Obsah fóra hifi.slovanet.sk hifi.slovanet.sk


 
 FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 
https://www.tnt-audio.com/gif/smallstereo_white.gif

Pioneer N-50
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia
 
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Digitál
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
cestmir
Hifista - zaslúžilec


Založený: 04 august 2011
Príspevky: 650
Bydlisko: BA

PríspevokZaslal: Pi december 12, 2014 10:02:28    Predmet: Odpovedať s citátom

Presne tak, stačí otvoriť CUE vo FB a nechať to skonvertovať na FLAC (resp. čokoľvek iné, podľa vkusu súdruha).
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
jajo
Hifi obsluha


Založený: 11 december 2014
Príspevky: 13

PríspevokZaslal: Pi december 12, 2014 15:19:49    Predmet: Odpovedať s citátom

Vidim , ze to tu ozilo Smile Velmi pekne dakujem za to. Slubil som ,ze doma vyskusam ten FOOBAR a jednotlivo nagrabovane tracky .Ja do FLAC-u teraz grabujem priamo v EAC. A tu prislo k mojmu velkemu prekvapeniu, lebo tieto novo-nagrabovane a zaroven prekonvertovane do FLACu tracky v EAC uz "negapuju" ani vo FOOBARe, ani v PIONEERi , čím je problem vyriešený.Len n erozumiem tomu, preco tracky, ktore som kedysi graboval v EAC do wav-ky a nasledne prevadzal vo FLAC Frontend-e do FLACu "gapuju" Ale to uz neriesim,kedze moj problem bezgapoveho prehravania je vyriesený. Dalsi benefit tohoto celeho je aj ten, ze som sa vdaka vam mladenci dozvedel o dalsej funkcii FOOBARu a to o konvertovaní. Ja som ho doposial pouzival vyhradne ako prehravac. Naozaj vsetkym zucastnenym a snaziacim sa pomoct velmi pekne dakujem
Boli ste velmi rychli a ten kto včas dáva-dva krat dáva. Este raz vdaka pani Wink
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
grego
Hifi obsluha


Založený: 25 október 2014
Príspevky: 29

PríspevokZaslal: Ut január 20, 2015 12:57:02    Predmet: Odpovedať s citátom

Cavte pani, mam otazku na vlastnikov tohto prehravaca. Chcel by som si spravit poriadok v mojej hudobnej kniznici a chcel by som aby mi pioneer pri prehravani zobrazoval aj obrazok s obalom albumu. Na niektorych forach som sa docital, ze pri FLAC suboroch je s tym problem, tak preto ma zaujimaju vase skusenosti. Treba vlozit obal cez nejaky tag editor alebo do priecinku pod nazvom cover.jpg alebo je na to iny sposob? Vopred dakujem za rady Smile.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Robelles
Hifista - pokročilec


Založený: 08 august 2007
Príspevky: 438
Bydlisko: Tlmače

PríspevokZaslal: Ut január 20, 2015 12:59:58    Predmet: Odpovedať s citátom

Žiadný problém s tým nie je. Stačí použiť program Mp3tag a tam to skontrolovať. A ak chýba obrázok cez program ho jednoducho priradiť k albumu.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
grego
Hifi obsluha


Založený: 25 október 2014
Príspevky: 29

PríspevokZaslal: Ut január 20, 2015 13:10:43    Predmet: Odpovedať s citátom

Dakujem pekne, toto som potreboval.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
grego
Hifi obsluha


Založený: 25 október 2014
Príspevky: 29

PríspevokZaslal: St január 21, 2015 14:42:03    Predmet: Odpovedať s citátom

Tak vsetko som spravil cez tag editor, ale pioneer stale nezobrazuje foto albumu. Ked otvorim song napriklad vo vlc na pocitaci, tak ho ukazuje. A teraz som cital v navode, ze obrazok albumu neni mozny vo vsetkych formatoch. Takze naozaj vam to funguje konkretne cez USB a subor flac?

