Obsah fóra hifi.slovanet.sk hifi.slovanet.sk


 
 FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 
https://www.tnt-audio.com/gif/smallstereo_white.gif

Logitech Squeezebox Duet
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Ďalšia
 
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Digitál
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
omicron
Nádejný hifista


Založený: 23 december 2008
Príspevky: 91

PríspevokZaslal: Ut február 08, 2011 13:07:16    Predmet: Odpovedať s citátom

Classic se jiz davno nevyrabi, jeho nastupce Touch je urcite dobrou nahradou.
Otazka je co je to dobre penize, nebot za jeho puvodni porizovaci cenu je dnes prave jmenovany Touch.
Jinak Classic je moc dobry model, ktery vyrabel jeste SlimDevices (v Kalifornii), nez vyrobu Logitech (po nakupu SD) presunul do Ciny...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Ondrejst
Nádejný hifista


Založený: 02 máj 2008
Príspevky: 82
Bydlisko: Myjava

PríspevokZaslal: Po február 28, 2011 13:04:16    Predmet: Odpovedať s citátom

Zdavím Vás.
Chcem sa spýtať,pri aparatúre nemám potiahnutu sieť, ťahá Duet hudbu z pc aj cez wifi?
Vďaka za odpoveď.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
omicron
Nádejný hifista


Založený: 23 december 2008
Príspevky: 91

PríspevokZaslal: Po február 28, 2011 18:22:17    Predmet: Odpovedať s citátom

Ondrejst napísal:
Zdavím Vás.
Chcem sa spýtať,pri aparatúre nemám potiahnutu sieť, ťahá Duet hudbu z pc aj cez wifi?
Vďaka za odpoveď.


Ano bez problemu, na tom PC ale musi byt instalovan SB server, a Receiver a Controller (Duet) se pripojuje do LAN infrastrukturne, tzn. to PC musi byt zacleneno do te LAN/WLAN pres nejaky router, aby to byla "opravdova sit".
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Ondrejst
Nádejný hifista


Založený: 02 máj 2008
Príspevky: 82
Bydlisko: Myjava

PríspevokZaslal: Po február 28, 2011 19:35:00    Predmet: Odpovedať s citátom

Vďaka za odpoveď.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
omicron
Nádejný hifista


Založený: 23 december 2008
Príspevky: 91

PríspevokZaslal: Po február 28, 2011 20:09:13    Predmet: Odpovedať s citátom

Ondrejst napísal:
Vďaka za odpoveď.


Jeste bych doplnil, urcite je jako SB server vhodnejsi dedikovany NAS jako server, a ne PC, ale o tom se tu psalo jiz dost...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Ondrejst
Nádejný hifista


Založený: 02 máj 2008
Príspevky: 82
Bydlisko: Myjava

PríspevokZaslal: Ne marec 20, 2011 23:13:11    Predmet: Odpovedať s citátom

Dobrý večer.
Mám duet už doma ale keď si dám moje aplikácie, tak mi vypíše že tento prehrávač je už zaregistrovaný na iného uživateľa.
A neviem sa toho zbaviť, na účte na internete mám pridaná nejaké aplikácie ale nejak sa to mrší s iným účtom alebo čo.
Nedokáže ma niekto nejak naviesť? Anglický návod mi moc nepovie.
Vďaka.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
omicron
Nádejný hifista


Založený: 23 december 2008
Príspevky: 91

PríspevokZaslal: Po marec 21, 2011 10:36:35    Predmet: Odpovedať s citátom

Tzn. ze to neni nove, bazar ?
V kazdem pripade bych zkusil total reset, na Receiveru se dlouze, dlouze podrzi tlacitko (je tam jenom to jedno vpredu), a drzet dokud nezacne blikat, poozor, nejdrive blika pomalu, stale drzet, az blika velmi rychle.
Na Controlleru v "Nastaveni" navolit "Obnovit tovarni nastaveni".
Pote znovu komplet nakonfigurovat vc. navazani na "Aplikace", to je dano v nastaveni SB serveru, kde si zadavas svuj uzivatelsky ucet a tim si to identifikujes.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Ondrejst
Nádejný hifista


