|
hifi.slovanet.sk
Bolo zavedene manualne potvrdzovanie registracii !!!
|
 |
| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Jupi Hifista - zaslúžilec
Založený: 31 august 2011 Príspevky: 592 Bydlisko: skoro Bratislava
|
Zaslal: Ne august 25, 2013 17:34:41 Predmet: DAC ku notebooku |
|
|
Rozmyslam nad kupou DACu ku notebooku s Linuxom v cene do 100Eur, ktory bude pouzity ako zdroj signalu pre headamp HA600 (nalinmko). Padli mi do oka nasledovne (vsetky su 24bit/96kHz):
- ESI Dr.DAC nano (61Eur) - combo S/PDIF & analog output jack, AKM AK4421 192kHz 24-Bit Stereo DAC, 103dB dynamic range, low jitter clock (+-5ppm), Tenor TE7022L USB streaming audio controller, output amp. AD8397
- ESI UDJ6 (78Eur) - umoznuje az 6-kanalovy vystup. Pri 2-kanalovom je az do 24bit/96kHz, pri viac kanaloch iba 48kHz, viac info som nenasiel
- NuForce uDAC-2 (120 Eur)- uz je trosku nad fin. limit, ale mozno by som to akceptoval.
Asi najviac sa mi pozdava ESI Dr.DAC nano, ktory v niektorych testoch hodnotili aj trosku lepsi ako NuForce uDAC-2.
Mate nejaky tip?
Vdaka za kazdy vecny prispevok. _________________ SPX 2010, Revox A700, Technics SL1200 Mk2 + OpenAmp, Topping E70, RS-B965, Sony ST-SB920QS, ST-S311, TC-K808ES, K790ES, K670, CDP-915,CDP-791, DTC-790, Tascam MD-350, Akai DS-5, DPA 222 mkII Fast, Monolog (veľké bedne vo výstabe) |
|
| Návrat hore |
|
 |
bogino Hifista - pokročilec
Založený: 05 september 2012 Príspevky: 386
|
Zaslal: Ne august 25, 2013 19:33:22 Predmet: |
|
|
Headamp mas podla mojho nazoru slusny, ale tvoje tipy nie su prevodniky na rovnakej urovni.
Predovsetkym zbytocne vyberas prevodniky, co obsahuju sluchatkovy zosilnovac, ked jeden uz mas a lepsi. Tvoja investicia by zbytocne sla od dalsieho headampu v kombinovanom zariadeni a nesla by do co najlepsej kvality casti USB transport + DAC. Takze hladaj cisto USB DAC.
Nenapisal si, ake sluchadla chces pouzit. To je tiez dolezite. Len o kompletnom retazci sa da povedat, ako to hra.
Zohladnujuc tvoju cenovu predstavu, moje tipy su:
HRT Music Streamer II (pozri porovnavacie testy z mojho podpisu)
ODAC
Schiit Modi
Topping D20
HRT MS II ponukam na predaj za 120 EUR. _________________ Moje testy: http://headaudio.weebly.com |
|
| Návrat hore |
|
 |
LuckyCat Hifi obsluha
Založený: 06 apríl 2014 Príspevky: 1
|
Zaslal: Ne apríl 06, 2014 18:22:52 Predmet: |
|
|
| Ahojte... chcel by som sa opýtať, či ma niekto z vás skúsenosti s Dac- Esi Dr. DAC nano. Je vhodný na pripojenie notebooku a integrovaného zosilňovača cez analógový výstup? Či skor len na digitálne prepojenie a analog len na slúchadlá? Dakujem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre. Môžete pripojiť súbory do tohto fóra. Môžete sťahovať súbory z tohto fóra.
|
|