Obsah fóra hifi.slovanet.sk hifi.slovanet.sk


 
 FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 
https://www.tnt-audio.com/gif/smallstereo_white.gif

Problém s brumom v repro pri poruche napájacieho zdroja STB
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalšia
 
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Zosilňovače
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
miero
Hifi inventar


Založený: 08 september 2010
Príspevky: 9763
Bydlisko: Praha

PríspevokZaslal: Št október 01, 2015 09:43:07    Predmet: Odpovedať s citátom

jj, to vlastne bol moj vykrik na to pravdepodobne nebude sposobovat PC a davat to do spolocneho psa (ako som radil vyssie) nepomoze
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
mrba
Hifi expert


Založený: 09 máj 2014
Príspevky: 1017
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: Št október 01, 2015 09:45:28    Predmet: Odpovedať s citátom

Len to DVI-HDMI prepojenie bude asi problém?
_________________
Synology DS112j,Tidal->PC/W10/foobar2000[sox(384),convolver-FIR(REW)]/PCI-E USB3.0->
->(NA Sunrise)[CW DAC1USB (+ALPS+DO)->BVaudio PA300SE]->FOCAL ARIA 906->REL T/5i+Velodyne SPL-800R+CHT-8R
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
BV
Hifi inventar


Založený: 06 október 2006
Príspevky: 5161
Bydlisko: Trnava

PríspevokZaslal: Št október 01, 2015 09:48:40    Predmet: Odpovedať s citátom

Vyskúšať, aj zapojenie PC ,konca, AVR do jedného psa. Rozvod v dome je dúfam nový, trojvodičový?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
mrba
Hifi expert


Založený: 09 máj 2014
Príspevky: 1017
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: Št október 01, 2015 09:50:55    Predmet: Odpovedať s citátom

Bohužiaľ, 20r. dvojvodičový hliníkový Sad

Pred 2 rokmi som to pozapájal všetko do jednej zásuvky, ale odvtedy toho dosť popribúdalo, tak to nanovo budem musieť skontrolovať a poprepájať.

_________________
Synology DS112j,Tidal->PC/W10/foobar2000[sox(384),convolver-FIR(REW)]/PCI-E USB3.0->
->(NA Sunrise)[CW DAC1USB (+ALPS+DO)->BVaudio PA300SE]->FOCAL ARIA 906->REL T/5i+Velodyne SPL-800R+CHT-8R
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
PMA
Pavel Macura


Založený: 18 január 2007
Príspevky: 19698

PríspevokZaslal: Št október 01, 2015 09:55:09    Predmet: Odpovedať s citátom

Též mám Al 2 drát, z roku 1967 Smile

Chce to systémové řešení, oddělovák nebo signálové trafo. A počítat s těmito problémy při návrhu Wink

_________________
Sympre2 preamp, CFA power amp, CNO-T25 repro
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
mrba
Hifi expert


Založený: 09 máj 2014
Príspevky: 1017
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: Št október 01, 2015 12:31:05    Predmet: Odpovedať s citátom

miero napísal:
jaj, ty mas PC pripojene cez Ethernet kabel s receiverom... to uz je galvanicky oddelene, a teda spolocna zasuvka pravdepodobne nepomoze Neutral


Ak platí to čo si uviedol (nespochybňujem to) vieš povedať prečo sa predáva toto ? http://www.schrack.cz/eshop/lan-separator-pro-galvanicke-oddeleni-rj45-cat-5e-utp-sfa-hsemrn5uwe.html

_________________
Synology DS112j,Tidal->PC/W10/foobar2000[sox(384),convolver-FIR(REW)]/PCI-E USB3.0->
->(NA Sunrise)[CW DAC1USB (+ALPS+DO)->BVaudio PA300SE]->FOCAL ARIA 906->REL T/5i+Velodyne SPL-800R+CHT-8R
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
miero
Hifi inventar


Založený: 08 september 2010
Príspevky: 9763
Bydlisko: Praha

PríspevokZaslal: Št október 01, 2015 12:54:42    Predmet: Odpovedať s citátom

galvanicke oddelenie skontrolujes lahko ... prepoj od elektickej siete odpojene pristroje ethernetovym kablom a zmeraj hocijakym funkcnym multimetrom odpor medzi kovovymi castami pristrojov

ak budu prepojene, moze sa ti taky oddelovak hodit, no urcite bude stacit lacnejsi
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
mrba
Hifi expert


Založený: 09 máj 2014
Príspevky: 1017
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: Št október 01, 2015 13:08:37    Predmet: Odpovedať s citátom

Hej, to plánujem vyskúšať. Žil som roky v omyle, že keď je to prepojené drátom, tak je to aj galvanicky spojené Smile Aspoň na niečo je ten brum dobrý Smile keď už ma tak otravuje Sad
_________________
Synology DS112j,Tidal->PC/W10/foobar2000[sox(384),convolver-FIR(REW)]/PCI-E USB3.0->
->(NA Sunrise)[CW DAC1USB (+ALPS+DO)->BVaudio PA300SE]->FOCAL ARIA 906->REL T/5i+Velodyne SPL-800R+CHT-8R
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
mrba
Hifi expert


Založený: 09 máj 2014
Príspevky: 1017
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: So október 03, 2015 06:55:23    Predmet: Odpovedať s citátom

Tak najjednoduchší test odpájania nepomohol, brum ostal.
Zadiaľ som odpojil:

-DVI na PC, ktoré vedie do HDMI na AVR
. (toto som dúfal a veril, že je najpravdepodobnejšie)
-RJ45 z PC od switchu, kde sú napojené A/V komponenty
-oba vyššie súčasne

Takže sa budem musieť dostať aj zozadu k AVR a odpojiť všetko tam Sad
(je tam o dosť ťažší prístup)

_________________
Synology DS112j,Tidal->PC/W10/foobar2000[sox(384),convolver-FIR(REW)]/PCI-E USB3.0->
->(NA Sunrise)[CW DAC1USB (+ALPS+DO)->BVaudio PA300SE]->FOCAL ARIA 906->REL T/5i+Velodyne SPL-800R+CHT-8R
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
mrba
Hifi expert


Založený: 09 máj 2014
Príspevky: 1017
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: Ne október 04, 2015 08:19:37    Predmet: Odpovedať s citátom

Dnes ráno som začal s postupným odpájaním hdmi.
Odpojenie satelitného settopboxu nepomohlo,
potom, čo som viac odsúval AVRko, tak sa povytiahol kabel na remote
ovládanie konca, a asi žiaľ odišla nejaká poistka, koniec sa už nedá zapnúť Sad
Po odkrytovaní všetkých 8 poistiek vyzerá opticky OK,
jedna či dve vyzerajú inak ako ostatné.
Mali by byť všetky rovnaké?
Ak je nejaká odídená, malo by byť vidieť, že je drôtik prerušený?
Zatiaľ, aby som mohol počúvať sa vraciam k Denonu.

_________________
Synology DS112j,Tidal->PC/W10/foobar2000[sox(384),convolver-FIR(REW)]/PCI-E USB3.0->
->(NA Sunrise)[CW DAC1USB (+ALPS+DO)->BVaudio PA300SE]->FOCAL ARIA 906->REL T/5i+Velodyne SPL-800R+CHT-8R


Naposledy upravil mrba dňa Ne október 04, 2015 08:59:13, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
PMA
Pavel Macura


Založený: 18 január 2007
Príspevky: 19698

PríspevokZaslal: Ne október 04, 2015 08:55:04    Predmet: Odpovedať s citátom

Komu není rady, tomu není pomoci. Použití oddělovacího trafa pro napájení zesilovače nebo signálového linkového trafa by byla aspoň neinvazivní metoda. Někteří rádci si stále neuvědomují, že radí laikům.
_________________
Sympre2 preamp, CFA power amp, CNO-T25 repro
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
BV
Hifi inventar


