|
hifi.slovanet.sk
Bolo zavedene manualne potvrdzovanie registracii !!!
|
|
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Eugen27 Hifi obsluha
Založený: 26 september 2020 Príspevky: 1 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: So november 23, 2024 19:55:24 Predmet: Kto pomôže s opravou BVAudio PA300SE (možno postačia rady) ? |
|
|
Akosi mi po rokoch odchádza PA300SE. Najskôr bolo cítiť akoby spálený textit, myslel som, že možno niečo prihára na doske. Následne sa prepálila poistka.
Po výmene poistky sa dá zapnúť a vyzerá OK ale po pár minútach opäť zápach. Po otvorení mi pripadá, že to ide z toroidného trafa. Na povrchu sa nezhorieva, nikde nič nie je na pohľad vidieť, nikde sa nedymí. Len ten zápach, ktorý sa po zapnutí stupňuje.
Pozeral som trafo, vyrobené vo VINUTA ale z roku 2006. Netuším kde by som zohnal náhradu. Ďakujem za každú radu. |
|
Návrat hore |
|
|
blesk666 Hifi expert
Založený: 18 jún 2012 Príspevky: 1513
|
Zaslal: So november 23, 2024 20:20:32 Predmet: |
|
|
Mne pred pár rokmi odišlo trafko na Acon SCA12R premape, ale to bola tovarenská Talema, takže sa dalo zohnať nové také isté. Smrdelo to chvílu rovnako. Opravu vtedy zabezbečoval pán Košnár z Acon, opravoval vtedy aj inú ako Acon elektroniku, ale neviem či ešte dnes sa mu to chce robiť. |
|
Návrat hore |
|
|
BV Hifi inventar
Založený: 06 október 2006 Príspevky: 5991 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: So november 23, 2024 20:27:40 Predmet: |
|
|
Eugen27
SZ... |
|
Návrat hore |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre. Môžete pripojiť súbory do tohto fóra. Môžete sťahovať súbory z tohto fóra.
|
|