahravani-4/nahravani-81/zvukove-karty-do-pocitace-pci--101/esi-egosys-juli--26326.php). Akurat trosku zdrazela (alebo je to kurzom), mna vysla s dopravou 114,40€.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
spravca
Hifi obsluha


Založený: 06 február 2010
Príspevky: 48
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: Pi marec 05, 2010 22:02:46    Predmet: iPod remote for foobar Odpovedať s citátom

co takto ovladat foobar cez iPod cez http rozhranie (safari)?



http://www.hydrogenaudio.org/forums/index.php?showtopic=62218 Vyzera to na funkcny playlist Smile
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
ferenc
Hifi expert


Založený: 29 október 2006
Príspevky: 1901
Bydlisko: Trnava

PríspevokZaslal: So marec 06, 2010 17:53:39    Predmet: Odpovedať s citátom

dustin, vies poradit nejake distro kde nie je by default zadratovane pulseaudio ?
prave citam ze ubuntu asi nebude ten spravny system na linux audio ..

_________________
Low end, nízka konzumná trieda, nič pre mňa. Ja sa točím v super high ende.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
dustin
Hifi inventar


Založený: 06 október 2006
Príspevky: 4544
Bydlisko: Plzeň

PríspevokZaslal: So marec 06, 2010 19:43:15    Predmet: Odpovedať s citátom

ferenc napísal:
dustin, vies poradit nejake distro kde nie je by default zadratovane pulseaudio ?
prave citam ze ubuntu asi nebude ten spravny system na linux audio ..


Záleží, k čemu všemu ten systém budeš používat a do jaké míry si chceš hrát s jeho konfigurací.

Obávám se, že všechny desktopové distribuce zaměřené na maximální pohodlí uživatelů desktopu (Ubuntu, Mandriva, OpenSuse, Fedora) pulseaudio používají.

Samozřejmě např. ArchLinux si můžeš postavit přesně dle svých požadavků, ale osobně jsem na desktopu zkoušel jít tou cestou dvakrát a pokaždé jsem se pokorně vrátil k ubuntu. Člověk občas potřebuje připojit modrozubé 3G, tisknout na síťové tiskárně, apod. a zatímco na ubuntu to bylo téměř vždy plug&play, v archu to byl boj na desítky minut.

Takže to zatím řeším odstraněním pulseaudia v ubuntu. To v 9.10 již nebylo úplně jednoduché, ale celkem to šlo a je pokoj. V přicházejícím LTS 10.04 (doporučená verze) nevím, to jsem ještě nezkoušel, ale určitě to taky půjde. Možná ještě snázeji než dříve, protože si hodně lidí stěžovalo, že např. gnome mixer již podporuje pouze pulseaudio a musel se měnit za úplně jiný.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
ferenc
Hifi expert


Založený: 29 október 2006
Príspevky: 1901
Bydlisko: Trnava

PríspevokZaslal: So marec 06, 2010 21:07:22    Predmet: Odpovedať s citátom

nechcem to pouzivat na nic ine ako na prehravanie hudby - z usb disku a z netu.. a k tomu chcem tam hodit firefoxa s predvolenymi bookmarkami na browsovanie vopred vybranych stranok - to je vsetko, nic viac.. cele sa to bude ovladat cez lirc + dialkove ovladanie.
s pokrocilou konfiguraciou linuxu problem nemam, v praci mam na notase ubuntu, svoj prvy kernel na slackware som si vykompiloval snad pred 15 rokmi Wink je ale pravda ze zvukom som sa na linuxe moc nezaoberal - vzdy to ako-tak islo..

_________________
Low end, nízka konzumná trieda, nič pre mňa. Ja sa točím v super high ende.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
dustin
Hifi inventar


Založený: 06 október 2006
Príspevky: 4544
Bydlisko: Plzeň

PríspevokZaslal: Ne marec 07, 2010 10:21:10    Predmet: Odpovedať s citátom

Tak to bych zkusil ten arch.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Zdroje signálu Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia
Strana 3 z 4

 
Prejdi na:  
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra.
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
Nemôžete pripojiť súbory do tohto fóra.
Nemôžete sťahovať súbory z tohto fóra.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Slovenský preklad phpBB Slovak - www.pcforum.sk
TOPlist