Obsah fóra hifi.slovanet.sk hifi.slovanet.sk

Bolo zavedene manualne potvrdzovanie registracii !!!
 
 FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 
https://www.tnt-audio.com/gif/smallstereo_white.gif

Shure SRH 840

 
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Sluchátka
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Kuba4
Hifi inventar


Založený: 08 október 2006
Príspevky: 3917

PríspevokZaslal: So september 05, 2009 18:25:56    Predmet: Shure SRH 840 Odpovedať s citátom



Konečně jsem se dostal díky www.headphones.cz k výborným uzavřeným sluchátkám Shure SRH 840. Jejich zvuková kvalita mne docela šokovala. Na www.head-fi.org už je to legenda. Za ty prachy opravdu bomba. Skvělá je přítomnost dobrých basů, dynamika, plastické středy, živé, barevné výšky. Možná jen menší prostor a přímočarost projevu může někomu trochu vadit.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
zahoransky
Hifista - zaslúžilec


Založený: 28 december 2008
Príspevky: 803
Bydlisko: zmenená adresa

PríspevokZaslal: So september 05, 2009 22:27:07    Predmet: Shure ide do hry Odpovedať s citátom

Shure má rozhodne čo ponúknuť. Osobne pri pohľade na ich veľmi silnú divíziu mikrofónov bolo len otázkou času kedy príde aj na sluchátka, okrem samozrejme ich známych špuntov. Takže tento krok prišiel a je vidieť, že technologické know-how, ktorým disponujú im dáva priestor ponúknuť veľmi kvalitné a cenovo dostupné modely. Osobne si myslím, že Shure prenikne aj do ďalších segmentov sluchátok.
_________________
Mgr. Vladimir Zahoransky
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Bína
Hifista - pokročilec


Založený: 24 marec 2009
Príspevky: 284

PríspevokZaslal: Ne september 06, 2009 21:09:02    Predmet: Odpovedať s citátom

A shoduješ se s názory z head-fi, že jsou Shure lepší než ostatní uzavřené jako Denon D2000 nebo Byerdynamic?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kuba4
Hifi inventar


Založený: 08 október 2006
Príspevky: 3917

PríspevokZaslal: Po september 07, 2009 07:13:40    Predmet: Odpovedať s citátom

Fakt jsou. 840tky určitě. Ale 440tky jsou taky skvělé. Jsem překvapen.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
zahoransky
Hifista - zaslúžilec


Založený: 28 december 2008
Príspevky: 803
Bydlisko: zmenená adresa

PríspevokZaslal: Po september 07, 2009 23:52:16    Predmet: Pôjdem vyskúšať Odpovedať s citátom

Keď budem v Brne tak ich skočím pozrieť a vyskúšať. Aj mňa to zaujalo. Ako som písal, Shure má svoje dobré meno a kredit v audio technológiách a preto sa nečudujem že prenikajú do sveta sluchátok, obzvlášť so štúdiovými modelmi. Podľa mňa, ich expanzia bude aj naďalej pokračovať.
_________________
Mgr. Vladimir Zahoransky
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
jogobella
Hifista


Založený: 05 január 2010
Príspevky: 107
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: St január 06, 2010 00:02:58    Predmet: shure srh840 - prve dojmy + fotky Odpovedať s citátom

zdar sohaji, uz vas tu na fore dlhy cas pasivne citam, ale az teraz konecne mam prilezitost vykazat aj nejaku aktivitu. rad by som sa s vami podelil o prve dojmy o shure srh840. rozclenim to trosku do sekcii a budem sa snazit co najviac k veci. hadam si v tom najma menej skuseni najdu nieco uzitocne pre seba. nejde o pravu recenziu, ako zistite, nemam vlastne s cim porovnavat, ale spisal som to tak trochu v style head-fi. ak radi citate o "analytickom prejave" a "rychlych basoch", lutujem, nemozem posluzit. z mojho opisu zvuku by ste aj tak neboli o nic mudrejsi. ved uz len samotny vyraz "opis zvuku"... Rolling Eyes navyse, pocuvam velmi specificke zanre a som vysoko ovplyvneny zmrsenou akustikou v mojej obyvacke. ak nie ste zvedavi na nic ine okrem opisu zvuku, pokojne tento moj prispevok preskocte.

