Obsah fóra hifi.slovanet.sk hifi.slovanet.sk


 
 FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 
http://www.tnt-audio.com/gif/smallstereo_white.gif

Nefunguje mi slovanet

 
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Námety
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
dhfool
Hifi expert


Založený: 26 december 2006
Príspevky: 1200
Bydlisko: ČR/Ol/Dr

PríspevokZaslal: Ne február 21, 2010 00:05:45    Predmet: Nefunguje mi slovanet Odpovedať s citátom

Kucí help, nefunguje mi slováč. Pouze pokud se připojím přes hide my ip .Nefunguje mi ani slovanet.sk, hifi.slovanet.sk taky ne. Celý internet jinak jede. Co s tím ?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Froggg
Nádejný hifista


Založený: 10 marec 2008
Príspevky: 53

PríspevokZaslal: Ne február 21, 2010 09:36:11    Predmet: Odpovedať s citátom

No, to skoro vypadá, že jsi na rozsahu IP, kterej někdo zabanoval, je tam s Tebou na něm pravděpodobně dalších x uživatelů a někdo zlobil. Jestli je to tak, tak buď vyjednat výjimku pro Tebe a nebo zabanovat jen konkrétní adresu toho, kvůli komu to je, to zase může být problém, jestli má IP dynamickou.

Další možnost je, že je chyba někde u tvého poskytovatele, může to být chyba DNS, IIS... těžko říct.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
dhfool
Hifi expert


Založený: 26 december 2006
Príspevky: 1200
Bydlisko: ČR/Ol/Dr

PríspevokZaslal: Ne február 21, 2010 10:28:05    Predmet: Odpovedať s citátom

Tak banán tady má, pokud vím, pouze jeden člověk. To bych měl teda sakra smůlu s IP. Spíš to bude omezení ze strany poskytovatele. Zkusím to na poruchovce reklamovat. Díky.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Troton
Site Admin


Založený: 11 august 2006
Príspevky: 2810
Bydlisko: Trenčín

PríspevokZaslal: Ne február 21, 2010 12:20:43    Predmet: Re: Nefunguje mi slovanet Odpovedať s citátom

dhfool napísal:
Kucí help, nefunguje mi slováč. Pouze pokud se připojím přes hide my ip .Nefunguje mi ani slovanet.sk, hifi.slovanet.sk taky ne. Celý internet jinak jede. Co s tím ?


Co je to "hide my ip" ?
Existuje u nas blokovacia automatika proti rozlicnym typom web utokov, mozno sa tvoja IP tam nejakym sposobom dostala. Ale skor by som si tipol nejaky iny problem.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
dhfool
Hifi expert


Založený: 26 december 2006
Príspevky: 1200
Bydlisko: ČR/Ol/Dr

PríspevokZaslal: Ne február 21, 2010 13:01:28    Predmet: Odpovedať s citátom

hide my ip je proxy server. Je možné, že to má můj poskytovatel nějaké pošukané, zítra tam zavolám.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
dhfool
Hifi expert


Založený: 26 december 2006
Príspevky: 1200
Bydlisko: ČR/Ol/Dr

PríspevokZaslal: So marec 06, 2010 12:03:52    Predmet: Odpovedať s citátom

Tak problém jsem zřejmě objevil. Mám blokované všechny porty kromě 23, 80 a 5000... Po několikátém telefonánu si mě u ISP přehazovali jako odjištěný granát... Výsledek 0, ...my nic neblokujem, snad kolega bude vědět víc atd.. blabla.
U sebe jsem zkoušel několik PC s jiným OS se stejným výsledkem: některé stránky prostě nejedou. Namátkou mozilla.com, slovanet.sk, testfreaks.com a některé stránky se sice načtou, ale nejsou plně funkční namátkou guru3d kde nejde tlačítko download... Začíná mě tento stav srát.

Do AP se nedostanu páč je zaheslované od ISP. Kde myslíte, že jsou ty porty bloklé? Já si myslím, že v AP, ale provider to nijak neřeší.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Troton
Site Admin


Založený: 11 august 2006
Príspevky: 2810
Bydlisko: Trenčín

PríspevokZaslal: So marec 06, 2010 12:17:18    Predmet: Odpovedať s citátom

Tak to je dost zvlastne.
Forum bezi iba na stadardnom http porte 80 (pripadne kto chce, tak cez https). Toto nebude nic o portoch.
A ISP zvyknu blokovat iba port 25.
Skor by som povedal, ze na tom AP je robene nejake blokovanie podla obsahu (nieco na vyssej ako sietovej urovni). Pripadne SPI, ale to sa tohoto webu isto netyka. Kazdopadne problem vidim v tom gateway-i/AP.