Založený: 02 máj 2008
Príspevky: 82
Bydlisko: Myjava

PríspevokZaslal: Po marec 21, 2011 22:49:14    Predmet: Odpovedať s citátom

Vďaka za reakciu.
Nakoniec to bola chyba jedného písmenka v prihlasovacom maily, nechápem síce ako to mohlo prejsť potom cez heslo ale hlavne že to už ide.
Akurát sa mi stáva, že keď dám prehrávať zo zložky hudba tak mi po odkliknutí už konkrétnej skladby napíše že "Aktuální seznam - Žádná"
Neviete čím by to mohlo byť?
Dík
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
omicron
Nádejný hifista


Založený: 23 december 2008
Príspevky: 91

PríspevokZaslal: Ut marec 22, 2011 09:57:19    Predmet: Odpovedať s citátom

Ondrejst napísal:
Vďaka za reakciu.
Nakoniec to bola chyba jedného písmenka v prihlasovacom maily, nechápem síce ako to mohlo prejsť potom cez heslo ale hlavne že to už ide.
Akurát sa mi stáva, že keď dám prehrávať zo zložky hudba tak mi po odkliknutí už konkrétnej skladby napíše že "Aktuální seznam - Žádná"
Neviete čím by to mohlo byť?

Dík


Nechal bych vymazat aktualni databazi na SB serveru a nechat to znovu preindexovat, SB server mj. umi reindexovat (nebo jen pridavat nove) pravidelne, napr. v noci.
Nekdy to muze byt pomalejsi reakce systemu, zvlaste, pokud je SB server instalovan na nejakem slabsim NASu...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Ondrejst
Nádejný hifista


Založený: 02 máj 2008
Príspevky: 82
Bydlisko: Myjava

PríspevokZaslal: St marec 23, 2011 11:12:29    Predmet: Odpovedať s citátom

Ahoj
Skúšal som to i preindexovať, teda ak som bol tam kde som mal byť, v squeezebox server, stav, detaily hledání hudby ?
A čo je prosím Ťa ten squeezerbox server mj. čo si písal, že dokáže indexovať napr. večer, síce ja nejdem cez sieťový disk ale len cez pc ale skúsil by som každú možnosť.
Zaujímavé že niekedy to ide a niekedy nie.
Dík Ondrej.
Môžem Ti prosím Ťa napísať keď tak i ss aby som to tu nehltil možno pre niekoho otravnými vecami?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
omicron
Nádejný hifista


Založený: 23 december 2008
Príspevky: 91

PríspevokZaslal: St marec 23, 2011 12:43:04    Predmet: Odpovedať s citátom

Ondrejst napísal:
Ahoj
Skúšal som to i preindexovať, teda ak som bol tam kde som mal byť, v squeezebox server, stav, detaily hledání hudby ?
A čo je prosím Ťa ten squeezerbox server mj. čo si písal, že dokáže indexovať napr. večer, síce ja nejdem cez sieťový disk ale len cez pc ale skúsil by som každú možnosť.
Zaujímavé že niekedy to ide a niekedy nie.
Dík Ondrej.
Môžem Ti prosím Ťa napísať keď tak i ss aby som to tu nehltil možno pre niekoho otravnými vecami?


OK, posli SZ, co presne potrebujes vedet.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Jirik
Hifista - pokročilec


Založený: 12 december 2006
Príspevky: 258
Bydlisko: Ostrava

PríspevokZaslal: So október 15, 2011 16:02:34    Predmet: Odpovedať s citátom

Zdravím, nedávno jsem se stal majitelem Squeezeboxu Duet a mám problém doma na WinXP rozjet tu server aplikaci, takže nepřehraju nic z PC. Squeezebox mám nakonfigurovaný dobře, internetové rádia mi jedou. Neřešil někdo z místních podobný problém?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Slimak
Hifi expert


Založený: 16 február 2007
Príspevky: 2241

PríspevokZaslal: So október 15, 2011 16:42:09    Predmet: Odpovedať s citátom

...

Naposledy upravil Slimak dňa Št júl 26, 2012 21:35:30, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Jirik
Hifista - pokročilec


Založený: 12 december 2006
Príspevky: 258
Bydlisko: Ostrava

PríspevokZaslal: So október 15, 2011 16:50:47    Predmet: Odpovedať s citátom

Dík za rychlou reakci. Server mám stáhnutý přímo z mySqueezebox.com, je to společná verze pro XP, 7 (prostě obecná win verze). Server se normálně nainstaluje, ale nejde potom spustit. Když otevřu ovládací panel té aplikace, tak hned na první záložce je tlačítko s možností spuštění serveru, když ho spustím, tak se soft jakoby na chvíli sekne, změní se nápis na možnost vypnout server. Za chvíli se tlačítko opět vrátí zpět do stavu, ze kterého jde server zapnout (nejede).
Zkoušel jsem vypínat firewall i antivirus (používám ZoneAlarm a AVG) ale bohužel bez úspěchu Sad
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Slimak
Hifi expert


Založený: 16 február 2007
Príspevky: 2241

PríspevokZaslal: So október 15, 2011 17:00:18    Predmet: Odpovedať s citátom

...

