Obsah fóra hifi.slovanet.sk hifi.slovanet.sk


 
 FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 
https://www.tnt-audio.com/gif/smallstereo_white.gif

Rozsirena plocha s integrovanou grafikou u desktopu ?

 
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Poradňa
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
TomasT
Hifi expert


Založený: 02 február 2007
Príspevky: 1437

PríspevokZaslal: Ne apríl 22, 2012 17:16:04    Predmet: Rozsirena plocha s integrovanou grafikou u desktopu ? Odpovedať s citátom

Kluci je to vubec mozne ? Mam desku http://www.czc.cz/asus-p8h67-m-evo-rev-3-0-intel-h67/87747/produkt a chtel bych pokud to bude mozne zprovoznit s integrovanou grafikou rozsirenou plochu. Pujde to nebo budu muset pouzit grafiku do pci-e slotu ktera ma vystup pro dva monitory ? Na tom asusu je DP, HDMI, DVI a VGA.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
rOn
Nádejný hifista


Založený: 18 september 2010
Príspevky: 68
Bydlisko: Praha

PríspevokZaslal: Ne apríl 22, 2012 20:13:49    Predmet: Odpovedať s citátom

Doska má výstupov dostatok (DisplayPort, D-Sub, DVI, HDMI), vo win by fungovať mali minimále módy Clone a Extended Desktop. Neviem koľko portov súčasne dokáže byť aktívnych, ale na to už prídeš po chvíľke laborovania.
_________________
CA 640C + 840A, Tannoy DC6T Signature, Almarro A318B, Squeezebox + CA dacMagic, microSeiki dd40 & ma505
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kozousch
Hifi inventar


Založený: 09 máj 2009
Príspevky: 4138

PríspevokZaslal: Ne apríl 22, 2012 20:20:06    Predmet: Odpovedať s citátom

Konkrétní desku ani integrovanou grafiku neznám, ale používat dva výstupy současně jak pro klonování obrazu, tak pro rozšířený desktop umí i ty nejhorší integrované grafiky už spoustu let. U integrovaných grafik AMD/ATI bývá jediné omezení - nelze používat dva digitální výstupy současně - lze použít jen kombinaci VGA + DVI nebo VGA + HDMI. Kombinace se volí v BIOSu desky. To pro dva LCD monitory samozřejmě není ideální. Ale třeba tvoje deska toto omezení nemá. Mělo by to být v manuálu. Shitsety a grafiky Intel znám jen z notebooků a tam rozšířený desktop fungoval vždycky ....
_________________
Reprodukční zařízení není hudební nástroj. Nemá hrát, ale reprodukovat.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Poradňa Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Prejdi na:  
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra.
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
Môžete pripojiť súbory do tohto fóra.
Môžete sťahovať súbory z tohto fóra.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Slovenský preklad phpBB Slovak - www.pcforum.sk
TOPlist