rozhodovanie

zistil som, ze postupne stracam chut ladit obyvacku tak, aby hlavne hi-fi hralo tak, aby sa vobec dalo o hi-fi hovorit. klasicke bytove problemy - zatlmenie podpriemerne, dva 10" woofery, ale nizke basy nikde, tie ostatne s maximami az mimo grafu pana huneckeho, miestnost si hra uplne po svojom. uz 7 rokov.
casom muselo nevyhnutne dozriet rozhodnutie skusit sluchadla a aj sa to stalo pocas tohoto decembra. precital som vsetky temy o sluchadlach tu, potom aj na 'netopyrim foru' a na hifi nazoroch a este rozne inde na nete, vratane headphones.com a head-fi.org. postupne som volbu zuzil prave na shure srh840 a priznavam ze som dal viac na pocit (tzv. gut feeling) nez na cokolvek ine. ohlasy boli dobre, kuba sa velmi pochvalne vyjadroval, aj tema na head-fi ma vcelku povzbudila. povedal som si ze k thinkpadu t42, pripadne k integrovanemu nadu c370 to bude fajn. citlivost dobra, impedancia vyborna, tradicia shure vyznamna. nech budu ake budu, hovorim si, budem mat konecne referencny bod na porovnavanie v buducnosti.

su to moje prve sluchadla skutocne na urovni. prechadzam totiz, s odpustenim, z tychto. Smile

nepocuvanie a nakup

zial, dat dokopy vsetky typy nad ktorymi som uvazoval a pozorne si ich vypocut nie je lahke a nechcel som obtazovat pana hejtmanka v brne s vedomim, ze ich tam urcite nekupim. nezdalo sa mi to fer. napriek negativnym ohlasom na head-fi som sa odhodlal na nakup z iheadphones.co.uk, tej cene (£119.99) sa nedalo dlho odolavat. zrejme je najnizsia v celej europe, a hladal som veru dlho. celkove obstaravacie naklady prepocitane na europenezi boli velmi prijemne: 152.97€ (sluchadla, postovne, kurzova strata a obzvlast smutny tzv. bank cross-border fee vo vyske 2% za platbu visou v inej mene).
napriek nemalej kritike na iheadphones.co.uk nemozem povedat krive slovo. zaplatene 29.12., dodane 5.1. najvacsie zdrzanie sposobila kralovska posta napriek vrcholne drzemu vypalnemu vo vyske £14.99. ak by som ich musel posielat spat, vyhodnost nakupu by klesala, ale zatial to vyzera ze to nebude potrebne. za uvedenych 152.97€ je to naozaj vyborna kupa.

dojmy

sluchadla posobia kvalitnym dojmom. uz pri vybalovani vas napadne ze toto je precizny produkt. pouzite materialy su prijemne na dotyk a posobia solidne. sluchadla znesu aj tvrdsie zaobchadzanie, ale s prihliadnutim na nestastne zvolene vedenie signalu do pravej musle (vid na_hlave.jpg).

pouzil som prvy zdroj signalu ktory bol prave poruke - tv loewe aventos 3981zw. hned sa ukazala vyzdvihovana sila srh840, a to pasmo reci. potesilo ma to, pretoze moje obyvackove hi-fi je beznadejne neschopne vyhovujuco podat prave tuto cast spektra. zvuk sa mi tazko hodnoti, pretoze nemam k dispozicii porovnatelne sluchadla, ani skusenost. napriek tomu je zrejme, ze v srh840 potencial urcite je. ak z obycajneho kabloveho tv signalu dostali zvuk, z ktoreho som mal uz-uz slzy v ociach (vdaka tomu strednemu pasmu), radsej ani nechcem pomysliet co by islo z poriadneho zdroja, navyse cez bva headamp, dispre alebo lyru. aventos nemal ziadny problem srh840 rozumne vybudit, co dava tusit ze si budu s mojimi pre pouzitie zamyslanymi zdrojmi v tejto rovine dobre rozumiet.

sluchadla na hlave posobia tazko, ta moja sa v nich akoby celkom straca. pozorujem mierne zahrievanie usi, v lete asi bude dlhodobejsie pocuvanie celkom vyzva. je to uzavrety model, takze trochu s tym aj treba pocitat. vnutorny rozmer nausnikov je mierne nad 6.5cm. usi dlzky 6-7cm sa nebudu stazovat na unavu kvoli pritlaku.

