Obsah fóra hifi.slovanet.sk hifi.slovanet.sk

Bolo zavedene manualne potvrdzovanie registracii !!!

FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 
https://www.tnt-audio.com/gif/smallstereo_white.gif

Audio Video Kino

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Akcie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Soaron
Hifi expert

Založený: 27 december 2015

PríspevokZaslal: Pi september 13, 2024 19:09:03    Predmet: Audio Video Kino Odpovedať s citátom

Výstava Audio Video Kino v Bratislave, 27. - 29. szeptembra. Po

https://www.audiovideokino.sk/

Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
J
Hifi expert

Založený: 24 september 2007

PríspevokZaslal: Št september 19, 2024 05:55:55    Predmet: Odpovedať s citátom

Pozerám že tam je vstupné platné 3 dni - škoda že nie je aj zlacnené jednodňové. Nie že by tých 10 eur človek niekde nevyhrabal, ale lacnejšia jednodňová alternatíva by určite mnohých potešila.
Každopádne ak budem ten víkend v BA, tak sa možno pôjdem pozrieť. Už som dosť vela rokov nebol. Naposledy tuším ešte vo Fórume.
Návrat hore
J
Hifi expert

Založený: 24 september 2007

PríspevokZaslal: Po september 30, 2024 05:25:44    Predmet: Odpovedať s citátom

Tak som sa po mnohých rokoch chystal, až ma zložila choba.
Bol niekto? Mám vôbec lutovať že som nebol?
Návrat hore
blesk666
Hifi expert

Založený: 18 jún 2012

PríspevokZaslal: Po september 30, 2024 06:30:08    Predmet: Odpovedať s citátom

Za mňa - Výstava bola velmi fajn. Rešpekt pred vystavovatelmi naťahať tam často až tony elektroniky a dávať pozor aby sa jej neublížilo, muselo dať kopu práce.
Vstupenka za 10,- Eur je dnes smiešna položka, aj keby bola na hodinu. Bol som asi 3,5hodiny a viac som zaplatil za parkovné v garáži (12, Eur). Zmienim len pár expozícií aj keď by si to zaslúžili viaceré. Či už v kladnom alebo negatívnom zmysle.
Zaujali jak stredoeurópska premiera Sonus Faber Supremo s McIntosh (pritom obe značky ma obvykle zvukovo vačšinou nenadchýnajú) tu to zvládli v obrovskej sále výborne aj klasiku. Velmi fajn boli však aj niektoré zostavy z opačného cenového konca: Slovenský vyrobca s jeho stojanovými dvojpásmami 2A Acoustic, Najmenšie Harbethy s elektronikou Benchmark (inak nie som nejaký fanda Harbethov), ale aj opäť slovenský Audiograil s perfektne spracovanými rigidnými a estetickými ozvučnicami z Korianu (syntetický kameň) - zvukovo najmä stojanový dvojpásmový model s páskačom a Accuton stredobasom zvládol so cťou aj klasiku.
Návrat hore
jozi7
Hifi obsluha

Založený: 26 október 2015

PríspevokZaslal: St október 02, 2024 10:14:07    Predmet: Odpovedať s citátom

Ahoj, vystava fajn, kedze chodim kazdy rok, taka klasika, nieco dobre, nieco nic moc, ale spokojnost (a spokojnost s domacou zostavou, ked clovek zisti, ze za nasobne viac penazi nie je lepsi zvuk)
Velke McIntoshe a velke Sonus Fabery boli fajn, fakt velky zvuk, rovnako aj YG Acoustics hrali vyborne. Z mensich ma zaujali velmi pohodovym zvukom nove myslim vyrocne Dynaudia, slovenske stojanove 2A acoustic a malicke Harbethy.
Co ma tradicne nasralo bol neskutocny hluk a kecanie v sluchatkovej miestnosti. Hucali tam od zastupcovia firmy od tucneho pana sediaceho za stolom (ktoreho som upozornil a mal aj tak v pazi) az po vsetkych okolo stojacich. Ludia sa menili, ale hlucne rozhovory iniciovali hlavne "domaci". Takze otvorene sluchatka porovnat nemozne, znechutene som odisiel po asi 15 minutach, rovnako ako minuly rok...

Zaujala ma este prezentacia ATMOS v jednej z miestnosti, rovnako nove JBL AV recievre, tie som este nevidel...

Zhrniem: tradicna "vystava", kde clovek hlavne pozrie, nieco vypocuje, pokeca a spokojne ide domov a ako vzdy nic nevyhra Smile
Návrat hore
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Akcie Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Prejdi na: