Obsah fóra hifi.slovanet.sk hifi.slovanet.sk

Bolo zavedene manualne potvrdzovanie registracii !!!

FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 
https://www.tnt-audio.com/gif/smallstereo_white.gif

reprosústavy na stereo a aj dom. kino

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Reprosústavy
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

Acoustique Toba Set
áno
36%
 36%  [ 4 ]
nie
27%
 27%  [ 3 ]
nepoznám
36%
 36%  [ 4 ]
Celkom hlasov : 11

Autor Správa
demonik
Hifi obsluha

Založený: 18 február 2008

PríspevokZaslal: Po február 18, 2008 15:14:38    Predmet: reprosústavy na stereo a aj dom. kino Odpovedať s citátom

Ahojte. Odoborníci, prosím Vás, poraďte. Chcem kvalitnejšie reprosústavy na domáce kino a aj na počúvanie hudby v byte, tak okolo 20.000 Sk. Na webe som objavil Acoustique Toba Set http://www.aq.cz/index.php?status=vyrobek&idv=76&ids=1&name=Reprosoustavy . Čo na to poviete, prípadne poraďte. Hudbu počúvam nie moc hlasno (susedia Sad ).
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
demonik
Hifi obsluha

PríspevokZaslal: Po február 18, 2008 15:50:14    Predmet: Odpovedať s citátom

tiež ma zaujali aj reprosústava Magnat Monitor set 880 za cca 13.000 Sk, máte niekto skúsenosť?
Návrat hore
Polmo
Hifista

Založený: 31 júl 2007

PríspevokZaslal: Po február 18, 2008 16:03:08    Predmet: Odpovedať s citátom

Mas maly rozpocet na "kvalitnejsi" 5.1 system... o kvalitnejsom by sa dalo hovorit ak by si aspon tych 20 vrazil len do hlavnych front-ov. Spominane zostavy hrat budu, ale ako za take peniaze.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
demonik
Hifi obsluha

PríspevokZaslal: Po február 18, 2008 16:06:08    Predmet: Odpovedať s citátom

Polmo napísal:
Mas maly rozpocet na "kvalitnejsi" 5.1 system... o kvalitnejsom by sa dalo hovorit ak by si aspon tych 20 vrazil len do hlavnych front-ov. Spominane zostavy hrat budu, ale ako za take peniaze.

priznám sa, že viac by som do toho nechcel dat, lebo musim kupit aj plazmu, dvd recorder, reciver....a napokon aj byt Smile ale chcem aby to aj pekne vyzeralo a aj obstojne hralo, prípadne akú zostavu by si poradil? nie som audiofil, ale len klasický počúvač.
Návrat hore
Polmo
Hifista

Založený: 31 júl 2007

PríspevokZaslal: Po február 18, 2008 16:36:35    Predmet: Odpovedať s citátom

Vo vybere ti neporadim, moc som z takychto setov nepocul az na nejake lowcost Jama a nebolo to nic extra, klasicky bum-cink. Este som pocul set Yamaha NS-110 a najhorsie to nebolo (za tu cenu) dokonca ma to aj prekvapilo aky zvuk ponukaju a to hlavne pri kine. Vypocuj si ich a mozno este aj usetris... Very Happy
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
agustini
Hifista - pokročilec

Založený: 08 apríl 2007

PríspevokZaslal: Pi február 22, 2008 11:04:59    Predmet: Odpovedať s citátom

Polmo napísal:

Niesom ziaden odbornik, ale s tymto plne suhlasim. Iba dodavam ze iba tie "front-y" za 20 by museli byt regale aby si mohol zacat hovorit o kvalite..
Myslim si, ze tvoje ocakavania s ohladom na rozpocet su nerealne.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Rowing
Nádejný hifista

Založený: 03 september 2007

PríspevokZaslal: Pi február 22, 2008 12:19:30    Predmet: Odpovedať s citátom

Diskuze, od jaké cenové hladiny můžeme začít mluvit o kvalitě nemá smysl. Pro někoho je to právě AQ Toba set, pro někoho 50, 100, 500 tisíc nebo milión.

Samozřejmě, že když si našetříš a koupíš něco dražšího bude to hrát lépe. V tvé cenové kategorii - do 20 000 Sk za 5 repro plus subwoofer je set AQ Toba podle mě dobrou volbou.
Návrat hore
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra hifi.slovanet.sk -> Reprosústavy Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Prejdi na: