Obsah fóra hifi.slovanet.sk hifi.slovanet.sk

Bolo zavedene manualne potvrdzovanie registracii !!!

FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 
https://www.tnt-audio.com/gif/smallstereo_white.gif

Aky zosilovac na KefQ5?

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Reprosústavy
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Lado
Hifi obsluha

Založený: 05 september 2007

PríspevokZaslal: St september 05, 2007 03:25:34    Predmet: Aky zosilovac na KefQ5? Odpovedať s citátom

Ahojte.Som tu prvy krat.Mal by som taky problem ze neviem presne aky zosik Na moj KefQ5.Nie v kazdom obchode vam daju vyskusat co chcete kupit a tak nechcem sliapnut vedla skupou a tak si nahromazdujem prv informacie aj stakimto sposobom cez forum.Aky zosik by ste mi odporucaly?Nechcem aby mi to trhalo repraky ale aspon aby tie repraky pekne rozohral.Konkretny model ked vyete a znacku
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kuba4
Hifi inventar

Založený: 08 október 2006

PríspevokZaslal: St september 05, 2007 10:34:16    Predmet: Odpovedať s citátom

Doporučuji zajít do Špalku v Ostravě. Kefy tam mají a nechají Tě v klidu vystřídat třeba všechny zesáky co tam mají. Vybereš si sám, poslechem. Vem ještě nějakého kámoše, ve dvou se to lépe táhne. Dokonce mají nové stránky www.elektrospalicek.cz.
Návrat hore
Lado
Hifi obsluha

PríspevokZaslal: St september 05, 2007 19:33:51    Predmet: Odpovedať s citátom

To je dobre ked tam maju kefQ5 ale premna je to daleko lebo ja som na slovensku.Vedel by niekto podla parametroch Q5-ky mi odporucat nejaky zosik nato?
Návrat hore
pistole
Hifista - zaslúžilec

Založený: 30 október 2006

PríspevokZaslal: St september 05, 2007 20:01:58    Predmet: Odpovedať s citátom

Já se holt neudržím a zopakuji něco co je tady snad každému jasné:

Zesilovače se přece nekupují podle toho jestli se podle někoho hodí k nějakým bedýnkám. Každý komponent se snažím vybírat tak, aby sám o sobě hrál dobře s jakýmkoliv aparátem. A pokud tomu nějakej komponent v řetězu nechce rozumět , tak musí z kola ven.
Jsou samozřejmě preference posluchačů a pokud tím směrem jde bedna tak zesík co tam jde taky nic nezkazí. A je jedno jestli vybíráš uchometricky nebo podle měřáků nakonec každej skončí u toho svýho.
Chce to jenom nebejt línej a jít si to poslechnout - předpokládám, že nejsi měřič jinak by ses takhle neptal ... Tož tak.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Lado
Hifi obsluha

PríspevokZaslal: St september 05, 2007 22:13:55    Predmet: Odpovedať s citátom

No, nie vsetkym suhlasim stebou.Toto nie je jediny forum kde som zalozil tuto otazku.A co cakám konkrétne ja?Tak to su skusenosti a rady ostatnych ludi,negativne aj pozitivne sjednotlivimy znackami a modelmi.A tak co ti napisu ludia vytvoris si obraz ze priblizne kde sa mas zamierit.Ja si myslim ze skusenosti a rozne kombinacie jednotlivych repro-zosilovac je dobre ked sa ludia podelia zosebou a prave oto mi ide.vypocut inych aky maju nazor.ja vtomto nic zle nevydim.a pre tych zacinajucich hifistov je to aj nejaká pomoc lebo moze sa stat ze pojdu do obchodu kde mu predaju zbytocne drahi zosilovac na nie moc vykoni reproduktor a on to kupi lebo sa dotoho nerozumie poprito keby sa porozpraval sniektorimi chalanmi na forach tak by vedel ze jemu staci na tie bedne aj lacnejsi model.Jedna sa tu o podelenie skusenosti alebo nazorov.napr. na jednom fore mi odporucaly na kef Q5 kombinovat alebo vypocut s 640 v2 azur cambridge audio .niekdo to tak mal a ze je to dobra konbinacia .to bolo vse.urobil som si obraz ze na ktore zosilovace sa mam zamerat a nie zbytocne kupit nejaky super drahy len preto lebo ani sajnu nemam ze ktory by stacil vykonovo rozohrat tie reproduktory.to je vse dik za tvoj dopis
Návrat hore
zdenek3
Hifista - pokročilec

Založený: 07 február 2007

PríspevokZaslal: Št september 06, 2007 00:07:28    Predmet: Odpovedať s citátom

Lado

Když už radit,tak by jsi mohl napsat přesně bedny.Kef IQ5(ty předpokládám) nebo XQ5.Přeci je mezi nimi malinký rozdíl.A zesík myslíš CA 640 A2.
A kolik do zesíků by jsi chtěl věnovat by taky neškodilo.A jaký player a co za hudbu a jaká místnost a jak je to tam s akustikou a a a a a....