Založený: 06 október 2006
Príspevky: 5161
Bydlisko: Trnava

PríspevokZaslal: Ne október 04, 2015 09:47:52    Predmet: Odpovedať s citátom

citácia:
a asi žiaľ odišla nejaká poistka, koniec sa už nedá zapnúť

Sieťová (4AT), spoločná pre obidva kanály, je v držiaku priamo v kombinovanej eurozásuvke ("šuflík" pod zásuvkou) vzadu na paneli. Náhodným kontaktom to štartovalo viackrát "natvrdo", 2x300A toroid, bez prúdového obmedzenia. Sú to dosť nevhodné pokusy..
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
mrba
Hifi expert


Založený: 09 máj 2014
Príspevky: 1017
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: Ne október 04, 2015 10:02:18    Predmet: Odpovedať s citátom

Ďakujem. Tá sieťová vyzerá odídená.

EDIT: Po zakúpení a výmene sieťovej poistky zosilňovač OK.

Cez víkend sa mi podarilo zbaviť stolík plastových držiakov na káble, takže prístup k nim je už trochu lepší. Po zapojení Denonu 980R z reprákov neišiel zvuk, tak mám podozrenie, či neodišiel aj pre-out na AVR. Aj predné repro je teraz zapojené na koniec v AVR a nehrá to až tak zle. Zaoberám sa aj myšlienkou, že oddelím multikanál od sterea, jediné, čo sa mi na tom nepáči je, že vpredu budú musieť byť 2 páry reprobední Sad

_________________
Synology DS112j,Tidal->PC/W10/foobar2000[sox(384),convolver-FIR(REW)]/PCI-E USB3.0->
->(NA Sunrise)[CW DAC1USB (+ALPS+DO)->BVaudio PA300SE]->FOCAL ARIA 906->REL T/5i+Velodyne SPL-800R+CHT-8R
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
mrba
Hifi expert


Založený: 09 máj 2014
Príspevky: 1017
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: Ut október 06, 2015 13:26:29    Predmet: Odpovedať s citátom

Tak dnes som pripojil naspäť repro k PA300SE a počuteľne to brumí, aj keď nie je pripojený žiaden iný kábel. Sad
BV, budem to môcť niektorú sobotu priviezť k Vám?

_________________
Synology DS112j,Tidal->PC/W10/foobar2000[sox(384),convolver-FIR(REW)]/PCI-E USB3.0->
->(NA Sunrise)[CW DAC1USB (+ALPS+DO)->BVaudio PA300SE]->FOCAL ARIA 906->REL T/5i+Velodyne SPL-800R+CHT-8R
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
BV
Hifi inventar


Založený: 06 október 2006
Príspevky: 5161
Bydlisko: Trnava

PríspevokZaslal: Ut október 06, 2015 13:35:37    Predmet: Odpovedať s citátom

Toto už neplatí?
citácia:
Pri hlasitosti na AVR v rozsahu -10 až -80dB je brum rovnaký, pri mute brum zmizol

Brumí samotný koniec, bez pripojených vstupných káblov, len pripojené reproduktory? Ak ano, tak sa "niečo" stalo pri tých pokusoch. Aj to, že týždeň dva bol "brum nepočuteľný alebo nebol" naznačuje niečo.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
mrba
Hifi expert


Založený: 09 máj 2014
Príspevky: 1017
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: Ut október 06, 2015 13:42:39    Predmet: Odpovedať s citátom

S tým sa dá žiaľ súhlasiť.
So začiatku naozaj buď nebrumelo alebo brumelo len slabo čistých 50Hz, že som to nepočul. Potom som počul slabé brumenie asi tiež len čistých 50Hz a vždy na nejakú dobu k tomu pribudol hlasnejší brum aj s harmonickými (ako keby pravouhlých 50Hz) ale po nejakej dobe (5-15s) to skokovo zoslabilo na ten pôvodný slabý brum a po nejakej dobe 1-5 min. sa to opakovalo.
Tušíte, čo mohlo v konci odísť?

Teraz nie je vstup vôbec zapojený a brumí to aj s tými harmonickými.

To mute teraz neviem, už sa mi to k AVR nechce moc pripájať, prikláňam sa už k tomu, že si spravím samostatne stereo cestu, ako mám teraz v podpise. Dac v sebe obsahuje galvanické oddelenie.