Skus ist pokusne na https://hifi.slovanet.sk/bb . Warning o certifikatoch ignoruj.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
dhfool
Hifi expert


Založený: 26 december 2006
Príspevky: 1200
Bydlisko: ČR/Ol/Dr

PríspevokZaslal: So marec 06, 2010 12:33:51    Predmet: Odpovedať s citátom

ani tak nejede...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
mir.ku
Hifista


Založený: 14 február 2009
Príspevky: 120

PríspevokZaslal: Ne marec 07, 2010 00:48:00    Predmet: Odpovedať s citátom

... co jsi dělal s pc před tím okamžikem, od kdy se to děje ??
- instalace, antivirscan, update ... atd
- co používáš za antivir, firewall ?

zkus se vrátit k jinému bodu obnovení ...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
ferenc
Hifi expert


Založený: 29 október 2006
Príspevky: 1901
Bydlisko: Trnava

PríspevokZaslal: Ne marec 07, 2010 07:52:07    Predmet: Odpovedať s citátom

nslookup a ping na hifi.slovanet.sk si skusal ?
co ti to hlasi ?

malo by to davat IP 195.28.64.101

_________________
Low end, nízka konzumná trieda, nič pre mňa. Ja sa točím v super high ende.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
dhfool
Hifi expert


Založený: 26 december 2006
Príspevky: 1200
Bydlisko: ČR/Ol/Dr

PríspevokZaslal: Ne marec 07, 2010 09:48:16    Predmet: Odpovedať s citátom

C:\Users\dhfool>nslookup hifi.slovanet.sk
DNS request timed out.
timeout was 2 seconds.
Server: UnKnown
Address: 192.168.199.20

Neautorizovana odpoved:
Nazev: web.slovanet.net
Address: 195.28.64.101
Aliases: hifi.slovanet.sk

C:\Users\dhfool>nslookup hifi.slovanet.sk/bb
DNS request timed out.
timeout was 2 seconds.
Server: UnKnown
Address: 192.168.199.20

*** UnKnown, nelze najit adresu hifi.slovanet.sk/bb: Non-existent domain



Zkoušel jsem jiné počítače i s jiným OS, udělal jsem kvůli tomu novou instalaci win7x64 a bezezměny. Zkoušel jsem to i na čisté instalačce bez firewallu. Jinak používám k ochraně ESET Smart Security. V mém PC to určitě nebude. Problém bude na straně providera. Ovšem mám obavy, aby to vůbec uměli opravit, když už problém řeším tři týdny. Já bych toho svého ISP poslal s chutí do ****, ale tady není zrovna z čeho vybírat...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
dhfool
Hifi expert


Založený: 26 december 2006
Príspevky: 1200
Bydlisko: ČR/Ol/Dr

PríspevokZaslal: Ne marec 07, 2010 09:49:28    Predmet: Odpovedať s citátom

nutno podotknout, že na stránku hifi.slovanet.sk se dostanu, ale na forum už ne...
Na stránky mozilla.com a slovanet.sk se dotanu pokud zadám před adresu https, ale na forum se tak nedostanu a na spoustu další stránek taky ne.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Troton
Site Admin


Založený: 11 august 2006
Príspevky: 2810
Bydlisko: Trenčín

PríspevokZaslal: Ne marec 07, 2010 09:57:59    Predmet: Odpovedať s citátom

dhfool napísal:
C:\Users\dhfool>nslookup hifi.slovanet.sk
DNS request timed out.
timeout was 2 seconds.
Server: UnKnown
Address: 192.168.199.20

Neautorizovana odpoved:
Nazev: web.slovanet.net
Address: 195.28.64.101
Aliases: hifi.slovanet.sk

IP je ok, aj ked ten timeout by tam byt nemusel (zrejme len chyba reverz pre 192.168.199.20, to aj v tomto pripade nehra ulohu).
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
ferenc
Hifi expert


Založený: 29 október 2006
Príspevky: 1901
Bydlisko: Trnava

PríspevokZaslal: Ne marec 07, 2010 10:14:54    Predmet: Odpovedať s citátom

na IP urovni nevidim ziaden problem ..
ides cez nejake http proxy ?

_________________
Low end, nízka konzumná trieda, nič pre mňa. Ja sa točím v super high ende.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
dhfool
Hifi expert


Založený: 26 december 2006
Príspevky: 1200
Bydlisko: ČR/Ol/Dr

PríspevokZaslal: Ne marec 07, 2010 10:37:45    Predmet: Odpovedať s citátom

Abych sem mohl psát, tak musím přes hidemyass.com.
Jak jsem psal, hifi.slovanet.sk jde v pohodě, ale když kliknu na ten odkaz k foru, tak nejede. Dole v liště ve firefoxu se objeví : "čekání na hifi.slovanet.sk..." a nic, můžu čekat do nekonečna.