Je to jak kdyby jsi se zeptal,chci boty,poraďte jaké.Ale na tomto fóru ti asi nikdo radit nebude.
Zkus http://www.f-sport.cz/hifi/index.php?
Návrat hore
Kuba4
Hifi inventar

PríspevokZaslal: Št september 06, 2007 05:58:32    Predmet: Odpovedať s citátom

4 zdenek3

Já bych tipnul, že má Lado opravdu starší Q5ky. Více na www.kef.com/history/2000/q/qseries5.asp

4 Lado

A s kterýma zesákama si je už zkusil?
Návrat hore
Lado
Hifi obsluha

PríspevokZaslal: Št september 06, 2007 10:22:47    Predmet: Odpovedať s citátom

kuba4-ano mam presne tie Q5-ky.Mám ich cisto nove doma.Ty si napisal staré-Aké staré si myslel?Myslim ako dlho sa predávaju Q5-ky,aky stary je ten model?a aky je iQ5?Alebo Q5 je predchodca iQ5?Co je medzi nimi rozdiel?Su iQ5 lepsie podla vasho osobneho názora?mám dobreho predávajuceho v obchode a povedal ze ked si rozmyslim tak mi to zameni na hociktori iny, tak zato sa pitam ktory je lepsi.Mám vyskustat aj iQ5?ked je lepsi.ked nie tak si necham tieto. Question
Návrat hore
Kuba4
Hifi inventar

PríspevokZaslal: Št september 06, 2007 12:38:49    Predmet: Odpovedať s citátom

Podle mne se Q5ky prodávaly v letech 2000-2005, jejich přímý nástupce je patrně typ iQ7. Když máš dobrého prodejce, proč Ti nedá na vyzkoušení i zesilovač, když je tak dobrý?
Návrat hore
Odowakar
Hifista

Založený: 05 december 2006

PríspevokZaslal: Št september 06, 2007 12:43:56    Predmet: Odpovedať s citátom

Lado
Jak už psali jiní, neřekl jsi ani jakou hudbu posloucháš, ani jak nahlas a v jaké místnosti apod.
Všeobecně moje poznatky s KEFy: slyšel jsem je se zesilovači NAD, Audiolab, Denon a Marantz a všechno hrálo dobře - záleží jaké máš ale preference, protože každý z těch zesilovačů má trochu jiný charakter zvuku.
Budeš si to muset opravdu poctivě oběhat a naposlouchat, abys nebyl potom zklamanej.
Návrat hore
Lado
Hifi obsluha

PríspevokZaslal: Št september 06, 2007 18:01:26    Predmet: Odpovedať s citátom

kuba 4-bohuzial nemaju tam momentálne také zosiky ktoré by sa pácily mojej penazenke.skor tam maju trosku high end ktore si neviem dolvolit ale to ani neva lebo na vybudenie q5-ky nepotrebujem 2oo watt na kanál ale vpohode okolo 5o watt RMS staci na kanál lebo vsak ako vydite q5 ka ma celkom dobru citlivost a tym ulahcuje aj slabsim zosikom ho vybudit.o mne pocuvam prevazne tanecnu hudbu ale v podstate vsetko ,pop,rock, hip hop a aj vaznu hudbu niekedy.izbu mam 3,8m x 6 m.a o hlasitosti samozrejme rád to trosku vykrutim hore ale cielom je qualita a nie hlasitost.asi tolko
Návrat hore
zelenac
Hifista - pokročilec

Založený: 13 december 2006

PríspevokZaslal: Št september 06, 2007 19:52:43    Predmet: Odpovedať s citátom

Prečo mu ešte nik neporadil BV z inzercie? To sa dá niečo lepšie zohnať (bez ohľadu na cenovku)?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Reprosústavy Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Prejdi na: