Obsah fóra hifi.slovanet.sk hifi.slovanet.sk

Bolo zavedene manualne potvrdzovanie registracii !!!

FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 
https://www.tnt-audio.com/gif/smallstereo_white.gif

Marantz PM 6007

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Zosilňovače
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
vlado.ba
Hifi expert

Založený: 16 január 2007

PríspevokZaslal: Ut marec 11, 2025 10:59:29    Predmet: Marantz PM 6007 Odpovedať s citátom

Keďže AKAI koncák sa stále ešte rieši, tak som kúpil PM 6007 hlavne pre toto:

PM6007 používa novú Hi-Res D/A konverziu. Je vybavený D/A prevodníkom referenčnej triedy AK4490, ktorý poskytuje rozlíšenie 192 kHz / 24-bit pre optimálnu vernosť so zvukovými súbormi Hi-Res typu. K dispozícii je jeden koaxiálny digitálny a dva optické digitálne vstupy na pripojenie digitálnych zariadení a prehrávanie Hi-Res zvuku (až 192 kHz / 24-bitový PCM) prostredníctvom pokročilých zvukových obvodov PM6007. Celá digitálna časť je úplne tienená špeciálnou kovovou krycou jednotkou, aby sa zabezpečilo, že digitálna sekcia nebude mať žiadny vplyv na analógový signál

A som príjemne prekvapený v štýle za málo peňazí veľa muziky. Cool

Na svoju cenu je to veľmi dobrý zosilňovač, výborné ovládanie /mám aj Marantz CD 6007/. Zvuk má veľmi dobré detaily aj priestor, ale treba používať pri digitálnych optických vstupoch filter 1 /modrý/, kedy je zvuk prirodzený, lebo filter 2 /modro ružový/ si už v stredoch a výškach dosť vymýšľa. Počúval som FLAC audiophile jazz nahrávky zo streamera /Pioneer N 50 AE/ prepojeným digitálnym koaxiálnym káblom a nič mi tam nechýbalo. Aj basová zložka je dobrá. Len občas sa mi ťažšie lokalizuje umiestnenie nástrojov. Ako keby to malo trochu surround efekt.
Keď som ale streamer prepojil digitálnym optickým káblom cez preamp AKAI DA-P 9500 a z toho optickým fixným pre-outom ďalším digitálnym optickým káblom do PM 6007, tak už aj lokalizácia nástrojov je presná.

Keďže PM 6007 nový stojí okolo 400 €, tak sa istotne neoplatí za takú cenu kupovať nejaké staré šunky bez záruky /česť výnimkám/. Wink
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Zosilňovače Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Prejdi na: