|
hifi.slovanet.sk
Bolo zavedene manualne potvrdzovanie registracii !!!
|
|
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
indy007 Hifi obsluha
Založený: 28 apríl 2010 Príspevky: 13
|
Zaslal: Pi január 26, 2024 22:58:36 Predmet: Zosilovač XTZ Class A 100 D3 + reproduktory XTZ 99.38 |
|
|
Predám kompletnú XTZ zostavu:
zosilňovač XTZ Class A 100 D3
reproduktory XTZ 99.38
CD prehrávač XTZ CD 100 Divine
XTZ - švédska značka, výroba v Číne, zameraná na doručenie kvality za priaznivú cenu výrobou v Číne a priamemu online predaju, aby jej ceny boli polovičné oproti produktom porovnateľnej kvality.
Všetko hrá parádne, bez akýchkoľvek poškodení, možné odskúšať v SkyParku v Bratislave. Aby som nestrácal hodiny času, doneste Vašu hudbu a rezervujem Vám hodinu svojho času. Káva a pokec v cene.
Spolu 2.500€, iba zosilňovač v triede A do 50W 1.000€, samotné reproduktory 1.300€, CD prehrávač 500€, repro+zosilňovač 2.200€
Recenzie Hifi magazínov ospevujú hifi kvalitu a cenu, väčšina recenzií 4,5-5/5.
Chce to vypočuť si ich, hrajp parádne, predávam len preto, lebo mám nový reťazec Hegel H190 + KEF R900, co je zas parik nad 10k €, takze ešte o kúsok lepšie, ale to už poznáte, cena 2x vyššia, kvalita o 10% vyššia. Ak si nenájdu majiteľa, nechám si ich, jediné, čo mi chýba je integrácia stramera a DAC v zosilňovači. |
|
Návrat hore |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre. Nemôžete pripojiť súbory do tohto fóra. Nemôžete sťahovať súbory z tohto fóra.
|
|