_________________
Synology DS112j,Tidal->PC/W10/foobar2000[sox(384),convolver-FIR(REW)]/PCI-E USB3.0->
->(NA Sunrise)[CW DAC1USB (+ALPS+DO)->BVaudio PA300SE]->FOCAL ARIA 906->REL T/5i+Velodyne SPL-800R+CHT-8R


Naposledy upravil mrba dňa Ut október 06, 2015 21:32:25, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
BV
Hifi inventar


Založený: 06 október 2006
Príspevky: 5161
Bydlisko: Trnava

PríspevokZaslal: Ut október 06, 2015 13:55:14    Predmet: Odpovedať s citátom

To uvidím, veštiť nebudem. Nebude to nič dramatické, najskôr niečo na vstupe. Ale to, že sa to objavovalo postupne ukazuje, že to je spôsobené nejakým súhlasným napätím do vstupu konca. A musí to byť pomerne tvrdé. Odpojte od celej zapojenej zostavy koniec a zmerajte AC voltmetrom napätie medzi zemou RCA výstupu Pre out na AVR a ochranným vodičom (kolíkom) v zásuvke, kde je zapojený koniec. Už som to navrhoval, ešte pred tými pokusmi.
Niekedy stačí pri prístrojoch zapojených do siete (nemusia byť zapnuté) zapájať RCA káble, kde sa najprv dotkne živý.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
mrba
Hifi expert


Založený: 09 máj 2014
Príspevky: 1017
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: Ut október 06, 2015 14:02:24    Predmet: Odpovedať s citátom

Nameral som 18.5 mV, nezávisle od toho, či je AVR zapnuté alebo vypnuté.
_________________
Synology DS112j,Tidal->PC/W10/foobar2000[sox(384),convolver-FIR(REW)]/PCI-E USB3.0->
->(NA Sunrise)[CW DAC1USB (+ALPS+DO)->BVaudio PA300SE]->FOCAL ARIA 906->REL T/5i+Velodyne SPL-800R+CHT-8R
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
BV
Hifi inventar


Založený: 06 október 2006
Príspevky: 5161
Bydlisko: Trnava

PríspevokZaslal: Ut október 06, 2015 14:13:25    Predmet: Odpovedať s citátom

Všetko pospájné, nič nie je v triede I,nič nie je uzemenené a proti kolíku len 18,5mV AC???Merali ste na striedavom rozsahu? Nemožné. Skúste zmerať normálne odpor medzi zemou pre out a kolíkom. Nekonečno to asi nebude.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
mrba
Hifi expert


Založený: 09 máj 2014
Príspevky: 1017
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: Ut október 06, 2015 14:19:22    Predmet: Odpovedať s citátom

Merák má auto rozsah. Odpor dosť kolíše, medzi 78 - 82 Ohm. AVR je normálne zapojené, ako ho vždy používam. PA300SE nie je vôbec zapojený.

V triede I je to PC, ktoré je pripojené cez HDMI k AVR.

_________________
Synology DS112j,Tidal->PC/W10/foobar2000[sox(384),convolver-FIR(REW)]/PCI-E USB3.0->
->(NA Sunrise)[CW DAC1USB (+ALPS+DO)->BVaudio PA300SE]->FOCAL ARIA 906->REL T/5i+Velodyne SPL-800R+CHT-8R
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
BV
Hifi inventar


Založený: 06 október 2006
Príspevky: 5161
Bydlisko: Trnava

PríspevokZaslal: Ut október 06, 2015 14:26:11    Predmet: Odpovedať s citátom

Ten merák si určite neprepne sám DC alebo AC, nevie, čo chcete merať.. Aký je to prístroj, typ, odkaz na web? A odpor 78-82R naznačuje, že to "niekde a nejako" spojené so zemou bude, ale 82R nehovorí o prístroji triedy I (PC). Skúste ten odpor merať priamo proti kolíku v zásuvke, kde je PC.