Naposledy upravil Slimak dňa Št júl 26, 2012 21:19:10, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Jirik
Hifista - pokročilec


Založený: 12 december 2006
Príspevky: 258
Bydlisko: Ostrava

PríspevokZaslal: Ne október 16, 2011 07:41:17    Predmet: Odpovedať s citátom

Firewall i antivir i squeezebox server jsem odstranil, všude po nich zametl a pak nainstaloval znovu squeezebox server a stále totéž.... Úplně stejně se mi to chová na druhém domácím PC (taky z WinXP).
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
omicron
Nádejný hifista


Založený: 23 december 2008
Príspevky: 91

PríspevokZaslal: Po október 17, 2011 09:51:33    Predmet: Odpovedať s citátom

Ja osobne mam zkusenosti s instalacemi SB serveru zejmena na ruznych NASech, nicmene potize s instalacemi na ruznych verzich Windows jsou obvykle zpusobeny nekorektne pracujicimi antivirovymi a firewall aplikacemi. Pokud jsi vse odinstaloval, nemel by byt problem.
Zkus toto forum, jedna se o thred "Squeezebox Server", na puvodnim, originalnim foru SlimDevices... Nekolikrat se tam tyto veci jiz resily.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
palinoch
Hifista


Založený: 29 december 2007
Príspevky: 109

PríspevokZaslal: Pi marec 09, 2012 16:52:15    Predmet: Odpovedať s citátom

Ja by som sa rad opytal ci je mozne Logitech Squeezebox pripojit k externemu HDD a pocuvat hudbu priamo z externeho HDD.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
rOn
Nádejný hifista


Založený: 18 september 2010
Príspevky: 68
Bydlisko: Praha

PríspevokZaslal: Pi marec 09, 2012 19:58:04    Predmet: Odpovedať s citátom

palinoch napísal:
Ja by som sa rad opytal ci je mozne Logitech Squeezebox pripojit k externemu HDD a pocuvat hudbu priamo z externeho HDD.

jediný squeezebox, ktorý umožňuje prehrávanie hudby priamo z USB zariadenia (teda bez PC alebo NAS servru na ktorom by bežal SqueezeBox server) je Squeezebox Touch.

_________________
CA 640C + 840A, Tannoy DC6T Signature, Almarro A318B, Squeezebox + CA dacMagic, microSeiki dd40 & ma505
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
omicron
Nádejný hifista


Založený: 23 december 2008
Príspevky: 91

PríspevokZaslal: Ne marec 11, 2012 18:40:34    Predmet: Odpovedať s citátom

Ja bych to jeste upresnil :

- "Logitech Squeezebox" neni nazev zadneho konkretniho vyrobku, ale celeho Multiroom systemu

- v soucasnosti k dispozici pouze modely Touch, monofonni Radio (a v USA lehce modifikovany highendovy Transporter SE). Z nepochopitelnych duvodu (asi likvidacnich) Logitech po prevzeti puvodni US firmy SlimDevices zastavil postupne vyrobu ostatnich modelu systemu

- ANO, presne jak napsal "rOn", z externiho USB zdroje to umi jen Touch, doplnuji, ze pouziva take odlehcenou "Tiny" verzi medialniho serveru (drive SqueezeBox Server, nyni Logitech Multimedia Server), ktera se instaluje primo na externi USB zdroj, bez nutnosti instalace celeho multiroom systemu (bez NASu, ci PC)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kozousch
Hifi inventar


Založený: 09 máj 2009
Príspevky: 4168

PríspevokZaslal: Ne marec 11, 2012 19:05:13    Predmet: Odpovedať s citátom

Že Logitech přestal vyrábět model Duet docela koukám - byl to docela rozumný přehrávač někde na půl cesty mezi modely Touch a Transporter (no, spíš blíž k Touch). A pokud se nepletu, tak původní Transporter stál snad dvojnásobek oproti současnému Transporteru SE, takže je otázka, jestli jsou na nás u Logitechu tak hodní, že tak zlevnili hodně kvalitní přehrávač, nebo ho pěkně vykuchali ...

