|
hifi.slovanet.sk
Bolo zavedene manualne potvrdzovanie registracii !!!
|
|
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Xhibit Hifista
Založený: 20 február 2007 Príspevky: 182 Bydlisko: Bystřice pod Hostýnem
|
Zaslal: Št august 22, 2024 11:16:24 Predmet: |
|
|
Já své první DPA380 stavěl před asi 15lety, už tehdy byli doporučované místo MJE340/350 (snad nikdo neuvádí jejich ft), použít značkové MJE15030/15031. V kombinaci s KF to šlapalo na první ťuk a jede mě to dodnes..
A tu uvedenou kombinaci kompenzace RC místo původního C13 5p6 doporučoval sám autor. Mělo by to i dost zlepšit zvuk. Já to nezkoušel, mám ji tam od začátku. _________________ DAC1 USB Customworks - Dispre 2 JFET - FuckAmp - JBL TI5000 |
|
Návrat hore |
|
|
Narcissus Nádejný hifista
Založený: 26 január 2007 Príspevky: 67
|
Zaslal: Št august 22, 2024 13:26:49 Predmet: |
|
|
Díky za info, to jsem nevěděl. Plně jsem se tehdy spoléhal na kusovník od tt. A vzít raději Onsemi nebo Multicomp Pro? Onsemi mají koncovku G, nebude v tom taky nějaká zrada jako N u IRF? |
|
Návrat hore |
|
|
Xhibit Hifista
Založený: 20 február 2007 Príspevky: 182 Bydlisko: Bystřice pod Hostýnem
|
Zaslal: Št august 22, 2024 14:02:24 Predmet: |
|
|
Nemáš zač, rád poradím pokud vím. 380tka je moje srdcová záležitost, první pořádný zesík co jsem měl - postavil. Když to v devadesátkách vycházelo v AR, tak jsem se nad tím rozplýval, jako středoškolák, bylo to pro mě naprosto nedostupné..
Multicomp je číňan, i když prej "lepší" číňan. Kdysi jsem od nich měl elyty z farnellu, byli v pohodě. U onsemi to G znamená pb free.. Tak že by to problém být neměl.. _________________ DAC1 USB Customworks - Dispre 2 JFET - FuckAmp - JBL TI5000 |
|
Návrat hore |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre. Nemôžete pripojiť súbory do tohto fóra. Nemôžete sťahovať súbory z tohto fóra.
|
|