Obsah fóra hifi.slovanet.sk hifi.slovanet.sk

Bolo zavedene manualne potvrdzovanie registracii !!!

FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 
https://www.tnt-audio.com/gif/smallstereo_white.gif

Kúpa reproduktorov
Choď na stránku 1, 2  Ďalšia

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Reprosústavy
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Robelles
Hifista - pokročilec

Založený: 08 august 2007

PríspevokZaslal: Po september 10, 2007 15:25:56    Predmet: Kúpa reproduktorov Odpovedať s citátom

Mám záujem kúpiť reproduktory z vyššej kategórie no potrebujem poradiť.Momentálne počúvam na reproduktoroch Mission M73.Slušný zvuk a ani za stereo sa nemusím hanbiť no chcel by som ich predať a postúpiť aspoň o triedu vyššie no moje skúsenosti sú slabé v tomto smere a potrebujem poradiť ako dalej a na čo sa zamerať. Moj výber bol AQ Labrador 8 prípadne QLN 603. Prosím o radu. Receiver mám Onkyo model 500. Ďakujem
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
luikas
Hifista

Založený: 16 február 2007

PríspevokZaslal: Po september 10, 2007 17:12:22    Predmet: Odpovedať s citátom

dovolil bych si ti nabidnout bedynky vlastni vyroby- http://hifi.slovanet.sk/bb/viewtopic.php?t=1586 , cena samotnych prednich reprosoustav by pak byla 20000Kč. myslim, ze pokud ti jde predevsim o zvuk, budou lepsi volbou nez tvi kandidati. maji lepsi vyskace, na stredach neni vzhledem k 3p konstrukci taky co resit a basy zvlada 10" taky mnohem suverenejc, nez 6". o zatizitelnosti, citlivosti a zkresleni nemluve. jestli chces, muzes si je prijet poslechnout.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
hugo
Hifi obsluha

Založený: 11 september 2007

PríspevokZaslal: Ut september 11, 2007 13:19:09    Predmet: Odpovedať s citátom

on chtel jit o krok do predu a ne o 5 dozadu ty bedny za ne chces 20 jo?,sem dlouho nezral dyz uz chces neco prodavat tak to alespon poradne udelej /zvuk mozna bude dobrej/ale vzhled ty vruty cece
Návrat hore
hugo
Hifi obsluha

PríspevokZaslal: Ut september 11, 2007 13:36:46    Predmet: Odpovedať s citátom

to bobik; zkus jbl E90 dobre tripasmo jelikoz je nova rada daji se koupit za cenu tech AQ /stavali jinac kolem 27 tisic/ a hraji velmi dobre /vlastnim/vysky jsou neagresivni ,stredy/na to ze to je levne tripasmo do 30 tis/jsou velmi dobre a basy jsou hutne a barevjne jdou hodne do spodku ale neduni maji paradni prednes za ty prachy ty AQ nebrat tot vse zkus jeste note commona /neslysel jsem ale jsou vychvalovane/ http://www.f-sport.cz/hifi/index.php?action=vthread&forum=11&topic=845&page=0
Návrat hore
luikas
Hifista

PríspevokZaslal: Ut september 11, 2007 13:38:36    Predmet: Odpovedať s citátom

nevim, kde vidis nejaky vruty Question na prednich bednach jsou videt akort ty, kterejma je prisroubovana zadni "stena". design se ti libit nemusi, ale delal jsem je pro sebe a me vyhovuje. konstrukce svoji poctivosti predci i MNOHEM drazsi bedny. co se zvuku tyce, srovnaval jsem je s Labrador 6 a Heco Elan 700 a celkem s prehledem svy "konkurenty" prehraly. nemam potrebu je pred tebou ospravedlnovat. klidne si je taky muzes prijit poslechnout, jestli neveris, ze hrajou dobre. jestli jsi myslel ty vruty na surroundech, tak tam mi slo predevsim o nizkou cenu... precijen jsou to jen surroundy
Návrat hore
hugo
Hifi obsluha

PríspevokZaslal: Ut september 11, 2007 14:15:51    Predmet: Odpovedať s citátom

treba tady super cena za ty prachy podle meho nic lepsiho neporidis /mozna bazarove/ dyz jsem koukal na netu tak se prodavaj nekde porad kolem 22 tisic /puvodni doporucena cena na ofic strankach je 33/ ale tady neni co resit http://www.pixmania.cz/cz/cz/313237/art/jbl/reproduktory-hifi-northri.html
Návrat hore
ZIM
Hifista - pokročilec

Založený: 28 november 2006

PríspevokZaslal: Ut september 11, 2007 15:11:16    Predmet: Odpovedať s citátom

No ja bych z toho co pišeš doporučil QLN-603MK2 hraji skvěle ale nevím jak si padnou s Onkyem to bys musel někde vyzkoušet. Jinak co tu kluci píšou tak JBL by taky nemuseli být špatné.
Návrat hore
onee
Nádejný hifista

PríspevokZaslal: Ut september 11, 2007 16:11:30    Predmet: Odpovedať s citátom

A čo tak si poskladať niečo vlastné?

