|
hifi.slovanet.sk
Bolo zavedene manualne potvrdzovanie registracii !!!
|
|
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
velky bobo Big Audio Druid
Založený: 04 február 2007 Príspevky: 2864 Bydlisko: U mně doma
|
Zaslal: Št november 01, 2012 13:32:28 Predmet: Actidamp V |
|
|
Jak už jsem jinde naznačil, rád bych přivedl na svět další a asi už poslední verzi Actidampu. Bude mít dost společného s MkIV, ale přinejmenším tam bude jiný front end. Bude to v duchu Borbelyho - komplement PJFET a NJFET, stabilzace pracovního bodu, smyčka přes operák. Potřebné FETy se sice dají koupit přes e-bay, ale vzorky, které jsem koupil já, nevyhovovaly šumově, takže je to zřejmě fake. Pro vážné zájemce mám jistou zásobu - nepředpokládám, že zájemců by bylo příliš mnoho, takže to snad pokryji. Zatím je to ve stadiu přípravy ověření funkce front-endu. Ujal se toho OPA, poněvadž já to nemám kde dělat. Nicméně kdyby někdo hrozně moc stál o zásluhy, může se ozvat. Cílem je udělat preamp, který by bezproblémově vyhovoval pro MM i MC, podobně jako MkIV, ale s lepším šumem. Front end bude samozřejmě použitelný i separátně jako předzes s malým šumem a vysokou vstupní impedancí, třebas pro měření, piezoelektrické snímače apod. _________________ Nemám nic proti hifi, vadí mi jen hifisti. Ale technokraty taky zrovna nemiluju.
http://www.kvakeri.cz/ |
|
Návrat hore |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre. Nemôžete pripojiť súbory do tohto fóra. Nemôžete sťahovať súbory z tohto fóra.
|
|