Naposledy upravil BV dňa Ut október 06, 2015 14:28:53, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
mrba
Hifi expert


Založený: 09 máj 2014
Príspevky: 1017
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: Ut október 06, 2015 14:28:30    Predmet: Odpovedať s citátom

http://www.velleman.eu/secure_downloads/1/dvm340digb.pdf
_________________
Synology DS112j,Tidal->PC/W10/foobar2000[sox(384),convolver-FIR(REW)]/PCI-E USB3.0->
->(NA Sunrise)[CW DAC1USB (+ALPS+DO)->BVaudio PA300SE]->FOCAL ARIA 906->REL T/5i+Velodyne SPL-800R+CHT-8R
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
BV
Hifi inventar


Založený: 06 október 2006
Príspevky: 5161
Bydlisko: Trnava

PríspevokZaslal: Ut október 06, 2015 14:32:54    Predmet: Odpovedať s citátom

citácia:
Set the selector switch to the desired "V " position, and press the
"SEL" key to select the function
.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
mrba
Hifi expert


Založený: 09 máj 2014
Príspevky: 1017
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: Ut október 06, 2015 14:38:19    Predmet: Odpovedať s citátom

Cez hdmi je to pripojené aj k TV s káblovkou a satelitnému STB, k meraniu tých oddelovacích členov v anténných prívodoch som sa nedostal, sú za ťažko dostupnou skriňou. Ale sú kúpené v profi satelitnom obchode, tak by snáď mali byť fukčné.
_________________
Synology DS112j,Tidal->PC/W10/foobar2000[sox(384),convolver-FIR(REW)]/PCI-E USB3.0->
->(NA Sunrise)[CW DAC1USB (+ALPS+DO)->BVaudio PA300SE]->FOCAL ARIA 906->REL T/5i+Velodyne SPL-800R+CHT-8R
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
mrba
Hifi expert


Založený: 09 máj 2014
Príspevky: 1017
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: Ut október 06, 2015 14:41:39    Predmet: Odpovedať s citátom

Ďakujem, ja ho používam 2-3 krát do roka. Ale v AC je 0,007 V.
_________________
Synology DS112j,Tidal->PC/W10/foobar2000[sox(384),convolver-FIR(REW)]/PCI-E USB3.0->
->(NA Sunrise)[CW DAC1USB (+ALPS+DO)->BVaudio PA300SE]->FOCAL ARIA 906->REL T/5i+Velodyne SPL-800R+CHT-8R
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
mrba
Hifi expert


Založený: 09 máj 2014
Príspevky: 1017
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: Ut október 06, 2015 15:15:43    Predmet: Odpovedať s citátom

BV napísal:
....Skúste ten odpor merať priamo proti kolíku v zásuvke, kde je PC.


AVR od PC je cca 4m vzdialené. AC 0,04V.

_________________
Synology DS112j,Tidal->PC/W10/foobar2000[sox(384),convolver-FIR(REW)]/PCI-E USB3.0->
->(NA Sunrise)[CW DAC1USB (+ALPS+DO)->BVaudio PA300SE]->FOCAL ARIA 906->REL T/5i+Velodyne SPL-800R+CHT-8R
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
PMA
Pavel Macura


Založený: 18 január 2007
Príspevky: 19698

PríspevokZaslal: Ut október 06, 2015 15:23:01    Predmet: Odpovedať s citátom

Hmmmm ........
Nevím, jestli do toho vstupovat, dost si s tou problematikou hraju, přikládám naměřený rozdíl mezi PE v obýváku a vedlejší pracovně (2-vodičový rozvod). Je tam časový průběh i spektrum. Toto pak "vidí" jako rozdíl 2 přístroje ve třídě I, umístěné na těchto různých zásuvkách. U mě je to realita při hraní z PC, řeším to signálovým trafem anebo důslednou symetrikou. Pro trafo mám protažený v rohových lištách RCA kabel 2 x 10m, pro symetriku musím kabely protáhnout dveřmi.

K tomu druhému, přístroje třídy II při plovoucí analogové zemi mívají na ní napětí proti PE v desítkách V až 1/2 síťového napětí. Je to "měkké" napětí, ale širokospektrální, projde jako kapacitní proud přes zdroj.