Pokud se dá ale Duet ještě opravdu koupit, tak je asi čas ho pořídit - je za půlku původní ceny:
http://www.mader.cz/prehravac-audia-logitech-squeezebox-duet
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Slimak
Hifi expert


Založený: 16 február 2007
Príspevky: 2241

PríspevokZaslal: Ne marec 11, 2012 22:44:43    Predmet: Odpovedať s citátom

...

Naposledy upravil Slimak dňa Št júl 26, 2012 19:51:26, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
omicron
Nádejný hifista


Založený: 23 december 2008
Príspevky: 91

PríspevokZaslal: Po marec 12, 2012 00:15:03    Predmet: Odpovedať s citátom

Slimak napísal:
Pôvodný Transporter ma vyšiel na cca 1400EUR. Inak naozaj podarený prehrávač, ja na neho nedám dopustiť.Smile


No mel jsi velke stesti, ze jsi se vcas rozhodl, ja cekal dlouho, a od lonskeho ledna ho naraz 2x zdrazili, tj. cca na 55 kKc (!), a pote stejne za chvili zmizel zcela z evropsk. trhu.
Po nejake dobe se objevila verze SE bez "KNOBu", ale jinak stejna, v prepoctu za nejakych 35 kKc, ale bohuzel se ti dementi z Logitechu rozhodli pro prodej a podporu pouze nadale v USA... No comment.

KNOB meli evidentne u nejake japonske firmy nasmlouvany jeste hosi ze SlimDevices, Logitech se nejak rozhodl, ze je to zbytecne...

Vaz si toho, ze ho mas.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
omicron
Nádejný hifista


Založený: 23 december 2008
Príspevky: 91

PríspevokZaslal: Po marec 12, 2012 00:22:16    Predmet: Odpovedať s citátom

Kozousch napísal:

Že Logitech přestal vyrábět model Duet docela koukám - byl to docela rozumný přehrávač někde na půl cesty mezi modely Touch a Transporter (no, spíš blíž k Touch). A pokud se nepletu, tak původní Transporter stál snad dvojnásobek oproti současnému Transporteru SE, takže je otázka, jestli jsou na nás u Logitechu tak hodní, že tak zlevnili hodně kvalitní přehrávač, nebo ho pěkně vykuchali ...


No, jak pisi vyse, je to verze SE, nijak az na KNOB neni vykuchana, ale ta cena plati pouze pro USA, v Evrope se neda sehnat, ani nyni servisovat. Nic...

Kozousch napísal:

Pokud se dá ale Duet ještě opravdu koupit, tak je asi čas ho pořídit - je za půlku původní ceny:
http://www.mader.cz/prehravac-audia-logitech-squeezebox-duet



Pochybuji, ze ho skutecne maji, mraky takovych e-shopu maji na svem listu vsechno mozne. Duet neni ve vyrobe jiz mozna 1/2 roku. Jedine, ze maji nejake stare skladove zasoby... Urcite bych nevahal a koupil.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kozousch
Hifi inventar


Založený: 09 máj 2009
Príspevky: 4168

PríspevokZaslal: Ne apríl 15, 2012 15:54:34    Predmet: Odpovedať s citátom

Duet vs. Touch z analogu:
Porovnával někdo kvalitu zvuku z analogových výstupů modelů Duet a Touch?
Duet jsem bohužel neslyšel. Slyšel jsem jen Touch (za ty peníze se mi zdál hodně slušný) a Transporter (to je pecka - ale přes rozpočet). Má smysl se pokoušet ještě sehnat Duet?

Ovládání z PDAčka (náhrada Controlleru):
Mám PDAčko Fujitsu-Siemens Pocket LOOX N560 - OS Windows Mobile 6.1, procesor Intel XScale PXA 270 624 MHz:
http://smartmania.cz/recenze/fsc-pocket-loox-n560-74
http://www.pdamobile.cz/index.php?ind=reviews&op=entry_view&iden=10

Zatím jsem si cvičně naistaloval placený SlimControl 1.52 (spustit jde), ale nedostal jsem se k praktickému testu:
http://wiki.slimdevices.com/index.php/Remote_control_plugins
Je software SlimControl nejlepší nebo jediná možnost, nebo existuje i něco lepšího, nebo alespoň srovnatelného zdarma? Ne že by 5 Euro byla závratná suma, ale zřizovat si kvůli tomu PayPal účet je trošku pakárna ...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
omicron
Nádejný hifista