kabel ma 3m, ale v nenapnutom stave len asi 120cm. prvych vyse 60cm od lavej musle je rovny, nekruteny, a takisto poslednych 15cm na opacnej strane je rovnych. ku kvalite kabla sa neviem vyjadrit, ale je rozumne hruby a konce su pozlatene, tak co viac za tych par eur chciet, vsak. Smile nespoznal som nijaky rozdiel medzi 1.6m signalovou snurkou k nad c541i a 0.5m audioquest king cobra, naozaj ani minimalny, takze z pripadnych moznych nedostatkov kabla k srh840 si nerobim tazku hlavu.

zaver

chcel som tymto prispevkom trosku ukazat zaciatocnikom ako sa daju ziskat vynikajuce sluchadla za vyrazne nizsiu cenu ako na slovensku ci v cechach. v porovnani s najnizsou ponukou (pixmania) som este stale usetril skoro 25€, nehovoriac o specializovanych obchodoch. ano, este mozno budem lutovat, ked sa nebudem vediet dovolat zaruky, ale stavil som na to, ze sa o svoje veci dobre staram a chybu hladam predovsetkym v sebe. dobry pocit z kupy oznacovanej ako "bargain" alebo "steal" asi pozame viaceri, tak o tom nemusim extra pisat. Smile
chce to len trochu zariskovat a prekonat strach.

je mi luto, ze nedokazem popisat zvuk tak ako to robia ludia na head-fi alebo aj tu. nemam k dispozicii referenciu a ani si nemyslim, ze existuje zvuk, ktory sadne uplne kazdemu. nie som ani zastanca pristupu "na kazdu hudbu ine sluchadla". mozno neskor budem vediet na konkretnych nahravkach priblizit silne a slabe stranky srh840. teraz mam tieto a ked sa dostanem k lepsim, ten moj pocit mi zase napovie ako dalej.

chcel by som este podakovat kubovi za jeho test srh840. ked napisal ze u nich ma zatial 80% a ze mozu seriozne konkurovat D2000 a HD595... no, mam pocit ze to v mojom rozhodovani zavazilo dost. este uvidim ako to bude s tymi basmi, kua. zvycajne mi basy chybaju.

fotky

zial, forum mi nedovoli pridat viac nez tri prilohy, mal som ich pripravenych 6. uploadovat to niekam sa mi velmi nevidi. ak chcete nejaku konkretnu fotku, detail niecoho, tak ju mozem pridat v dalsej odpovedi sem. pripadne sa pytajte co vas o shure srh840 zaujima.

smelo do mna, banda miestna audio-hi-filska! Smile Cool
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Slimak
Hifi expert


Založený: 16 február 2007
Príspevky: 2249

PríspevokZaslal: St január 06, 2010 02:10:20    Predmet: Odpovedať s citátom

Dlhé, ale pekné čítanie. Nech Ti to nadšenie vydrží.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
hertz
Hifista


Založený: 25 február 2008
Príspevky: 182

PríspevokZaslal: St január 06, 2010 21:50:41    Predmet: Odpovedať s citátom

Na hlave vyzerajú ako kliešte, ale asi to má nejaký význam...
Malá rada: Ďalšie fotky môžeš priložiť do ďalšieho príspevku. [budeme radi Smile]
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
ferenc
Hifi expert


Založený: 29 október 2006
Príspevky: 1909
Bydlisko: Trnava

PríspevokZaslal: St január 06, 2010 21:54:15    Predmet: Odpovedať s citátom

ocenujem odpojitelny kabel umoznujuci velmi serioznu rekablaciu Wink
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
jogobella
Hifista


Založený: 05 január 2010
Príspevky: 107
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: Ut január 12, 2010 15:41:45    Predmet: Odpovedať s citátom

hertz napísal:
Malá rada: Ďalšie fotky môžeš priložiť do ďalšieho príspevku. [budeme radi Smile]

chcel som skor take dat ake nie su velmi na nete, inak o bezne fotky tohoto modelu nie je nudza. ale popravde, ked som zistil ake su limity na fotky ako prilohy na tomto fore, celkom som aj stratil motivaciu sem davat dalsie. opakujem vsak, ak je zaujem o nejaky konkretny detail, tak fotku rad poskytnem.

ferenc napísal:
ocenujem odpojitelny kabel umoznujuci velmi serioznu rekablaciu Wink

