|
hifi.slovanet.sk
Bolo zavedene manualne potvrdzovanie registracii !!!
|
 |
| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
karolv810 Hifi obsluha
Založený: 08 január 2009 Príspevky: 12 Bydlisko: veľký krtíš
|
Zaslal: Pi január 23, 2026 20:48:07 Predmet: Elektrónkový zosilňovač |
|
|
Zdravím kolegov,
po dlhšom čase som sa dokopal k stavbe elektrónkového zosilňovača, podľa schémy v AR.Jednalo sa o moje prekvapenie k 50 narodeninám môjho brata, darček, ktorý som po čase dokončil a stihol termín pre odovzdanie.Pri tej príležitosti som si aj ja jeden kúsok postavil.Zosilňovače by pracovali na prvé zapojenie, nebyť mojich pár prešľapov, ktoré som ľahko odstránil a bolo to ok.Trafa mi navíjali v Blatnej u pána Panca, drevený obal je z jaseňového dreva, vlastná výroba.Vrchnú leštenú nerezovú a spodnú nerezovú platňu mi spravili vodným lúčom vo zvolenskej firme NTEC spol.s.r.o., ktorej by som sa chcel veľmi pekne poďakovať, nakoľko mi boli ochotní vyrobiť takúto malú zakázku.Zatiaľ tam mám mix elektróniek, ktoré stále testujem, čo mi bude najlepšie sedieť do ucha.Hrá to, podľa môjho názoru veľmi slušne, je to skrátka klasický teplý elektrónkový zvuk.
Prajem všetkým pekný večer
Karol |
|
| Návrat hore |
|
 |
N.A. Hifi expert

Založený: 01 marec 2007 Príspevky: 1234 Bydlisko: Ústí nad Labem
|
Zaslal: Po január 26, 2026 16:38:08 Predmet: |
|
|
Pěkné, vzbudilo to ve mě zpomínky.
Je to už přes čtvrt století kdy jsem spáchal také faškostroj.
 _________________ Buď vždycky trpělivý k chybám druhých, sám jich máš mnoho, které potřebují také shovívavost.
A neumíš-li udělat sám sebe dokonalým, jak to můžeš očekávat u druhých?
Noble Audio
http://noble-audio.webnode.cz/ |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre. Nemôžete pripojiť súbory do tohto fóra. Nemôžete sťahovať súbory z tohto fóra.
|
|