Obsah fóra hifi.slovanet.sk hifi.slovanet.sk

Bolo zavedene manualne potvrdzovanie registracii !!!
 
 FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 
https://www.tnt-audio.com/gif/smallstereo_white.gif

Prepojenie TV s 5.1 logitach

 
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> HTPC, media streaming
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
MP333
Hifi obsluha


Založený: 07 január 2024
Príspevky: 4

PríspevokZaslal: Po január 08, 2024 07:58:33    Predmet: Prepojenie TV s 5.1 logitach Odpovedať s citátom

Caute snad pisem do spravneho fora a temy.
Potrebujem poradit s prepojenim TV (QE50Q80AATXXH) a starsich 5.1 reproduktorov Logitech X-530 .
Repraky boli urcene k PC a maju len 3x 3.5 jack konektor pre ktore potrebujem najst nejake prepojene s optickym vystupom s TV.

Na alibabe som nasiel jeden produkt ale ktory nie je dostupny:
https://www.alibaba.com/product-detail/5-1-Audio-Rush-Digital-Sound_1600169202378.html?spm=a2700.7724857.0.0.48d6226042AuYv

Mate nejake skusenosti alebo viete poradit ake prepojenie pouzit aby 5.1 aj realne fungovalo.

Dakujem za kazdu pomoc info.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
dustin
Hifi inventar


Založený: 06 október 2006
Príspevky: 4854
Bydlisko: Plzeň

PríspevokZaslal: Po január 08, 2024 11:44:47    Predmet: Odpovedať s citátom

Možná není dostupný model se 3 jacky, ale běžně jsou dostupné modely se 6 cinchi, např. https://www.aliexpress.us/item/3256806014513083.html . Na 2x cinch - > jack stačí vhodný propojovací kabel https://www.aliexpress.us/item/3256802719806174.html
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
MP333
Hifi obsluha


Založený: 07 január 2024
Príspevky: 4

PríspevokZaslal: Po január 08, 2024 12:36:25    Predmet: Odpovedať s citátom

Dakujem ..to by slo
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
moses
Hifi expert


Založený: 17 november 2012
Príspevky: 1896

PríspevokZaslal: Po január 08, 2024 13:57:55    Predmet: Odpovedať s citátom

Este tam maju aj nieco taketo:

https://www.aliexpress.us/item/32973797615.html?spm=a2g0o.productlist.main.1.300316xO16xOwl&algo_pvid=6e7d3397-1920-4d91-b31f-bf47d6dca3d0&algo_exp_id=6e7d3397-1920-4d91-b31f-bf47d6dca3d0-0&pdp_npi=4%40dis%21CZK%21974.33%21828.17%21%21%2142.33%21%21%4021038edf17047179825178423ec7b8%2166663667172%21sea%21CZ%210%21AB&curPageLogUid=1nOyav6ld6SJ

_________________
SET01: PC + CA DacMagic Plus + KRK Rokit 4 G3 SET02: NTB + Echo Indigo IOx + Beyerdynamic DT 831 SET03: HTPC + ASUS Xonar STX + Bryston BP4 + Behringer TRUTH B3030A SET04: MP + AudioQuest Dragonfly Black + Sennheiser HD 25-C II
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
MP333
Hifi obsluha


Založený: 07 január 2024
Príspevky: 4

PríspevokZaslal: St január 24, 2024 06:40:59    Predmet: Odpovedať s citátom

Po dlhsom cakani mi prisiel 5.1 dekoder len mam taky problem ze center a lavy zadny reproduktor nehraju . Reproduktory su ok skusal som ich samostatne. Je potrebne nejake nastavenie na tv alebo nieco ine? Vystup z tv je som pouzil opticky .ked prepnem n atv opticky vystup hraju 3 repraky a subwoofer.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
miero
Hifi inventar


Založený: 08 september 2010
Príspevky: 11336
Bydlisko: Praha

PríspevokZaslal: St január 24, 2024 07:56:11    Predmet: Odpovedať s citátom

A je problem v dekoderi alebo v bednickach? Skus zapojit jacky v inom poradi.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
MP333
Hifi obsluha


Založený: 07 január 2024
Príspevky: 4

PríspevokZaslal: Št január 25, 2024 10:08:08    Predmet: Odpovedať s citátom

Vyzera to tak ze chyba by mohla byt na subwoofery kde sa pripajaju ostatne satelity kedze len niektore vystupy z neho nejdu . Je to mozne nejak premerat ?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
miero
Hifi inventar


Založený: 08 september 2010
Príspevky: 11336
Bydlisko: Praha

PríspevokZaslal: Št január 25, 2024 10:13:39    Predmet: Odpovedať s citátom

Uz to merias usami :-)

Ak prehodis kable aj tych satelitov a stale nehraje rovnaky vystup zo subwoofer, tak je problem v subwooferi (nefunkcny vstup, odpaleny vystup, ...), pripade v jeho nastaveni.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> HTPC, media streaming Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Prejdi na:  
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra.
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
Nemôžete pripojiť súbory do tohto fóra.
Nemôžete sťahovať súbory z tohto fóra.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Slovenský preklad phpBB Slovak - www.pcforum.sk
TOPlist