|
hifi.slovanet.sk
Bolo zavedene manualne potvrdzovanie registracii !!!
|
 |
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
vlado.ba Hifi expert
Založený: 16 január 2007 Príspevky: 2129 Bydlisko: Poprad
|
Zaslal: Pi marec 14, 2025 14:51:40 Predmet: Servisák |
|
|
Pozná niekto servisáka Ing. Petra Čvirika ? Má s ním niekto nejaké skúsenosti ? |
|
Návrat hore |
|
 |
blesk666 Hifi expert
Založený: 18 jún 2012 Príspevky: 1547
|
Zaslal: Pi marec 14, 2025 15:10:25 Predmet: |
|
|
Ja som s nim prisiel do kontaktu asi 10r dozadu ,ked mi servisoval Akai GX95, mal som ho odporuceneho na servis tape deckov, v podstate som bol spokojny |
|
Návrat hore |
|
 |
Mirec1 Hifista - pokročilec
Založený: 12 november 2008 Príspevky: 319
|
Zaslal: Pi marec 14, 2025 16:21:42 Predmet: :) |
|
|
Tiez som u neho mal v servise elektroniku , Meridian G57. Velmi sikovny a ustretovy clovek.  |
|
Návrat hore |
|
 |
vlado.ba Hifi expert
|
Zaslal: Pi marec 14, 2025 20:06:52 Predmet: |
|
|
blesk666 napísal: | Ja som s nim prisiel do kontaktu asi 10r dozadu ,ked mi servisoval Akai GX95, mal som ho odporuceneho na servis tape deckov, v podstate som bol spokojny |
Iba v podstate spokojný ? |
|
Návrat hore |
|
 |
vlado.ba Hifi expert
|
Zaslal: So marec 15, 2025 00:58:18 Predmet: Re: :) |
|
|
Mirec1 napísal: | Tiez som u neho mal v servise elektroniku , Meridian G57. Velmi sikovny a ustretovy clovek.  |
Aký problém bol s tým koncákom ? |
|
Návrat hore |
|
 |
blesk666 Hifi expert
Založený: 18 jún 2012 Príspevky: 1547
|
Zaslal: So marec 15, 2025 07:43:05 Predmet: |
|
|
vlado.ba: Tape deck -u pred servisom prakticky nic nebolo len vydaval pocas prehravania kazdych par sekund jemne klepkavy zvuk od mechaniky. Myslel som ze sa bude robit nejaky komplet repas mechaniky, ale pan Cvirik urobil len kontrolu, vycistenie a nastavenie s meranim. Klepkanie sa asi po dvoch tyzdnoch vratilo., ale len pri niektorrych kazetách ktoré asi mali trochu vätši odpor pri pretáčaní. Zrejme bolo treba urobit vymenu remienkov a rolllerov. Podla tohoto sa ale neda sudit ci je to zly servisak. Myslim ale ze svoej praci rozumie, len zvolil vtedy postup, a chcel zachoval originalne diely, ktore podla neho netreba za kazdu cenu hned menit. Ak by sa mi s tym chcelo zapodievat dalej, tak by to zrejme doriesil. Tape deckov aj kaziet som sa vsak za nejaku dobu definitivne zbavil, lebo sa na ne len prasilo a zaberali miesto |
|
Návrat hore |
|
 |
vlado.ba Hifi expert
|
Zaslal: So marec 15, 2025 10:32:40 Predmet: |
|
|
blask666 vďaka za odpoveď. Lebo stále hľadám šikovného servisáka na ten môj koncák AKAI. |
|
Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre. Nemôžete pripojiť súbory do tohto fóra. Nemôžete sťahovať súbory z tohto fóra.
|
|