|
hifi.slovanet.sk
Bolo zavedene manualne potvrdzovanie registracii !!!
|
 |
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
bvgsxduij112 Ready2Die

Založený: 22 júl 2022 Príspevky: 83 Bydlisko: hunan
|
|
Návrat hore |
|
 |
miero Hifi inventar

Založený: 08 september 2010 Príspevky: 11183 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: Št november 16, 2023 07:34:27 Predmet: |
|
|
Dlho v tejto teme nic nebolo. Mam k tomu takyto prihodny citat od Richarda Feynmana:
“The first principle is that you must not fool yourself, and you are the easiest person to fool.”
Je to zda sa velmi dolezite, pretoze je to hned na http://www.richardfeynman.com/
Neviem, ci aj v inych modernych konickoch nez hifi sa najde tolko zanietenych ludi s rozsirenym vnimanim reality, ze hladaju zlepsenia aj tam kde meracie pristroje ukazuju nulu. |
|
Návrat hore |
|
 |
Booker Hifi obsluha

Založený: 25 október 2007 Príspevky: 19
|
Zaslal: Št november 16, 2023 07:47:26 Predmet: |
|
|
Myslím, že domácí příprava espressa může zajít také celkem daleko.
Tak jako u Hi-Fi jsou lidé schopni utratit balík peněz, bez toho aby existoval jasný důkaz na další zlepšení. Případně cena upgradu zařízení neodpovídá stupně zlepšení připravovaného nápoje. _________________ qobuz | roon ROCK (REW DSP) | ifi Stream Zen | RME ADI-2 DAC FS (DAC/PRE-AMP) | NAD 320BEE (MAIN) | Buchardt Audio S400 |
|
Návrat hore |
|
 |
tatko Tom Hifi expert
Založený: 21 február 2016 Príspevky: 2790 Bydlisko: Prievidza
|
Zaslal: Št november 16, 2023 11:36:28 Predmet: |
|
|
Ale maju zo seba skvely pocit. _________________ AKAI AM-69, AKAI CD-62, Thorens TD 115, Philips 70fs363, Topping D10s, UMM380 "TLU"
______
Rozdiely vo zvuku, ktoré nepočujem, mám - áno, presne tam...
Mám rád auta lepší chod - používam METABOND  |
|
Návrat hore |
|
 |
miero Hifi inventar

Založený: 08 september 2010 Príspevky: 11183 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: Pi november 24, 2023 11:35:20 Predmet: |
|
|
Alebo je to nfjaka forma terapie a sposob ako sa motivovat pocuvat znovu uz stokrat pocuvane nahravky :)) |
|
Návrat hore |
|
 |
tatko Tom Hifi expert
Založený: 21 február 2016 Príspevky: 2790 Bydlisko: Prievidza
|
Zaslal: Pi november 24, 2023 15:57:26 Predmet: |
|
|
Dobre je, že sa niečomu oduševnene venujú a nevymýšľajú ako znepríjemniť život iným. _________________ AKAI AM-69, AKAI CD-62, Thorens TD 115, Philips 70fs363, Topping D10s, UMM380 "TLU"
______
Rozdiely vo zvuku, ktoré nepočujem, mám - áno, presne tam...
Mám rád auta lepší chod - používam METABOND  |
|
Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre. Môžete pripojiť súbory do tohto fóra. Môžete sťahovať súbory z tohto fóra.
|
|