Založený: 23 december 2008
Príspevky: 91

PríspevokZaslal: Ne apríl 15, 2012 17:56:42    Predmet: Odpovedať s citátom

Kozousch napísal:
Duet vs. Touch z analogu:
Porovnával někdo kvalitu zvuku z analogových výstupů modelů Duet a Touch?
Duet jsem bohužel neslyšel. Slyšel jsem jen Touch (za ty peníze se mi zdál hodně slušný) a Transporter (to je pecka - ale přes rozpočet). Má smysl se pokoušet ještě sehnat Duet?


Touch bude mit asi lepsi prevodniky, takza z analogu bude mozna lepsi, je to ale pro netopyri usi Smile Jako transport to bude asi podobne.

Jinak Duet neni zadny prehravac, je to jen obchodni nazev pro bundle Receiveru s Controllerem.

Bundle "Duet" se jiz sehnat asni dnes neda, samotny Receiver (tj. prehravac) k sehnani semtam asi jeste bude, Controller je jiz dnes nahraditelny vsim moznym pocinaje Androidovym telefonem konce iPadem (nejlepe se SquezzPadem, ten je super). Pro Ipad/Android je samozrejme i zdarma aplikace primo od Logitechu, vypadajici presne jako interface Controlleru...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kozousch
Hifi inventar


Založený: 09 máj 2009
Príspevky: 4168

PríspevokZaslal: Ne apríl 15, 2012 18:37:19    Predmet: Odpovedať s citátom

Díky za moc odpověď.

Receiver by měl mít 24-bit DAC Wolfson WM8501
V Touch je podle všecho DAC AKM4420
Transporter má DAC AKM4396 ? Hmmm:
http://wiki.slimdevices.com/index.php/HardwareComparison

Samotný Receiver jsem našel jenom jetý za eBayi za nezajímavou cenu.

Německý Amazon se prsí, že má Duetů skladem 2 kusy (ještě před chvíli byly 3, takže asi bude brzy rozhodnuto) za 190 Éček:
http://www.amazon.de/Logitech-Squeezebox-Tragbarer-Netzwerk-Musikplayer-TFT-Farbdisplay/dp/B0012K6VIW/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1334511136&sr=8-5

Ale Touch za 220 Toiro taky není špatná nabídka:
http://www.amazon.de/Logitech-930-000089-Squeezebox-Touch-WLAN-Musik-Player/dp/B002N203SW/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1334511136&sr=8-2
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
omicron
Nádejný hifista


Založený: 23 december 2008
Príspevky: 91

PríspevokZaslal: Po apríl 16, 2012 09:12:28    Predmet: Odpovedať s citátom

Dnes bych sel jiste do Touche (sam mam doma 3 Receivery + 1 Boom + 1 Controller).
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
NNNTomas
Hifista


Založený: 26 apríl 2007
Príspevky: 212

PríspevokZaslal: So jún 09, 2012 19:37:22    Predmet: Odpovedať s citátom

Pokud mám ke Squeezeboxu Touch připojený USB externí hardisk, lze se na něj dostat z ostatních PC v síti? Nebo je potřeba plnohodnotný NAS?

Jak kvalitní je jeho audio výstup (chtěl bych ho používat bez DAcu na DPA380tce)?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
omicron
Nádejný hifista


Založený: 23 december 2008
Príspevky: 91

PríspevokZaslal: So jún 09, 2012 19:46:10    Predmet: Odpovedať s citátom

NNNTomas napísal:
Pokud mám ke Squeezeboxu Touch připojený USB externí hardisk, lze se na něj dostat z ostatních PC v síti? Nebo je potřeba plnohodnotný NAS?

Jak kvalitní je jeho audio výstup (chtěl bych ho používat bez DAcu na DPA380tce)?


Touch ma velmi kvalitni vlastni DAC.

Externi HDD samozrejme pripojit lze, pro serverove funkce je ale nutne primo na Touch zprovoznit SquezzeboxServer v takove odlehcene verzi "Tiny", ktera nevyzaduje vlastni NAS.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Digitál Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Ďalšia
Strana 10 z 11

 
Prejdi na:  
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra.
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
Môžete pripojiť súbory do tohto fóra.
Môžete sťahovať súbory z tohto fóra.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Slovenský preklad phpBB Slovak - www.pcforum.sk
TOPlist