Za 20.000,-Sk nákladav sa dajú postaviť také bedne že nebudeš chápať.
Návrat hore
Frantrax
Tetřev hlušec

Založený: 28 január 2007

PríspevokZaslal: Ut september 11, 2007 16:45:10    Predmet: Odpovedať s citátom

To daj, ale musíš to pořádně umět...

...a nebo umět trochu a mít hodně známejch Laughing

kyselym
Hifista

Založený: 11 február 2007

PríspevokZaslal: Ut september 11, 2007 17:35:43    Predmet: Odpovedať s citátom

jestli se ti libi design luikasovych beden tak z toho co se ti tu nabizi mi to prijde jako nejlepsi volba. ikdyby to hralo blbe tak muzes udelat to, ze si zajdes zmerit repraky k nekomu(to te zas az tolik stat nebude) muzes tam dat lepsi vyskac a nekdo na diyfansech ti urcite s novou vyhybkou pomuze kdyz dodas zmereny repraky. investice navic nejakych hodne max. 6-7 tisic. konstrukcne a zvukove to pak ale nebude srovnatelne s nicim komercnim v cene tak do 100 000kc

ty bedny sem neslysel. Mas moznost si je pred koupi jit poslechnout. Minimalne to bych byt tebou udelal(pokud se ti teda aspon trochu libi). k tem komercnim vecem: design u nekterych hezkej ale to bude v tehle cene vsechno.
Návrat hore
hugo
Hifi obsluha

PríspevokZaslal: Ut september 11, 2007 18:32:05    Predmet: Odpovedať s citátom

tyvoe sry tak von si koupi za 20 delany bedny /ktery srsi krasou/ a este bude davat 7 tis za vymenu repra??A bude to hrat lip jak bedna za 20? No tak to ju to je dobra rada.Co myslis ze za 7tis koupis za repraky?3 pasma to je 6repro za 7tis kvalitni co to natrou bednam za sto litru a to nepocitam odbocky probud se Razz jestli pro vlastni vyrobu tak takle : Ano jak tu zaznelo stli mas znami bo umis udelej ale pocitej tak 30 az 35 litru nechat udelat na zakazku boudy /podle nakych planu nebo okopirovat/a aby to i dobre vypadalo dobrej matros atd mno nevim to je aspon 15 min.+ dobre repro basaky vykace stredy +kabliky a vyhybky mno dalsich 15 -20 tak by to mohlo hrat slusne v relaci do 50 litru .
Návrat hore
hugo
Hifi obsluha

PríspevokZaslal: Ut september 11, 2007 18:33:50    Predmet: Odpovedať s citátom

omlouvam se melo tam byti bude to hrat jak bedna za 100 tis? ne za 20
Návrat hore
luikas
Hifista

PríspevokZaslal: Ut september 11, 2007 18:58:45    Predmet: Odpovedať s citátom

tou pripadnou vymenou vejskace myslel treba za HDS, nebo KE25SC, cemuz se musi prizpusobit vyhybka, pripadne si ji doladit podle profi mereni a tvyho vkusu. pro tvoji predstavu jen vyhybky v tech mejch bednach byly drazsi, nez vsechny repro v tech tvejch kandidatech...nebudu se dohadovat s nekym, kdo si zvladne postavit tak leda pero a i to jen kdyz je uplnek (neber to jako urazku) no nic, dekuju kyselymovi za podporu, bobik se musi rozhodnout sam...
Návrat hore
Frantrax
Tetřev hlušec

PríspevokZaslal: Ut september 11, 2007 19:29:25    Predmet: Odpovedať s citátom

Ty konerční bedny jsou hrozný mrdky. Jestli Luikas udělal výhybku pořádně tak to bude za tu cenu super.
hugo
Hifi obsluha

PríspevokZaslal: Ut september 11, 2007 19:33:30    Predmet: Odpovedať s citátom

to luikas sak sem napsal ze nemusi hrat ty tvoje bedynky spatne))a priznavam ze kdyby hrali sebevic dobre nechtel bych je kuli tomu jak vypadaji mozna by si si dal zalezet na pohledu tech bedynek tak by to bylo o necem jinem...sem reagoval na tom ze to bude hrat lepe jak repro za sto litru a pise k tomu ze je neslysel..tak jak to muze vedet???Dale nejsem proti neco ukutit ale muselo by to bejt fakt in i pohledove pak verim tomu ze to bude hrat hooodne dobre ale za 10 litru to nestluces jak rikas mas tam sam vyhybky drahe takze jo takze na delanou bednu aby vypadala ale i hrala tzo chce tez vyvalit ranec)) zdar vsem hifistum... Razz
Návrat hore
Skipy
stepná kengura

Založený: 24 október 2006

PríspevokZaslal: Ut september 11, 2007 19:34:13    Predmet: Odpovedať s citátom

bobik

ak chceš, za 12k si môžeš odviesť čierne Visatony Skyline, čo mám v profile
http://hifi.slovanet.sk/bb/viewtopic.php?t=220
Je to DIY kompletne s nem. súčiastkami. Držal som ich pre kamaráta, ktorého však prekabátila manželka... Cool
Návrat hore
Frantrax
Tetřev hlušec

PríspevokZaslal: Ut september 11, 2007 19:37:01    Predmet: Odpovedať s citátom

Ty Visáče vypadaj pěkně...
Skipy
stepná kengura

Založený: 24 október 2006

PríspevokZaslal: Ut september 11, 2007 19:44:54    Predmet: Odpovedať s citátom

Frantrax - díky Wink
model už sa nevyrába, v S&V 12/97 je uvedená cena za pár 51.000,-Kč!
Návrat hore
kyselym
Hifista

Založený: 11 február 2007

PríspevokZaslal: Ut september 11, 2007 21:27:55    Predmet: Odpovedať s citátom

hugo: pro tebe nejsem zadny voe! nauc se napred cist nez neco napises.
Psal sem vymenu vyskace ne vsech repro. A to se do 7tisic bezpecne vleze a ni by tam nemusely byt zrovna HDSka...jsou i levnejsi a podobne dobre varianty ale otom se radsi ani zminovat nebudu pac bys to stejne nepochopil.
Tech 7tis je mysleno na druhe vyskace, nove vyhybky a zmereni. Pravda mozna se to muze zdat trochu malo ale +- to tak nejak bude(nektere soucastky vyhybky se mozna pouziji jine se prodaji stejne jako stare vysky).
To ze se tobe hugo vzhled luikasovych beden nelibi jeste neznamena ze se nelibi bobikovy nebo nekomu jinemu...
To ze sem psal ze to bude hrat lip jak nejaky komercni sracky za 100papiru sem psal proto ze vim co se z tech menicu da dostat(evidentne narozdil od tebe) pokud navic vyhybku bude delat nekdo trochu schopny(a to na diyfansech takovy lidi jsou) tak si stim vyhraje natolik a urcite i luikas si pri konstrukci lamal hlavu s mraky veci, ze takove problemy se resi az u beden nejvyssi kategorie.

luikas: neni zac Wink nepsal sem to jen tak...jsem otom vazne presvecenej...

ty visatony budou taky dobry:) za 12k je to myslim vic nez super
Návrat hore
hugo
Hifi obsluha

PríspevokZaslal: Ut september 11, 2007 22:39:11    Predmet: Odpovedať s citátom

tak ne foe ale vole tady meles uplny nesmysly bobikovi meles do hlavy pi.... probud se a di si nekam neco poradnyho poslechnout rikas tady o vecech nadherny veci ale o vecech ktery si vubec neslysel viz ty postaveny bedny nebo ty visatony/nic proti nim/pises dobry a tak a ani si je neslysel videl si je z fota a si chytrej nejsi nahodou truhlar?,stav radsi budky ale ptaci. bobiku obehni par poslechovek nechej si neco pustit a uvidis sam)) tot vse hodne zdaru pri vyberu .
Návrat hore
onee
Nádejný hifista

PríspevokZaslal: St september 12, 2007 07:58:47    Predmet: Odpovedať s citátom

Neviem proč si každý myslí že doma urobené bedne musia byť zlé. V podstate len kvôli tomu že tam nemajú napísane ja neviem trebárs Dynaudio. Ale zveča opak je pravda. Keď postavíš doma bedne tak si tam dáš do najlepšie čo sa do tvojho rozpočtu vleze a teda to bude min o dve tri triedy lepšie než komerčné.

