|
hifi.slovanet.sk
Bolo zavedene manualne potvrdzovanie registracii !!!
|
 |
| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Piskot Nádejný hifista
Založený: 14 jún 2007 Príspevky: 95 Bydlisko: Praha
|
|
| Návrat hore |
|
 |
ravenman Hifista - zaslúžilec

Založený: 28 február 2009 Príspevky: 890 Bydlisko: Martin
|
Zaslal: St august 11, 2010 20:28:27 Predmet: |
|
|
| Všeobecne je známe že čínske/azijské dacy konštrukčné vypadajú uhladené a krásne usporiadané s použitými kvalitnými súčiastkami vo vačšine prípadov, ale skutočnosť mnohdy ukázala mizernú topologiu zapojenia i sprasené analogové obvody (rozne decupling kapacity a podobne) ,ono kvalitné osadenie + drahé prevodníky u číňana v žiadnom prípade nehovoria a zdravom prednese ako by sa očakávalo , také ZeroDac je dosť svinská mrdka a pod., ja osobne už len z princípu by som to nekúpil lebo také prístroje sa ani nedajú opraviť - to je kompletne na nič .Ale ak ťa to láka tak to skús ,ale myslím že ten zvuk čo s toho väčšinou lezie nebude mať očakávané nuance,tod moj názor , Zdar |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kocmeister Hifista - pokročilec
Založený: 09 október 2008 Príspevky: 344
|
Zaslal: St august 11, 2010 22:31:30 Predmet: |
|
|
| Nevím, proč by se to nemohlo opravit. Jistě, že to jde. Jednoho číňana jsem měl a bylo to zvukem dobré. Souhlasím ale Ravenmane, že byly v konstrukci problémy - decoupling kapacity. Po jejich odstranění a dalších úpravách šel zvuk o poznání výše. Holt za málo peněz nejde čekat dokonalý zařízení. Nadruhou stranu vždy bych to preferoval před nějakýma zvukovkama do PC, s vyjímkou úrovně karet jako Lynx atd. |
|
| Návrat hore |
|
 |
ravenman Hifista - zaslúžilec

Založený: 28 február 2009 Príspevky: 890 Bydlisko: Martin
|
Zaslal: Št august 12, 2010 09:55:51 Predmet: |
|
|
| Myslíš že na internú kartu "Lynx" sa nenalepi EMI/FRI ? pokial viem je tak isto nahá ako ostatné , viem že ide o profesionalne karty a usporiadanie layoutu spraví svoje ale to extrémne zarušenie tam stále je , Lynx nemá žiaden kovový obal takže je to diskutabilné . Inu počul si niečo o japonskej Onkyo Wavio ? pozerám po nej že by som to i vyskúšal |
|
| Návrat hore |
|
 |
rip1 Hifista - zaslúžilec
Založený: 28 marec 2007 Príspevky: 510
|
Zaslal: Ne august 15, 2010 16:13:21 Predmet: |
|
|
| Chlapi čínu nebrat... mam velmi špatné zkušenosti... často jde o špičkový součástky,ale zapojený tak mizerně že nechápu jak se jim to povedlo tak zprasit (výsledky zvukový i měření jsou vyloženě příšerný 0.3% THD a pod zarušení v celým pásmu zvuk deka nebo pila) analog u zvukovek k tomu je např creative Live!,Audigy a novější modely jakbysmet... aby byla nějaká představa co od toho lze čekat... Spálil jsem se 2x ač jsem měl možnost předem vidět detailně vnitřek a pak už jsme jen zkoušel jiný co jsem sám nekupoval,jsou to imho opravdu jen vyhozený peníze. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre. Môžete pripojiť súbory do tohto fóra. Môžete sťahovať súbory z tohto fóra.
|
|