|
hifi.slovanet.sk
Bolo zavedene manualne potvrdzovanie registracii !!!
|
 |
| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Yiacek Hifi obsluha

Založený: 16 apríl 2008 Príspevky: 36 Bydlisko: Jeseník
|
Zaslal: Ne máj 11, 2008 10:19:31 Predmet: CD nebo DVD k Harman Kardon AVR 7300? |
|
|
| Nemáte někdo zkušenost s kvalitou převodníků u HK 7300, mám jej propojeneho s HK DVD 47 přes digitální výstup a chtěl bych vědět jestli by se zlepšil zvuk kdybych koupil kvalitnější CD a propojil přes cinche. |
|
| Návrat hore |
|
 |
excelia-hifi.cz Hifista - zaslúžilec

Založený: 09 december 2007 Príspevky: 529
|
Zaslal: Ut júl 08, 2008 18:27:17 Predmet: |
|
|
Zkušenosti mám, mnohokrát jsem to porovnával na různých sestavách a repro. Naposledy s Xavian XN 270.
Analog výstup z HD 970 kabely Cardas Crosslink zapojený u AVR 7300 do 6.ch Direct vstupu (to je nejkvalitnější vstup určený pro DVD-A / SACD, signál jde přímo, neprochází přes DSP procesor) je slyšitelně čistší, s širším vykreslením levopravého a předozadního prostoru a podává pevnější, hlubší basy. Jednoduše bohatší a barevnější zvuk. HD 970 k AVR 7300 mohu jen doporučit. DVD 47 je slušný univerzál, ale zvuk CD se nemůže HD 970-ce rovnat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre. Nemôžete pripojiť súbory do tohto fóra. Nemôžete sťahovať súbory z tohto fóra.
|
|