Rotfl ja som to mal pouzite v texte, kua, ale nejako mi to osekalo komentar k tym fotkam.
chcel som vzdat panovi mgr. hold touto milou referenciou - ze priaznivci serioznej, pripadne az velmi serioznej rekablacie budu skor sklamani, lebo ten 2.5" jack vyzera byt ako vlastny navrh shure. hm, v nahlade to tusim este bolo, v prispevku uz nie. Confused
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
janeznam
Hifi obsluha


Založený: 20 december 2009
Príspevky: 7

PríspevokZaslal: St január 13, 2010 00:44:01    Predmet: Odpovedať s citátom

pri SRH 440, vseobence pri sluchatkach som z toho pemateny, treba ich zahorovat? nejak som sa docital ze to plati len pri basovych reprakoch no neviem ako je to so sluchatkami? ak ano co najlepsie tam pustat a ako dlho , popripade,neexistuju ucelene nahravky tych zvukov v podobe nejakeho CD?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
jogobella
Hifista


Založený: 05 január 2010
Príspevky: 107
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: St január 13, 2010 10:44:22    Predmet: Odpovedať s citátom

janeznam napísal:
pri SRH 440, vseobence pri sluchatkach som z toho pemateny, treba ich zahorovat? nejak som sa docital ze to plati len pri basovych reprakoch no neviem ako je to so sluchatkami?

v tomto nie je jednotny nazor. najdes uplne protikladne vyjadrenia. odporuca sa biely sum, ruzovy sum, realna hudba aku zvycajne pocuvas, rozne sirokospektralne nahravky, atd. niekto ti povie, ze je to zbytocne a mozes zacat hned pocuvat bez nutnosti cakat 100 hodin, to je taky stredny limit, ktory sa zvykne odporucat. ak pouzijes ruzovy sum, tak udajne staci asi tak 20% casu, ktory by to trvalo ak by si pouzil hudbu.

ja mam primalo vlastnych skusenosti aby som na to mal nejaky sebavedomy nazor, ale zda sa mi, ze sa mierne zlepsili basy na tych srh840. napr. 35Hz som z nich pri beznej hlasitosti vobec nevedel dostat, ale neskor uz tam nejaky ten ton bol (ale nekontroloval som dosledne uroven hlasitosti, ani nic ine, nebolo to exaktne pozorovanie). zvykne sa to najcastejsie vysvetlovat tym, ze pruznost menicov sa za ten cas ustali do vyrobcom zamyslanej polohy a az potom sa dosahuje ten nim zamyslany zvuk. toto celkom iste plati pre basove repraky, to ti potvrdi asi naozaj kazdy, ale pri sluchadlach sa nazory ovela viac roznia. v teme o srh840 na head-fi sa takmer bez vynimky vsetci zhoduju, ze po niekolkych hodinach hrania doslo k zlepseniu toho a toho, najcastejsie sa uvadza podanie nizkych frekvencii a priestor.

proti tomuto svedci najma to, ze ani v tejto triede sluchadiel nie je v navode o tom ani zmienka, a napriklad akg vydali vyhlasenie, v ktorom popieraju ze by ich sluchadla museli prejst akymkolvek procesom zahorovania. a musime si priznat, ze vsetky sluchadla su z rovnakej galaxie, takze ak to plati pre akg, musi to platit pre vsetky.

a teraz si vyber... Very Happy

janeznam napísal:
ak ano co najlepsie tam pustat a ako dlho , popripade,neexistuju ucelene nahravky tych zvukov v podobe nejakeho CD?

ja som teda srh840 rozohravaniu podrobil bez naroku na absolutne sudy.

pouzil som najprv signal z tv, aby som ziskal prve dojmy. potom som si pustal moje oblubene skladby z notebooku, aby som si overil ake zle je to s tymi basmi. potom som si stiahol ruzovy sum ako wav subor a nechal som srh840 na beznej hlasitosti trapit nejakych 16 hodin den/noc. medzitym som si o tom nieco cital popri praci a rozhodol som sa spravit si kratky pestry track list. potom som si urobil kratky pestry track list. pouzil som test cd, ktore kedysi koncom 90. rokov bolo prilozene k jednemu cislu ceskeho sterea a videa, a kde su nahrate testovacie signaly generovane softverom cooledit. ripol som z toho cd 8 trackov:

- nahrate zvuky rusnej ulice
- nahraty zvuk realneho potoka hadovka v cechach Smile
- neviemkolku vetu z dvorakovej novosvetskej symfonie
- ruzovy sum s alternujucou bazou
- stereo biely sum
- stereo ruzovy sum
- sinusovy signal kolisavej intenzity od 20 do 200Hz
- specialny zahorovaci signal (v skutocnosti namixovany sirokospektralny zvuk, reprezentujuci akoby priemer zvukov v beznej hudbe - kostrbate vyjadrenie, ale nemam poruke booklet aby som to presne odpisal)

tychto 8 trackov ma nejakych 12 minut. zaradil som ich do playlistu vo winampe a nechal srh840 na tom hrat dalsich menej nez 20 hodin zase na znesitelnej hlasitosti, o nieco vyssej nez je bezne. celkovo teda do 40h sirokospektralneho rozohravania. bez naroku na zhodnotenie toho celeho ako neoddiskutovatelny prinos pre kvalitu zvuku srh840.

na tom cd nie je copyright, takze ti mozem poslat track list a ripnut ti z neho wavy, pripadne natlacit ich do flacov, ake budes chciet a dam ich niekam na stiahnutie.
jedine ty sam si totiz schopny posudit, ci tych xxx hodin malo prinos alebo to bola strata casu a len si si o tych xxx hodin skratil zivotnost menicov. Smile
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
janeznam
Hifi obsluha


Založený: 20 december 2009
Príspevky: 7

PríspevokZaslal: St január 13, 2010 11:16:18    Predmet: Odpovedať s citátom

no co ja viem maximalne noc by som to nechal hrat takze mozno by to ani nemalo vyznam ale bol by som rad za rip, mozes rovno spravit image a dat niekde budem vdacny
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
jogobella
Hifista


Založený: 05 január 2010
Príspevky: 107
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: St január 13, 2010 11:48:37    Predmet: Odpovedať s citátom

janeznam napísal:
bol by som rad za rip, mozes rovno spravit image a dat niekde budem vdacny

dobre, vecer ked budem doma.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
janeznam
Hifi obsluha


Založený: 20 december 2009
Príspevky: 7

PríspevokZaslal: Pi január 15, 2010 11:13:28    Predmet: Odpovedať s citátom

tak mam doma SRH 440 a nejak nesom nadseny za tu cenu... basy skoro vobec nepocut, ale prve co vsimam mensie skreslenie ako AKG K-512... dufam ze sa rozohraju..
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
jogobella
Hifista


Založený: 05 január 2010
Príspevky: 107
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: Pi január 15, 2010 13:07:39    Predmet: Odpovedať s citátom

janeznam napísal:
tak mam doma SRH 440 a nejak nesom nadseny za tu cenu... basy skoro vobec nepocut, ale prve co vsimam mensie skreslenie ako AKG K-512... dufam ze sa rozohraju..

http://graphs.headphone.com/graphCompare.php?graphType=0&graphID[]=903

no vies, pokles skoro 10dB uz na 40Hz, pokles 3dB na 60-70Hz. Sad
ak to znesies, skus mierne dorovnat ten graf frekvencnej charakteristiky tym, ze pridas na ekvalizeri niekolko dB v basovej oblasti.

http://graphs.headphone.com/graphCompare.php?graphType=3&graphID[]=903

50Hz square wave. Sad nelinearita je znacna. ani srh840 tu zdaleka nie su referencia.

inak notebookovy vystup je imho tragedia pre reprodukciu basov. tam proste nemoze byt dostatocny prud na to, aby ich akekolvek sluchadla mohli rozumne zahrat. cez vikend chcem porovnat srh840 pri zapojeni do silneho integrovaneho zosu (nad c370).
napisem...

a inak rozmyslam o echo indigo dj, lebo fakt ze ten zvuk z notebooku, hoci aj flac, je pre mna nedostatocny.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
janeznam
Hifi obsluha


Založený: 20 december 2009
Príspevky: 7

PríspevokZaslal: Ne január 17, 2010 14:27:31    Predmet: Odpovedať s citátom

no nemozem si pomoct ale ja pri tych 440 pocujem "praskanie blany", najme ked hraje napr nejake solo z gitary, vysvetlujem si to tak ze vtedy nema basova blana ziadne napnutie tak len volne kmita od zvukoch co su v ozvucnici z vyskacov alebo co ??? fakt som sklamany...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
jogobella
Hifista