_________________
Sympre2 preamp, CFA power amp, CNO-T25 repro
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
mrba
Hifi expert


Založený: 09 máj 2014
Príspevky: 1017
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: Ut október 06, 2015 15:27:46    Predmet: Odpovedať s citátom

Ja už som sa v podstate rozhodol, že AVR so všetkými vstupmi a TV budem používať samostatne a PA300SE bude len na stereo, galvanické oddelenie od PC zabezpečí DAC, ktorý má USB oddelené. Aj za cenu tých 2 párov predných repro. Dokonca to už prešlo aj cez WAF Smile K TV a multikanálu mi budú postačovať aj nejaké menej kvalitné reprá. Už to mám aj pripravené v podpise. PA300SE bude úplne samostatne, k ničomu okrem DACu a repro nepripojený.

A v hlave mi takéto riešenie hlodalo už dlho, len tie 2 páry repro ma odradzovali. Takže na niečo bol ten brum dobrý, inak by som sa k tomu neodhodlal a stereo predpokladám, že bude takto o niečo kvalitnejšie.

_________________
Synology DS112j,Tidal->PC/W10/foobar2000[sox(384),convolver-FIR(REW)]/PCI-E USB3.0->
->(NA Sunrise)[CW DAC1USB (+ALPS+DO)->BVaudio PA300SE]->FOCAL ARIA 906->REL T/5i+Velodyne SPL-800R+CHT-8R


Naposledy upravil mrba dňa Ut október 06, 2015 16:57:56, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
mrba
Hifi expert


Založený: 09 máj 2014
Príspevky: 1017
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: Ut október 06, 2015 16:56:02    Predmet: Odpovedať s citátom

K starému stavu už sa nemusíme vracať.

V novom už by to asi z hľadiska zemných prúdov malo byť v poriadku.
PA300SE bude úplne samostatne oddelený galvanicky od PC oddelovačmi v DACe.
A ostatné zariadenia budú tak, ako som to mal doteraz, takže oddelovacie trafo ani signálové by nemali byť potrebné?

Vyššie som už písal, že možno odišiel aj pre-out v AVRku, takže je to aj taká z núdze cnosť Smile

A byť bez AVRka, pokiaľ by bolo v oprave, by som teda nechcel.

Doplnené:

Jeho prepínacia funkcia pre video časť je využívaná denne a aj
programovateľné diaľkové je na jeho funkčnosti závislé.

Nové zapojenie vyzerá (bude vyzerať) tak, ako je na www dole (je tam len demo certifikát).
Obrázok je z monitoringu domácej LAN siete, takže nie je úplne jednoduchý,
ale základnú predstavu snáď dá.

_________________
Synology DS112j,Tidal->PC/W10/foobar2000[sox(384),convolver-FIR(REW)]/PCI-E USB3.0->
->(NA Sunrise)[CW DAC1USB (+ALPS+DO)->BVaudio PA300SE]->FOCAL ARIA 906->REL T/5i+Velodyne SPL-800R+CHT-8R
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Leftfield
Hifista - pokročilec


Založený: 26 február 2007
Príspevky: 297
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: Pi október 09, 2015 19:24:24    Predmet: Odpovedať s citátom

Palmer pli 04 - ma groundlift- a mate po probleme.Smile
_________________
AKAI GX95 3x,GX75,AKAI GX77BL,AKAI GX77,TEAC V7000 2x,SONYTCKA6ES,EUMIG FL1000mP,SANSUI SC 5110,SONYTAFA5ES,SONY CD202ES,PIONEER PLX1000,TEAC CD750H,TECHNICS SHGE70, YAMAHA P3500S,CERWIN VEGA XLS215,IQ5500, BEYERDYNAMIC DT770PRO
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Zosilňovače Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalšia
Strana 2 z 8

 
Prejdi na:  
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra.
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
Nemôžete pripojiť súbory do tohto fóra.
Nemôžete sťahovať súbory z tohto fóra.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Slovenský preklad phpBB Slovak - www.pcforum.sk
TOPlist