|
hifi.slovanet.sk
Bolo zavedene manualne potvrdzovanie registracii !!!
|
 |
| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
fotolaik Hifista
Založený: 06 marec 2007 Príspevky: 131 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: Pi september 14, 2007 14:11:04 Predmet: |
|
|
to machalik : vystizne a presne ........ fakt, bez legrace - jak jsem s Tebou v jinem /ale slavnem vlakne male a velke repro/ dohadoval, tohle je trefa na hrebicek.... _________________ tom_fotolaik
nic - s hifi jsem radeji skoncil.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Machalik Hifi expert

Založený: 15 január 2007 Príspevky: 1627
|
Zaslal: Pi september 14, 2007 14:29:11 Predmet: |
|
|
| Furt se na to musím dívat... Dvacet tisíc korun. To kdybych někomu vykládal, tak mi to neuvěřijou. |
|
| Návrat hore |
|
 |
luikas Hifista
Založený: 16 február 2007 Príspevky: 195
|
Zaslal: Pi september 14, 2007 15:29:40 Predmet: |
|
|
nevim, co se ti na tom centru nelibi. nejspis sis toho nevsim, ale ten tu za 20k nikdo neprodava, ten ma hodnotu tak 4000. jestli chces ti ho vyfotim s rameckem. jinak hadat se s tebou o diy nema smysl, o tom se presvedcili jiz mnozi... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Machalik Hifi expert

Založený: 15 január 2007 Príspevky: 1627
|
Zaslal: Pi september 14, 2007 15:41:38 Predmet: |
|
|
| Teď už aspoň víš proč. |
|
| Návrat hore |
|
 |
luikas Hifista
|
Zaslal: Pi september 14, 2007 16:06:25 Predmet: |
|
|
| mame proste kazdej jiny preference, ja bych si zas nikdy nesel koupit bedny do kramu, protoze by mi bylo na bliti z 15mm drevotrisky a 35V kondiku ve vyhybce, ktery bych urcite za podobnou cenovku dostal. ze jsi nikdy neslysel dobre hrajici diy konstrukci ti sice neverim, ale to uz jsme zas jinde. nehlede na to, ze jsem v nabidce zadneho vyrobce neobjevil poloregalovy bedny s podobnou citlivosti a frekvencnim rozsahem zaroven. nepresvedcili te jini, ani ja te nepresvedcim... |
|
| Návrat hore |
|
 |
pistole Hifista - zaslúžilec

Založený: 30 október 2006 Príspevky: 679 Bydlisko: severní čechy
|
Zaslal: Pi september 14, 2007 16:59:06 Predmet: |
|
|
Machalíku , sám víš, že se dají postavit diy alespoň ucházejícá bedny a za 20000 by se daly postavit bedny alespoň s desítkama basakama.
Na druhou stranu ty bedýnky z odkazu bych neprodával asi ani za cenu materiálu sorry hoši.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
luikas Hifista
|
Zaslal: Pi september 14, 2007 17:20:17 Predmet: |
|
|
| no vic nez cenu materialu nezadam, za min je neprodavam, protoze jsem s nima spokojenej, nezbavuju se jich. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre. Nemôžete pripojiť súbory do tohto fóra. Nemôžete sťahovať súbory z tohto fóra.
|
|