Jestli jedu přes nějaký proxy u providera netuším. Jak to zjistit?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
ferenc
Hifi expert


Založený: 29 október 2006
Príspevky: 1901
Bydlisko: Trnava

PríspevokZaslal: Ne marec 07, 2010 11:12:51    Predmet: Odpovedať s citátom

vo firefoxe Tools -> Options -> Advanced -> Network -> Settings
v exploreri nejako podobne

_________________
Low end, nízka konzumná trieda, nič pre mňa. Ja sa točím v super high ende.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
dhfool
Hifi expert


Založený: 26 december 2006
Príspevky: 1200
Bydlisko: ČR/Ol/Dr

PríspevokZaslal: Ne marec 07, 2010 13:03:31    Predmet: Odpovedať s citátom

Ve Firefoxu je vše bez proxy serveru. U souseda, který má jiného providera to na stejném počítači jde, takže chyba bude u poskytovatele... V pondělí ji opět zavolám, protože službu, která funguje jen omezeně si můžou strčit
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
jogobella
Hifista


Založený: 05 január 2010
Príspevky: 102
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: Ne marec 07, 2010 13:49:55    Predmet: Odpovedať s citátom

dhfool napísal:
Jestli jedu přes nějaký proxy u providera netuším. Jak to zjistit?

este moze ist o transparentny proxy server. vtedy nepotrebujes u seba nastavovat nic, lebo je sucastou siete isp a ides cezen ci sa ti to paci alebo nie a ani o tom nevies.

skus tuto stranku, dokaze zistit, ci su na tvojej ceste nejake transparentne proxy. ak isp nepouziva nejake supersofistikovane proxy, tato stranka mozno pomoze.

spravne (bez proxy) by to malo vyzerat takto:

citácia:
Proxy HTTP_X_FORWARDED Variable: (none)
Proxy HTTP_VIA Variable: (none)
Proxy connection variable: (none)

citácia:
You do not use proxy

urcite dalej otravuj isp. su to kurvy, myslia si ze clovek nic nevie a o veciach ako service level agreement radsej ani nechcu pocut. Sad
paci sa mi vylucovacia metoda, ktorou si prisiel na to kde je problem. stavim nad c541i s mierne problematickym transportom, ze za to moze isp. Smile
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
dhfool
Hifi expert


Založený: 26 december 2006
Príspevky: 1200
Bydlisko: ČR/Ol/Dr

PríspevokZaslal: Ne marec 07, 2010 15:12:33    Predmet: Odpovedať s citátom

citácia:
Proxy HTTP_X_FORWARDED Variable: (none)
Proxy HTTP_VIA Variable: (none)
Proxy HTTP_PROXY_CONNECTION: (none)


citácia:
It seems that you are behind Proxy 217.170.98.137 (217-170-98-137.internetbox.cz).


Takže jo, je tam, což je pochopitelné protože mám neveřejnou IP... Sad
No uvidíme v pondělí.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
ferenc
Hifi expert


Založený: 29 október 2006
Príspevky: 1901
Bydlisko: Trnava

PríspevokZaslal: Ne marec 07, 2010 15:21:56    Predmet: Odpovedať s citátom

dhfool napísal:
Takže jo, je tam, což je pochopitelné protože mám neveřejnou IP... Sad


Nie som expert na siete, ale to ze mas neverejnu IP adresu este neznamena ze si do internetu pripojeny prostrednictvom HTTP proxy ..
Ano, si pripojeny cez HTTP proxy a problem asi budes musiet hladat tam, ak tam ziaden problem nebude tak nam ostava len druha strana - slovanet Wink

_________________
Low end, nízka konzumná trieda, nič pre mňa. Ja sa točím v super high ende.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
dustin
Hifi expert


Založený: 06 október 2006
Príspevky: 3517
Bydlisko: Plzeň

PríspevokZaslal: Ne marec 07, 2010 16:11:32    Predmet: Odpovedať s citátom

Určitě nejsem za žádnou HTTP proxy, přesto ten nástroj hlásí jako proxy můj NATovací router.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
jogobella
Hifista


Založený: 05 január 2010
Príspevky: 102
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: Ne marec 07, 2010 16:26:03    Predmet: Odpovedať s citátom

dustin napísal:
Určitě nejsem za žádnou HTTP proxy, přesto ten nástroj hlásí jako proxy můj NATovací router.

hm, to je zaujimave, ja tiez idem cez nat router.
siete vedia potrapit. Sad
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
dhfool
Hifi expert


Založený: 26 december 2006
Príspevky: 1200
Bydlisko: ČR/Ol/Dr

PríspevokZaslal: Št marec 11, 2010 17:05:12    Predmet: Odpovedať s citátom

Tak už mi to jedeeeee Dancing happy
Chyba byla v Mikrotiku ISP, který museli celý předělat.
Čímž to jim posílám pochvalu za aktivní řešení problému (mám sice na uchu vytlačené logo NOKIA...).
Taky děkuji všem za rady. Já su tak šťastné ...
Very Happy
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
TomasT
Hifi expert


Založený: 02 február 2007
Príspevky: 1437

PríspevokZaslal: Št marec 11, 2010 17:07:44    Predmet: Odpovedať s citátom

woe, jeste ze nemas telefon se znakem renaultu Laughing
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Námety Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Prejdi na:  
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra.
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
Môžete pripojiť súbory do tohto fóra.
Môžete sťahovať súbory z tohto fóra.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Slovenský preklad phpBB Slovak - www.pcforum.sk
TOPlist