|
hifi.slovanet.sk
Bolo zavedene manualne potvrdzovanie registracii !!!
|
 |
| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Smejo158158 Hifi obsluha
Založený: 14 október 2008 Príspevky: 3
|
Zaslal: Ut október 14, 2008 20:33:36 Predmet: advance acoustic |
|
|
DAC/Audio converter MDA503 od firmy advance acoustic - prosím má s ním niekto skúsenosti????? Vie ho niekto porovnať s inými značkami napr. s Caseou???
Opisujú sa tu rôzne DAC prevodníky ale tento zrovna nie. Uvažujem o jeho kúpe - prosím poraďte či do neho ísť, alebo mám vymyslieť niečo iné. Dík.
/ pre mňa rozhoduje aj viac vstupov- inak by som uvažoval o CD prehrávači - predpokladám, že je lepší ako v CD prehrávači rovnakej značky. / _________________ neviem nič a preto sa pýtam...... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Fifino Nádejný hifista
Založený: 11 marec 2010 Príspevky: 86
|
Zaslal: So apríl 17, 2010 13:03:55 Predmet: |
|
|
Jako vlastník MDA-503 jsem tento DAC nechal modifikovat firmou Casea,kde místo původního modulu byl implementován SiriusII.Byla zachována původní ovládací logika,takže zůstaly funkční všechny samplovací frekvence od 44,1 do 192kHz.Zvukový rozdíl oproti původnímu obrovský,samozřejmě ve prospěch CASEA.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre. Môžete pripojiť súbory do tohto fóra. Môžete sťahovať súbory z tohto fóra.
|
|