Edit// teraz som skusal dat usb do routra a pri prehravani cez server ukazuje albumy, nechapem.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Robelles
Hifista - pokročilec


Založený: 08 august 2007
Príspevky: 438
Bydlisko: Tlmače

PríspevokZaslal: Št január 22, 2015 09:26:56    Predmet: Odpovedať s citátom

Je ešte jedna možnosť. Obrázok vo formáte jpg ulož do súboru k pesničkám. Veľkosť obrázkov musí byť max. 500x500 inak to nevie takto načítať.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
grego
Hifi obsluha


Založený: 25 október 2014
Príspevky: 29

PríspevokZaslal: Št január 22, 2015 10:04:01    Predmet: Odpovedať s citátom

Skusim a dam vediet, dufam ze to pojde. A inak pouzovate ovladanie n-50ky mobilnou aplikaciou? Neviem ci mam iba ja ten problem, ale stale to straca spojenie. Skusal som to pripojit k netu aj kablom k routru aj tou original antenou.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Robelles
Hifista - pokročilec


Založený: 08 august 2007
Príspevky: 438
Bydlisko: Tlmače

PríspevokZaslal: Št január 22, 2015 10:23:14    Predmet: Odpovedať s citátom

Na ovládanie používam tablet OP3N z tesca. N-50-ku mám pripojenú do siete káblom. Hudbu prehrávam cez server zyxel 310. Žiadny problém pri prehrávaní nemám.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
grego
Hifi obsluha


Založený: 25 október 2014
Príspevky: 29

PríspevokZaslal: Št január 22, 2015 10:48:23    Predmet: Odpovedať s citátom

Tak som to skusal a nepomohlo ani vlozenie jpg do priecinka (pomenovane cover.jpg a velkost mensia ako 500x500px). Nejde ani pri prehravani cez server ani predny ani zadny usb. Ide mi to iba cez airplay alebo spotify. Asi s tym uz nic nespravim.

Teraz som este skusil stiahnut Plex do PC a ked prehravam cez tento server, tak mi ukazuje vsetko ako ma. Z USB pochopim, ze mi to nejde, to je pisane aj v navode, ze to nemusi ist. Ale ze mi to nejde cez router, ked cez PC server to ide, mi nejde do hlavy.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Robelles
Hifista - pokročilec


Založený: 08 august 2007
Príspevky: 438
Bydlisko: Tlmače

PríspevokZaslal: Št január 22, 2015 12:20:40    Predmet: Odpovedať s citátom

V mp3tag treba upraviť ešte jednu položku, ale tu sa to zle píše, neviem sa dobre vyjadriť. Toto som si prešiel tak pred 2 rokmi. Ja s tým problém nemám pri žiadnom albume. Skúšal som to pokus-omyl , až to vyšlo.

Rada pre tých ktorým to nezobrazuje obrázky. Obrázok priradený k albumu treba premenovať na ,, cover,, aby to N-50 zobrala a netreba prekročiť veĺkosť 500x500. Very Happy
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Milan_
Hifista - pokročilec


Založený: 23 máj 2008
Príspevky: 312

PríspevokZaslal: Ne apríl 12, 2015 12:15:25    Predmet: Odpovedať s citátom

Jde u tohoto stroje ztlumit případně úplně vypnout podsvícení lcd a ledky ve vypínači?
_________________
Loudness war zabíjí hudbu ! https://diit.cz/clanek/road-to-hell-aneb-jak-vydavatele-poskozuji-technickou-kvalitu-hudby/36091
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
grego
Hifi obsluha


Založený: 25 október 2014
Príspevky: 29

PríspevokZaslal: Ne apríl 12, 2015 12:23:29    Predmet: Odpovedať s citátom

Stlmit ide vsetlo. Mne napríklad vadi ze nejde stlmit oddelene lcd a ledky. Na zosilnovaci mam ledky na minime a rad by som mal aj na N-50ke, ale vtedy je uz lcd necitatelne.
Edit: aby to bolo presnejsie. Spolu s jasom LEDiek sa upravuje aj jas LCD. Mimo toho sa da LCD este uplne vypnut nezavisle od LEDiek.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Milan_
Hifista - pokročilec


Založený: 23 máj 2008
Príspevky: 312

PríspevokZaslal: Ut apríl 14, 2015 11:01:49    Predmet: Odpovedať s citátom

A nevíte jestli to jde ztlumit i u modelu N-30?
_________________
Loudness war zabíjí hudbu ! https://diit.cz/clanek/road-to-hell-aneb-jak-vydavatele-poskozuji-technickou-kvalitu-hudby/36091
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
seas
Hifista - zaslúžilec


Založený: 25 október 2006
Príspevky: 700
Bydlisko: Kladno

PríspevokZaslal: So máj 23, 2015 09:39:49    Predmet: Odpovedať s citátom

Uvažuju o nový N-50A a zaujalo mě v popisu že ovládání přes Apple nebo Android app jde jen s tim pitomým wifi adaptérem. Když je to připojený přes ethernet tak to přece musí jít taky. Nevíte ja to je? Díky

