|
hifi.slovanet.sk
Bolo zavedene manualne potvrdzovanie registracii !!!
|
 |
| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Acoustique Toba Set |
| áno |
|
36% |
[ 4 ] |
| nie |
|
27% |
[ 3 ] |
| nepoznám |
|
36% |
[ 4 ] |
|
| Celkom hlasov : 11 |
|
| Autor |
Správa |
demonik Hifi obsluha
Založený: 18 február 2008 Príspevky: 3 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Po február 18, 2008 15:14:38 Predmet: reprosústavy na stereo a aj dom. kino |
|
|
Ahojte. Odoborníci, prosím Vás, poraďte. Chcem kvalitnejšie reprosústavy na domáce kino a aj na počúvanie hudby v byte, tak okolo 20.000 Sk. Na webe som objavil Acoustique Toba Set http://www.aq.cz/index.php?status=vyrobek&idv=76&ids=1&name=Reprosoustavy . Čo na to poviete, prípadne poraďte. Hudbu počúvam nie moc hlasno (susedia ). |
|
| Návrat hore |
|
 |
demonik Hifi obsluha
|
Zaslal: Po február 18, 2008 15:50:14 Predmet: |
|
|
| tiež ma zaujali aj reprosústava Magnat Monitor set 880 za cca 13.000 Sk, máte niekto skúsenosť? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Polmo Hifista
Založený: 31 júl 2007 Príspevky: 129 Bydlisko: kusok od Trnavy
|
Zaslal: Po február 18, 2008 16:03:08 Predmet: |
|
|
| Mas maly rozpocet na "kvalitnejsi" 5.1 system... o kvalitnejsom by sa dalo hovorit ak by si aspon tych 20 vrazil len do hlavnych front-ov. Spominane zostavy hrat budu, ale ako za take peniaze. |
|
| Návrat hore |
|
 |
demonik Hifi obsluha
|
Zaslal: Po február 18, 2008 16:06:08 Predmet: |
|
|
| Polmo napísal: | | Mas maly rozpocet na "kvalitnejsi" 5.1 system... o kvalitnejsom by sa dalo hovorit ak by si aspon tych 20 vrazil len do hlavnych front-ov. Spominane zostavy hrat budu, ale ako za take peniaze. |
priznám sa, že viac by som do toho nechcel dat, lebo musim kupit aj plazmu, dvd recorder, reciver....a napokon aj byt ale chcem aby to aj pekne vyzeralo a aj obstojne hralo, prípadne akú zostavu by si poradil? nie som audiofil, ale len klasický počúvač. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Polmo Hifista
Založený: 31 júl 2007 Príspevky: 129 Bydlisko: kusok od Trnavy
|
Zaslal: Po február 18, 2008 16:36:35 Predmet: |
|
|
Vo vybere ti neporadim, moc som z takychto setov nepocul az na nejake lowcost Jama a nebolo to nic extra, klasicky bum-cink. Este som pocul set Yamaha NS-110 a najhorsie to nebolo (za tu cenu) dokonca ma to aj prekvapilo aky zvuk ponukaju a to hlavne pri kine. Vypocuj si ich a mozno este aj usetris...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
agustini Hifista - pokročilec

Založený: 08 apríl 2007 Príspevky: 382 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Pi február 22, 2008 11:04:59 Predmet: |
|
|
| Polmo napísal: | | Mas maly rozpocet na "kvalitnejsi" 5.1 system... o kvalitnejsom by sa dalo hovorit ak by si aspon tych 20 vrazil len do hlavnych front-ov. Spominane zostavy hrat budu, ale ako za take peniaze. |
Niesom ziaden odbornik, ale s tymto plne suhlasim. Iba dodavam ze iba tie "front-y" za 20 by museli byt regale aby si mohol zacat hovorit o kvalite..
Myslim si, ze tvoje ocakavania s ohladom na rozpocet su nerealne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rowing Nádejný hifista

Založený: 03 september 2007 Príspevky: 64 Bydlisko: Olomouc
|
Zaslal: Pi február 22, 2008 12:19:30 Predmet: |
|
|
Diskuze, od jaké cenové hladiny můžeme začít mluvit o kvalitě nemá smysl. Pro někoho je to právě AQ Toba set, pro někoho 50, 100, 500 tisíc nebo milión.
Samozřejmě, že když si našetříš a koupíš něco dražšího bude to hrát lépe. V tvé cenové kategorii - do 20 000 Sk za 5 repro plus subwoofer je set AQ Toba podle mě dobrou volbou. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre. Nemôžete pripojiť súbory do tohto fóra. Nemôžete sťahovať súbory z tohto fóra.
|
|