Založený: 05 január 2010
Príspevky: 107
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: Po január 18, 2010 14:14:20    Predmet: postreh o krutenom kabli Odpovedať s citátom

jogobella napísal:
kabel ma 3m, ale v nenapnutom stave len asi 120cm. prvych vyse 60cm od lavej musle je rovny, nekruteny, a takisto poslednych 15cm na opacnej strane je rovnych. ku kvalite kabla sa neviem vyjadrit, ale je rozumne hruby a konce su pozlatene, tak co viac za tych par eur chciet, vsak. Smile

myslel som ze kruteny kabel mi pojde na nervy. aj na head-fi sa mnohi pytaju, ci shure nepride s rovnou modifikaciou. haha, kdeze! zistujem ze pre moje pouzitie je takyto kabel vyborna volba. pri stole pred monitorom pekne ovinie klavesnicu, drzi tvar, nezavadzia. potesi aj to, ze z jackov na oboch stranach je vedeny priamo, nikdy nedochadza k deformacii v tom najkritickejsom mieste tesne za telesom jacku.

nikdy by ma nenapadlo aka moze byt vyhoda mat ku sluchadlam kompaktny kabel dlhy len nieco cez meter dvadsat, ktory sa ale podla potreby vie natiahnut na 2,5-nasobok. Cool
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Booker
Hifi obsluha


Založený: 25 október 2007
Príspevky: 23

PríspevokZaslal: Po máj 24, 2010 22:49:15    Predmet: Odpovedať s citátom

Čím tato sluchátka krmíte a jak jste po delší době spokojeni?

Já sám je mám zatím připojené do Z/K M-AUDIO Revolution 5.1 na sluchátkový výstup, tak koukám po nějakém kombu DAC/AMP.

_________________
qobuz | roon ROCK (REW DSP) | ifi Stream Zen | RME ADI-2 DAC FS (DAC/PRE-AMP) | NAD 320BEE (MAIN) | Buchardt Audio S400
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
jogobella
Hifista


Založený: 05 január 2010
Príspevky: 107
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: St máj 26, 2010 17:35:38    Predmet: Odpovedať s citátom

Booker napísal:
Čím tato sluchátka krmíte a jak jste po delší době spokojeni?

stale len z notebooku. skusal som pre porovnanie aj sluchadlovy vystup z c370, ale nemozem povedat, ze by tam bol nejaky dramaticky rozdiel. mam trosku vyhradu k basovej zlozke, pacila by sa mi vyraznejsia. uvedomujem si ale, ze pri dlhsom pocuvani by mohla byt aj unavujuca. mozno ze dobry head amp by to zlepsil.

spokojnost u mna velka okrem tych basov a toho, ze sluchadla tlacia casom na hlave a treba ich mierne posunut dopredu/dozadu.

inak pre mna fajn.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
ShanDo
Hifista


Založený: 20 apríl 2007
Príspevky: 248
Bydlisko: Banská Bystrica

PríspevokZaslal: Pi január 07, 2011 16:20:27    Predmet: Odpovedať s citátom

Aky velky je rozdiel medzi Shure 440 a 840 unamped z notebooku? Potreboval by som docasne (teda povedzme tak na 1 rok) uzavrete sluchadla, ktore znesu aj daky ten prenos a dobre izoluju.
_________________
Veritatem dicam, quam nemo audebit prohibere.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
jardag69
Hifista - zaslúžilec


Založený: 30 december 2010
Príspevky: 710

PríspevokZaslal: Pi január 07, 2011 16:56:11    Predmet: Odpovedať s citátom

http://graphs.headphone.com/graphCompare.php?graphType=0&graphID[]=723&graphID[]=913
_________________
HI-FI nejsou žádná kouzla (pro mně jo)
digital z PC, DAC TomasT, PM-AB1, Aircom Plus 50ohm, DIY Scan Speak (closed 2p), AKG K-701(old)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Sluchátka Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Prejdi na:  
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra.
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
Nemôžete pripojiť súbory do tohto fóra.
Nemôžete sťahovať súbory z tohto fóra.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Slovenský preklad phpBB Slovak - www.pcforum.sk
TOPlist