|
hifi.slovanet.sk
Bolo zavedene manualne potvrdzovanie registracii !!!
|
 |
| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
branko Hifista
Založený: 09 február 2007 Príspevky: 145
|
|
| Návrat hore |
|
 |
dhfool Hifi expert

Založený: 26 december 2006 Príspevky: 1200 Bydlisko: ČR/Ol/Dr
|
Zaslal: So júl 21, 2007 20:45:17 Predmet: |
|
|
Sem si početl...
Na Francouzích mě sere jedna věc...mají všecko napsany francouzsky,žabožrouti patriočtí  |
|
| Návrat hore |
|
 |
branko Hifista
Založený: 09 február 2007 Príspevky: 145
|
Zaslal: So júl 21, 2007 20:54:19 Predmet: |
|
|
Tak to mas svätu pravdu, aj ked konecne aspon k tymto repro prisiel manual aj v anglictine.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
bohus Nádejný hifista
Založený: 14 marec 2007 Príspevky: 61
|
Zaslal: St december 26, 2007 22:24:12 Predmet: |
|
|
dhfool
jo jo, jsou to žabožruoti zasraný a navíc vlastníci firmy ve které dělám, ale repro uměj dobrý, to mi věř. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Coques Hifista - zaslúžilec
Založený: 24 október 2006 Príspevky: 762 Bydlisko: CZ
|
Zaslal: Pi december 28, 2007 21:56:13 Predmet: |
|
|
Som asi jeden z mála, ktorý mal možnosť počut top model JMR, tak sa trochu rozpíšem. Budem úprimný, myslím, že Braňo je založením tohoto vlákna pripravený aj na "kritiku".
Krátky posluch tria CDP-McIntosh, zos.-Classe a repro JMR ma viacmenej sklamal. Nemá zmysel hodnotiť zvuk bední ako takých, ale očividne si tieto prístroje nesadli. Vinu prikladám aj pretlmenej posluchovke. No a výsledok, basy rozplzlé/mäkké, výšok nedostatok. Stredné pásmo bolo celkom prirodzené ale chýbal tam život.
Návštevu posluchovky v Handlovej ale môžem z vlastnej skúsenosti odporučiť, bude to iste príjemne strávený čas a každý si urobí názor sám 
Naposledy upravil Coques dňa Pi december 28, 2007 22:49:37, celkom upravené 2 krát. |
|
| Návrat hore |
|
 |
efičák Hifista
Založený: 24 január 2007 Príspevky: 239 Bydlisko: Ostrava
|
Zaslal: Pi december 28, 2007 22:32:05 Predmet: |
|
|
| bohus napísal: | dhfool
jo jo, jsou to žabožruoti zasraný a navíc vlastníci firmy ve které dělám, ale repro uměj dobrý, to mi věř. |
Dneska sme poslouchali Bohušovy JMR
http://www.jm-reynaud.com/jmr_us/cantabile_detail.html
zapojené na Audionet SAM 2. No, tohle je nářez !!! Přřřesné, rychlé a přitom muzikální? Pokud se přesnost dotáhne do takové podoby, tak tohle můžu.
S integ. Atoll 200 to mělo volný spodek. Středy a výšky výborné.
Audionet je osedlal. Co ty bedny předvádějí můžu. Moc se mi líbí. Líbí se mi všechny žánry. Sonusy si vybírají. Saxofon byl nějak divně a LP a CD s ním zůstávaly v regálech. Teď je neskutečně živý. S klapkama, přefouknutím, práce s intenzitou tónu... prostě baví !
Prý je to pro aparáty jeden z nejtěžších nástrojů. No a Bohuš má Altík jako doma.
Sonus Faber Concerto s Atoll 200 hraje parádně. Moc se mi líbí atmosféra zvuku na stojanech s woofrem.
Atmosféra JMR je nyní doplněna o čistotu přímo křišťálovou v celém slyšeném spektru. Každá hudba baví. Ať v Ostravě nahraný jazzový Gizd Q, či spičkové ukázky audiofilského vydavatelství. Analog s Katiou Meluou měl kontrabas brnknutý prostředníkem s nechtíkem.
Ta značka JMR není pro každou sestavu. Audaxy jsou dost rychlé. Něco podobného sem slyšel s dvoupásmy Wilson Benesch. Dokud je nekrmil Gryphon Diablo, hrály blbě. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre. Nemôžete pripojiť súbory do tohto fóra. Nemôžete sťahovať súbory z tohto fóra.
|
|