|
hifi.slovanet.sk
Bolo zavedene manualne potvrdzovanie registracii !!!
|
|
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
vartoooza Hifi obsluha
Založený: 10 január 2011 Príspevky: 43
|
Zaslal: Pi august 09, 2024 09:15:41 Predmet: Oprava vyhybky z Wharfedale Diamond 10.2 |
|
|
Ahojte, na jednom z mojich Wharfedale Diamond 10.2 reprakov mi vobec nehra vyskovy reprak. Reprak som rozobral a premeral multimetrom. Samotny reprak je podla vsetkeho dobry ale chyba je na vyhybke. Ked prepiskujem multimetrom, tak nemam signal na vystupe kladneho polu vyskovej sekcie (zlty kablik na foto). Opticky mi pride ta vyhybka uplne v poriadku. Nic sa mi nezda zhorene nic nesmrdi a spoje sa mi zdali v poriadku. Nemate niekto napad co by mohlo byt zle ? Som uplny laik a k dispozicii mam multimeter (aj spajkovacku). Viete niekto poradit prosim ako by som mohol postupovat pri diagnostike problemu ? Pripajam foto vyhybky z oboch stran.
https://postimg.cc/Ln1JjsgS
https://postimg.cc/w1Y72dDm |
|
Návrat hore |
|
|
miero Hifi inventar
Založený: 08 september 2010 Príspevky: 11612 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: Pi august 09, 2024 10:30:50 Predmet: |
|
|
Vyhybka ti nepusti DC zlozku na vystup vyskoveho reproduktoru - to by malo byt v poriadku.
Predpokladam, ze mas aj druhu reprobednu - skus im vymenit vyskove reproduktory. |
|
Návrat hore |
|
|
vartoooza Hifi obsluha
|
Zaslal: Pi august 09, 2024 10:35:12 Predmet: |
|
|
Skusim a ked tak napisem ako sa to sprava. Zatial dakujem. |
|
Návrat hore |
|
|
vartoooza Hifi obsluha
|
Zaslal: Pi august 09, 2024 18:26:26 Predmet: |
|
|
Tak som reprak zlozil, napojil na zosik a cuduj sa svete, odrazu ten vyskac hra. To som ani nestihol menit tie vyskace z jednej bedne do druhej. Otazne je teraz kde bola chyba a ci to nechat tak, alebo partat po nejakom volnom spoji alebo co... |
|
Návrat hore |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre. Môžete pripojiť súbory do tohto fóra. Môžete sťahovať súbory z tohto fóra.
|
|