Works with ControlApp for Android and iPhone / iPod touch (with optional AS-WL300 adapter)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
jajo
Hifi obsluha


Založený: 11 december 2014
Príspevky: 13

PríspevokZaslal: Po máj 25, 2015 07:20:46    Predmet: Odpovedať s citátom

ani ja ho nemam a normalne to funguje Very Happy Very Happy Very Happy /konkretne cez android ako v mobile tak aj v tablete /
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
grego
Hifi obsluha


Založený: 25 október 2014
Príspevky: 29

PríspevokZaslal: Po máj 25, 2015 11:17:18    Predmet: Odpovedať s citátom

Mne tiez vsetko funguje bez toho adapteru.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
bobcat
Hifi obsluha


Založený: 01 december 2008
Príspevky: 22
Bydlisko: Praha - Radotin

PríspevokZaslal: Po máj 25, 2015 14:33:58    Predmet: Odpovedať s citátom

Též mám novou verzi 50ky (N-50A), připojení ethernetem, hraju z NASu. Tovární ovladač nepoužívám, vše ovládám přes aplikaci(ce) v mobilu. WiFi netřeba Smile
_________________
NAS Synology>Pioneer N-50A>Dispre II>Hypa17>VMAII, MARAS OTL > Brainwavz HM5
Technics SL-Q3 > PMA OPENAMP1
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
seas
Hifista - zaslúžilec


Založený: 25 október 2006
Príspevky: 700
Bydlisko: Kladno

PríspevokZaslal: Ut máj 26, 2015 06:36:34    Predmet: Odpovedať s citátom

bobcat
Jak jsi s tim spokojenej, neseká se nebo nespomaluje se ovládání?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
bobcat
Hifi obsluha


Založený: 01 december 2008
Príspevky: 22
Bydlisko: Praha - Radotin

PríspevokZaslal: Ut máj 26, 2015 09:24:33    Predmet: Odpovedať s citátom

Já jsem zatím velice spokojen. Pro streamování používám v telefonu jak originál aplikaci od Pioneeru, tak DS audio od výrobce NAS (Synology) a žádný problém. Mám ho od loňského listopadu a asi dvakrát se kousl, no je to počítač. Pomohl restart. Pokud srovnám s SB Duet, tak jednoznačně lepší zvuk na stejné sestavě. SB jsem si nechal do ložnice Smile
_________________
NAS Synology>Pioneer N-50A>Dispre II>Hypa17>VMAII, MARAS OTL > Brainwavz HM5
Technics SL-Q3 > PMA OPENAMP1
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
seeya
Hifi obsluha


Založený: 04 marec 2012
Príspevky: 34

PríspevokZaslal: Pi september 04, 2015 10:24:09    Predmet: Odpovedať s citátom

caute,
mam novy n-50a a zvukovo fajn akurat nechapem ze preco mi cez cez opticky kabel aj pri hi-res flakoch ukazuje na obrazovke 44khz..(proste pouzitie zabudovaneho dac externym zariadenim)
Pri prehravani priamo z boxu cez lan ukazuje vsetko spravne

setup mam media box mede8er600x3d pripojeny do digital optical input n-50a >> cez rca pripojeny zosik..

Nemae niekto tucha?

A este jedna vec. Kupil som ho vcera ale stale mi vrta v hlave ci by dedikovany DAC neurobil este lepsiu sluzbu, popripade htpc s nejakou julie kartou...heh..proste ciste spekulovanie. Zatial som porovnaval prepojenie mede8er cez RCA do zosiku vs mede8er cez optiku do n-50a a do zosiku a rozdiel je pocutelny. Prepinam to jednym tlacitkom. Vokaly su viac v predu, cele je to hutnejsie, basy su lepsie definovane a proste sa to pocuva lespie. Predtym som to mal prepojene cez squeezebox touch ale ten mi prisiel ze hral dost podobne ako ta media box skatula uprimne povedane. Priame porovannie so squeezeboxom som nerobil
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Robelles
Hifista - pokročilec


Založený: 08 august 2007
Príspevky: 438
Bydlisko: Tlmače

PríspevokZaslal: Št september 10, 2015 06:53:49    Predmet: Odpovedať s citátom

Skontroluj ako máš nastavený výstup na optike v prehrávači medera.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
trinec
Hifi obsluha


Založený: 28 december 2011
Príspevky: 32

PríspevokZaslal: Po október 24, 2016 20:17:00    Predmet: Stream po LAN ISO obraz SACD Odpovedať s citátom

Chci se zeptat, zda umí Pioneer stream ISO obrazu SACD, třeba přes MinimServer?
Nemáte s tím někdo zkušennost?

_________________
Stereo: Raspberry P3 Volumio, Pre Box S2 Digital, HYPA P1, HYPA 400, VMAI, Sennheiser HD 800
NAS - Synology 1010 + DX510
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Robelles
Hifista - pokročilec


Založený: 08 august 2007
Príspevky: 438
Bydlisko: Tlmače

PríspevokZaslal: Po december 12, 2016 06:48:15    Predmet: Odpovedať s citátom

Pre tých čo používajú original aplikáciu od pioneer, ktorá je dobrá no je jednoduchá.
Začal som používať aplikáciu Bubble upnp for DLNA, ktorá bola zo začiatku nestabilná a padala každú chvíľu. Teraz je stabilná a s pioneer N-50 pracuje dobre. Je omnoho príjemnejšia na pracovanie s net playerom. Na ovládanie používam tablet. Určite ste sa s ňou už stretli.
Máte ešte nejaký iný typ na dobrú aplikáciu?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
maro
Hifi obsluha


Založený: 12 február 2010
Príspevky: 14

PríspevokZaslal: St január 04, 2017 13:05:54    Predmet: Odpovedať s citátom

Ahojte.
Planujem kupit Pioneer N-30.
Zistujem skusenosti s jeho ovladanim cez android. Aku aplikaciu je mozno pouzit, a hlavne ci sa da listovat v mojej zbierke CD ktoru mam ulozenu na sietovom disku podla adresarov.
Dik za odpoved.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Robelles
Hifista - pokročilec


Založený: 08 august 2007
Príspevky: 438
Bydlisko: Tlmače

PríspevokZaslal: So január 07, 2017 15:11:22    Predmet: Odpovedať s citátom

S aplikáciou priamo od pioneer - u budeš spokojný. Je dostupná aj pre android. Má všetko čo potrebuješ. Je jednoduchá prehľadná. Prezeranie súborov závisí od toho aký používaš server a čo ti dovolí jeho nastavenie. Ovládač k N-30 sa tomu prispôsobí. Ak prehrávaš len z pripojeného HDD tak program zoradí súbory podľa abecedy, prípadne adresárov. Čo mne vyhovuje najviac.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
jajo
Hifi obsluha


Založený: 11 december 2014
Príspevky: 13

PríspevokZaslal: Ut január 10, 2017 09:01:05    Predmet: Odpovedať s citátom

Mam 30-ku aj 50-ku. Obe ovladam cez Android origo Pioneer apkou.Oba modely sa spravaju rovnako. Apka cita subory presne tak. ako ich mas na HDD ulozene v jedotlivych foldroch a su zoradene podla abecedy. Nemal som potrebu hladat inu aplikaciu.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
pavo
Hifi obsluha


Založený: 11 január 2017
Príspevky: 3

PríspevokZaslal: St január 11, 2017 12:29:26    Predmet: Odpovedať s citátom

Mám N-50A, některé soubory flac způsobí reset přehrávače. Nezáleží na tom jestli jsou 16bit nebo 24bit nebo jestli jsou přehrávané z USB nebo po síti. Máte s tím nějakou zkušenost?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
miero
Hifi inventar


Založený: 08 september 2010
Príspevky: 9927
Bydlisko: Praha

PríspevokZaslal: St január 11, 2017 12:54:04    Predmet: Odpovedať s citátom

to bude chyba v softveri prehravaca, skus upgradovat firmware, pripadne nahlas chybu vyrobcovi a posli mu nejaky subor s ktorym to pada
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
pavo
Hifi obsluha


Založený: 11 január 2017
Príspevky: 3

PríspevokZaslal: St január 11, 2017 13:53:47    Predmet: Odpovedať s citátom

Firmware je poslední verze.... Confused
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Digitál Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia
Strana 3 z 4

 
Prejdi na:  
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra.
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
Môžete pripojiť súbory do tohto fóra.
Môžete sťahovať súbory z tohto fóra.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Slovenský preklad phpBB Slovak - www.pcforum.sk
TOPlist