Jednoducho zrátané rozpočet 20.000,-Sk

Komerce: 20% obchodník, 15% veľkosklad, 5% doprava, 30% zisky výrobcu a teda materiál 30%

DIY: 100% materiál

Asi tak nejak to funguje. Takže 20.000,-DIY uplne v pohode položia 100.000,-Sk komerce

Samozrejme hovorme o tom že to niekto vie alebo má dosť známych čo to vedia alebo chodi na diyfans.org Very Happy
Návrat hore
luikas
Hifista

PríspevokZaslal: St september 12, 2007 08:03:47    Predmet: Odpovedať s citátom

jsou tady dve skupiny lidi. ti co vi a ti co nevi. ty jsi hugo naprosto beznadejne v ty druhy. tak to prosimte alespon nedavej tak vehementne najevo. dik
Návrat hore
Robelles
Hifista - pokročilec

PríspevokZaslal: St september 12, 2007 09:01:08    Predmet: Odpovedať s citátom

No ešte skúste niečo. Ja už jedny postavené mám sú podobné tým visatonom na pravo len sú osadené TVM repro. V tej dobe som na viac nemal. Počúval som hudbu na nich skoro pat rokov a vobec som nerozmíšlal že hrajú zle. MISSION bola dobrá kúpa a mám z nich celé kino.
No človek stále v niečom vŕta a kedže som z malého mestečka mám v tom málo skúseností a možností výberu. Ostáva mi len internet. Súhlasím s niektorými názormi. Preto hladám repro hlavne od slovenských alebo českých výrobcov tam bi to s tymi rabatmi nemalo byť až tak prehnané ako u zahraničnej komercie. Pracujem v obchode už 5 rokov tak to len moj názor.
Návrat hore
Frantrax
Tetřev hlušec

PríspevokZaslal: St september 12, 2007 15:21:41    Predmet: Odpovedať s citátom

jukni na bedny od BVa...
mengel252
Nádejný hifista

PríspevokZaslal: St september 12, 2007 16:50:41    Predmet: Odpovedať s citátom

Bobik
kedže si z Tlmáč, zájdi naozaj do Trnavy do BV audia. Odídeš so slušným modelaom za tie peniaze. Prípadne si pozri našu ponuku, ak fandíš slovenským výrobcom. S posluchom u nás to však bude trochu zložitejšie ako v BVA.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Robelles
Hifista - pokročilec

PríspevokZaslal: Št september 13, 2007 08:24:14    Predmet: Odpovedať s citátom

Ďakujem za ponuky. V Trnave sa určite zastavím pretože v októbri idem na HIFI výstavu do Blavy tak to mám po ceste
Návrat hore
luikas
Hifista

PríspevokZaslal: Št september 13, 2007 13:54:47    Predmet: Odpovedať s citátom

tak bobika design odradil, takze pokud nekdo mte zajem a nechteli jste bobika predbehnout, se ozvete
Návrat hore
Machalik
Hifi expert

Založený: 15 január 2007

PríspevokZaslal: Pi september 14, 2007 13:28:35    Predmet: Odpovedať s citátom

Já se k tomu původně nechtěl nikde vyjadřovat, ale když vidím, jakou sodu jste tady dali chudákovi Hugovi, tak mi to nedá: To si snad děláte prdel! Chlapík tady chce pořídit reprobedny a vy mu nabízíte jakýsi šílený z prken stlučený samohonky s estetikou panelákové sklepní kóje. To je fakt drsný! Poslal bych plánky na ty bedny do Receptáře, tam by mohly zaujmout nějaký chataře, ale nabízet to natvrdo na internetu za DVACET tyček, no to je blbý i jko vtip. Nedal bych si to do kvartýru ani zadarmo, ani na tu chatu, a bude hrát navíc jako zprdele, jako všechny domácí amatérský konstrukce, bez jediné vyjímky.

Bobiku, dvakrát si rozmysli, než koupíš něco takovýho, už se toho v životě nezbavíš a budeš to moct maximálně spálit v kamnech.

Řešil problémy jako výrobci u beden nejvyšší třídy, nebude mít konkurenci do sto tisíc - já se poseru. Proberte se.
Návrat hore
sekal
Hifi expert

Založený: 26 január 2007

PríspevokZaslal: Pi september 14, 2007 13:56:24    Predmet: Odpovedať s citátom

Bobík :

Za cca 20 kKč těžko pořídíš "vyšší kategorii", jedině snad něco ověřeného z druhé ruky anebo DIY. Být tebou, raději bych však ještě počkal a něco přišetřil.

Pro tebe zajímavé by mohlo být toto http://www.quis.cz/QEM_S3.htm anebo evtl. toto http://www.bvaudio.sk/Hibox.htm#F3. Pod tuto kategorii bych já v žádném případě nešel..
Návrat hore
Robelles
Hifista - pokročilec

PríspevokZaslal: Pi september 14, 2007 14:03:28    Predmet: Odpovedať s citátom

Už je vybraté došetrím a bude to XAVIAN DUETTO. Je to presne to čo som hľadal a do BVAudia sa idem pozrieť. bobik Mimochodom DK MISSION je na predaj v rubrike PREDAM

Naposledy upravil Robelles dňa Pi september 14, 2007 15:08:39, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Reprosústavy Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku 1, 2  Ďalšia
Strana 1 z 2

Prejdi na: