Obsah fóra hifi.slovanet.sk hifi.slovanet.sk

Bolo zavedene manualne potvrdzovanie registracii !!!
 
 FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 
https://www.tnt-audio.com/gif/smallstereo_white.gif

Ako vytvoriť zvonenie pre iPhone

 
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Koncerty, hudobné predstavenia
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
DorisDaria
Ready2Die
Ready2Die


Založený: 15 september 2022
Príspevky: 1

PríspevokZaslal: Št september 15, 2022 09:34:22    Predmet: Ako vytvoriť zvonenie pre iPhone Odpovedať s citátom

Jedným z najlepších spôsobov, ako prispôsobiť iPhone, je pridať vlastné zvonenia sonnerietelephone.fr. Vyzváňacie tóny sú zvukové súbory, ktoré sa prehrávajú pri prijatí hovoru alebo upozornenia. Môžete zmeniť predvolený vyzváňací tón vášho iPhone na skladbu podľa vlastného výberu alebo si vytvoriť svoj vlastný nahrávaním hlasových hovorov. Vyzváňacie tóny sú skvelý spôsob, ako váš telefón vyniknúť z davu.

Ďalším typom zvonenia je ultrazvukové alebo truetone. Truetones sú v podstate nahrávky piesní. Zvyčajne sú uložené vo formáte MP3 alebo AAC. Väčšina pokročilých mobilných telefónov si s týmito formátmi poradí. Vyzváňacie tóny Truetone sú často najobľúbenejším typom zvonení, pretože sú najrealistickejšie.

Zvonenia sa stali nevyhnutnosťou pre mobilné telefóny. Mnoho telefónov má teraz možnosť vytvárať polyfónne zvonenia, čo používateľom umožňuje vytvárať zložitejšie melódie. Niektoré dokonca umožňujú používateľom nahrávať si vlastnú hudbu alebo správy v hlasovej schránke, ktoré sa použijú ako vyzváňacie tóny. Keď sa tieto funkcie stanú čoraz obľúbenejšími, zvonenia sa nevyhnutne stanú hlavným prvkom telefónu.

Vyzváňacie tóny si môžete stiahnuť priamo do telefónu alebo z mobilných hudobných stránok. Mnohé webové stránky sú prístupné aj z vášho počítača. Vyzváňacie tóny si môžete stiahnuť z týchto webových stránok alebo ich môžete preniesť do mobilného zariadenia pomocou Bluetooth. Niektoré z týchto stránok majú dokonca možnosť odosielať vyzváňacie tóny zavolaním na telefónne číslo.

Monofónne vyzváňacie tóny hrajú jednu notu naraz. Polyfónne zvonenia prehrávajú viacero nôt naraz a znejú skôr ako hudba v kvalite CD. Niektorí ľudia radi používajú polyfónne zvonenia. Podobajú sa monofónnym zvoneniam, no sú vernejšie hudbe v kvalite CD.

Ak používate Mac, môžete použiť iTunes na vytvorenie vlastných zvonení. Na používanie tejto služby nepotrebujete účet a môžete si prezerať tisíce skladieb bez toho, aby ste museli míňať peniaze. Ak nechcete sťahovať zvonenia, môžete si ich stiahnuť aj zo stránok ako Zedge.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Koncerty, hudobné predstavenia Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Prejdi na:  
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra.
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
Nemôžete pripojiť súbory do tohto fóra.
Nemôžete sťahovať súbory z tohto fóra.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Slovenský preklad phpBB Slovak - www.pcforum.sk
TOPlist